PDA

View Full Version : Kedai/Butik Jual Pakaian, Tshirt, Tshirt Muslimah, Jubah, Telekung, Aksesori Wanita



iluvsuperstore.com
12-06-2010, 07:30 AM
Kami menawarkan seminar laman web Ecommerce dimana seminar ini membantu para usahawan memiliki laman web Ecommerce yang profesional dan juga mengajar mereka cara menguruskan laman web Ecommerce mereka, 2 dalam 1..

http://seminarkedaionline.com/includes/templates/freetemplate2/images/hd.gif

maklumat lanjut, boleh lihat http://seminarkedaionline.com/

Bagi yang tiada masa untuk seminar tetapi berminat memiliki laman web Ecommerce, bolehlah tempah web Ecommerce dengan kami
maklumat lanjut http://iluvsuperstore.com/

http://iluvsuperstore.com/includes/templates/holiday/images/holiday-header.gif


Senarai Laman Web
Peserta Seminar & Pelanggan Web






Berikut adalah senarai laman web yang menjual pelbagai produk dan aksesori pakaian dan produk khas untuk wanita..jom shoppping online

http://adorabledress.com/

http://www.sgrengassongket.com/

http://islamichut.com/

http://tshirtmuslimahkaishaanggun.com/

http://koleksisalmy.com/

http://farisonlinestore.com/

senarai akan diupdate dari semasa ke semasa

saya juga akan update apa2 yang best untuk kita lihat di laman web yang saya senaraikan

semua laman web diatas adalah laman web peserta seminar saya dan juga laman web pelanggan yang tempah laman web dengan syarikat kami

iluvsuperstore.com
12-07-2010, 04:39 PM
mari kita tengok apa yang best dekat website http://islamichut.com/

lokasi penjual: Kota Kinabalu, Sabah

http://islamichut.com/includes/templates/robbo_pink/images/logo.gif

yang saya tengok, produk paling best adalah Telekung 2 Layers, harganya sangat murah, tapi kualitinya juga sangat bagus

TELEKUNG 2 LAPIS

http://islamichut.com/2-layerstelekung-c-7.html


http://islamichut.com/images/Picture%20008.jpg

http://islamichut.com/images/Picture%20013.jpg

Harganya sangat murah: RM39 sahaje...............................jom beli..
kain: jaycee
dihiasi renda dengan pelbagai pilihan warna
telekung ini tidak jarang kerana dijahit 2 lapis, agar aurat tertutup lebih sempurna semasa solat.
apabila dipakai, bahagian mukanya kemas dan rapat di muka dan tidak perlu memakai anak tudung.

dan banyak lagi tshirt yang cantik2..................

Tshirt Muslimah Qirani

http://islamichut.com/tshirt-muslimah-qirani-c-2.html

http://islamichut.com/images/QD23%20RM45.jpg

Tengku Faris
12-07-2010, 05:19 PM
Menarik betul la kedai-kedai online ni.. :)

Teringin nak buat satu.. Tapi takde masa plak nak manage..

iluvsuperstore.com
12-07-2010, 08:07 PM
kita tengok plak kat web lagi satu http://adorabledress.com

http://adorabledress.com/includes/templates/freetemplate3/images/siti---pink.png

Hey wanita & gadis yg chic & trendy!! ^_^. Dapatkan koleksi korean fashion terkini! Sesuai untuk wanita bertudung yang kreatif dalam 'mix & match'!

Padankan dengan cardigan, jacket atau inner agar anda kelihatan chic, trendy & pada masa sama masih sopan & anggun!! ^_^.

http://adorabledress.com/korean-fashion-c-2.html

boleh juga lihat koleksi Tshirt Zariya

http://adorabledress.com/tshirt-muslimah-zariya-c-5.html

http://adorabledress.com/images/ZA_50_B.jpg

yuzmir
12-08-2010, 03:32 PM
Menarik betul la kedai-kedai online ni.. :)

Teringin nak buat satu.. Tapi takde masa plak nak manage..

Sangat2 menarik...Teringin jugak ni...
Adeeehhh...Bile la mase aku nak ade banyak???

iluvsuperstore.com
12-12-2010, 06:53 PM
ok, sekarang kita tengok plak kat web ni http://tshirtmuslimahkaishaanggun.com/

apa yg menarik ya??????????? dia offer dropship. untung 30%, kalo ambik borong minimum 6 helai pun dah dapat diskaun 40%

KALO NAK DROPSHIP, klik sini (https://docs.google.com/document/d/1DDDU8LWZAmA_2-YpLYhdBxKsfV3Vf8ntRrVsWe6iXfw/edit?hl=en)

memang best betul...baju pun cantik2 la..

Kelebihan yang anda dapat sekiranya membeli produk ni


1) Design terkini yang menarik

2) Mematuhi syariat Islam sesuai untuk semua tempat

3) Kain cotton yang selesa dipakai

4) Tidak mengencut, tak mengembang,tak luntur dan sebagainya...

http://tshirtmuslimahkaishaanggun.com/images/7.kaisha.JPG

http://tshirtmuslimahkaishaanggun.com/kaisha-panther-pink-p-7.html

http://tshirtmuslimahkaishaanggun.com/images/5.kaisha.JPG

http://tshirtmuslimahkaishaanggun.com/kaisha-harmony-purple-p-5.html

Jom beli borong disini

iluvsuperstore.com
12-12-2010, 06:55 PM
Sangat2 menarik...Teringin jugak ni...
Adeeehhh...Bile la mase aku nak ade banyak???

he..he..senang je kalo xde masa

buat dropship

web, upah orang...upah saya pun boleh

promosi pun upah orang..minimum RM100 pun dah ada hasilnya

pastu awak pun rajin2 promosi jugak..mesti UNTUNG BESAR

Polyurka
08-08-2012, 05:54 PM
Thank you for posting this information!)

dkitos
08-18-2012, 08:59 AM
mcm menarik je nie...berbaloi ke?

JackyJacky7034
08-19-2012, 05:00 PM
mantop. ada program dropship?

dkitos
08-21-2012, 03:40 PM
ok, sekarang kita tengok plak kat web ni http://tshirtmuslimahkaishaanggun.com/

apa yg menarik ya??????????? dia offer dropship. untung 30%, kalo ambik borong minimum 6 helai pun dah dapat diskaun 40%

KALO NAK DROPSHIP, klik sini (https://docs.google.com/document/d/1DDDU8LWZAmA_2-YpLYhdBxKsfV3Vf8ntRrVsWe6iXfw/edit?hl=en)

memang best betul...baju pun cantik2 la..

Kelebihan yang anda dapat sekiranya membeli produk ni


1) Design terkini yang menarik

2) Mematuhi syariat Islam sesuai untuk semua tempat

3) Kain cotton yang selesa dipakai

4) Tidak mengencut, tak mengembang,tak luntur dan sebagainya...

http://tshirtmuslimahkaishaanggun.com/images/7.kaisha.JPG

http://tshirtmuslimahkaishaanggun.com/kaisha-panther-pink-p-7.html

http://tshirtmuslimahkaishaanggun.com/images/5.kaisha.JPG

http://tshirtmuslimahkaishaanggun.com/kaisha-harmony-purple-p-5.html

Jom beli borong disini

link tshirtmuslimahkaishaanggun.com x blh buka la...

jebon
09-06-2012, 04:44 PM
menarik ni..nk join..

my ultimate design
07-17-2013, 01:10 PM
menarik..tgk2 jp

adyan
12-15-2013, 01:46 PM
banyak-banyakkan kedai seperti ini..