PDA

View Full Version : Ayat-ayat Mengorat Awek



DwenRasid
10-08-2010, 06:02 AM
salam sahabat semua...

berikut ayat2 mengorat yang saya nk kongsikan :...


saya baru faham erti cantik apabila melihat wajah awak,
Bertemu diri awk umpama mimpi indah yang mengasyikkan buat saya,Seribu mawar tidak dapat menenggelamkan kecantikan sekuntum mawar idaman hati saya,saya tahu saya bukan lelaki idaman awak, tetapi awak wanita idaman hati saya,sudikah awk terima saya sebagai................awak?semoga bermanfaat mereka2 yang memerlukan...

mfahmi
10-08-2010, 06:06 AM
kalau bukan awek...untuk isteri pun boleh...hehe

DwenRasid
10-08-2010, 06:10 AM
kalau bukan awek...untuk isteri pun boleh...hehe

betol3...pun boleh juga

Asyraf Azmi
10-08-2010, 06:51 AM
trima kasih bro...

p/s: amat membantu... keh3...

The Avatar
10-08-2010, 07:15 AM
ayat tu efektif ker? haha :p

fuhhh™
10-08-2010, 07:16 AM
sekarang ni xpayah habis air liur dah,
bawak dompet tebal2, konfem ramai follow belakang

od3n
10-08-2010, 07:17 AM
sekarang ni xpayah habis air luar dah,
bawak dompet tebal2, konfem ramai follow belakang

air liur la bro :P

fuhhh™
10-08-2010, 07:40 AM
air liur la bro :P

haha, sorry bro, dah perbetul.

tersasul sebab time tu tgh plan nk kluar dgn mmber :D

DwenRasid
10-08-2010, 07:57 AM
ayat tu efektif ker? haha :p

terbaik dari ladang....cuba test try....

tapi jgn pulak try org yg baru kenal....

buat kawan2 je dulu...lepas tu baru la boohhhh ayat ni

jurina
10-08-2010, 07:57 AM
Tak perlu guna ayat power2.....senyum dan "maniskan wajah" selalu....nanti semua orang suka. Bukan setakat awek...bakal mak mertua pun boleh tertawan!!!

mfahmi
10-08-2010, 08:09 AM
baca la ayat untuk orang kasih pada kita....

amalkan ayat surah al-imran ayat 31

niatkan supaya suami/isteri, anak2, majikan, rakan2 sayang pada kita :)

PinguSpy
10-08-2010, 08:39 AM
bagus ayat ni.. bole aku copy ayat ni dan send dekat 10 or 20 awek.. dan kita tgk sape yg kenaaaa... :P

Muaz Hadi
10-08-2010, 08:42 AM
bagus ayat ni.. bole aku copy ayat ni dan send dekat 10 or 20 awek.. dan kita tgk sape yg kenaaaa... :P

aku dah copy letak kat facebook kena gelak ja. ahahaha. klasik ayat ni!

PinguSpy
10-08-2010, 10:05 AM
aku dah copy letak kat facebook kena gelak ja. ahahaha. klasik ayat ni!
aku pun ltk dkt fb..

tp lg bagus send mesej ni dkt aweks melalui hp, email, fb mesej .. :)

laser
10-08-2010, 10:12 AM
ayat tu macam sesuai untuk loser dan desperate je..hehe

50 taun lepas maybe bleh gak kot dapat conversion rate..tapi zaman sekarang ni..pikir sendiri la..hehe

btw thanks atas perkongsian tersebut..apa salahnye nak try..cuma mungkin tak sesuai untuk ngorat..kalau nak cakap kat bini, tunang, awek (bukan claim awek) boleh la kot..untuk kasik sedap hari time merajuk..

doku
10-08-2010, 10:15 AM
tpi kekadang pompuan suka gak ayat camni walaupun kita lelaki terasa cam sengal je nak lafaz ayat camtu..

Tengku Faris
10-08-2010, 10:37 AM
Saya dah letak ayat ni kat Wall FB saya..

Jom kita ikuti perkembangan seterusnya..
Ini FB saya => http://facebook.com/tengkufariz

Nak tahu keberkesanannya? Kita nantikan 24 jam dari sekarang! ;)

faiz_sufi
10-08-2010, 12:45 PM
segan aih nak post ayat ni kat fb...nnti kena kata mat leleh lak...apa2 pun nak ikuti perkembangan bro tengku faris la...hoho

FendyAziz
10-08-2010, 12:58 PM
Ayat nie mungkin xpower dah sekarang bro... :D
Kalo power pun tangkap muat jew.
Tapi kalo nak memekarkan kuntum yg sedia ada boleh lah kan.. :)

faiz_sufi
10-08-2010, 04:08 PM
wah2....mengikuti perkembangan status bro tengku fariz...Ramai beb awekz beratur nak dapatkan hati dia..tapi dok main tarik tali lagi...hoho...bro guna teknik pakarcinta ker?

Tengku Faris
10-08-2010, 04:15 PM
segan aih nak post ayat ni kat fb...nnti kena kata mat leleh lak...apa2 pun nak ikuti perkembangan bro tengku faris la...hoho

Ahaaha.. Mat leleh pun kira ok la dari mat-mat drug kan?
Urmm.. JOm2 ikuti perkembangannya..

Malas plak ase nak layan..... ;)

Tengku Faris
10-08-2010, 04:16 PM
wah2....mengikuti perkembangan status bro tengku fariz...Ramai beb awekz beratur nak dapatkan hati dia..tapi dok main tarik tali lagi...hoho...bro guna teknik pakarcinta ker?

Ya, betul tu bro Faiz Sufi..

Saya sedang mengasahkan kembali bakat 'Pakar Cinta'
yang saya miliki.. Huuhu.. Terbaekk kan? :)

idan
10-08-2010, 05:06 PM
"haha..nice try. Dh 3 kli dpt msg sama. Cretive la skit ok. U bt pe xtdo lg?" <-- ni jawapan yang aku terima sebentar tadi. Nampaknya dah saturated..

Faiz Shafie
10-08-2010, 05:21 PM
tengah duk serch kat G ni..ayat mana yang boleh pakai lagi ni..hehe

AllyAzhan
10-08-2010, 05:24 PM
saper dpt tekel aweks modern dan hot guna ayat tuh, mmg tabik ler :D

faiz_sufi
10-08-2010, 06:35 PM
Ya, betul tu bro Faiz Sufi..

Saya sedang mengasahkan kembali bakat 'Pakar Cinta'
yang saya miliki.. Huuhu.. Terbaekk kan? :)

zassss...memang terbaik!...ramai tu beratur...sampai saya tengok bro pun macam tak larat nak layan dah aweks2 tu..hoho

zyan
10-08-2010, 11:20 PM
kalau ayat untuk mengorat awek orang lain bole guna tak ayat ni??

laser
10-09-2010, 04:33 AM
kalau ayat untuk mengorat awek orang lain bole guna tak ayat ni??
boleh..boleh dapat..tapi dapat pelempang la kot..

DwenRasid
10-09-2010, 07:09 AM
Saya dah letak ayat ni kat Wall FB saya..

Jom kita ikuti perkembangan seterusnya..
Ini FB saya => http://facebook.com/tengkufariz

Nak tahu keberkesanannya? Kita nantikan 24 jam dari sekarang! ;)

ramai juga yg memberi respon bro....

x salah mencuba....

kalau nk sesuatu....

semuanya pompuan berbeza beza

ada yg suke ayat terus terang

ada pula yg suke romantik mcm ni...

dan ada juga yg suke berlapik lapik

so cuba je dulu,baru tahu apa yg dikehendaki pompuan tu.....

x cuba x tahu

DwenRasid
10-09-2010, 07:10 AM
kalau ayat untuk mengorat awek orang lain bole guna tak ayat ni??

boleh kot....

tapi boleh jalan daaaa

sbb pompuan bukan mudah nk berlaku curang....kalau dah syg seseorang

DwenRasid
10-09-2010, 07:12 AM
Ya, betul tu bro Faiz Sufi..

Saya sedang mengasahkan kembali bakat 'Pakar Cinta'
yang saya miliki.. Huuhu.. Terbaekk kan? :)

terbaik bro......

sememang yang terbaik dari pakar cinta

Syedz
10-17-2010, 12:46 PM
fuh, meremang bulu tengkok aku baca.....
mmg leh bwat ayat nak bwat calon bini nih.....

PinjamanSegera
10-20-2010, 07:26 PM
salam sahabat semua...

berikut ayat2 mengorat yang saya nk kongsikan :...
semoga bermanfaat mereka2 yang memerlukan...

kehkehkeh.. TT mat cintan ye?

Amirul Hafiz
10-20-2010, 08:41 PM
sekarang ni xpayah habis air liur dah,
bawak dompet tebal2, konfem ramai follow belakang

Tak juga bro.... :D

Aweks skrg memilih juga.. :D

fuhhh™
10-22-2010, 03:07 AM
Tak juga bro.... :D

Aweks skrg memilih juga.. :D

haha, bukan memilih tu, sbnarnya jual mahal :D
TT brpa org awek dh ? :D

sapesaje
10-23-2010, 03:32 PM
wahh..ayat-mengayat-diperayatkan-terayat
PEACE!! :)

MrDisc
10-23-2010, 04:15 PM
Tak juga bro.... :D

Aweks skrg memilih juga.. :D

Teknik tak seberapa kwn nie laa guna pakai masa nak cari bini dulu2...

Call ujung minggu- ajak keluar nak sembang kosong ( dah tau kena reject pon) - order makan & minum ( order sama yg dier suka) - sebelum balik wpon tau dah tak dapat nie kasik ejas ayat nie "Mr x, saya sedar siapalah saya nie..tapi saya ikhlas suka kat Ms x)

Try la teknik kwn yg dah lapuk nie...mana tau ada yg sangkut..:D

p.s - Tak semua perempuan cari yg kacak & berharta kalo kita tak tunjuk & takda semua tue..yang penting nawaitu bro cari & nak kwn dengan dier sebab apa...;)

faquhar
10-23-2010, 10:01 PM
bagus ayat ni.. jenuh kena menghafalnyer hehe..

rasanya ayat "sekarang ni pukul berapa?" dgn "macam biasa nampak awak ni" dah lapuk digunakan pada zaman sekarang..

MrDisc
10-24-2010, 04:47 AM
bagus ayat ni.. jenuh kena menghafalnyer hehe..

rasanya ayat "sekarang ni pukul berapa?" dgn "macam biasa nampak awak ni" dah lapuk digunakan pada zaman sekarang..

bleh tambah sket ayat bro tue..." alamak...jam saya mati @ tak gerak laa...kol bape heh" n satu lagi " ehh awak MS x lain laa nampak hari bila pakai tudung merah/hijau/biru @ scarf tue"

p/s: kenkdg ayat lapuk tapi kalo kita ubaisuai sket dgn peredaran semasa masih umphh lagi...:P

-SieG-
10-24-2010, 08:22 AM
terbaekkkk!

DwenRasid
04-24-2011, 08:12 AM
kehkehkeh.. TT mat cintan ye?

wakakakaka....mana ada bro biasa2 jerr

DwenRasid
04-24-2011, 08:15 AM
sekarang ni xpayah habis air liur dah,
bawak dompet tebal2, konfem ramai follow belakang

wakakakaka bro lagi dasyat.....
skrg pompuan x ramai dah mcm tu....
ada bf muke gelap tp gf Ya Rabbi Cunnnn Whoooo
Banyak Terjadi Macam Tu
Sebab Pompuan Ni Kekuatannye ada pada hati
Lelaki Kalau Bijak Kena Tawan Ler Hati Pompuan Tu....

DwenRasid
04-24-2011, 08:23 AM
tpi kekadang pompuan suka gak ayat camni walaupun kita lelaki terasa cam sengal je nak lafaz ayat camtu..

aku sokong pendapat kau....
sbb bukan semua pompuan suke ayat macam itu macam ini
so pandai2 lerr mengayat.......sbb pompuan ni lain nama,lain bapa
lain pula perangai dan hatinya.......

aidil sahipaludin
05-13-2011, 06:15 AM
Angin..
Jika kau berhembus lembut
melaluinya...Katakan padanya..
Aku temannya selamanya...

Air..
Jika kau mengalir disisinya..
Beritahu padanya..
aku mohon maaf atas segalanya..

Bunga...
jika kau tumbuh mekar di sampingnya..
kau kirimlah wangiannya tanda terima kasih
atas kehadirannya..

Burung...
jika kau terbang melintasinya..
sampaikan kata rinduku padanya..

meezwan
05-13-2011, 07:31 AM
giler ahh...hahaha..nak twn hati pompuan? ambil berat jer..confirm sangkut..teknik yg terbukti berkesan nih..hehe

Irham Dhani
05-13-2011, 08:44 AM
"agak2 bila kite boleh kapel?"

Mujahid Al-Akhund
05-13-2011, 01:40 PM
"lu pikir la sendiri..........." hahaha :D

zhilmy87
05-13-2011, 01:56 PM
Hahaha macam2 la korang ni... Pakai body spray AXE pun dah boleh buat awek melekat, terpikat, terpesona, ter... ter... dll.

Macam kat iklan tu.. siap tulis no phone gune sos lagi tuhhh.

:P

Togi
05-16-2011, 09:00 PM
Tapi kalau suara tak sedap, berkesan ke bagi ayat macam ni? Haha. Ke nak bagi sms je? Lol :D