PDA

View Full Version : Cara bina laman web dengan mudah dan pantas tanpa asas I.T.



Hairul WC
08-10-2010, 03:08 AM
Salam Mesra Semua..

Jom belajar cara membina laman web lengkap dengan grafik sekali....
melalui video step by step dalam bahasa malaysia yang mudah dipahami
Ramai Yang telah berjaya dengan panduan ini..

Baca Dulu Testimonial Pembeli Sebenar

http://www.jombinaweb.com/images/testi05.jpg

http://www.jombinaweb.com/images/testi01.jpg

http://www.jombinaweb.com/images/testi07.jpg

http://www.jombinaweb.com/images/testi09.jpg

DAN BANYAK LAGI TESTIMONIAL DI Cara Membina Laman Web (http://www.jombinaweb.com/).com

Modul-Modul di dalam Pakej Lengkap ini ialah:

1. Video Ebook Membina Laman Web Minisite & Multicolumn
2. Video Ebook Membina Produk Online Untuk Dijual.
3. Video Ebook Mendaftar Domain, Hosting, Cpanel dan FTP
4. Video Ebook Memasang Borang Tempahan dan Pertanyaan
5. Video Ebook Memasang Autoresponder - Email Follow Up
6. Video Ebook Membina Grafik Menggunakan Paint.net
7. Video Ebook Membina Grafik Web Dgn Adobe Photoshop

Untuk lebih detail tentang modul-modulnya sila ke Cara Membina Laman Web (http://www.jombinaweb.com/).com

Ada bonus pemasaran facebook lagi... Jom ke laman webnya di Cara Membina Laman Web (http://www.jombinaweb.com/).com

InsyaAllah, panduan cara buat laman web yang lengkap ini sangat berbaloi.

Booz
08-10-2010, 03:40 AM
produk lengkap untuk newbies, syabas untuk anda!

Hairul WC
08-10-2010, 03:50 AM
produk lengkap untuk newbies, syabas untuk anda!

Ya bro.. memang lengkap..thanks :)

bluedianthus
08-10-2010, 03:57 AM
Satu lagi produk yang sangat bermanfaat untuk semua..tahniah TT.. :)

Hairul WC
08-10-2010, 04:05 AM
Satu lagi produk yang sangat bermanfaat untuk semua..tahniah TT.. :)
thanks cik warnie atas sokongan yg diberikan :)

faezil
08-10-2010, 04:14 AM
tahniah kepada abang double H di atas pelancaran....

apa lagi... sesiapa yang tiada asas pembinaan laman web, sila lah sambar produk ini.

Imabiz
08-10-2010, 04:15 AM
wow... ini sudah bagus... memang sesuai untuk sape2 ingin menghasilkan minisite seterusnya menjana pendapatan melalui online... selalu ada pertanyaan macam mana nak buat minisite..?? macam mane nak upload kat hosting.. domain.. buat download page... nak buat laman web.. nak buat header footer.. nie dah ade panduan dah.. ape lagi.. grab jom..

bluedianthus
08-10-2010, 04:15 AM
thanks cik warnie atas sokongan yg diberikan :)

Mesti sokong usahawan tempatan..:)

Imabiz
08-10-2010, 04:17 AM
Mesti sokong usahawan tempatan..:)

yela.. mesti sokong kalau produk bagus mcm nie...

Hairul WC
08-10-2010, 04:40 AM
tahniah kepada abang double H di atas pelancaran....

apa lagi... sesiapa yang tiada asas pembinaan laman web, sila lah sambar produk ini.

benar tu kate bro faezil.. amat sesuai untuk fresh newbie.. :)

Hairul WC
08-10-2010, 04:40 AM
Mesti sokong usahawan tempatan..:)

Yap cik warnie..belilah barang buatan tempatan :D

Hairul WC
08-10-2010, 04:41 AM
wow... ini sudah bagus... memang sesuai untuk sape2 ingin menghasilkan minisite seterusnya menjana pendapatan melalui online... selalu ada pertanyaan macam mana nak buat minisite..?? macam mane nak upload kat hosting.. domain.. buat download page... nak buat laman web.. nak buat header footer.. nie dah ade panduan dah.. ape lagi.. grab jom..

Ya cik ima... semuanya lengkap dalam satu pakej yang berbaloi untuk dimiliki... :)

MrEmas
08-12-2010, 04:05 AM
nak daftar affiliate boleh ke

Hairul WC
08-12-2010, 04:15 AM
nak daftar affiliate boleh ke

terima kasih kerana berminat bro :)..
sye dah pm bro.. check your pm ya bro :) thanks...

Hakim Najili
08-12-2010, 06:02 AM
saya dah dapatkan produk bro double H, memang saya impressed gila bila tgk content dvd nie, sy pernah tgk course di luar dgn content yg tak secomplete ini berharga RM1500 untuk 2 hari, tue pun hanya bagi notes, yang nie dapat DVD lagi. Sy rasa bukan newbai jerr yg perlu dptkan nie, sy syorkan juga mereka yang hanya tahu sikit2 dan hanya try n error buat website sebelum nie, boleh dapatkan juga. Nie bukan ayat bodek, sy tak pernah jumpa pun bro double H nie, dia dok johor, sy dok kat lembah klang.

Nie adalah antara produk yg sy puas hati dan juga mempunyai value for money yang tinggi. Bagi sy, tak kesah laar anda nak buat duit guna blog, affiliate, adsense, buat ebook, jual barang online guna web sendiri ker, perkara yang paling asas mesti kene tahu buat dan manage website. Jangan terpedaya dengan sales letter produk2 lain di luar sana yang mengatakan anda tak perlu tahu buat website. Mengarut dan pembohongan yang besar! Percayalah kalau anda nak upah orang buat website pun at least mesti kena tahu apa itu CPanel, kalau tak bila nak edit2 sikit info, takkan nak bayar lagi pada webmaster, lagi satu kadang2 ada info dalam website kita perlu diupdate segera, buatnya anda email atau call webmaster dia pun bz buat kerja lain, takkan nak tunggu jugak. So, kene laar buat sendiri.


Last but not least, jangan pandang siapa yang menjual sesuatu produk, tapi pandanglah pada kualitinya. Walaupun bro double H tak sefamous atau se'otai' yang disangka, yelah korang nak beli barang biasanya mesti skeptikal tgk siapa yg jualkan? Tapi, saya rasa dengan harga dan content yg ada dalam produk bro double H nie lebih power drp produk yg sy beli dgn org2 yang sudah ternama. Pepatah diam2 ubi berisi sangat sesuai untuk bro double H.

Sy bagi 10 diamond ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ untuk produk ini.

(Sekali lagi ini bukan bodek, bukan nya aku dapat free pun produk nie, kene beli jugak mcm korang)

Hairul WC
08-12-2010, 10:08 AM
saya dah dapatkan produk bro double H, memang saya impressed gila bila tgk content dvd nie, sy pernah tgk course di luar dgn content yg tak secomplete ini berharga RM1500 untuk 2 hari, tue pun hanya bagi notes, yang nie dapat DVD lagi. Sy rasa bukan newbai jerr yg perlu dptkan nie, sy syorkan juga mereka yang hanya tahu sikit2 dan hanya try n error buat website sebelum nie, boleh dapatkan juga. Nie bukan ayat bodek, sy tak pernah jumpa pun bro double H nie, dia dok johor, sy dok kat lembah klang.

Nie adalah antara produk yg sy puas hati dan juga mempunyai value for money yang tinggi. Bagi sy, tak kesah laar anda nak buat duit guna blog, affiliate, adsense, buat ebook, jual barang online guna web sendiri ker, perkara yang paling asas mesti kene tahu buat dan manage website. Jangan terpedaya dengan sales letter produk2 lain di luar sana yang mengatakan anda tak perlu tahu buat website. Mengarut dan pembohongan yang besar! Percayalah kalau anda nak upah orang buat website pun at least mesti kena tahu apa itu CPanel, kalau tak bila nak edit2 sikit info, takkan nak bayar lagi pada webmaster, lagi satu kadang2 ada info dalam website kita perlu diupdate segera, buatnya anda email atau call webmaster dia pun bz buat kerja lain, takkan nak tunggu jugak. So, kene laar buat sendiri.


Last but not least, jangan pandang siapa yang menjual sesuatu produk, tapi pandanglah pada kualitinya. Walaupun bro double H tak sefamous atau se'otai' yang disangka, yelah korang nak beli barang biasanya mesti skeptikal tgk siapa yg jualkan? Tapi, saya rasa dengan harga dan content yg ada dalam produk bro double H nie lebih power drp produk yg sy beli dgn org2 yang sudah ternama. Pepatah diam2 ubi berisi sangat sesuai untuk bro double H.

Sy bagi 10 diamond ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ untuk produk ini.

(Sekali lagi ini bukan bodek, bukan nya aku dapat free pun produk nie, kene beli jugak mcm korang)



thanks bro hakim atas testimonial nie...
sye cukup terharu dengan testimonial ikhlas bro..
semoga produk sye memberi manfaat kepada bro dan pembeli yg lain :)

UsahawanCyber
08-12-2010, 02:45 PM
Produk nie mmg antara "panduan buat newbie" yang terlengkap yang ada dlm pasaran sekarang...Newbie tak perlu beli banyak panduan sebab dalam panduan nie saje dah ada terangkan pelbagai perkara seperti :

- Membina minisite (CSS,Meta, Johnson box, hyperlink, masukkan image dan mcm2 lagi)
- Cara daftar hosting dan domain serta cara menggunakan FTP dan Cpanel.
- Cara membina borang.
- Cara memasang & menggunakan autoresponder.
- Cara buat ebook.
- Dan sedikit teknik pemasaran...

Semua panduan tersebut mmg wajib dipelajari oleh setiap newbie...Saya antara yang terawal dapat produk Bro HH nie...tahniah bro ats pelancaran produk yang lengkap nie!!!

Hairul WC
08-12-2010, 03:29 PM
Produk nie mmg antara "panduan buat newbie" yang terlengkap yang ada dlm pasaran sekarang...Newbie tak perlu beli banyak panduan sebab dalam panduan nie saje dah ada terangkan pelbagai perkara seperti :

- Membina minisite (CSS,Meta, Johnson box, hyperlink, masukkan image dan mcm2 lagi)
- Cara daftar hosting dan domain serta cara menggunakan FTP dan Cpanel.
- Cara membina borang.
- Cara memasang & menggunakan autoresponder.
- Cara buat ebook.
- Dan sedikit teknik pemasaran...

Semua panduan tersebut mmg wajib dipelajari oleh setiap newbie...Saya antara yang terawal dapat produk Bro HH nie...tahniah bro ats pelancaran produk yang lengkap nie!!!

thanks bro shinobita atas testimonial tersebut,
amat dihargai :).... thanks ya...

DilaWriter
08-13-2010, 01:17 AM
Produk nie mmg antara "panduan buat newbie" yang terlengkap yang ada dlm pasaran sekarang...Newbie tak perlu beli banyak panduan sebab dalam panduan nie saje dah ada terangkan pelbagai perkara seperti :

- Membina minisite (CSS,Meta, Johnson box, hyperlink, masukkan image dan mcm2 lagi)
- Cara daftar hosting dan domain serta cara menggunakan FTP dan Cpanel.
- Cara membina borang.
- Cara memasang & menggunakan autoresponder.
- Cara buat ebook.
- Dan sedikit teknik pemasaran...

Semua panduan tersebut mmg wajib dipelajari oleh setiap newbie...Saya antara yang terawal dapat produk Bro HH nie...tahniah bro ats pelancaran produk yang lengkap nie!!!

Salam Bro HH.. tumpang tanye.. kiranya pakej lengkap bina web ni pun boleh jugak dimiliki oleh bakal-bakal web/graphic designer ye?
memudahkan mereka belajar dengan express berbanding dengan belajar di kelas-kelas yang kena bayar beratus-ratus RM tu? :)

Hairul WC
08-13-2010, 04:02 AM
Salam Bro HH.. tumpang tanye.. kiranya pakej lengkap bina web ni pun boleh jugak dimiliki oleh bakal-bakal web/graphic designer ye?
memudahkan mereka belajar dengan express berbanding dengan belajar di kelas-kelas yang kena bayar beratus-ratus RM tu? :)

Wsalam cik dilla, ya sis, amat sesuai pada mereka yg berminat memulakan karrier sbg web/grafik designer kerana asasnya terdapat didalam pakej ini..

Kelebihan pakej ini ialah anda melihat saya menghasilkan laman web, mendaftar webhosting, menggunakan cpanel, bina borang, grafik dan byk lagi SECARA REAL. Ini membolehkan cik dilla mengulang2 videonya sehingga mahir membinanya. Pekaj ini juga mengandungi text, video dan bahan pembelajaran. Dengan kata lain baca, tonton dan praktik. Cara ini jauh lebih berkesan kerana kita tidak perlu habis baca baru praktik. Baca sikit, praktik sikit... tonton sikit.. praktik sikit... kalo lupa bleh ulang balik videonya... lepas setahun pown bleh ulang videonya..

jika ada pertanyaan lagi, saya gembira membantu :)

Hairul WC
08-14-2010, 04:57 PM
NIkmati keseronokan membina laman web sendiri :)

bluedianthus
08-14-2010, 05:06 PM
NIkmati keseronokan membina laman web sendiri :)

Memang seronok bila melakukan dengan panduan yang betul..Dapatkan pakej Membina Laman Web ini dengan Tawaran Hebat Bluedianthus (http://www.wangcyber.com/forum/aff-bonus/32854-rebet-rm10-wajib-beli-pakej-lengkap-membina-laman-web.html) di sini..:)

Hairul WC
08-14-2010, 06:38 PM
tu dia tawaran dari cik warnie yang berbaloi dimiliki :)
memang byk bonus tambahan dari cik warnie..
cepat grab sebelum cik warnie tutup offernya... :)

Hairul WC
08-16-2010, 03:03 PM
mungkin sye buzy cikit siapkan blog sye..
byk video nak dimasukkan...
jika ada pertanyaan sila email saya ke soalan[@]jombinaweb.com
yg dah beli di alu2kan email saya jika ada pertanyaan...

KhatibNzahkh
08-17-2010, 05:55 AM
Ya bro.. memang lengkap..thanks :)

ada kah pakej ini masih lagi dalam pasaran

terima kasih

faezil
08-17-2010, 06:08 AM
ada kah pakej ini masih lagi dalam pasaran

terima kasih

ya.. masih ada di pasaran...

cepat sambar hari ini juga sebelum bro double H menutup jualannya kerana pakej ini akan menyebabkan ramai webmaster tak boleh cari makan

Hairul WC
08-18-2010, 01:24 PM
maaf lambat reply...
thanks juga buat bro faezil kerna tolong reply...
Ya cik khatib, selagi nyawa dikandung badan..
saya akan terus menjualnya.. :D...
cuma sibuk nak siapkan blog terlebih dahulu..

Hairul WC
09-06-2010, 08:32 AM
Kepada mereka yang belum tahu membina web
inilah peluang terbaik anda mempelajari
membina web dan grafik.....

Hairul WC
09-08-2010, 09:46 AM
Selamat hari raya buat warga wancyber....

fuhhh™
09-08-2010, 10:58 AM
Selamat hari raya buat warga wancyber....

selamat hari raya jugak :)

Kasyidi
09-08-2010, 09:52 PM
Mantop... amat diperlukan utk sesiapa yang nak bisnes internet.. :)

Hairul WC
09-09-2010, 05:40 PM
Mantop... amat diperlukan utk sesiapa yang nak bisnes internet.. :)

thanks bro.. memang amat sesuai untuk newbie :)

fuhhh™
09-12-2010, 07:25 AM
rsanya xlma lg, nk kna dapatkan produk ni :D
nk bina minisite nk bg brg free , hee

fuhhh™
09-12-2010, 07:52 AM
nk jd affiliater kena beli produk ni dlu nmpknya :D

Hairul WC
09-12-2010, 12:27 PM
rsanya xlma lg, nk kna dapatkan produk ni :D
nk bina minisite nk bg brg free , hee

Ye ke bro. berita baik nie. he.he.he :D..
Jaminan saya, bro pasti dapat membuat minisite dengan hebat :)

lailimakhusin
04-07-2012, 12:13 PM
PAKEJ LENGKAP MEMBINA LAMAN WEB.. masih ada lagike, saya berminat nak beli

Hairul WC
04-12-2012, 05:10 AM
PAKEJ LENGKAP MEMBINA LAMAN WEB.. masih ada lagike, saya berminat nak beli

Pakej masih dijual lagi dan akan terus dijual selagi saya masih ada kerana sambutannya hebat....