PDA

View Full Version : [50 Unit Sahaja] Tshirt & Baju Korporat Eksklusif WangCyber.com



amirulmukmin
06-14-2010, 04:53 PM
Assalamualaikum,

Seperti mana yang saya janjikan, tempahan bagi Tshirt & Baju Korporat Eksklusif WangCyber.com telah dibuka secara rasminya pada hari ini.



>>>50 UNIT SAHAJA<<<



TENGOK SIKIT MACAM MANA RUPANYA...


BAJU KORPORAT


http://koleksireseller.com/wctshirt/images/bk.jpg





TSHIRT

http://koleksireseller.com/wctshirt/images/ts.jpg
Material: Lacoste



EMBROIDERY
http://www.koleksireseller.com/wctshirt/images/logo&font.jpg

Saiz:
S, M, L, XL, XXL & XXXL sahaja

S= 38"
M= 40"
L= 42"
XL= 44"
XXL= 46"

BILA BOLEH TEMPAH?

Mulai 15 Jun sehingga 1 Julai 2010


HARGA PULA MACAM MANA?

Baju Korporat: RM 79.00

Tshirt : RM 29.00

Caj Pos : RM 6.00 (pos ekspress)


BERMINAT LA.....

Kalau berminat, ikut je langkah-langkah ni..

Langkah 1:
Buat pembayaran anda ke akaun berikut:

Maybank
164687025244
MUHAMMAD AMIRUL MUKMIN BIN NOR HIDAN

CIMB
08190008511527
MUHAMMAD AMIRUL MUKMIN BIN NOR HIDAN

Langkah 2:
Isi borang tempahan di http://koleksireseller.com/wctshirt/

Langkah 3:
Tunggu maklum balas daripada saya tentang tempahan anda. Insyaalah tempahan anda akan direspon dalam masa 48jam


LAMBAT LAGI TARIKH TUTUP TEMPAHAN....
Betul tu. Ada dalam 16 hari lagi. Saya nak bagi peluang kepada kakitangan kerajaan untuk dapat gaji dulu.

TAPI,

Jika anda bertangguh, jangan terkejut kalau tempahan tiba-tiba ditutup. Saya tak akan update baki kuota. Cukup sahaja. Ianya akan ditutup.*

Anda lambat, jangan menyesal.


*Segala perubahan atas perbincangan bersama Tuan Shuth


ADA YANG TAK FAHAM?
Reply sahaja thread ini. Atau boleh email kepada saya di amirulmukmin.mukmin@gmail.com



Ingat, 50 Unit Sahaja

maizul.com
06-14-2010, 05:02 PM
satu warna je ke bro?

chibobski84
06-14-2010, 05:08 PM
huhu, mcm cantik, baju korporat tuh agak mahal huhu..

maybe sambar tshirt jer ler

kaler lain takder? atau terbalikkan kaler dia ker apa ker...

amirulmukmin
06-14-2010, 05:33 PM
satu warna je ke bro?

Ye, satu warna je. Inspirasi warna WC, biru.



huhu, mcm cantik, baju korporat tuh agak mahal huhu..

maybe sambar tshirt jer ler

kaler lain takder? atau terbalikkan kaler dia ker apa ker...

harga baju korporat memang tinggi sikit. Yang ini custom made. Sebabnya saya order sikit je.

Cepat sambar Tshirt tu. Kalau lambat takut habis pula. :)

nasrul2006
06-14-2010, 08:56 PM
post ke sarawak berapa bro?

perindu
06-14-2010, 10:29 PM
saiz tu boleh bagi ukuran2 dia x eh?
nak pilih antara M atau L mana lagi cun.

amirulmukmin
06-15-2010, 12:33 AM
saiz tu boleh bagi ukuran2 dia x eh?
nak pilih antara M atau L mana lagi cun.

boleh. Takde masalah. Saya akan edit thread nanti.



post ke sarawak berapa bro?

Kalau pos ekspress same je bayarannya. Nanti saya cek balik dengan pejabat pos

titaniumhijau
06-15-2010, 10:03 AM
terima pakai paypal tak?

redfar
06-15-2010, 02:56 PM
wah!!! menarik.. terasa nak beli.. kuota 50 je ker?

amirulmukmin
06-15-2010, 03:03 PM
terima pakai paypal tak?

Kami tak terima paypal buat masa ni. Boleh kan kalau buat pembayaran guna online banking?


wah!!! menarik.. terasa nak beli.. kuota 50 je ker?

Ha... jangan lambat la pula. Memang 50 je kita buka kuota :)

RajaKamil
06-15-2010, 03:08 PM
bro, kalau ada xxxxl PM saya ye :)
Berminat nak buat koleksi ni.
PS : Slack betul diet hari tu tak ikut betul2
kakaka

amirulmukmin
06-15-2010, 03:51 PM
bro, kalau ada xxxxl PM saya ye :)
Berminat nak buat koleksi ni.
PS : Slack betul diet hari tu tak ikut betul2
kakaka

Takpe bro RK... saya akan PM bro nanti.
Untungnya sebab baju korporat custom made

amirulmukmin
06-16-2010, 12:33 AM
Saya try PM bro RK x dapat...
Tapi saya dah hantar email dah....
Harap bro RK cek ye...

iezat
06-16-2010, 02:53 AM
Bro saya book kemeja saiz XL.

Gaji baru bayar ye.

amirulmukmin
06-16-2010, 02:56 AM
Bro saya book kemeja saiz XL.

Gaji baru bayar ye.

Boleh, takde masalah. :)

Tshirt taknak ke? huhu

rouke
06-16-2010, 09:19 AM
hmm..bile da 3 4 kali bukak thread ni rase makin lawa je baju tu..:D

amirulmukmin
06-16-2010, 10:15 AM
hmm..bile da 3 4 kali bukak thread ni rase makin lawa je baju tu..:D

Sebelum ni tak lawa ker? huhu

rouke
06-16-2010, 12:41 PM
Sebelum ni tak lawa ker? huhu

sblm ni mmg dah bekenan dah..:D

Razif
06-16-2010, 01:23 PM
Bila akan di pos ye?

gabot
06-16-2010, 02:02 PM
ok cop satu nanti saya bayar

amirulmukmin
06-16-2010, 04:38 PM
Bila akan di pos ye?

Kalau ikut jangkaan dalam pertengahan Julai ni bro. Sebab baju korporat ni custom made.

Pos akan dibuat menggunakan pos laju


ok cop satu nanti saya bayar

Boleh, tapi berikan saya anggaran pembayaran ye. Mudah anggar tarikh penerimaan pembayaran

amirulmukmin
06-17-2010, 02:45 AM
ada sikit perubahan pada baju korporat.

Saya minta Warga WC rujuk balik post pertama ya...

perindu
06-17-2010, 11:23 PM
COD terus kt shah alam r bro?

amirulmukmin
06-18-2010, 01:44 AM
COD terus kt shah alam r bro?

COD tak rasanya. Tapi saya boleh hantarkan pada perindu by hand untuk area shah alam. Maknanya tak payah bayar kos penghantaran masa tempahan. Bayar harga baju sahaja.

amirulmukmin
06-19-2010, 05:50 AM
Saya nak maklumkan di sini yang kuota semakin terhad.

Justeru, kepada yang ingin menempah tanpa pembayaran,
bolehlah maklumkan kepada saya dengan PM ye.

Beritahu sekali tarikh anggaran pembayaran anda

cikmin™
06-19-2010, 08:40 PM
menarik jer tgk,saya nak 1, ader lg x?

amirulmukmin
06-20-2010, 10:56 AM
menarik jer tgk,saya nak 1, ader lg x?

Ha, ada lagi. huhu

Nak tshirt ke baju korporat?

kenshihimura
06-20-2010, 04:12 PM
COD tshirt kat area bangsar/pj/klsentral possible dak? :)

amirulmukmin
06-20-2010, 04:18 PM
COD tshirt kat area bangsar/pj/klsentral possible dak? :)

Memang takde COD pun. Area Shah Alam saya hanya akan hantar by hand je by request.
Yang lain saya terpaksa pos. Takut tak dapat hantar.

kenshihimura
06-21-2010, 04:45 PM
oklah bro, book 1 for watashi :)

cybersyndrome77
06-21-2010, 05:50 PM
Memang takde COD pun. Area Shah Alam saya hanya akan hantar by hand je by request.
Yang lain saya terpaksa pos. Takut tak dapat hantar.

tolong hantar kat IMTC 2 helai tshirt. :) bawak time gahtering WC pun ok gak.. leh terus pakai. hehehe

amirulmukmin
06-22-2010, 01:36 AM
tolong hantar kat IMTC 2 helai tshirt. :) bawak time gahtering WC pun ok gak.. leh terus pakai. hehehe

Boleh je nak hantarkan bro ashraf... tapi yang ni based on tempahan...

kena tempah dulu. 1 Julai baru start cetak. Kirenye nak pakai time gathering macam tak sempat je...

baloot
06-22-2010, 07:00 AM
yang baju korporat tu, belah kanan ada logo wangcyber. belah kiri ada nama sendiri ke? :D

pedagangIT
06-22-2010, 07:05 AM
nampak menarik

tokmat
06-22-2010, 07:05 AM
yang baju korporat tu, belah kanan ada logo wangcyber. belah kiri ada nama sendiri ke? :D

sia baru je mau tanya soalan ini..... :D

amirulmukmin
06-22-2010, 07:07 AM
oklah bro, book 1 for watashi :)

Saya dah book untuk bro. nanti bagitahu saya bila nak buat pembayaran ye



yang baju korporat tu, belah kanan ada logo wangcyber. belah kiri ada nama sendiri ke? :D

Ye, ada nama sendiri. Jangan tak grab ye...

Hakim Najili
06-22-2010, 07:17 AM
sudah order dan bayar RM35 bro, saya rasa order form sy macam bermasalah jerr. Cuba bro check, kalau takder, roger sy nanti sy PM kan bukti pembayaran dan juga details sy. Sy transfer ke Maybank atas nama company

amirulmukmin
06-22-2010, 07:27 AM
sudah order dan bayar RM35 bro, saya rasa order form sy macam bermasalah jerr. Cuba bro check, kalau takder, roger sy nanti sy PM kan bukti pembayaran dan juga details sy. Sy transfer ke Maybank atas nama company

Saya dapat dah tempahan tu. Bro isi 2 kali. Terima kasih ya dapatkan tshirt ni.

p/s: baju korporat tak nak ke? :)

panduanmudah
06-22-2010, 07:35 AM
wah,cantik,thumbs up,tapi ley letak nama x kat tshirt?

pulaumutiara
06-22-2010, 08:00 AM
menarik, teruja utk beli..namun..

saya ada soalan:

1- apa beza baju korporat & t-shirt & kegunaannya?
hehe..jgn marah.

JaMaL
06-22-2010, 08:13 AM
saya nak beli....

amirul bawa aje sabtu ni..sambil gathering tu menjual la di sana..tarak hal punya

amirulmukmin
06-22-2010, 08:21 AM
wah,cantik,thumbs up,tapi ley letak nama x kat tshirt?

Boleh je, tapi tambahan 4 ringgit ye untuk nama


menarik, teruja utk beli..namun..

saya ada soalan:

1- apa beza baju korporat & t-shirt & kegunaannya?
hehe..jgn marah.

Baju korporat ni macam baju F1. 2 2 sama je kegunaannya.
Cuma baju koporat ni nampak lebih kemas. Pada saya lah. Sebab baju korporat ni macam baju kemeja jugak



saya nak beli....

amirul bawa aje sabtu ni..sambil gathering tu menjual la di sana..tarak hal punya

Tshirt & baju korporat ni dicetak atas tempahan. Tapi saya cuba bawak sample Tshirt & Baju korporat untuk gathering nanti. Yang tak bersulam dengan logo WC lagi.

Boleh ambil order kat sana gak. Lagi senang rasanya. huhu...

johntravolta
06-22-2010, 08:46 AM
bro, tlg reserve untuk saya satu baju korporat tuh leh? balik nih nak cek balik size dulu, ahahaha... cutting perempuan ada tak?

amirulmukmin
06-22-2010, 08:48 AM
bro, tlg reserve untuk saya satu baju korporat tuh leh? balik nih nak cek balik size dulu, ahahaha... cutting perempuan ada tak?

Boleh je... takde masalah...

Cutting perempuan ada. Lengan panjang ke lengan pendek?

duniaiskandar
06-22-2010, 09:06 AM
wahaaa... agaknya da brp byk la brg2 best camni aku telepas. Thanks WC sbb broadcast. huhu...

Bro amirul, apa benda line putih kat depan kiri kanan tu? Kocek ke line semata2? kalau nak letak nama, kat bahagian mana ia akan tertera?

amirulmukmin
06-22-2010, 09:38 AM
wahaaa... agaknya da brp byk la brg2 best camni aku telepas. Thanks WC sbb broadcast. huhu...

Bro amirul, apa benda line putih kat depan kiri kanan tu? Kocek ke line semata2? kalau nak letak nama, kat bahagian mana ia akan tertera?

Yang outih kat depan tu adalah kocek dan juga nama yang disulam. (baju korporat)

kalau tshirt ada piping di situ. Kalau nak letak nama, ianya di seselah kanan tshirt. Sama seperti baju koprorat.

p/s: nasib baik bro tak terlepas yang ini.

man_kelang
06-22-2010, 11:34 AM
Cun juga nie...kena tunggu gaji la pulak...hehehe

cikmin™
06-22-2010, 12:10 PM
Ha, ada lagi. huhu

Nak tshirt ke baju korporat?

saya Nak tshir :rolleyes: last 1hb kan? sempat ni

pitt
06-22-2010, 12:21 PM
order t-shirt 1 bro... ada lagi kan?

mesol
06-22-2010, 12:38 PM
saya dah buat payment n isi borang

jetta_cyber
06-22-2010, 01:29 PM
TT, saya dah isi borang yer, tshirt saiz L
tak sabor-sabor nak pakai dah ni...hehe :D

amirulmukmin
06-22-2010, 02:06 PM
Cun juga nie...kena tunggu gaji la pulak...hehehe


saya Nak tshir :rolleyes: last 1hb kan? sempat ni

Memang saya open sampai 1 Jun untuk dapat gaji dulu. Jadi, jangan risau ye. Cuma perlu risau kalau kuota tamat je.... Insyaallah sempat...



order t-shirt 1 bro... ada lagi kan?
Ada lagi, jangan risau...



saya dah buat payment n isi borang

Saya dah terima & rekod


TT, saya dah isi borang yer, tshirt saiz L
tak sabor-sabor nak pakai dah ni...hehe :D

Wah... bagus2... baru join WC dah ada semangat WC....

sapesaje
06-22-2010, 03:17 PM
Tokey!! payment & borang saya ada terima tak?? hehehe... :)

amirulmukmin
06-22-2010, 03:19 PM
Tokey!! payment & borang saya ada terima tak?? hehehe... :)

Aiyaa... wa sulah anta itu emel pengesahan.. hehe

Terima kasih atas tempahan ya. Tempahan akan dihantar paa minggu ketiga Julai

sapesaje
06-22-2010, 03:25 PM
Thank u, arigato, tocey, syukrann..hehehe :) :p

kenshihimura
06-22-2010, 03:39 PM
Saya dah book untuk bro. nanti bagitahu saya bila nak buat pembayaran ye




Ye, ada nama sendiri. Jangan tak grab ye...

klu byr ikut Paypal bleh dak?
bj ni ade name ke? best tu

amirulmukmin
06-22-2010, 03:48 PM
klu byr ikut Paypal bleh dak?
bj ni ade name ke? best tu

Paypal tak boleh la bro...

Baju korporat je ada nama. Tshirt kalau nak kena tambah RM 4

kabuu
06-22-2010, 06:56 PM
sallamzz Encik...
kalau nak bayar cash boleh tak...?
bukan tak caya dgn mayban2u ataupun cimbclick....cume tak brp nak reti...
saye lebih suke henjut cash ..pastu boleh gak tau dan tanye dgn lebih detail lagi kalau ade soklan ...sebab dah face to face..

sorry ya...mungkin saye ni diantara melayu yg pemikirannnye maseh dlm kotak lagi...menurut salah satu tajuk yg di perbincang kan kat dlm forum WC nii...
jika boleh kite set appointment...amcm..?

wassallam..

zeal_tech
06-23-2010, 12:20 AM
nape x wat banyak ek...:confused:
mana taw leh dpt lg murah....:p

SyedFareed
06-23-2010, 12:25 AM
Salam Amirul,

Sy booking satu dulu..boleh tak?

wek62
06-23-2010, 12:39 AM
Salam Amirul,

Saya nak tempah t-shirt 1 size L...thank

Hakim Najili
06-23-2010, 01:12 AM
setelah bro shuth blast email, berduyun2 org mula membeli. Mantop!

ahmadzul
06-23-2010, 01:22 AM
Saya nak kedua-dua sekali, T-shirt dan baju korporat. Kedua-dua saiz L. Nanti tgk dlm beberapa jam lg saya akan buat pembayaran.

Hakim Najili
06-23-2010, 01:25 AM
Saya nak kedua-dua sekali, T-shirt dan baju korporat. Kedua-dua saiz L. Nanti tgk dlm beberapa jam lg saya akan buat pembayaran.

waaah nie mmg betul2 silent reader dan penyokong kuat WC dr belakang nie, baru 1 post dah terus beli baju. Syabas!

yg lain2 bila nak beli lg, kuota habis karang meleleh pulak nanti

johntravolta
06-23-2010, 02:40 AM
Boleh je... takde masalah...

Cutting perempuan ada. Lengan panjang ke lengan pendek?

lengan panjang bro, tlg reserve 2 ek? 1 laki ngan 1 untuk pompuan. nanti den isikan form dlm ptg nih.

lutfee
06-23-2010, 05:14 AM
tinggal bape nih? xde update?

faezil
06-23-2010, 05:22 AM
tinggal bape nih? xde update?

TT kata dia tak nak update baki kuota... kasi suspend

lutfee
06-23-2010, 05:28 AM
TT kata dia tak nak update baki kuota... kasi suspend

tak boleh la gitu.. sian org yg tgh tunggu bajet ker apa ker...
tgk2 abis plak...

h3r0
06-23-2010, 05:36 AM
sempoi gak tue.. tengok budget dulu..

amirulmukmin
06-23-2010, 07:10 AM
TT kata dia tak nak update baki kuota... kasi suspend


tak boleh la gitu.. sian org yg tgh tunggu bajet ker apa ker...
tgk2 abis plak...

Jangan risau, tunggu gaji sempat lagi tempah.

Kalau saya update, ramai yang akan beli last minute.

Tapi kalau takut sangat... PM saya untuk pre order dulu, beritahu bila nak bayar. Saya akan reservekan.




setelah bro shuth blast email, berduyun2 org mula membeli. Mantop!

Betul tu. dalam masa 24 jam, saya dapat 1000 views & lebih 10 tempahan.

Kalau Bro Shuth blast lagi sekali masa gaji baru masuk, mau terus habis kot kuota ni.

amirulmukmin
06-23-2010, 08:02 AM
lengan panjang bro, tlg reserve 2 ek? 1 laki ngan 1 untuk pompuan. nanti den isikan form dlm ptg nih.

Yang saya maklumkan hari tu lengan panjang dulu baju korporat. Bukan Tshirt. Jangan salah faham pulak.

Lagi 1, untuk design lelaki baju korporat lengan pendek je.

Tshirt pula semua lengan pendek

9w2mix
06-23-2010, 12:13 PM
macam berminat...
berapa hari ambil masa untuk penghantaran selepas tempahan...???

afifdaud
06-23-2010, 12:43 PM
minat nk beli tapi blom gaji lagi nih..gaji masuk awal bulan cmne??

amirulmukmin
06-23-2010, 12:49 PM
macam berminat...
berapa hari ambil masa untuk penghantaran selepas tempahan...???

Penghantaran pada minggu ke3 Julai


minat nk beli tapi blom gaji lagi nih..gaji masuk awal bulan cmne??

Takpe.. PM saya... kita buat deal yang terbaik

lunassp
06-23-2010, 12:56 PM
xgaji lg plak nk beli..adeh..hu

amirulmukmin
06-23-2010, 01:44 PM
xgaji lg plak nk beli..adeh..hu

Kalau nak beli jugak... boleh PM saya... kita deal yang terbaik

kenshihimura
06-23-2010, 05:05 PM
Paypal tak boleh la bro...

Baju korporat je ada nama. Tshirt kalau nak kena tambah RM 4

aish paypal xbleh ye..
xpela, online je bro.
apapun mmg konpem teh-o ais limau satu! eh, tshirt 1 bro! book ni ok!

payment maybe hjg bln ni ape2 pun i'll inform later, TQ :)

kabuu
06-23-2010, 08:48 PM
sallamzz Encik...
kalau nak bayar cash boleh tak...?
bukan tak caya dgn mayban2u ataupun cimbclick....cume tak brp nak reti...
saye lebih suke henjut cash ..pastu boleh gak tau dan tanye dgn lebih detail lagi kalau ade soklan ...sebab dah face to face..

sorry ya...mungkin saye ni diantara melayu yg pemikirannnye maseh dlm kotak lagi...menurut salah satu tajuk yg di perbincang kan kat dlm forum WC nii...
jika boleh kite set appointment...amcm..?

wassallam..

azaz
06-23-2010, 11:12 PM
salam
Saya dah tempah sehelai t-shirt. Ada tak terima dlm pm? Payment hari ni or esok :)

amirulmukmin
06-24-2010, 12:02 AM
sallamzz Encik...
kalau nak bayar cash boleh tak...?
bukan tak caya dgn mayban2u ataupun cimbclick....cume tak brp nak reti...
saye lebih suke henjut cash ..pastu boleh gak tau dan tanye dgn lebih detail lagi kalau ade soklan ...sebab dah face to face..

sorry ya...mungkin saye ni diantara melayu yg pemikirannnye maseh dlm kotak lagi...menurut salah satu tajuk yg di perbincang kan kat dlm forum WC nii...
jika boleh kite set appointment...amcm..?

wassallam..

Nak cash? Saya risau saya je yang x sempat...
Kalau x mahir online banking, boleh guna pembayaran ATM atau g kaunter. Kemudian isi borang tempahan dan scam resit bank in tu. boleh gak.

Tapi, saya akan ada di gathering IM nnt, insyaallah. kat situ bolehlah tanya macam mana...

gman68
06-24-2010, 04:28 AM
Salam tuan, saya sudah buat bayaran melalui cimbclick sebentar tadi.
Butiran bayaran:
Ref No. : 97872463
Transaction Status : Successful
Beneficiary Name : MUHAMMAD AMIRUL MUKMIN BIN NOR HIDAN
Transferred Amount : RM 35.00
Email Alert : amirulmukmin.mukmin@gmail.com
Remarks : Pembelian t shirts Wangcyber
Transaction Date, Time : 24-Jun-2010 12:17:22 PM

Untuk tindakan tuan selanjutnya...tq

melfare
06-24-2010, 07:14 AM
Orait. Dah buat payment utk T-Shirt+Pos+Nama :D

amirulmukmin
06-24-2010, 08:48 AM
dah rekod dah... tq yer atas tempahan...

kenshihimura
06-24-2010, 01:23 PM
book saiz S tshirt okkeh :D

amirulmukmin
06-24-2010, 04:13 PM
book saiz S tshirt okkeh :D

Wokkeh bos

areMean
06-24-2010, 05:16 PM
ok nk grab jugak t-shirt + letak nama "kasmin"

hik3... payment dah di buat + siap isi borang... tQ~

amirulmukmin
06-25-2010, 01:36 AM
ok nk grab jugak t-shirt + letak nama "kasmin"

hik3... payment dah di buat + siap isi borang... tQ~

wokeh.... noted...

tq ye...

kepada Warga WC.... diumumkan...

KUOTA DAH SEMAKIN BERKURANG....

Berapa yang tinggal?

XX unit sahaja lagi...

firza aziz
06-25-2010, 04:21 AM
ni kuota 50 yg first.. kn bg la lg diskaun kaw.. kaw..

amirulmukmin
06-25-2010, 01:13 PM
ni kuota 50 yg first.. kn bg la lg diskaun kaw.. kaw..

Bukan kuota 50 yang first bro...

50 Kuota sahaja....

Jadi, saya tak boleh bagi diskaun.

Kesian kat buyer awal... tak dapat diskaun...

nasrul2006
06-25-2010, 10:34 PM
masih ada lag ka? saiz XXXL...kalau ada sy mau tangkap sehelai...

azaz
06-26-2010, 02:26 AM
salam
Saya dah buat payment tadi utk t-shirt saiz XL.

Tarikh : 26 JUN 2010, SAT,10:12
Reference number : 1403652150

Tolong semak ada terima tak :)

amirulmukmin
06-27-2010, 05:49 AM
salam
Saya dah buat payment tadi utk t-shirt saiz XL.

Tarikh : 26 JUN 2010, SAT,10:12
Reference number : 1403652150

Tolong semak ada terima tak :)

Terima kasih ya atas pembelian.. :)

nasrul2006
06-27-2010, 09:41 AM
MBB RM35, 27/6/2010 Masa: 05:07PM Location: PETRONAS SENADIN

Details dalam borang tempahan, Saiz: XXXL. Plz confirm the payment. Thanks in advance..

fazdlie
06-27-2010, 02:25 PM
Bro.. booking 1 tshirt. saiz M.
Kejap lagi saya bayar. ;-)

ok.. payment dah buat. CIMB yer.. pls chek

tukunkayu
06-27-2010, 03:16 PM
kaler hijau takde tak besh...

mesol
06-27-2010, 03:37 PM
bro, tukar saiz jadik M

peanut87
06-27-2010, 04:21 PM
salam bro..
dh wt payment..
ref:1403879675
time:11:05:50

amirulmukmin
06-27-2010, 06:14 PM
bro, tukar saiz jadik M

Noted.... hehe...


Bro Nasrul, bro Fadzlie & bro Peanut saya dah terimatempahan tu. Terima kasih ya.

BERITA BURUK!

Kuota akan tamat pada bila-bila masa dari sekarang.
Berapa yang tinggal?

fazdlie
06-28-2010, 01:34 AM
Noted.... hehe...


Bro Nasrul, bro Fadzlie & bro Peanut saya dah terimatempahan tu. Terima kasih ya.

BERITA BURUK!

Kuota akan tamat pada bila-bila masa dari sekarang.
Berapa yang tinggal?

tak sabar nak sarung baju WC ni.
hehhe..

faizul37
06-28-2010, 09:23 AM
masih boleh buat order ke?

amirulmukmin
06-28-2010, 11:30 AM
masih boleh buat order ke?

boleh... xde masalah... sehingga 1 Julai

faizul37
06-29-2010, 04:05 PM
nak tempah t shirt satu, bayar minggu depan boleh?

amirulmukmin
06-29-2010, 05:05 PM
nak tempah t shirt satu, bayar minggu depan boleh?

Minggu depan tu lama sangat bro.
Tarikh tutup 1 Julai...

faizul37
06-30-2010, 06:09 AM
Ades...Besok dh 1 julai,tak sempat jgk la. Minggu depan baru musim duit,skrg belum lg.Huhu.
Kalau tak blh tak pe lah, saya tunggu yg akan datang pulak.

fazdlie
06-30-2010, 06:12 AM
Ades...Arini dh 1 julai. Minggu depan baru musim duit,skrg belum lg.Huhu.
Kalau tak blh tak pe lah, saya tunggu yg akan datang pulak.

Ala... RM35 jer bro.. kira murah la tu.. :-)
Pakai duit saving sikit.. nanti gantilah balik.
Huhuhu..

kenshihimura
06-30-2010, 12:32 PM
dah buat payment bro, baru je td heheh :D
======
Amount:RM35.00
Status: Successful
Reference number: 1405333148
Transaction date: 30 Jun 2010
Transaction time: 20:23:39
From Account 164052403974 WSA
To 3rd Party Account Number:164687025244
Account Holder Name:MUHAMMAD AMIRUL MUKM
Recipient email:amirulmukmin.mukmin@gmail.com
Effective date:Today
Description of transaction:baju t WC
======

dah isi form tp kluar error la bro:
tlg cek:
"Incorrect form submission, use POST"

amirulmukmin
07-01-2010, 10:14 AM
dah buat payment bro, baru je td heheh :D
======
Amount:RM35.00
Status: Successful
Reference number: 1405333148
Transaction date: 30 Jun 2010
Transaction time: 20:23:39
From Account 164052403974 WSA
To 3rd Party Account Number:164687025244
Account Holder Name:MUHAMMAD AMIRUL MUKM
Recipient email:amirulmukmin.mukmin@gmail.com
Effective date:Today
Description of transaction:baju t WC
======

dah isi form tp kluar error la bro:
tlg cek:
"Incorrect form submission, use POST"

Dont worry.... saya dah dapat order tu... :)

amirulmukmin
07-01-2010, 10:30 AM
LAST CALL

Tshirt & Baju Korporat WC

Dapatkan sebelum jam 12.00 tgh malam ini!!!

kenshihimura
07-01-2010, 02:22 PM
Dont worry.... saya dah dapat order tu... :)

ok gud! arigato neh! :)

gman68
07-01-2010, 05:11 PM
Salam bro.. bila semua tempahan t shirt boleh siap? dan jangkaan boleh sampai pada ahli? mcm x sabo jer nk pakai.hehehe.

amirulmukmin
07-01-2010, 06:42 PM
tempahan ditutup!

Tshirt akan dihantar kepada Warga WC bermula minggu ketiga Julai. Sebarang perubahan akan dimaklumkan

fazdlie
07-02-2010, 08:39 AM
Akhirnya dah ditutup. Rasa macam lama jer
nak tunggu baju tu sampai.. lepas ni,
mungkin bro amirulmukmin boleh senaraikan
nama-nama yang beli baju tu kot..

Manalah tahu boleh buat perjumpaan plak
macam mini gath baru2 ni.. :-)

amirulmukmin
07-02-2010, 10:36 AM
Akhirnya dah ditutup. Rasa macam lama jer
nak tunggu baju tu sampai.. lepas ni,
mungkin bro amirulmukmin boleh senaraikan
nama-nama yang beli baju tu kot..

Manalah tahu boleh buat perjumpaan plak
macam mini gath baru2 ni.. :-)

Insyaallah saya akan senaraikan. Walaupun sasaran kuota tak tercapai, ianya sudah cukup baik...

afifdaud
07-04-2010, 09:04 AM
Insyaallah saya akan senaraikan. Walaupun sasaran kuota tak tercapai, ianya sudah cukup baik...

baru ingat nk tempah tshirt...aduhai..gaji lambat masuk..

amirulmukmin
07-04-2010, 10:35 AM
baru ingat nk tempah tshirt...aduhai..gaji lambat masuk..

Takpe bro. Tunggu yang akan datang...
kalau2 bro Shuth open untuk next version

salman27
07-04-2010, 12:08 PM
cantik design dia.tapi betul2 ekslusif ek?50 je bukak.huhu

kenshihimura
07-06-2010, 03:05 PM
tak sabor tggu ni :D

amirulmukmin
07-07-2010, 06:42 AM
Rilek2... saya sedang uruskan percetakan tshirt sekarang ni...

lutfee
07-08-2010, 03:35 AM
alamak.. xsempat...
buatla 100 ker...

azaz
07-08-2010, 04:42 AM
tempahan ditutup!

Tshirt akan dihantar kepada Warga WC bermula minggu ketiga Julai. Sebarang perubahan akan dimaklumkan

Nasib baik sempat buat payment. Sekarang tengah tunggu posmen pulak hantar t-shirt kt rumah hehe

nasrul2006
07-13-2010, 01:34 PM
dah mula hantar ke belum...tak sabar ni..

reezluv
07-14-2010, 01:22 PM
tu ar..ape status ye

amirulmukmin
07-14-2010, 05:06 PM
Owh.... sekarang masih lagi ditempah...
saya tak poskan lagi..

harap bersabar ye...

p/s: berdebar2 saya tunggu siap

annahm
07-14-2010, 06:04 PM
tak de ke kaler lain..? nampak tak feminin la....

nasrul2006
07-20-2010, 12:14 PM
mak aiiiiiiii...berjanggut menunggu baju ....

kenshihimura
07-20-2010, 02:51 PM
kalau da post out tu harap wat announcement la ye, xsabor dah neh heheh :D

sunnyfx
07-20-2010, 04:47 PM
Stok baju raya nehh....... hehehe

Izzuan Roslee
07-20-2010, 05:54 PM
T-shirt yg x ada lengan ada tak? bukan apa, bleh bw main futsal...sambil2 promote WC skali dgn T-shirt tulh..

azaz
07-27-2010, 07:36 AM
Owh.... sekarang masih lagi ditempah...
saya tak poskan lagi..

harap bersabar ye...

p/s: berdebar2 saya tunggu siap

la....ingatkan dah mula pos pada minggu ke 3 bulan Julai....jgn sampai Hari Raya udah ler, bajet nk pakai time raya hohoho

amirulmukmin
07-27-2010, 09:56 AM
Ada berita yang kurang menyenangkan sebenarnya.

Saya dah cek dengan pembekal semalam. Nak tau juga kenapa lewat.

Sebab Tshirt ni custom made, ianya memang ambil masa.

Tapi sekarang Tshirt tu dah siap dijahit.

Tinggal untuk embroidery je.

Selalunya memang 2 minggu dah boleh siap.

Katanya pagi jumaat boleh dapat.

Harap2nya begitulah.

Dah ramai sangat bertanya pasal Tshirt ni.

Saya pon dah janji nak hantar awal pada pembeli.

sunnyfx
08-02-2010, 05:56 AM
Dah 2 Ogos hari ni.... apa perkembangan ? Dah mula pos ?

amirulmukmin
08-04-2010, 12:45 AM
Dah siap dah.
Saya sedang buat pembungkusan
insyaallah akan dipos secepat mungkin
tapi mana-mana tshirt & baju korporat yang ada nama
tak dapat dihantar dulu sebab kilang x buat sulam.
Saya akan hantar balik ke kilang.

p/s: alhamdulillah. Sampai juga akhirnya. Inhgatkan 2 minggu je boleh siap. Rupa-rupanya sampai sebulan

kenshihimura
08-05-2010, 02:07 PM
sabar mennti ni

sunnyfx
08-05-2010, 04:30 PM
Lokasi SHah Alam ker bro ? Sekejap je sampai umah den tu...

nasrul2006
08-06-2010, 09:24 PM
yg kat sarawak ni bila sampai bro...

azaz
08-10-2010, 06:01 AM
Akhirnya tshirt WC dah sampai t/hari ni via pos laju.....\:-/
Thank you Amirul :D

sunnyfx
08-10-2010, 09:03 AM
Yep....akhirnya sampai jua ke depan pintu rumah aku tengahari tadi. Tq Amirulll

reezluv
08-10-2010, 10:21 AM
yes..walaupun lambat dapatnya..tapi takpe..tadi dah sampai..

http://i877.photobucket.com/albums/ab333/webtechpage/DSC_0067.jpg

http://i877.photobucket.com/albums/ab333/webtechpage/DSC_0064.jpg

http://i877.photobucket.com/albums/ab333/webtechpage/DSC_0066.jpg

http://i877.photobucket.com/albums/ab333/webtechpage/DSC_0065.jpg

mesol
08-10-2010, 11:31 AM
received. aku xkesah lambat, janji dpt.

tapi.. nk ada tapi jugak, bile nk mintak order buh deadline, tp bile nk deliver barang, xde plak TT letak deadline. area of improvement

Mohamad Rizwan Edris
08-10-2010, 11:35 AM
rugila tak beli...

subarulimited
08-10-2010, 03:21 PM
terima kasih tuan rumah!baju dah sampai petang tadi!memang mantap best!

Hakim Najili
08-12-2010, 05:19 AM
baju dah sampai, tq!

azaz
08-13-2010, 06:06 AM
rugila tak beli...

rugi ooo tak beli sbb dlm Malaysia x ramai yg ada & x dijual di kedai :))

jetta_cyber
08-13-2010, 01:45 PM
dah ambik baju smalam kat poslaju...best..tq..tq

golddigger
08-13-2010, 06:11 PM
TQ Tuan Tanah... Baju dah sampai... memang mantap..Limited Edition tuuu.

azaz
08-14-2010, 02:05 PM
menyesal lak x beli 2 helai....kalau tak boleh pakai sama2 dgn org umah #-o

areMean
08-17-2010, 11:06 AM
menyesal lak x beli 2 helai....kalau tak boleh pakai sama2 dgn org umah #-o

azaz,

pegi kedai potostat u potostat je bah baju tu... hehehe...


btw aq punya baju blom sampi lagi bah... jeles2... tp masi sabar menungu.. :D

amirulmukmin
08-17-2010, 08:02 PM
received. aku xkesah lambat, janji dpt.

tapi.. nk ada tapi jugak, bile nk mintak order buh deadline, tp bile nk deliver barang, xde plak TT letak deadline. area of improvement

Saya letak deadline untuk hantar sekali sebenarnya... tapi masalah percetakan baju memang diluar jangkaan saya. Tetapi saya dah poskan baju korporat & Tshirt yag ada nama semalam. Yang lain saya dah poskan minggu lepas lagi... btw, terima kasih atas cadangan tu ye... :)


azaz,

pegi kedai potostat u potostat je bah baju tu... hehehe...


btw aq punya baju blom sampi lagi bah... jeles2... tp masi sabar menungu.. :D

Tak sampai lagi? Hurm... biar betol....

areMean
08-18-2010, 11:01 AM
Tak sampai lagi? Hurm... biar betol....

hahaha... baru je semalam sebut2.. tup2 tadi sampai... padan la dgn tubuh saya yg kecik ni... lawa2... next time nak beli baju korporat pulak.. tu pon kalo ade...

tq bro... :)

amirulmukmin
08-19-2010, 01:37 AM
hahaha... baru je semalam sebut2.. tup2 tadi sampai... padan la dgn tubuh saya yg kecik ni... lawa2... next time nak beli baju korporat pulak.. tu pon kalo ade...

tq bro... :)

Ha... bro punye yang ada nama ek? Ha, memang saya baru pos minggu ni...
yang lain semua dah pos mingggu lepas...

Baju korporat pula tgk apa bro Shuth kata. Kalau ok, saya bolehlah bukak semula tempahan....

Encik Cot
08-19-2010, 03:24 PM
Alhamdulillah.. dah sampai minggu lepas walaupun terlewat.. terima kasih TT.. :D

http://www.elhusna2u.net/gambar/tshirt1.jpg

http://www.elhusna2u.net/gambar/tshirt2.jpg

plr.my
08-20-2010, 04:01 PM
err... ada ruang lg untuk diri ini memakainya ke?

mrchocolate
09-16-2010, 02:15 AM
masih terima order x?? nk beli ni...

amirulmukmin
09-16-2010, 02:43 AM
order dah lama tutup
cuma ada pada saya baki 1 helai saiz XL je

mrchocolate
09-16-2010, 03:05 AM
hmmm..xpela.. sya saiz M.. nmpknya kempunan la... xde rezeki..

yusri_peace
06-06-2011, 05:50 PM
baju korporat?