PDA

View Full Version : Mendapatkan 5000 Friends Dalam Facebook Dalam Masa 10 Hari



zuraidi
03-23-2010, 11:28 AM
Forum ni macam sunyi je saya tengok sejak akhir-akhir ni, jadi saya harap dengan perkongsian ini dapat memeriahkan lagi forum.

Mendapatkan 5000 Friends Dalam Facebook Dalam Masa 10 Hari

Menggunakan software? Outsource? Manual?. Kalau anda pikir itu yang saya nak kongsi, anda SILAP!

Kita tak perlu keluarkan duit beli software dan sebagainya untuk mendapatkan 5000 Friends Dalam Facebook. Kita akan menggunakan kemudahan yang disediakan oleh Facebook untuk mendapatkan friends yang banyak ini.

Untuk pengetahuan, 5000 friends adalah jumlah maksimum friends yang anda boleh ada dalam sesuatu akaun FB.

Untuk apa banyak-banyak friends dalam FB anda? MARKETING POWER! (saya akan terangkan lebih lanjut nanti dibawah)

Bagaimana?

Pernah dengar fungsi upload contact file dalam FB? Log in akaun FB anda dan klik friends disebelah kanan anda. nampak tak?

Melalui fungsi ini anda dapat upload email list dalam format CSV (excel). Apabila email list tersebut berjaya diupload, FB akan hantar secara automatis friends request kepada semua email list yang terdapat dalam email list tadi, dimana email-email tersebut telahpun berdaftar dengan FB. Jadi lebih besar email list anda, lebih banyak friend request yang akan dihantar, lebih ramai anda akan mendapatkan kawan dalam akaun FB anda.

Masalahnya sekarang bagaimana untuk mendapatkan email list itu? Jawapan Leads. Banyak forum yang menawarkan Leads atau email list secara percuma (saya tak nak beritau dimana, Google je)

Setiap hari saya masukkan 5000 friends request dan biasanya lebih 10% akan add saya. Jadi anda hanya perlu ulangi cara ini setiap hari selama 10 hari dan anda pasti akan mendapatkan 5000 friends. Malah anda mungkin akan mendapatnya lebih awal dari 10 hari.

Apabila anda telah pun mempunyai banyak friends dalam FB anda boleh buatkan fan page dimana di situ anda akan berkongsi tips-tips yang berguna sambil mempromosikan produk anda (affiliate)

Ingat, FB adalah viral. Dengan 5000 friends mesej anda akan tersebar lebih dari 100,000 friends kerana setiap kawan kepada kawan-kawan anda tadi akan dapat melihatnya.

Jika anda perlukan LIVE show bagaimana hendak melakukannya, maklumkan di thread ni. Takut tak paham....:)

Izo
03-23-2010, 11:36 AM
thnaks for sharing. Satu idea yang tak pernah ku terpikir...

amir azros
03-23-2010, 11:52 AM
Saya xjumpa lah.. Macam mana ek?

zuraidi
03-23-2010, 11:58 AM
Log in ke akaun Fb anda. Kat sebelah kiri anda klik friends. Dibahagian Find People You Email sebalah kanan anda akan lihat link Upload Contact File. Pastu kat bawah sikit tekan browse.

krolbiz
03-23-2010, 12:24 PM
Satu perkongsian yg bermanfaat buat semua.....

krolbiz
03-23-2010, 12:36 PM
Saya memang tertarik dgn thread ni, memang tercari juge teknik sebegini cuma tak berkesempatan nak apply. Sblm ni pun cuma promote dgn facebook ads... kalau ada kupon facebook best la juge, tapi skarang dah agak terhad.

imosnet
03-23-2010, 12:47 PM
sy mmng jahil sosial network marketing spt facebook/friendster/tagged/myspace/twitter dsb.....

tmakasih atas tips yg diberikan & akan sy cuba try test tengok mmpromosi wajah sy yg brutal nih kat soSIALnetworking hehe

imosnet
03-23-2010, 12:48 PM
maaf tanya, adakah jika kita ada list gmail yg bnyk bleh terus add as friends dlm facebook?

miekof
03-23-2010, 12:49 PM
elok juga kalo TT kuarkan ebook pasal nie.. rasanya ramai berminat nak tahu

Dr. Peace
03-23-2010, 01:10 PM
dpt di lihat oleh 100,000 friends? bkn kah hanya friends shj yg dpt lihat msg kita? friends kpd friends kta xblh nmpak msg kta.. betul tak? (yg sy tahu laa)..

zuraidi
03-23-2010, 01:48 PM
dpt di lihat oleh 100,000 friends? bkn kah hanya friends shj yg dpt lihat msg kita? friends kpd friends kta xblh nmpak msg kta.. betul tak? (yg sy tahu laa)..

Bila kita dah ada fan page yang menarik, friends kita (5000 orang) akan rekomenkan kat friends die, jadi benda ni viral, secara tak langsung fan untuk fan page anda akan meningkat. Sebab tu kerana 5000 friends tadi akan membuatkan llebih dari 100k orang melihat fan page kita. Promosi melalui msg tak berkesan, meraka ingat spam, jadi takpela kalau takde 100k orang lihat msg kita :)

OsmanAdnan
03-23-2010, 01:50 PM
Macam yang dijangkakan..perkongsian bro zuraidi memang sentiasa mantop punya..:)
Thanks bro..Blh cuba ni..

zuraidi
03-23-2010, 02:01 PM
maaf tanya, adakah jika kita ada list gmail yg bnyk bleh terus add as friends dlm facebook?

Boleh. Yang penting list gmail tadi mmg dah daftar dengan facebook. maknanya pemilik gmail tadi mmg dah ade akaun Fb menggunakan email gmail die.

aenaz
03-24-2010, 11:59 AM
huhu, baguih ni, tapi tak jumpe mail list tu. haih

penang
03-24-2010, 03:11 PM
bagus...nanti boleh praktikan...

thoha
03-24-2010, 03:40 PM
memang bagos tips ni..thanks ya..

sally
03-24-2010, 06:26 PM
Info yang berguna dan berkesan jika dipraktikkan

dr_zool
03-24-2010, 06:45 PM
xterpikir sal mend ni

nice info bro

paradox
03-31-2010, 08:14 AM
kalau nak list ni dia,ambil yang last post

http://zh-cn.facebook.com/topic.php?uid=103901399642871&topic=1#topic_top

tapi cane nak tukar list tu jadi excel:confused:

hantamsajala
04-01-2010, 05:09 AM
Best best best... thanks Zuraidi

Rash
04-01-2010, 06:12 AM
Yup trick ini memang berkesan. Saya pun pernah try banyak kali sebelum ini. Pertama sekali, dapatkan list email, jangan add sekaligus 5000 friends (akaun mesti kena ban). Add sikit2, 200 - 300 setiap hari. Lepas tu ia akan jadi viral dan dapat lebih friend dari friends yang dah ada dalam akaun FB. Lepas itu create fan group dan invite semua friends dan suruh mereka invite kawan2 mereka pulak.

Cara nak monetize :

Banyak tu!
1. CPA
2. Adsense
3. CB
dan lain2 :)

Faiz Shafie
04-01-2010, 06:29 AM
baguih3..thank for the info..boleh mula sekarang!!! :)

sarialong
04-01-2010, 06:43 AM
info yg sgt berguna..nak test buat nih

remy86
04-03-2010, 03:39 AM
satu idea yg bagus

remy86
04-03-2010, 03:43 AM
sy rsa idea ni berkesan sangat,tp mana nk dpt list email bnyak2 ya

AlHaqeem
04-03-2010, 04:37 AM
Good info.. teruskan memberi input berguna macam ni .. TQ

Peter Jay
04-03-2010, 05:09 AM
Ooo.. Patut pun semenjak dua menjak ni banyak sangat invite dapat dalam email..
Pasal ni rupanya..

johnjimat
04-03-2010, 10:25 AM
alamak sy kurang fhm la, cane ek nk wt ni?ni kte kene cari dulu ke facebook email lps tu baru upload?

budihacker
04-03-2010, 11:03 PM
ada satu lagi..boleh jugak guna software..

facebook blaster & facebook bomber..mmg berkesan

muhafiz
04-06-2010, 12:41 PM
thanks, ini yg dinamakan sharing..
thumbs up....

emalys
04-06-2010, 05:21 PM
sy ni pemalas nk fesbuk [takut jd gile fesbuk, n buang masa kt situ je] :P info TT baguz.. harus exploit! tenkiu TT for sharing ;)

myrizq
04-06-2010, 08:05 PM
owh..tq TT...valueble info...
__________________
PRODUK PERCUMA UNTUK KORANG!

Dapatkan produk bisnes anda secara percuma sekarang!
(download segera sebelum tawaran percuma ini di tarik balik!)
klik link di bawah untuk download


DOWNLOAD FREE (http://www.asaffiliatecentral.com/as/4bbb5e90757d7/1183a588.html)

miskhi
04-06-2010, 08:53 PM
cun gak nie...boleh try

whizzkid
04-08-2010, 01:01 PM
Salam.. saya baru je nak test teknik ni, so sy test guna 1 email, yg mana email ni sy add as friend n mmg dah ade akaun fb..

tp mslhnye ade kuar error ni..

Everyone on this contact list is already on Facebook or has already been invited.
Would you like to try another email account or file?

ade mslh ape ek?

Yusri9834
04-10-2010, 02:29 PM
salam..sy xberapa fhm ttg cara2 yg diajar tu..bgmana kta mahu dpt list email tu?

ajahar
04-10-2010, 03:07 PM
ada satu lagi..boleh jugak guna software..

facebook blaster & facebook bomber..mmg berkesan

ya btl...tp x blh invite >50fren...nti tkt kena ban...he3

zuraidi
04-10-2010, 03:12 PM
kalau nak list ni dia,ambil yang last post

http://zh-cn.facebook.com/topic.php?uid=103901399642871&topic=1#topic_top

tapi cane nak tukar list tu jadi excel:confused:

cuba cari email extractor. Rasenya boleh extract email guna software tu

zuraidi
04-10-2010, 03:15 PM
bab nak cari email ni mmg payah sikit hehe .. tapi mmg ade, cuba cari betul2

AllyAzhan
04-16-2010, 02:23 AM
bab nak cari email ni mmg payah sikit hehe .. tapi mmg ade, cuba cari betul2

menarik giler :D

Blackmedal
04-18-2010, 08:40 AM
cara yang berkesan untuk tambah prospek..thank u bro,sbb sharekan info ini

dinotino
04-20-2010, 10:42 AM
wahh thx 4 the info thats something which many dont know i guess.... i learnt something new today frm u guys... thx alot ....

mrxkane
04-20-2010, 03:52 PM
maklumat berguna

amira_iium
04-22-2010, 08:02 PM
erm..kurang mengerti..maknanya perlu byk contact email org lain la dlm email kita??

paradox
05-05-2010, 01:55 AM
nak tanya skit...

kenapa da xleh wat ni...bila da browse file dan click find friend
dalam beberapa minit dpt mesej 'the connection was reset'

fiziebiz
05-05-2010, 02:37 AM
klu add banyak2 kawan kat FB smpai beribu rasa macam semak pulak...

buat FB group boleh add smpai lebih dari 5 ribu org, guna kaedah yg sma..
invite guna snarai email...

habiburrahman
05-05-2010, 11:03 AM
Kaedah ini berkesan. Thanks TT :)

wgn_white
05-10-2010, 12:38 PM
Idea ini saya tidak pernah terfikir!

bunnyrich
05-10-2010, 05:17 PM
hati2...jgn sampai akaun kene delete..
sebab aku dah pernah buat..
baru sekali upload..terus kene disable..aduhh

ladycooper
05-14-2010, 07:45 AM
haha, banyak cara shortcut nak dapat friend dalam facebook ya.

imagine lah berapa besar email yang facebook dah collect dalam semua contact yang kita ada dalam facebook.

Rash
05-14-2010, 04:52 PM
Yup kena berhati-hati, biarla 100 - 200 dalam 1 list, jangan sampai invite 5000 orang sekaligus, memang tak logik :)

fly2high
05-16-2010, 03:25 PM
Thanks bro, bleh di cuba ni.

MohdAbdulKarim
05-16-2010, 05:35 PM
selama guna FB beberapa bulan ni, dapatlah sikit pengalaman.
dulu masa mula2 buka akaun, 1hari saya invite friends 15k-20k email. Tapi... invitation kita tu takkan dihantar terus. paling2 pun dalam 200lebih je sehari.

verify akaun fb anda guna fon number, dah verified, cuma klik "add as friend" je dan tak ada dah captcha ganggu lagi, add la 50orang sehari.
50orang je? nak lebih? add 50orang untuk 1akaun, buat la 2 akaun ke, 10 akaun ke, 100 akaun ke, yang mana anda sanggup.

zarm_jutawan
05-17-2010, 05:05 PM
Log in ke akaun Fb anda. Kat sebelah kiri anda klik friends. Dibahagian Find People You Email sebalah kanan anda akan lihat link Upload Contact File. Pastu kat bawah sikit tekan browse.

mcm mne ni...aku cari find people you email xde pun..ermmm

MohdAbdulKarim
05-18-2010, 07:46 PM
mcm mne ni...aku cari find people you email xde pun..ermmm

>Account
>edit friends
>Invite friends
>Import Email Addresses

aswani2012
05-19-2010, 06:39 AM
saya dah copy dan add semua friends list yg diberikan tu..ada yg approve ade yg tak :(

alih2 bila saya sign in tak leh ..akaun kena remove....huhu..kena buka akaun baru

paradox
05-21-2010, 10:08 AM
selama guna FB beberapa bulan ni, dapatlah sikit pengalaman.
dulu masa mula2 buka akaun, 1hari saya invite friends 15k-20k email. Tapi... invitation kita tu takkan dihantar terus. paling2 pun dalam 200lebih je sehari.

verify akaun fb anda guna fon number, dah verified, cuma klik "add as friend" je dan tak ada dah captcha ganggu lagi, add la 50orang sehari.
50orang je? nak lebih? add 50orang untuk 1akaun, buat la 2 akaun ke, 10 akaun ke, 100 akaun ke, yang mana anda sanggup.

boleh share x email tu:)

fadzli1307
06-28-2010, 09:12 AM
ala ni teknik ni akaun aku satu dah kena disable...sb tak ikut arahan warning die...aku buat sekali 2 akaun...satu akaun je lepas..lepas die warning tak boleh add lagi...kena la biarkan orang approve je...

mailing list plak aku dapat dr email list org yang nak di add...mungkin ade yang ignore sebab dah cukup kuota.. aku ade lebih 50000 list email FB yang mahu mereka di ADD...

FendyAziz
06-28-2010, 09:20 AM
so kita boleh track dia punya email la?

fadzli1307
06-28-2010, 09:39 AM
so kita boleh track dia punya email la?

maksud bro camne?

Ilyas Azmi
11-11-2010, 02:24 PM
macam mana dengan TOC facebook, saya just takut kalau langgar
dia punya rules boleh kena ban nanti akaun..

Yang saya tahu kita cuma boleh add 40 friends sehari, lebih daripada
tu akan dianggap SPAMMING memang konfirm akan kena ban..

popo
11-13-2010, 01:02 PM
nice idea ni..tapi risiko gak ya nak wat...kena wat sikit2 tu kira okla...man..man..

mudahsaja
11-16-2010, 02:17 PM
bunyi macam menarik jer.. tp sebenarnya nampak berisiko juga. Tak pasal-pasal kena ban nanti. Kalu sikit tu mungkin ok ler kot...

FendyAziz
11-16-2010, 05:32 PM
maksud bro camne?

Aku pn dah tak tahu mksud aku caner..

Dah 5 bulan sejak aku tinggak jejak kat thread nie :)

DwenRasid
11-22-2010, 12:29 PM
biar sikit yang penting berkualiti kawan2 kita
mudah nk buat sale

fuhhh™
11-22-2010, 01:45 PM
baru tergerak nk bkk thread ni, masehh ye TT sbb kongsi ilmu, sgt berguna utk sy :)

redfar
11-22-2010, 03:13 PM
biar sikit yang penting berkualiti kawan2 kita
mudah nk buat sale

kalau diikutkan biar kawan ramai sebab xsemua orang akan jadi rebuyer..
so, kalau kita promote produk lain mudah skit nak dapat pelanggan..
sebab kat facebook listnye fresh..

cikmin™
11-22-2010, 03:30 PM
tak pernah pk pun ni baru terfikir huhuh
tq2

khairulsmartbiz
11-22-2010, 05:33 PM
boleh bagi search dengan tajuk apa?

warren4321
11-23-2010, 06:41 AM
Facebook sekarang akan buat verification jika tambah terlalu banyak kawan skaligus dari csv.

Muhammad Shawal
11-25-2010, 03:46 AM
Kualiti friend list kita tu penting jugak.

Rez
11-25-2010, 05:45 AM
aq wat ok jew...tp skrg nie perlukan lebih banyak list la.....adew sesape ade list brkualiti e-mail akaun fb?????

SYAHIR
11-25-2010, 07:43 PM
wahhh..bagus betul teknik ni,,tq 4 the info

Lord of Money
11-28-2010, 03:11 PM
Saya ada email malaysia berjuta .....sudah menggunakan teknik ini...sehari jer dah nak cecah 1000 org.... kepada sesiapa yang telah berminat boleh dapatkan list email berjuta ni dari sy

mohd_adli
11-28-2010, 04:27 PM
nampak macam menarik..tp kena hati-hati nanti email list ntah kemana, akaun fb dah kena remove..

irwan2
12-24-2010, 07:19 AM
Thanks saudara Zuraidi,

Method nie pernah saya baca sebelum nie tp penerangan saudara lebih simple dan mudah faham.

wedya82
12-25-2010, 02:17 PM
bgusla penerangn ni..nak cuba try lepas ni..tq for u info..

Krussh
02-13-2011, 04:00 AM
teknik ni ble pkai lg ke? skrg dah makin ketat rules FB

Wan Kamarul
02-13-2011, 04:39 AM
berjaya ke tak dapat 5000 friend ni dalam masa 10 hari

Suzilla
02-13-2011, 03:06 PM
wow.... idea baru ini, Thanks ye :)

Mader
02-13-2011, 06:37 PM
thanks for the tips...

bertong
06-12-2011, 04:05 AM
camna tu ye....bleh kasi email list gak ke

akulelaki
06-12-2011, 06:14 AM
menarik!!! :D

taqi5007
06-14-2011, 06:04 AM
info yang bagus sekali. tQ

yusri_peace
06-14-2011, 05:22 PM
wah, ajar sket psl leads to TT !! hehe

Raflessia Kosongtujuh
07-02-2011, 08:51 AM
kalau ramai kawan pompuan memang senang nak jual brg pompuan tapi kalau ramai kawan laki macam x senang nak jual brg pompuan . rasa mcm nk singkirkn kawan laki yang tak dikenali then penuhkan fren kite dgn fren pompuan okey tak .

mdafran
07-02-2011, 10:51 PM
Thanks for the info. memang mailing list / friends list yang banyak sangat membantu. Bayangkan dari ramai-ramai yang kita promote product 10% aje yg beli, tu pun dah banyak. Best betul la dapat tau skill skill camni. Disokong lagi dengan software / pluge in tertentu yang boleh bantu tingkatkan sales kat FB lagi menyengat

FxGrant
07-07-2011, 11:57 AM
Great tutorial, thanks!

feroz
07-10-2011, 03:41 AM
info yg menarik. thanks for sharing..

redfar
07-10-2011, 04:48 AM
kalau ramai kawan pompuan memang senang nak jual brg pompuan tapi kalau ramai kawan laki macam x senang nak jual brg pompuan . rasa mcm nk singkirkn kawan laki yang tak dikenali then penuhkan fren kite dgn fren pompuan okey tak .

rasanya kalau macam tu baik buat akaun yang lain.. :)
tapi akaun fb ni akan jadi banyak SPAM lar kalau xtaw etika berfb.. hehe..

zaihid
07-13-2011, 01:34 AM
Info baik ni tapi masih tak berapa paham, boleh detailkan lagi tak? tq.

puhuiren
07-13-2011, 04:52 AM
senenag jer, utk tarik org request, guna gambar _________ yang _________

aku dah cuba dah, ramai yg request ...org putih lagi tu, so potensi utk pasarkan brgn sgt cerah

MJais
07-13-2011, 05:55 PM
Boleh cuba gak nih.... ada sapa2 yang dah berjaya dengan cara ni? Boleh share lebih detail...

M.Arif
02-04-2012, 10:17 AM
skrng fb dh berubah function dan teknik yang dulu dah jadi sukar untuk dibuat..xde update yang terbaru punya ker TT?

M.Arif
02-04-2012, 10:18 AM
senenag jer, utk tarik org request, guna gambar _________ yang _________

aku dah cuba dah, ramai yg request ...org putih lagi tu, so potensi utk pasarkan brgn sgt cerah nape kosong jer??cer citer2..jgn guna gambar lucah sudah ler..

mshadows
02-07-2012, 08:25 AM
terbaek la bro!

dakosue
07-01-2012, 08:10 PM
info yg menarik dah lama nak tahu nant nak try hope menjadi

Rash
07-02-2012, 03:31 AM
Mungkin sekarang dah tak boleh pakai trick ini lagi..

dakosue
07-03-2012, 02:30 PM
ooo ye ker baru nk try ada sapa2 tahu cara baru share la cket

zaihid
07-09-2012, 02:33 AM
Terima Kasih atas maklumat. FB memang marketing yang power sekarang ni. Boleh dikatakan hampir semua rakyat Malaysia wajib mempunyai akaun FB.

Zafrin
07-09-2012, 02:39 AM
satu perkongsian yang menarik..

dakosue
07-09-2012, 08:01 PM
sapa tahu mcm mana nak dapat like banyak kat fb page dgn mudah tolong...

amir4ever
07-10-2012, 06:38 AM
info ni... bagus TT

rouke
07-19-2012, 05:31 AM
sapa tahu mcm mana nak dapat like banyak kat fb page dgn mudah tolong...

pakai apps atau fb ads..

Terbaik
07-19-2012, 07:26 AM
Thread yg TERBAIK!! :D

saido
08-23-2012, 01:35 PM
tima kasih info yang bernas.
saya dah lama tak masuk sini.. dah tak macam dulu lagi
sekarang saya menceburkan diri balik

saido
08-26-2012, 06:24 AM
macam dah tak boleh pakai ler... kena cari cara lain :)

zufar89
09-21-2012, 05:40 PM
cara ni xleh pkai...facebook block..myb ada bantahan or penmbhbaikkan?

jebon
09-21-2012, 07:29 PM
byk lagi cara nk tambah rakan fb..teknik saya gunakan setiap kali updated .... akan ada lbh seratus org minta add..esok updated lagi..mcm tu jugak..bahkan berpuluh2 org like..teknik ni akan dirasmikan saya nanti..

bundlebook2u
10-29-2012, 03:50 AM
tuan tanah. bg ayat pasar skit.. kasi terang kami nie.. TQ
Tapi hati-hatilah.. silap2 FB Admin ban kita kang.. ehheheh.. mati akal kejap kang..

PenguinCyber
11-03-2012, 03:28 PM
Ha2.. dah bnyak kali buat dan dah bnyk kali juge friend request kn suspend :-bd

akukaya76
11-24-2012, 10:35 PM
kurang jelas lg nie

Childhold
11-28-2012, 02:12 AM
wah...cantek lah..baru tau.

deonner
11-30-2012, 01:49 PM
target friends drp malaysia sahaja ataupun global...kalau kita guna cara seperti yang dimaksudkan..

Fahiraf
01-27-2013, 05:58 AM
untuk facebook sekarang, tips ni masih relevan lagi tak? berminat nak tambah friend maksimum 5000

sudir man
01-27-2013, 08:40 AM
mnarik jgak ni,:)

JenamaOnline
01-30-2013, 04:04 PM
Tapi sayang google dah tak boleh pakai ;)

its maey
06-05-2013, 08:01 AM
kaedah ini bagus juga utk dipraktikan...tp tak relevan utk fan page rasa kan... minta pandangan rakan-rakan yang ada idea tambahan...

Hazu Creative
06-10-2013, 06:14 PM
boleh apply lagi ke teknik ni? mcm xde je..

aquamarine
06-17-2013, 04:30 PM
rasanya saya mcm pernah buat sebelum ni, tapi FB mcm ada hantar warning ke atau mcm tanya samada betul ke tu semua kawan2 kita

aquamarine
06-17-2013, 04:32 PM
agaknya FB nak filter samada kita buat spam ke..if tak silap, mcm dia remind if tu bukan benar2 friends kita, supaya tak proceed, if tak, maybe akaun akan diblock/ban/somekind like that.. tak ingat coz dah lama, huhu...sori

vyner
06-17-2013, 05:15 PM
add friend bnyak2 dlm sehari x lama awak akan dapat surat cinta dari fb

Muhammad Fie
06-17-2013, 10:17 PM
siapa gali balik thread ni.

Trick ni tahun 2010 memang boleh buat, masa tu fb tak ketat sangat antispam.

Sekarang cuba add lebih 25 orang, lepas tu kena logout akaun fb.....:)
Kalau login semula mesti kena dengan fb surat cinta 7 hari,14 hari atau 30 hari tak boleh add kawan, tak boleh message kawan......:)

saido
06-19-2013, 06:51 AM
bole pakai ke ni..

Hazwan23
06-19-2013, 07:16 AM
Mcm bagus je cara nie ... Lepas nie nak cube buat la :)
Penah mase tu , saya nak dapatkan friend banyak dengan add 50 org lebih ....
Pastu esoknya Mark Zukerberg bagi surat cinta kat saya .... Hmmmm ^_^