PDA

View Full Version : VVV VIP NO CELCOM : Biar betul??



evdo
02-23-2010, 06:28 AM
Ni adalah no celcom blue prepaid sahaja.
COD prefer dekat kelantan sahaja.
diluar kelantan POS (free )

Senarai number :

013 947 1177

014 537 1711
014 537 1717
014 537 1771
014 537 1771

019 979 7477
019 979 7474
019 979 7447

019 978 4884
019 978 4848
019 900 4848

019 978 8828
019 978 8808
019 978 8800
019 978 5855
019 978 8838
019 978 8833

019 979 8181

014 536 7877
014 536 9922
014 536 9933
014 536 9944
014 536 9966
014 536 9988

013 947 0022
013 925 8822
019 979 5533

014 536 9929
014 536 9939
014 536 9949
014 536 9969
014 536 9979
014 536 9889

013 946 8282
019 979 8228

019 978 7887

014 536 7887
014 536 7878
014 536 9909
014 536 9900
014 536 9911
014 536 9919
014 536 9899
014 536 9989
014 536 9977
014 536 5678
014 536 9876

019 979 6566
019 979 5535

014 536 5665
014 536 5655
014 536 5656

013 900 2121
013 947 3343
019 978 4949
013 900 4454
013 947 4644


lau berminat sila call/pm sy.
bob ~ 0139330018
:rolleyes:


Price:

RM 250 utk 014
RM 500 utk 013/019 sahaja!

P/S: utk serious buyer & berduit sahaja..ekeke..

Alung
02-25-2010, 02:56 AM
huhu mahal gilerr.... no sy 4 no kat blakang 5555

so thats mean no sy tu super duperr vvvvvvv vip ler kan....tp sy dapat ngan harga RM10 jer...huhu

musleh
02-25-2010, 03:07 AM
apa yang membuatkan harga dia jadik mahal? adekah krn dia ada ulang 4 digit no je? aku tgok kt kedah kedai tepi jalan jual no 3 angka je, RM 150. x paham aku, mmg celcom ada jual harga mahal ke utk no sedemikian?:confused:

fiziebiz
02-25-2010, 03:29 AM
haih.. biasa ja? tak vvvvvvvvip pn.. mahal sangat nih..

scofield
02-25-2010, 03:36 AM
huhuhu.. xmampu den.. xblh kurang rm100 ker.. hehe

mutt
02-25-2010, 03:56 AM
aku ada no couple 01AAABBBCD & 01AAABBBCE

aku beli dua2 RM50 each je :D

KL no.. (KL no tend to be more expensive)

No offence bro, but your price way to expensive.. for me it's not even VIP.

jeketb
02-25-2010, 04:28 AM
beli kt kedai tak sama ngan beli kat forum weh..rege tu dah brape kali ganda naik dah tu..

Faez
02-25-2010, 04:31 AM
xleh kurang lagi ke bro..ejas la sket..ko mark up tinggi sangat ni... :)

Faiz Shafie
02-25-2010, 04:32 AM
bila aku nak jadi VIP ni..xdapat beli la..aku bukan VIP...

Faiz Shafie
02-25-2010, 04:33 AM
beli kt kedai tak sama ngan beli kat forum weh..rege tu dah brape kali ganda naik dah tu..


harga macam tu macam harga bom aja..ekeke:D

Abu Hanis
02-25-2010, 04:35 AM
Teruskan promosi... :)
ignore je sapa2 yg melemahkan semangat...
ni panca roba ujian berniaga :)

p.s: orang GILA nombor memang sanggup buat keputusan GILA :D

Faez
02-25-2010, 04:35 AM
bila aku nak jadi VIP ni..xdapat beli la..aku bukan VIP...

hahaha...aku pun bukan vip tapi nak try rs jadi vip :

p/s : best ke?

Imabiz
02-25-2010, 04:36 AM
019 978 7887 minat la ngan number nie...

Abu Hanis
02-25-2010, 04:40 AM
01abuhanis
0122842647 ada tak :D

500hp
02-25-2010, 04:41 AM
Teruskan promosi... :)
ignore je sapa2 yg melemahkan semangat...
ni panca roba ujian berniaga :)

p.s: orang GILA nombor memang sanggup buat keputusan GILA :D

Bukan nak dengki bro. Tapi harga tu macam tak patut.

Patutnya TT kena tgk market price. Ni bukan menjual, ni amik kesempatan sbb terlalu tinggi berbanding market price.

P.S - 'market price' yg sy maksudkan adalah market price bg no VIP. bukan harga yg asal.

faezil
02-25-2010, 04:43 AM
01abuhanis
0122842647 ada tak :D

ahaha....

019-7FAEZIL

019-7323945

Abu Hanis
02-25-2010, 04:44 AM
Bukan nak dengki bro. Tapi harga tu macam tak patut.

Patutnya TT kena tgk market price. Ni bukan menjual, ni amik kesempatan sbb terlalu tinggi berbanding market price.

P.S - 'market price' yg sy maksudkan adalah market price bg no VIP. bukan harga yg asal.

Biar TT belajar...
disamping tu kita tolong ajar dan bagi semangat...

cara kita berbeza kot dlm membantu - menyokong rakan2 :D

p.s: masing2 ada style masing2... peace :D

Imabiz
02-25-2010, 04:44 AM
Bukan nak dengki bro. Tapi harga tu macam tak patut.

Patutnya TT kena tgk market price. Ni bukan menjual, ni amik kesempatan sbb terlalu tinggi berbanding market price.

P.S - 'market price' yg sy maksudkan adalah market price bg no VIP. bukan harga yg asal.

biase imabiz pernah tgk rate harge vvip number nie... rm300 rase paling tinggi... ade gak yang beli... setakat vip number rm30-rm50.. free topup... hehe... rase betulla.. harge tinggi sgt... takpe.. rezeki masing2... kalau dpt rate rm50 - rm200 tue ok tue...

En. Apai
02-25-2010, 11:13 PM
He!he, Rege2 tu saya tak terkejut sbb ada forum len yang jual sampai ribu2, tp nombor memang cantik. Ni kira macam geng pak arab yang beli nombor kete berjuta2 tuler.

Saya beli 0126667699 tupun dah RM180 tapi sim hotlink yg RM8.80 ada kredit RM5 jer. Tapi nak yang banyak nombor 6 dan 9 (ada sebab yang beli tu) tu yang nak tak nak, sapu jugak.

Ada yg lagi cantik tapi tak salah dorang jual 1-2 ribu. Yg tu lagi tak mampu.

Sesetengah orang yang tahu makna nombor dorang akan beli gak. Bukan senang nak dapat kat luar. he!he!

Tapi utk TT, opening price tu agak mahal ler... boleh kurang lagi tu. Kalau jual kat kawasan bandar harga boleh taruh.... tapi kalau kat pekan, kampung kena agak2. Moral, nak jual harga kena tengok kawasan. rasanya warga WC belum ready nak sapu nombor yang mahal2.

Sekadar 10 pendapat. Kalau nak ada sale ler.

evdo
02-26-2010, 01:35 AM
woiitt..lol..pe kecoh2 ni.. ehehe :p

ni dinamakan no vip..lau rase nak murah pegi cari kedai biase..

thanks kpd sape yg sokong..

aku rase ramai lg yg jual mahal beribu dari aku..ekeke..

Just nak bg peluang je memiliki no.lawa..

kan dah gtau kat situ..


hanya utk yang berduit dan serious buyers sahaja!..ekeke..

bump! bump! lelong..ekeke..
:p

mfahmi
02-26-2010, 01:48 AM
Teruskan promosi... :)
ignore je sapa2 yg melemahkan semangat...
ni panca roba ujian berniaga :)

p.s: orang GILA nombor memang sanggup buat keputusan GILA :D

betol3x....orang gila nombor memang sanggup beli

no aku VIP jugak ke... 01x - xxxx888 & 01x - x88x88x

evdo
02-26-2010, 01:51 AM
xleh kurang lagi ke bro..ejas la sket..ko mark up tinggi sangat ni...

- bleh..nanti aku pm ko..check pm..


bila aku nak jadi VIP ni..xdapat beli la..aku bukan VIP...

- eh? bkan ko ni VIP, watpe nak idam2 jd vip lak..ekeke.


Teruskan promosi... :)
ignore je sapa2 yg melemahkan semangat...
ni panca roba ujian berniaga :)

p.s: orang GILA nombor memang sanggup buat keputusan GILA :D

betul2..thanks bro.. GILA nombor xpe, Jgn GILA JUDI..ekeke.


019 978 7887 minat la ngan number nie...

-ambik je imabis..murah dah tu..ekeke..


Bukan nak dengki bro. Tapi harga tu macam tak patut.

Patutnya TT kena tgk market price. Ni bukan menjual, ni amik kesempatan sbb terlalu tinggi berbanding market price.

P.S - 'market price' yg sy maksudkan adalah market price bg no VIP. bukan harga yg asal.

- betul2 tu..jahatla TT ni..ekeke.. :rolleyes:

p/s: jual nombro ekor lagi jahat dari jual nombor vip..ekeke..eh jahat ke jual nombor vip ni? aku tgk org jual nombor kete lawa2 biase je..beribu2..ekeke..




He!he, Rege2 tu saya tak terkejut sbb ada forum len yang jual sampai ribu2, tp nombor memang cantik. Ni kira macam geng pak arab yang beli nombor kete berjuta2 tuler.

Saya beli 0126667699 tupun dah RM180 tapi sim hotlink yg RM8.80 ada kredit RM5 jer. Tapi nak yang banyak nombor 6 dan 9 (ada sebab yang beli tu) tu yang nak tak nak, sapu jugak.

Ada yg lagi cantik tapi tak salah dorang jual 1-2 ribu. Yg tu lagi tak mampu.

Sesetengah orang yang tahu makna nombor dorang akan beli gak. Bukan senang nak dapat kat luar. he!he!

Tapi utk TT, opening price tu agak mahal ler... boleh kurang lagi tu. Kalau jual kat kawasan bandar harga boleh taruh.... tapi kalau kat pekan, kampung kena agak2. Moral, nak jual harga kena tengok kawasan. rasanya warga WC belum ready nak sapu nombor yang mahal2.

Sekadar 10 pendapat. Kalau nak ada sale ler.

owh..ni yang sebetulnye...ekeke..

-bleh kurng..nak kurang pm la..ekeke..

pawaih
02-26-2010, 02:27 AM
mahalnyaa.. no aku 01x44xx444 baru rm150 je :p

MyIkhtiar
02-26-2010, 02:43 AM
boleh usha2 nie....

bertong
09-14-2011, 11:51 AM
aiks...ada juga kat sini ye...minat ngan nombor tu ada lagi ke..semua nombor yang ada kat page pertama tu masih abailble ke tu tt..?

bertong
09-14-2011, 11:53 AM
013 900 2121 yang ni berapa rm100 tak dapat ka

gabot
09-18-2011, 07:55 AM
membazir jer ni ygpenting org boleh call sampai rm500 mengarut lah..

bertong
09-18-2011, 09:22 AM
huhuh dah tak dak ka ni numbor...dari 2010 lagi tu..rasanya dah tak dak kot