PDA

View Full Version : Bagus Ke Saya Buat Servis (Kahwin Gadis Bosnia Di Msia Dgn RM 1k Je)



TheGuru
10-15-2009, 08:48 PM
UPDATE: maaf saya tidak lawati thread ni sekian lama, ni update:

tiada masalah untuk buat servis ni, tapi lepas saya pergi lihat dan kaji, saya rasa tidak sesuai

sbb tidak tahu latarbelakang mereka, sbb keluarga mereka tiada di Malaysia

tapi saya dah dapat idea lagi bagus, dimana kita boleh berjumpa keluarga mereka, dan dapat gadis yg baik (apabila saya ziarah keluarga isteri saya org Morocco)

lihat thread saya di sini:

http://www.wangcyber.com/forum/sembang-umum/sembang-umum/sembang-umum/sembang-umum/sembang-umum/sembang-umum/sembang-umum/sembang-umum/semba...-pendapat.html[/COLOR]




salam semua, nak minta pendapat...

*kahwin secara sah di Msia dan tidak salahi undang-undang

saya dpt satu info bagaimana gadis-gadis bosnia yg telah ada di Msia (cantik-cantik) 16 tahun ke 20 an yg bersedia untuk "dipetik"

hingga tok kadi kat Msia pun ada pasang no 2 dgn gadis bosnia ni (setelah asyik nikahkan org Msia je, tok kadi pun teringin)

dgn harga yg murah sgt, rm 1k je dan terus daftar dlm Msia,

apa pendapat anda dari segi moral? adakah seperti jual org atau....membantu org ramai yg susah nak kahwin zaman ni (sbb belanja yg sgt mengarut)

dan bantu gadis bosnia yg dlm kesusahan

PinguSpy
10-15-2009, 08:54 PM
list pic gadis tersebut plz hehe cmbesh jek...
aku pun dah b0ring ngan gadis malaysia (bukan semua) kuat kelentong huhu

1k = 1 gal..

4k = 4 gal wooooooo...

besh2 :D

TheGuru
10-15-2009, 08:59 PM
list pic gadis tersebut plz hehe cmbesh jek...
aku pun dah b0ring ngan gadis malaysia (bukan semua) kuat kelentong huhu

1k = 1 gal..

4k = 4 gal wooooooo...

besh2 :D

dia ada interview juga, sbb tak nak org yg akhlak buruk kahwin dgn mereka, nanti teraniaya

apa pendapat anda dr segi moral? bagus ke buat servis ni? atau buat ebook, or PLR MRR...... hu hu hu hu

kekuda
10-15-2009, 09:01 PM
bahaya ni , terkandung dlm Akta Anti Memperdagangkan Orang 2007 ..
leh kena denda RM25,000 / jel 15 tahun jika sabit kesalahan.. :)

TheGuru
10-15-2009, 09:04 PM
bahaya ni , terkandung dlm Akta Anti Memperdagangkan Orang 2007 ..
leh kena denda RM25,000 / jel 15 tahun jika sabit kesalahan.. :)

bro melawak kut?

kalau tak melawak, baca first thread tu balik ya

Izo
10-15-2009, 09:09 PM
Kalau niat baik nak kawen aku rasa takde masalahnya di sisi agama. Amatlah digalakkan bagi mengelakkan gejala sosial daripada berleluasa. Cuma kerajaan bagi ker? Satu lagi kenape gadis2 bosnia ini nak kawen Malaysia?

kekuda
10-15-2009, 09:09 PM
bro melawak kut?

kalau tak melawak, baca first thread tu balik ya

tak melawak ahh..
kahwin tu mmg sah .. tapi ni terkandung dlm memperdagangkan org gak ni.. tak caye pi tanya Polis. :)

PinguSpy
10-15-2009, 09:10 PM
dia ada interview juga, sbb tak nak org yg akhlak buruk kahwin dgn mereka, nanti teraniaya

apa pendapat anda dr segi moral? bagus ke buat servis ni? atau buat ebook, or PLR MRR...... hu hu hu hu
buat servise mcm ade licence sah xpe kowt...
kalau ebook untuk ajar org cara nak apply kawin ngan gadis bosnia ntah r...

risiko kowt.... tp kalau cover ebook letak pic2 gadis bosnia yg cun kompom laku hakhak2..

papepun banyak gak kne kaji... heher :D

TheGuru
10-15-2009, 09:13 PM
tak melawak ahh..
kahwin tu mmg sah .. tapi ni terkandung dlm memperdagangkan org gak ni.. tak caye pi tanya Polis. :)

bro tak baca betul thread tu, takpelah sya anggap anda mengantuk pagi ni

TheGuru
10-15-2009, 09:18 PM
Kalau niat baik nak kawen aku rasa takde masalahnya di sisi agama. Amatlah digalakkan bagi mengelakkan gejala sosial daripada berleluasa. Cuma kerajaan bagi ker? Satu lagi kenape gadis2 bosnia ini nak kawen Malaysia?

ok good, antara jawapan yg saya tunggu

of course sah undang-undang

ada lagi pendapat lain?

kekuda
10-15-2009, 09:19 PM
bro tak baca betul thread tu, takpelah sya anggap anda mengantuk pagi ni

konfirm aku tak ngantuk ..
ingat senang2 ke pi kahwin pompuan bosnia , pastu ko charge harga 1k.. lesen apo ko pakai bro ? undang2 mana ko guna ?
hehe :) ..

TheGuru
10-15-2009, 09:28 PM
konfirm aku tak ngantuk ..
ingat senang2 ke pi kahwin pompuan bosnia , pastu ko charge harga 1k.. lesen apo ko pakai bro ? undang2 mana ko guna ?
hehe :) ..

soalan saya adalah seperti dlm first thread, ttg tu semua saya tak reveal lagi (kalau cara salah mesti saya tak buka thread kan?)

pendapat lain ttg soalan sya yg berkaitan?

GT500
10-15-2009, 09:40 PM
Pasal undang-undang saya tak pasti,mungkin TT pasti.Saya tak tahu.

Tapi dari segi moral,ia sangat rendah dan tidak beretika.Dari segi hukum juga saya pasti haram.Sedangkan haiwan peliharaan pun diharamkan jual beli.Maafkan saya.

Jika saya bujang pun,saya takkan cari isteri yg ber price tag.

Saya tak faham apa relevennya antara "buat profit 1k" dengan "membantu orang-orang dalam kesusahan berkahwin" .Sangat-sangat bercanggah niat.

Terima kasih.

TheGuru
10-15-2009, 09:44 PM
Pasal undang-undang saya tak pasti,mungkin TT pasti.Saya tak tahu.

Tapi dari segi moral,ia sangat rendah dan tidak beretika.Dari segi hukum juga saya pasti haram.Sedangkan haiwan peliharaan pun diharamkan jual beli.Maafkan saya.

Jika saya bujang pun,saya takkan cari isteri yg ber price tag.

Saya tak faham apa relevennya antara "buat profit 1k" dengan "membantu orang-orang dalam kesusahan berkahwin" .Sangat-sangat bercanggah niat.

Terima kasih.

ok good, pendapat yg bagus :)

macam ni lah yg saya nak dgr...

so ada 2 pendapat dah

ada yg kata ok dan ada kata tak

budakpandai
10-15-2009, 09:46 PM
bagus jugak servis ni...lagipun orang Malaysia semakin sibuk skang...ada yang kawin lewat...ada yang malas nak cari jodoh pun...buat je the guru...

tapi 1k tu sikit sangat...saya cadang 5 k sekurang-kurangya...baru orang yang nak kawin tu nampak serius sikit

TheGuru
10-15-2009, 09:50 PM
konfirm aku tak ngantuk ..


bro, bukisa dah dpt payment? guna 1 akaun?

Izo
10-15-2009, 10:06 PM
Harga yang murah RM1k tu harga apa yer? Maskahwin ker atau harga apa? Tak jelas bro. Kalau bro terang lagi detail baru nampak sket situasi ni camner...

pjutawan aka mhnizam
10-15-2009, 10:09 PM
Harga yang murah RM1k tu harga apa yer? Maskahwin ker atau harga apa? Tak jelas bro. Kalau bro terang lagi detail baru nampak sket situasi ni camner...

aku rasa mas kahwin ok la kan...cuba jelaskan bro mcm menarik je ni

alan
10-15-2009, 10:11 PM
bagus ada servis sebab,,,,

ramai warga WC masih bujang lagi :D

Rez
10-15-2009, 11:50 PM
Wow servis nie ok gak. Tapi, lau boleh didetaiklan lagi. Es[ecially bab kegunaan 1K tuh. Tuk tambang nk wat mari kew, tuk ape2 kew.

Dari segi moral pulak, aq rasa atas niat. Cam pose, lau kita mandi lepas waktu zuhur ramai yang kata makruh. Tapi, atas sebab niat, status tuh boleh bertukar ke harus.

Just remember 'Innama A'amalu bin Niat'

mutt
10-16-2009, 12:15 AM
maaf kalau ayat sy ni sedikit offensive. cuma dari segi agama, bolehke kita buat duit dgn menjodohkan orang? sbb niatnya dah jadi macam perniagaan berbanding nak menjodohkan orang.

walau ape pun, kalau agama membenarkan sy setuju la dgn cadangan TT. RM2k leh dapat gadis bosnia mmg menggugat pompuan kat Msia ni yg rata2 demand, bajet bagus dan belum tentu dara atau tak. :D

JaMaL
10-16-2009, 12:17 AM
saya nak 3 boleh?...esok buat payment sekali urusan kenduri kahwin.....heheheheheh

mutt
10-16-2009, 12:17 AM
bagus ada servis sebab,,,,

ramai warga WC masih bujang lagi :D

masih bujang dan masih 'mampu' hehe.. dapat duit dr business internet sambar 1. eceh, mcm nak beli kereta lak :D

mutt
10-16-2009, 12:18 AM
saya nak 3 boleh?...esok buat payment sekali urusan kenduri kahwin.....heheheheheh

ni salah sorang contoh yg tersangat mampu :p

JaMaL
10-16-2009, 12:31 AM
boleh buat affiliate ni nak cari duit kahwin....affiliate mana teengah hot sekarang ni ye..hehehe

rajaads
10-16-2009, 12:35 AM
saya nak 3 boleh?...esok buat payment sekali urusan kenduri kahwin.....heheheheheh

Jamal nak tambah cawangan ke? Jangan sampai is "3" masuk sini perang besar dah le. :P

JaMaL
10-16-2009, 12:43 AM
takdelah syam..gurau - gurau je..nanti perang pula kat WC ni..hehehe

carllys
10-16-2009, 12:55 AM
tawaran yang menarik.. nak booking 3 dulu bleh ker? heheheh

SFX
10-16-2009, 01:03 AM
booking satu dulu ye, kalau ok saya tambah 3

Offline
10-16-2009, 01:05 AM
eRR..... kawin ooo...
nak xnk nak xnk......
xtau................:)

alan
10-16-2009, 01:14 AM
Patut mintak bayar 2 + free 1 sebab jadi Super Affiliate utk promote :D


saya nak 3 boleh?...esok buat payment sekali urusan kenduri kahwin.....heheheheheh

zakeri
10-16-2009, 01:45 AM
apa status gadis2 bosnia ni?? mak bapaknya ade lagi tak...??

SFX
10-16-2009, 01:54 AM
kat mane nak order ni..takde butang "tempah sekarang" pun

pheyz
10-16-2009, 02:01 AM
Pada pendapat saya, takde masalah kalau TT nk buat ebook
"CARA2 UNTUK BERKAHWIN DGN ORG BOSNIA YG TINGGAL DI MALAYSIA"..:D
pastu bg step-by-step mcm mana nk apply kawin dgn dorang ni.

sekarang ni ramai sgt lelaki bujang yg nk kawin tp tak mampu
sebab gadis malaysia ni terlalu demand, ego, etc....(tak semua la :p)
harga mas kawin pun paling kurang RM7k..huhu..

mungkin dgn cara ni dapat kurangkan lg maksiat..sape tau kan? hehe..

ps: jgn dh tau rahsia ni, pastu wat sindiket kahwin sudah la..tu baru salah ;)

Labanon
10-16-2009, 02:02 AM
Fuh, booking satu :p

zakeri
10-16-2009, 02:04 AM
Pada pendapat saya, takde masalah kalau TT nk buat ebook
"CARA2 UNTUK BERKAHWIN DGN ORG BOSNI YG TINGGAL DI MALAYSIA"..:D
pastu bg step-by-step mcm mana nk apply kawin dgn dorang ni.

sekarang ni ramai sgt lelaki bujang yg nk kawin tp tak mampu
sebab gadis malaysia ni terlalu demand, ego, etc....(tak semua la :p)
harga mas kawin pun paling kurang RM7k..huhu..

mungkin dgn cara ni dapat kurangkan lg maksiat..sape tau kan? hehe..

ps: jgn dh tau rahsia ni, pastu wat sindiket kahwin sudah la..tu baru salah ;)

SAYA SETUJU.... kalau legal la

confirm hantaran mampu sediakan ni :D

bukan utk aku.... aku dah kawin...

pheyz
10-16-2009, 02:07 AM
SAYA SETUJU.... kalau legal la

confirm hantaran mampu sediakan ni :D

bukan utk aku.... aku dah kawin...

tu la..mcm TT ckp benda legal..

kurang2 blh tolong sdara mara or kawan2 yg tak mampu untuk kawin ni :D

pheyz
10-16-2009, 02:08 AM
Fuh, booking satu :p

marah awek demo tuh..tp kalu untk wat no.2 blh la kot..
haha...:D

zakeri
10-16-2009, 02:13 AM
Niat nak meramaikan Umat Nabi Muhammad... :D

cikgu zahran
10-16-2009, 04:29 AM
kalau perempuan tu dengan rela hati dan RM1k tu utk maskahwin..ok.Tapi 1k tu untuk siapa?nanti tambah plak orang tengah up lagi.dah jadi bisnes.Persoalannya...ada wali tak?daftar tak dengan majlis agama?nak ikut hukum memang sah tapi dari sudut perundangan pulak?kahwin dengan foreign akan menyebabkan banyak masalah.kena renew visa every year,nak daftar anak sekolah susah,nak gi klinik kena bayar tak macam warganegara.Dan tak berbaloi dengan kos kawin yang murah tu.Lagi pula apakah matlamat perkahwinan?untuk membina rumahtangga yang sebenar atau sekadar menghalalkan hubungan kelamin?
Tapi kalau ianya betul sah dari segi hukum dan perundangan.....sapa taknak bini mata biru rambut perang.

JaMaL
10-16-2009, 04:32 AM
ada pasang affiliate tak? saya nak promot ni...hehehehehe

code7
10-16-2009, 04:33 AM
emm.. bg saya la nak pilih isteri bukan semudah pilih ikan di pasar... apapun fikir la masak2.. byk girl boleh jadi teman atau kawan sahaja bukan kesemuanya boleh jadi isteri yang benar2 isteri.. dunia akhir zaman ini lelaki akan mudah jatuh krn wanita.. so berhati-hatilah.. bak kata mafhum hadis nabi carilah yang memahami agama sebaiknya berbanding kerana kecantikan, harta maupun nama..

Kalo boleh kenal lah setahun dulu.. kene selidik perangai awal tahun hinggalah raya dan akhir tahun.. bila tau peel pompuan ni senang nak handle worst moment dan best moment.. good luck kpd pencari cinta sejati.. :)

hassaidi
10-16-2009, 04:54 AM
Fuh, booking satu :p

bukan GF bro internet kew??hak3..gurau je..

+kool+
10-16-2009, 07:32 AM
bro tak baca betul thread tu, takpelah sya anggap anda mengantuk pagi ni

ape maksud bro ni?.. rasanya betul la tu bro kekuda ckp.. masuk dalam akta memperdagangkan orang gak ni.. nampak cam bro tk nk pendapat utk membuat penilaian tapi cam nk pendapat yg menyokong je.. kalo nk pendapat yg menyokong je bek bro buat terus projek ni daripada tanya pendapat dkt cni..

zakeri
10-16-2009, 07:34 AM
aikkk... takkan thread ni nak panas jugak :D

+kool+
10-16-2009, 07:37 AM
aikkk... takkan thread ni nak panas jugak :D

kalo KC masuk mesti a panas t.. haha

zakeri
10-16-2009, 07:39 AM
kalo KC masuk mesti a panas t.. haha

hahahahahhahahahhahaa..... nama itu sudah tersemat di dada...

sayyidbest
10-16-2009, 08:08 AM
salam semua, nak minta pendapat...

*kahwin secara sah di Msia dan tidak salahi undang-undang

saya dpt satu info bagaimana gadis-gadis bosnia yg telah ada di Msia (cantik-cantik) 16 tahun ke 20 an yg bersedia untuk "dipetik"

hingga tok kadi kat Msia pun ada pasang no 2 dgn gadis bosnia ni (setelah asyik nikahkan org Msia je, tok kadi pun teringin)

dgn harga yg murah sgt, rm 1k je dan terus daftar dlm Msia, saya rasa kalau mark up rm 1k pun org nak lagi (kalau 50 org dah rm 50,000 profit)

apa pendapat anda dari segi moral? adakah seperti jual org atau....membantu org ramai yg susah nak kahwin zaman ni (sbb belanja yg sgt mengarut)

dan bantu gadis bosnia yg dlm kesusahan

Yang Penting Nawaitu Kita.Kalau Baik.Balasnya Baik lah.Kalau Jahat Nawaitu Kita.Jahat Baliklah Yang Kita Dapat Nanti....

sayyidbest
10-16-2009, 08:10 AM
ape maksud bro ni?.. rasanya betul la tu bro kekuda ckp.. masuk dalam akta memperdagangkan orang gak ni.. nampak cam bro tk nk pendapat utk membuat penilaian tapi cam nk pendapat yg menyokong je.. kalo nk pendapat yg menyokong je bek bro buat terus projek ni daripada tanya pendapat dkt cni..

Tgk Ayat Ni:

apa pendapat anda dari segi moral? adakah seperti jual org atau....membantu org ramai yg susah nak kahwin zaman ni (sbb belanja yg sgt mengarut)

dan bantu gadis bosnia yg dlm kesusahan


Maksud Bro Emas Kita NI.Adakah Macam Jual Orang Bosnia Tu.Atau Membantu mamat2 Dia Malaysia Supaya Senang Kahwin.Betul tak???

JaMaL
10-16-2009, 08:11 AM
saya sebenarnya memang tengah bercinta dengan awek bosnia tu...nama
dia Aminah susahabisnakejaeh....dia muda lagi, 17 tahun..dia yang ngorat saya..hehehee..

p/s: sorry buat lawak bodo plak..tengah bosan - bosan. Tunggu razif tah
kemana dia...

sayyidbest
10-16-2009, 08:18 AM
saya sebenarnya memang tengah bercinta dengan awek bosnia tu...nama
dia Aminah susahabisnakejaeh....dia muda lagi, 17 tahun..dia yang ngorat saya..hehehee..

p/s: sorry buat lawak bodo plak..tengah bosan - bosan. Tunggu razif tah
kemana dia...

Bro Main2 Ker.Sebab Bro Selalu Serius.......

Aminah Susahabisnakejaeh........Apa Kebendanyer plak ni.heheheh

jokerkolo
10-16-2009, 08:24 AM
Payment nk bayar cam mana?
Pay Pal boleh?
Ke bayar 2 Kali..
ngeee..

moneyhacker
10-16-2009, 08:24 AM
ape kejadahnyer ini semua..pegi panggil edisi siasat buat investigation.

kalo betul 1k aku pon nak hahags...

bagi lah sales letter...

TheGuru
10-16-2009, 10:28 AM
baru online..ha ha

ramai betul reply

so far saya tgk ramai yg setuju dan sokong

code7
10-16-2009, 10:42 AM
mcm ala2 muslim matrimonial or dating site.. dulu aku pun ada idea yang sama psl ni..

amanz
10-16-2009, 11:01 AM
erm. nanti diorang leh speaking malay ker?

mfahmi
10-16-2009, 11:03 AM
benda terlintas kat kepala aku sekarang ni..kalau kawin org luar lebih banyak keburukan dari kebaikan ....

wgn_white
10-16-2009, 12:41 PM
Jangan racist bro... :D

If she is nice, obey, know how to "take care you"... Why not... :p

pheyz
10-16-2009, 12:48 PM
Jangan racist bro... :D

If she is nice, obey, know how to "take care you"... Why not... :p

yup..takde masalah kalau pandai handle..

ps: TT pun kawin dgn org 'luar' jgk kan?
( blh rujuk sini >> http://panduanmorocco.blogspot.com/ ) :D

wgn_white
10-16-2009, 12:57 PM
Aku nak kahwin ngan orang indonesia camna caranya? :D

Dekat, faham bahasa... cuba banyangkan Rossa... :D

PinguSpy
10-16-2009, 01:12 PM
catalog xder ke br0??
senang sikit nak tempah hehe :D

johnjimat
10-17-2009, 07:47 AM
erm nk tgk gadis tu boleh?

zakeri
10-17-2009, 07:55 AM
yg ni InsyaAllah bukan callgirl :D

johnjimat
10-17-2009, 09:06 AM
yg ni InsyaAllah bukan callgirl :D

alhamdullillah...


TT ade senarai?nk tgk muke seko2. kot2 ade berkenan di hati ker :p

TheGuru
10-18-2009, 05:07 AM
yg ni InsyaAllah bukan callgirl :D

yup bukan,

banyak projek nak launch, yg ni dlm waiting list

nuclear
10-18-2009, 05:13 AM
tgh tggu catalog nie...

Razif
10-18-2009, 05:24 AM
Inikah..?

http://www.youtube.com/watch?v=Kv1-dG-RUNA

wgn_white
10-18-2009, 05:33 AM
Duh...
Cantik-cantiknya diorang bro?

encikx
10-18-2009, 06:20 AM
perghh..bosnia.
kalau takde paksaan & di buat dgn persetujuan semua pihak, saya rasa takde masalah. mungkin rm 1k dikira sbg upah org tgh, lain2 belanja, org yg nak kawin uruskan.

tapi, walau apapun, katalog kena ado bro <- ni yg sebenarnya nak tulis sini

wgn_white
10-18-2009, 07:03 AM
Duh... kahwen pun "money can buy" sekarang... best best... :D

Syedz
10-19-2009, 01:24 PM
camner nak kawen ngan org bosnia nih..
kalo bleh aku pun nak satu..
huhu

naem86
10-19-2009, 01:48 PM
TT...mana ni? dah kuar duit dari dompet dah ni..Nak bayar guna maybank2u, boleh? :-)

Kalau betul wujud, cepat2 le pm sy ni...Kahwen org m'sia ni mahal. Duit dapur nak sampai 15k..hantaran min 8k utk spm. Waduh2222.....kalau 1k, huisshhh..BIJAK WANG...

Kenapa perlu bayar lebih ( maidin )

Saya mesti pilih ( bank rakyat )

Syukur alhamdulillah ( hai o ).

hohoho

operation
10-19-2009, 02:37 PM
err,,pasangan utk lelaki ajake ada,,pempuan tak adake..hehe

johnjimat
10-19-2009, 06:10 PM
Inikah..?

http://www.youtube.com/watch?v=Kv1-dG-RUNA

fuh lawa2 tu.. klu betul la cmtu sape xteringin huhu :p

ikram84
10-19-2009, 07:25 PM
herm.. kalau niat baik dan tujuan untuk membantu.. takda masalah... tapi boleh ker orang malaysia kita mengadili kalau beristeri lebih pada 1...

bukan senang oooo... jangan kata boleh dulu tau... kalau belum rasa kahwin lebih daripada 1...

GT500
10-19-2009, 10:15 PM
Dia orang ni banyaknya bujang .Yg dah kahwin semua PM,tak berani komen sini heh he.

pheyz
10-19-2009, 10:42 PM
Inikah..?

http://www.youtube.com/watch?v=Kv1-dG-RUNA

kalau mcm ni aku pun tringin jgk :D

tp tu mcm yg hi-class jer...:p

PinguSpy
10-19-2009, 11:18 PM
Inikah..?

http://www.youtube.com/watch?v=Kv1-dG-RUNA
pergh kal0 cmntu aku booking 1 hehe...
lagi 3 slot utuk gadis melayu, japan, and indon+belanda ;) :D

johnjimat
10-20-2009, 12:40 AM
Dia orang ni banyaknya bujang .Yg dah kahwin semua PM,tak berani komen sini heh he.

hehe takut bini bace ar tu... nmpknyer yg komen sini sume bujang2 nih..

budakpandai
10-20-2009, 12:45 AM
hehe takut bini bace ar tu... nmpknyer yg komen sini sume bujang2 nih..

haha........

moneyhacker
10-20-2009, 01:59 AM
mane TT nih?? buat la cepat program ni....banyak permintaan nih...:p

sayyidbest
10-20-2009, 11:11 AM
Betul ker TT Kahwin Dengan Orang Morroco Dalam Salesletter Rahsia Morroco Tu.....

johnjimat
10-20-2009, 12:19 PM
Betul ker TT Kahwin Dengan Orang Morroco Dalam Salesletter Rahsia Morroco Tu.....

kat blog die tunjuk bini morocco ke tu?ke bosnia?

moneyhacker
10-20-2009, 12:56 PM
cepat lah TT...I dah tahan nih....cepatlah buat perkhidmatan tu...I nak kawen nih huhuhu...:p

banyak dah permintaan nih...

miecs
10-20-2009, 01:03 PM
yelah...cepatlah tt jgn tangguh2kan lagi usaha murni anda ni,kami mmg dh lama berminat nk kawen dgn foreigner ni tapi xtau camne nk buat,lainlah kalo bnyk duit boleh pegi sendiri ke negara diaorg tu,xperlu susah2 kan org lain. Yelah kalo niat tu baik nak kawen campor apa salahnyakan,apa lagi,sila pm sorang2 yg berminat dlm thread ni kalu dah lancarkan ebook awak tu yer...bnyk yg dah nk tempah tuuu....

moneyhacker
10-20-2009, 01:11 PM
kalo kawen dengan gadis bosnia nnti pasti anak2 aku cantik2 belaka hak..hak..hakk...

PinguSpy
10-20-2009, 01:11 PM
aku pown nk gak..
tp aku nk tgk catalog dulu... "model" ape yg besh hehe

AlHaqeem
10-20-2009, 01:15 PM
Perkhidmatan yang bagus ... nak bina masjid .. tapi biarla betul-betul jangan ada unsur-unsur penipuan .. nak lebih jelas pi tanya kat imigresen , tanya kat Kdn , tanya kat badan2 berkenaan .. perkahwinan bagi saya adalah satu proses perkara yang tidak boleh dibuat main2 ... sebab ia untuk jangka masa panjang ...

''Sungguhpun bertanya itu memalukan, tetapi disitulah kebenaran yang mudah diperolehi. Malu bertanya sesat jalan. Bertanyalah pada mereka yang arif''

cikgu zahran
10-20-2009, 02:58 PM
tu la korang.cari duit cepat..buat biz pastu kawen jiwa pun tenang.Taklah tergoda sangat dengan godaan yang tak tertolak macam nih.....

samtlich
10-21-2009, 06:16 AM
1 cara nak legal-kan benda ni, buat satu agensi mencari jodoh. Gadis bosnia register, lelaki malaysia register, agensi tadi jodohkan mengikut kesesuaikan dan charge yuran perkhidmatan.

p/s: ramai juga sebenarnya yang bermasalah mencari pasangan yer? hehehehee

johnjimat
10-21-2009, 07:16 AM
1 cara nak legal-kan benda ni, buat satu agensi mencari jodoh. Gadis bosnia register, lelaki malaysia register, agensi tadi jodohkan mengikut kesesuaikan dan charge yuran perkhidmatan.

p/s: ramai juga sebenarnya yang bermasalah mencari pasangan yer? hehehehee

cun2 tu gadis bosnia... huhu

p/s: gadis bosnia ni pandai ckp melayu x?:p

nuclear
10-22-2009, 11:57 AM
mana TT nie potong stim daa....

johnjimat
10-22-2009, 12:51 PM
mana TT nie potong stim daa....

TT sibuk kat thread psl guru tu hoho

Anas Asarani
10-22-2009, 03:37 PM
mcm human trafficking jerr

wanmus
10-22-2009, 03:55 PM
hoho..ramailah nanti im ada istri putih2..hehe

khairilz
10-22-2009, 04:11 PM
ni gambar gadis bosnia, macam arab la

http://1.bp.blogspot.com/_OfanttMo3F0/SQG5FQ7ElNI/AAAAAAAAAWQ/UMBXfrY7uuw/s320/sz6_sff_aida_begic.jpg

moneyhacker
10-22-2009, 04:13 PM
mane TT nih..bukak thread tapi xder espon pun....kalo nak buat..buat le cepat2...dah lama ni membujang hehehe....

SFX
10-22-2009, 04:15 PM
bila nak letak kat WTS nih.

johnjimat
10-22-2009, 05:40 PM
peh nanti sume mesti anak putih2 nih hoho..

Anas Asarani
10-23-2009, 12:47 AM
still dpt taraf bumiputera ke?

code7
10-23-2009, 11:31 PM
pantang dahi licin.. :P

trg7ija
10-23-2009, 11:59 PM
walau macam mane pon.. aku suka chinese look jugak.. tak pon chinese yang comei2.. kawaiii..

hahahahaha

raz
02-11-2010, 03:56 PM
up!!

apa cerita skrg?? :D

alfirus
02-12-2010, 04:04 AM
Mungkin dier nak buat service cari jodoh dan jodoh yang nak di tawarkan adalah gadis2 Bosnia. Kalau macam tuh, aku rase takde hal RM1k.

Bagi yang tak tau macam manekah rupanya gadis Bosnia, bleh nengok di sini

http://3.bp.blogspot.com/_pQ_zZqpyT9g/SzrfLy7bWyI/AAAAAAAAAeg/AIzktlnYrlI/s1600-h/diana+my+cousin.jpg

kaiba910
02-12-2010, 04:50 AM
Gadis jepun xde ke? LOL.....JK :p

e1xtrim
02-12-2010, 07:30 AM
Jgn nanti kuar katalog... sume geng WC berebut plak.... ;p

wgn_white
02-12-2010, 07:53 AM
Aku nak gadis Vietnam...

Bagi yg tak tahu macam mana rupa gadis vietnam, rupa diorang macam ni...

(Aku edit, banyak terseksa tengok.)

Kalo nak tgk lagi, pi la dok tgk kat blog aku tu... :D

Peter Jay
02-12-2010, 08:05 AM
Sapa bilang gadis Melayu tak menawan (dan bumiputeri juga).. Hehee..
Tapi bosnia pon nak jgk.. Lalala..

e1xtrim
02-12-2010, 08:18 AM
Aku nak gadis Vietnam...

Bagi yg tak tahu macam mana rupa gadis vietnam, rupa diorang macam ni...

http://beautifulbeauties.com/wp-content/uploads/2009/12/EllyTranHa00035.jpg

Kalo nak tgk lagi, pi la dok tgk kat blog aku tu... :D

Untung btul jd mcm cakcibor tu..... ;p

shaifulazhan
02-12-2010, 08:31 AM
Hehehe TT terus senyap Projek no cancel la kot. Tak pon kertas kerja kena reject huhuhu..

Imabiz
02-12-2010, 08:32 AM
uik... gambar sencored la tue... apa da...

e1xtrim
02-12-2010, 09:08 AM
Alamak.. imabiz pn ada...malunya... ;p

Azharr
02-12-2010, 09:49 AM
mcmana ada orang dah guna khidmat dia?

Syedz
02-12-2010, 12:18 PM
aku nak 2 org gadis bosnia leh x?
RM2000 kan?..bulleh sajer, bagi aku yg cumel2 erk...

penang
02-12-2010, 04:13 PM
seksanya gadis vietnam...tak takut kena seksa ke....

wgn_white
02-12-2010, 04:16 PM
Ya udah ler.
Aku dah edit. Haha...

GoMonsta
02-12-2010, 04:33 PM
loh.. mana TT.. huhu.

sorg pun cukup la. org kita rzki pas kwin nie banyak and tenag ja hati.

hehehe... :-P

raz
02-14-2010, 08:34 AM
okla, aku jawab soalan TT. jawapan aku: bagus! ini kan bisnes agensi cari jodoh, bukan bisnes jual org, jadi takde masalah.

mamatpenang
03-14-2010, 03:21 AM
aku nak bagitau aku aku nak kahwin nie!!!!!!!!!!!!!

mfahmi
03-14-2010, 03:44 AM
aku nak bagitau aku aku nak kahwin nie!!!!!!!!!!!!!

wah...TAHNIAH mamatpenang

jangan lupa jemput warga WC:)


.

lamanblog
03-14-2010, 09:43 AM
fuh!

mana TT ni, xsabar nk chop. muahaha

boleh bukak online store pakai niagakit ni..

TheGuru
03-23-2010, 10:07 PM
maaf saya tidak lawati thread ni sekian lama, ni update:

tiada masalah untuk buat servis ni, tapi lepas saya pergi lihat dan kaji, saya rasa tidak sesuai

sbb tidak tahu latarbelakang mereka, sbb keluarga mereka tiada di Malaysia

tapi saya dah dapat idea lagi bagus, dimana kita boleh berjumpa keluarga mereka, dan dapat gadis yg baik (apabila saya ziarah keluarga isteri saya org Morocco)

lihat thread saya di sini:

http://www.wangcyber.com/forum/sembang-umum/27942-kahwin-gadis-jelita-dgn-belanja-murah-termasuk-honeymoon-beri-pendapat.html

krolbiz
03-24-2010, 03:42 AM
Abis tu cancel la yg Bosnia punyer ek? Saya tengok minah arab pun comel2 juge... Dari Iran ker, Iraq ke, Palestin ker... Takde ker mana2 minah arab yg tersesat kat M'sia nie...? ;)

wgn_white
03-24-2010, 06:14 AM
Saya mau yang vietnam... :D

raz
03-24-2010, 04:01 PM
Saya mau yang vietnam... :D

No problemo...yg penting ada ongkos! :D

Vietnamese-Muslim Brides:

http://www.mr-cupid.com/muslim1.html

JaMaL
03-24-2010, 04:28 PM
ala bro..baru nak cari sorang gadis bosnia umur 18 tahun..:-)

TheGuru
03-24-2010, 04:54 PM
No problemo...yg penting ada ongkos! :D

Vietnamese-Muslim Brides:

http://www.mr-cupid.com/muslim1.html

vietnam semua ni bnyak kes lepas kahwin mereka lari

banyak kes scam

mereka guna prostitute utk dpt komisyen

keluarga mereka pun kita tak jumpa

cybersyndrome77
03-24-2010, 05:10 PM
takdelah syam..gurau - gurau je..nanti perang pula kat WC ni..hehehe

ala bro..klu mampu ape salahnye kan kan.. hohohoh

puteri_zara
03-24-2010, 05:10 PM
Ada tak perniagaan internet yang senang. Maksud saya tak payah susah2 nak buat website dan blog..tanya je kalau ada tolong la syer ngan saya k..

krolbiz
03-25-2010, 05:22 AM
Ada tak perniagaan internet yang senang. Maksud saya tak payah susah2 nak buat website dan blog..tanya je kalau ada tolong la syer ngan saya k..

Hmm.. Apa plak kene mengena ngan awek bosnia? Dalam ebiz, serupa juga dgn bisnez konvensional/offline yg lain.. Perlukan dedikasi, semangat dan usaha yg tak kenal putus asa utk berjaya. Biasanya kalau nak wat website & blog senang, tapi bab marketing tu yg agak mencabar sket. In short, there's no true short cut in ebiz... Apa pon sis boleh juga rujuk kat signature saya bawah nie utk lebih lanjut berkenaan apa yg dicari....

Dang
03-25-2010, 08:23 AM
sama-sama kita membanteras aktiviti pemerdagangan orang!!!

TheGuru
03-25-2010, 11:32 AM
sama-sama kita membanteras aktiviti pemerdagangan orang!!!

yup betul, seperti banyak yg ada di dlm dunia skrg, mereka beri service gunakan perempuan pe*****

lihat thread saya satu lagi ttg free service dr saya

mamatpenang
03-28-2010, 01:08 AM
sempoi na dapat bini putih gebu puas sentiasa best siot

Dang
03-28-2010, 01:58 PM
sempoi na dapat bini putih gebu puas sentiasa best siot

hehehe...mmg la best siot smbil di kibaih2 dengan duit si mamat penang nih...

wangfm
03-29-2010, 03:53 AM
Human trafficking is illegal.

Buat atas risiko sendiri.

mamatpenang
09-10-2010, 04:38 AM
saya berminat boleh hubungi saya tak call je 016-4650338

amirsyazi
09-11-2010, 08:19 AM
ada testimoni dari sesaper ke.. tak pun review copy(gurau je the guru jgn mare yer)

code7
09-12-2010, 05:31 AM
kalo ada testimoni lagi bagus... kalo kat carigold kecoh pasal gadis morocco.. sama pattern dgn gadis bosnia..

eCoswaybiz
09-13-2010, 03:15 PM
aku nak 1.. bila boleh kawin? serius ni

ZACKER
09-14-2010, 12:23 PM
Pastikan niat orang yang ingin berkahwin tu jujur dan bukanye
sekadar untuk memuaskan nafsu atau abaikan tanggugjawab
lepas kawin..ksian gak lau ade yang orang bosnia tu di aniaye.

code7
09-15-2010, 02:21 AM
aku rs topik ni bole close saja.. mcm scam pun ada..

kaiba910
09-15-2010, 03:18 PM
aku rs topik ni bole close saja.. mcm scam pun ada..

Mana ada scam ni bro. Kalau tak silap aku, TT dulu tanya pasal bosnia, tapi akhirnya tukar jadi Morocco pulak. So, kira thread ni boleh close dah sebab tak jadi. Apa-apa pun tu hak TT :)

Betulkan kalau saya salah TheGuru

Syedz
09-17-2010, 12:16 AM
kalo leh dpt kawen ngan gadis bosnia 1K jea.., saya pun nak try test...
bak kata org test drive....moga2 berkekalan hingga ke anak cucu...

TheGuru
09-17-2010, 10:11 AM
dah patut close dah thread ni, ramai tak baca first page

MOD pls close this thread