PDA

View Full Version : Minyak Wangi 100% Ori Tapi Murah Untuk Raya Anda! Hanya Dari JaMaL



JaMaL
09-04-2009, 12:39 AM
TAWARAN DITUTUP SEKETIKA SEHINGGA DIBERITAHU SEMULA..

================================================== ==========

Mahukah Anda Memiliki Minyak Wangi Original Dengan Yang Jauh Lebih Murah sempena khas Untuk Dipakai Semasa Hari Raya Yang Bakal Menjelma Tidak Lama Lagi?
================================================== ===========
Saya malas cakap banyak. Kat sini saya jual beberapa jenama
minyak wangi yang original tapi reject. Saya rasa anda pasti
tahu mengenai minyak wangi ini. Ianya juga melibatkan minyak wangi tester
yang baunya berkali-kali ganda hebatnya
darii yang anda boleh dapati di pasaran.

Apa yang saya berani kata, ianya adalah murah, berkualiti dan
amat mengharumkan. Walaupun anda seorang yang jenis
berbau, saya jamin wangian ori ini mampu mengatasi masalah
anda.
===========================================
Minyak Wangi Apa Yang Ada?
============================================
http://kerja-kerajaan.com/WANGI1.JPG
http://kerja-kerajaan.com/wangi2.JPG
http://kerja-kerajaan.com/wangi3.JPG


dan pelbagai minyak wangi lain lagi yang boleh anda dapatkan
dari saya. Anda boleh tanya kepada saya jika minyak wangi
anda inginkan tiada dalam gmabar yang saya tunjukkan.
Akan saya maklumkan.

=============================================

SOALAN-SOALAN LAZIM YANG DI TANYA OLEH PEMBELI
==============================================


1. Ada ke Perfume íRejectí??Kenapa íRejectí??
Ada 3 punca kenapa di kategorikan sebagai íRejectí

i) Kecacatan (defect) Kecil dari Kilang
- defect yang biasa berlaku pada Botol iaitu tulisan yang kurang jelas,tiada penutup dan penyembur (spray head) yang tidak berfungsi dengan baik

ii) Fault (Ketidaksempurnaan) dari penghantaran melalui Cargo/Shipment
- Perfume-perfume yang dihantar semuanya diimport (oversea) dari negara-negara Eropah dan U.S.A
- Tidak semua bungkusan (packaging) yang diterima sempurna,kadang kala mengalami kecacatan serta tidak sesuai dijual/pamerkan di kaunter.
- 100% perfume-perfume dijual/pamerkan di kaunter adalah sempurna.

iii) Tester Product
- Kebanyakkannya Tester Product ini dipromosikan di kaunter-kaunter di seluruh negara di dunia.
- Dilabelkan sebagai TESTER dan NOT FOR SALE
- Oleh itu, ada juga lebihan stok promosi dimana stok ini tidak dibenarkan dijual di kaunter dan terpaksa menggunakan saluran lain seperti jaulan kami ini.

2. Macam mana nak tau perfume itu ORI/Tulen atau tidak??

Ada 2 cara/langkah yang paling efektif untuk membuktikan ORI/Tulen nya perfume yang dibeli.

i) Goncangkan botol perfume 180 darjah ke kiri dan ke kanan. Buih-buih HALUS yang mengewap ke bahagian atas permukaan cecair perfume dapat dilihat dengan jelas. Buih-buih tersebut bukanlah buih-buih udara tetapi lebih kepada molekul-molekul halus aroma perfume tersebut.

ii) Semburan di kertas juga dapat membantu pembeli untuk membezakan ORI/Tulen atau tidak. Jika semburan perfume di kertas tersebut ada meninggalkan kesan atau kelihatan seperti basah,ia adalah yang ORI/Tulen dan sebaliknya jika kering.

3. Kenapa tidak ada kotak??

Ini disebabkan oleh produk ini dinamakan sebagai loose perfume (tanpa kotak) dan yang paling penting dapat mengurangkan duti import. Jika disertakan dengan kotak pembeli tidak akan mendapat harga seperti ini.


4. Kebanyakkan perfume ada alkohol,boleh ke digunakan untuk sembahyang??

Boleh, rujuk kepada Fatwa Kebangsaan 1985 berkenaan alkohol.

=================================================

Kepada sesiapa yang berniat nak wangi masa Hari raya nanti,
bolehlah mendapatkan minyak wangi ini dari saya
sekarang...
==================================================

caranya:

1. Bank in duit mengikut harga minyak wangi ke akaun

MAYBANK
No Akaun: 514150064764
Nama: Jamaluddin Bin Bahari
3rd Party Email: jamal230381@gmail.com


CIMB BANK
No Akaun: 06100071528528
Nama: Jamaluddin Bin Bahari

2. Emailkan kepada saya di jamal230381@gmail.com

- nama anda
- alamat anda
- h/p anda
- bukti pembayaran anda
- minyak wangi yang ingin dibeli

3. Saya akan semak pembayaran anda.

4. Saya akan pos laju kan minyak wangi ke alamat anda. paling lewat 4 hari

Ada masalah? Pertanyaan? Sila SMS ke no berikut:
h/p: 014-2976846 - Jamal (urusan pembelian)

================================================== =======================
DIJAMIN 100% ORI - ATAU JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN!!
================================================== ========================

JaMaL
09-04-2009, 08:49 AM
Nampaknya ada 3 orang telah membuat pesanan:)

Tunggu 4 hari barang akan sampai ke alamat anda:)

abdfatah
09-04-2009, 08:08 PM
Wah... buat duit dengan minyak wangi aaaa....

Amirul Hafiz
09-05-2009, 12:40 AM
tu dia ..bisnes baru bro jamal..

abdfatah
09-05-2009, 12:41 AM
harum mewangi di hari rayaaaa

ajahar
09-07-2009, 02:51 PM
Emas2 yang wangi:)

aida
09-07-2009, 02:59 PM
saya dah pernah beli..memang ori

JaMaL
09-07-2009, 03:07 PM
saya dah pernah beli..memang ori

ya memang betul ori..lagi-lagi jika dapat / beli yang tester...

ianya adalah didatangkan dari kilang sebenar di eropah...


siapa lagi nak beli? dipersilakan..

Adakah anda sanggup membeli minyak wangi yang serupa di kedai2 atau kiosk minyak wangi dengan harga yang lebih tinggi?

Oleh itu saya menawarkan harga murah kepada anda untuk
memiliki minyak wangi yang serupa..

markaragnos
09-07-2009, 03:29 PM
hmm....aku pakai Phero-X jer......takder alkohol langsung....boleh dibawak sembahyang.....

mijie
09-07-2009, 03:44 PM
mcm nak beli, nanti la....kalalu ada mont blanc nak gak sambar


off topic :
jamal banyak betul bisnes dia...

bila nama dah well know ramai org akan yakin

suatu hari nanti, sy akan follow sedara

JaMaL
09-07-2009, 03:51 PM
mijie nak ke...ada..bolehlah tempah ye..
presence - 75 ml - RM160
starwalker - 75 ml - RM160
individual - 75 ml - RM 160

kat kedai RM 270 tu... memang berbaloi...

malam ni Insyallah akan serbu forum lain untuk jual...laku tak laku lain
cerita...:)

mijie
09-07-2009, 03:59 PM
nanti sy check jenis yang mana..dah lupa dah, ari tu pakai yg individual, then tak igt lah presence ke startwalker yg sy suka....erm yg botol kaler hitam tu nama apa ek?

ari tu igt brand je mont blanc
hohohooh


mijie nak ke...ada..bolehlah tempah ye..
presence - 75 ml - RM160
starwalker - 75 ml - RM160
individual - 75 ml - RM 160

kat kedai RM 270 tu... memang berbaloi...

malam ni Insyallah akan serbu forum lain untuk jual...laku tak laku lain
cerita...:)

JaMaL
09-07-2009, 04:29 PM
ok check dulu bro mijie:)

Duit Internet !
09-21-2009, 08:22 PM
bagus jamal
teruskan usaha
lawan one drop perfume :S

Likexise
09-24-2009, 10:48 PM
hmm....aku pakai Phero-X jer......takder alkohol langsung....boleh dibawak sembahyang.....

saje ja nk komen...hehe,ustaz saya ajr kat skolah dulu,alkohol diharamkan sbb memabukkan,jadi kalo kita pakai perfume 2 pas2 kta mabuk dalam semayang jadi jatuhlah hukum haram atas perfume 2,tapi kalo kta pkai dan xmabuk dan pening2 jadi xharamlah untuk pkai something yang ada alkohol dalam semayang,cam minyak rambut and perfume..sesutu benda jadi haram sbb memabukkan tapi kalo minum lain lak ceritanya,mmg haram tw..
ustaz pesan,lam islam sesutu hukum 2 kena kaji, takleh amek bulat2..

sekadar perkongsian ilmu yang saya dapat dari ustaz saya, jadi salah silap mohon tunjuk ajr dan teguran ea=)

ramzy0
09-24-2009, 11:12 PM
tak silap i (ustaz juga yang bagitau), alkohol dalam minyak wangi ni takda
apa-apa, sebab alkohol tu bukan yang kenis arak punya (wallahualam). kan
seperti yang kita tahu, alkohol tu ada banyak adik-beradik (http://en.wikipedia.org/wiki/Alchohol) dia kan...

Imabiz
09-25-2009, 12:04 AM
dahsyat la bro kite nie.. memang otak bergeliga.. otak no 1... hehe...

noah
09-25-2009, 12:10 AM
bro jamal....harga tak leh rendah lagi ker?..mahal la bro...bukan apa kalau kat luar ni mcm dkt uptown kalau reject dgn tester nyer parfume kalau beli thierry mugler angel tak sampai 100 kalau tawar bleh dpt dlm 80...bukan apa gua rasa harga bro tak kompetitif....kalau harga leh turun lagi sure lagi laris..kan..kan

Imabiz
09-25-2009, 12:12 AM
betul..betul..betul... tapi rase kat uptown bukan rm15 je ker..?? hehe... sory kalau salah..

noah
09-25-2009, 12:12 AM
tak silap i (ustaz juga yang bagitau), alkohol dalam minyak wangi ni takda
apa-apa, sebab alkohol tu bukan yang kenis arak punya (wallahualam). kan
seperti yang kita tahu, alkohol tu ada banyak adik-beradik (http://en.wikipedia.org/wiki/Alchohol) dia kan...
ustaz gua pun ckp mcm tu gak bro...heheh...tak salah kot..hikkk

noah
09-25-2009, 12:13 AM
betul..betul..betul... tapi rase kat uptown bukan rm15 je ker..?? hehe... sory kalau salah..

tu siam punya ima...kekekke...ni tester dgn reject..takder kotak punya....tak tau kalu bro jamal nyer siap kotak...

noah
09-25-2009, 12:14 AM
siam punya pakai boleh gatai kulit daaa...jgn la dok pakai kosmetik murah n pirate ni....bahya utk kulit daaa....

Imabiz
09-25-2009, 12:16 AM
betul..betul..betul...

rwan
09-25-2009, 12:53 PM
Polo Blue ada ke? berapa? :)

JaMaL
09-29-2009, 03:56 PM
maaf ye semua...saya sedang update semua nama2 minyak wangi ini...nanti saya update semula....

hantamsajala
10-09-2009, 02:18 AM
Armani Code brp? 50ml

hantamsajala
10-09-2009, 02:20 AM
hmm....aku pakai Phero-X jer......takder alkohol langsung....boleh dibawak sembahyang.....

Phero-X ... apekebendenyetu?:rolleyes:

OnlineProduct
03-29-2010, 08:58 AM
Phero-X tu Minyak wangi gak.. tapi untuk pikat pompuan.. huhuhu.. leh lihat web dia pherox4me.com
Ops.. sy bukan juru jual yer.. jangan oder dengan saya plak!!!

Tengku Faris
03-29-2010, 09:28 AM
Pergghh.. Thread bro Jamal yg lama punyer ni..
Saya pun belum register WC mase ni.. He9..

JaMaL
03-29-2010, 09:34 AM
Tutup thread ini..

saya tak jual dah..

semua minyak wangi akan masuk niagakit..
ianya akan dijual secara sistematik..

Peter Jay
03-29-2010, 11:17 AM
Wangi-wangian yang hilang..
Saja je up kan balik..
Jangan beli pula ye tunggu masuk niagakit nanti.

wgn_white
07-12-2010, 06:29 AM
Nina Ricci ada tak?

JaMaL
07-12-2010, 06:35 AM
saya tak jual dah sekarang..STOP dah! akan datang insyallah...:-)

wgn_white
07-12-2010, 06:53 AM
Oh... update la thread depan tu bro. Haha