PDA

View Full Version : Download Script MLM Secara PERCUMA



muhdmuax
11-28-2006, 08:30 AM
Jika korang nak tengok content script mlm website x. Meh sini download. Percuma tak yah bayar* apa-apa.

http://www.savefile.com/projects/1049292






*Terms and condition apply

cikguonline
11-28-2006, 09:14 AM
kene bayar ke ingatkan percuma ....

tokwan
11-28-2006, 09:32 AM
ada tanda asterik tu!!!!!.... download mmg percuma, nak guna kena hulur fulus jugak tau...

myname
11-28-2006, 12:15 PM
Jika korang nak tengok content script networkjutawan.com . Meh sini download. Percuma tak yah bayar* apa-apa.

http://www.savefile.com/projects/1049292






*Terms and condition apply

takde diskaun ke? hehe.. :)

muhdmuax
11-28-2006, 01:06 PM
cuba tengok kat website x ,bro-bro semua dapat harga RM130, saya jual RM50 ,murah tau. Untuk pertanyaan pm saya.

tq.

P.S: Untuk cikguonline, dapat harga diskaun. pm saya

cikguonline
11-28-2006, 02:11 PM
Kalau camtu aku pun nak jual jugak la. Sape nak beli klik kat signatue aku contohnya. ;)

muhdmuax
11-28-2006, 02:21 PM
cikgu, ini nasihat, jangan guna sistem random sponsor. Pasal kalau cikgu guna sistem nih akad jual beli tak sah.

Lagi satu script nih memang tak sesuai untuk jual barang, MLM only, nanti orang join kita kerana sistem, bukan kerana barang yang kita jual.

cikguonline
11-28-2006, 02:35 PM
cikgu, ini nasihat, jangan guna sistem random sponsor. Pasal kalau cikgu guna sistem nih akad jual beli tak sah.

Lagi satu script nih memang tak sesuai untuk jual barang, MLM only, nanti orang join kita kerana sistem, bukan kerana barang yang kita jual.

Kenapa pulak tak sah?

muhdmuax
11-28-2006, 02:49 PM
Begini situasinya

A promote website x pada B, kemudian B join dan jadi downline A, A(direct sponsor) akan dapat xxx komisen, Kemudian B, promote pada C, C jadi downline B, B(direct sponsor) dapat xxx komisen, Tapi A ya dan tidak mendapat komisen kerana sistem akan cari sponsor level 2 secara random .

katalah X yang jadi random sponsor kepada C, dan B adalah direct sponsor,

So bagaimana transaksi ini boleh dikatan sah kerana A sudah berpenat lelah promote pada B selepas itu A tidak dapat komisen level 2 dari C kerana sistem randomizer. X yang tidak buat apa-apa dapat komisen free dari pendaftaran C.

Lainlah kalau guna unlimited matrix sistem, A promote pada B, B join dan A dapat komisen, B promote pada C , C join dan A dan B dapat komisen. Sistem ini digunakan dalam MLM, sebab itu sah. Pasal upline yang promote upline kita pun dapat komisen.

muhdmuax
11-28-2006, 03:00 PM
Bonus pembelian script:

Easy JV & Affiliate Manager- Full Master Resell Right
Membership Site Manger - Full Private Label Right (source code include)
Email Marketing (ebook) - Full Private Label Right

cikguonline
11-28-2006, 03:38 PM
Begini situasinya

A promote website x pada B, kemudian B join dan jadi downline A, A(direct sponsor) akan dapat xxx komisen, Kemudian B, promote pada C, C jadi downline B, B(direct sponsor) dapat xxx komisen, Tapi A ya dan tidak mendapat komisen kerana sistem akan cari sponsor level 2 secara random .



Saya bukan nak Buat MLM. Kalau ikutkan situasi di atas jika A pun dapat komisyen maknanya MLM dah jadinya. C jadi downline B dapat bonus pastu A pun dapat bonus.

Yang random tu dia ikut turutan2 mula2 dibayar kepada A, pastu B, Pastu C.

Produk 40 Idea Bisnes Gaya Pos Mempunyai hak jual semula yang mana harga yang diletakkan terpulang kepada penjual di sini saya menjual ebook tersebut sebanyak RM60 dan ianya RM 20 kepada Direct sponser, Rendom Sponser (yang ni di ikut turutan kalau ikutkan di atas Mula A dapat dulu esok2 B pulak esok2 C pulak) & Admin.

muhdmuax
11-28-2006, 03:59 PM
tak per lah kalau nak buat tuh.

muhdmuax
11-28-2006, 04:00 PM
Untuk kepastian sila tanya pada brother su (shuth)

xtraordinaryguy
11-28-2006, 06:26 PM
Skrip asalnya ni daripada indon iaitu daripada laman web netjutawan (http://netjutawan.com),kemudian telah dibuat versi Malaysia..iaitu networkjutawan (http://networkjutawan.com) oleh saudara zubaile a.k.a zunaidi selamat (",).Kalau diikutkan..sesape yang beli lesen daripada pengelola laman web netjutawan je yang ada hak untuk jual skrip ni.Tapi skrip ni memang sesuai untuk digunakan bagi tujuan affiliate ataupun MLM.Contohnya macam ni: prepaid4u (http://Prepaid4U.Net/?id=xtraincome) dan banyak lagi..

ramfir
12-04-2006, 01:59 PM
Boleh pakai untuk buat affiliate tak? tengah cari script affiliate untuk projek
1 january 2007.

rurouni_khairul
12-04-2006, 09:01 PM
Bole bagitau secara ringkas tak ape fungsi MLM script nie dan cara nak install script nie? Maaf laa saya nie orang jahil :)

lynn
12-05-2006, 10:02 AM
kepada yg berminat tu, bolehlah jenguk website networkjutawan.com di sana ada penjelasannya. tp sblm beli berhati2.

amirol
12-05-2006, 11:59 AM
Bole bagitau secara ringkas tak ape fungsi MLM script nie dan cara nak install script nie? Maaf laa saya nie orang jahil :)

Secara ringkasnya script ini lebih sesuai untuk digunakan sebagai script autodownline MLM aje. Untuk perniagaan lain - lain, amatlah kurang sesuai kerana ia dilengkapi dengan sistem randomizer. kerana itu saya kata kalau guna untuk perniagaan MLM yang dijalankan, baru sesuai sebab dapat membantu downline dapatkan prospek.

Tapi kalau untuk buat bisnes seperti jual produk, rasanya kurang sesuai disebabkan oleh sistem randomizer yang ditetapkan. Kalau hanya konsep reseller, mungkin ok, tetapi dah diterapkan dengan sistem random. Jadi hal ini akan memanjakan ahli reseller/member affiliate sebab walaupun member tak buat promosi, depa boleh dapat untung jugak.

muhdmuax
12-24-2006, 07:00 AM
For korang yang tak da duit . Pm saya. saya ada special price tuk korang .

phpbisnis
02-25-2007, 11:44 AM
saya dari indonesia penjualan via egold sahaja kunjungi www.phpbisnis.tk anda cuman perlu bayar 4$ for netjutawan script.

amirol
02-25-2007, 01:09 PM
saya dari indonesia penjualan via egold sahaja kunjungi www.phpbisnis.tk anda cuman perlu bayar 4$ for netjutawan script.

Anda menjual script illegal tanpa kebenaran owner tersebut terutama klikabadi. Apakah anda menjalankan bisnis haram?

Buat rakan - rakan, jangan beli script klikabadi daripada beliau atau tidak web anda akan disekat daripada dapat berfungsi. Kalau nak beli, sila beli daripada programmer asal (owner script) iaitu rakan saya sendiri. layari ke www.klikabadi.com

thanks

cikguonline
02-25-2007, 01:59 PM
Anda menjual script illegal tanpa kebenaran owner tersebut terutama klikabadi. Apakah anda menjalankan bisnis haram?

Buat rakan - rakan, jangan beli script klikabadi daripada beliau atau tidak web anda akan disekat daripada dapat berfungsi. Kalau nak beli, sila beli daripada programmer asal (owner script) iaitu rakan saya sendiri. layari ke www.klikabadi.com

thanks

bagaimana kalau nak beli guna rupiah ye?

amirol
02-25-2007, 03:37 PM
urusan belian boleh berhubung melalui email info{@}klikabadi.com. belian melalui egold turut disediakan.

Script utama yang dijual adalah :

1. Membership (referral)
2. MLM autodownline.
3. Pelbagai script berbilang tingkat untuk tujuan web group mlm.

Saya sarankan jangan menggunakan script illegal yang disediakan phpbisnis.tk tersebut. INi kerana anda tidak akan mendapat support programmer malah kebarangkalian web anda disekat juga adalah tinggi. (programmer asal mempunyai caranya untuk menyekat web anda)

Lagi satu, programmer klikabadi (pak noer) adalah beragama islam jadi, tak elok kita menjatuhkan saudara seagama kita.

Dapatkan bantuan pak noer dari klikabadi.com jika berminat dengan script beliau. Cuma anda perlu melakukan editing script tersebut. Jika tidak, dapatkan daripada reseller pak noer untuk script yang telah diubah suai ke bahasa malaysia

Thanks

muhdmuax
02-25-2007, 03:48 PM
Ada reseller nyer, anda boleh dapatkan dari Encik Amirul (usahaniaga.com) . Harganya RM225 sahaja, cukup murah dan berbaloi. Saya ingat nak guna script klikabadi untuk biz mlm saya tapi apakan daya plan dah tukar so tak payah guna lagi.

Anda boleh dapatkan script klikabadi melalui reseller Malaysia di http://smartscript.usahaniaga.com.

Guna script nih sama cam guna pisau , boleh untuk memotong dan juga boleh untuk membunuh. Gunakan untuk kebaikan bukan untuk cipta skim piramid .

Tq

Scromix
09-01-2008, 04:28 PM
Ada reseller nyer, anda boleh dapatkan dari Encik Amirul (usahaniaga.com) . Harganya RM225 sahaja, cukup murah dan berbaloi. Saya ingat nak guna script klikabadi untuk biz mlm saya tapi apakan daya plan dah tukar so tak payah guna lagi.

Anda boleh dapatkan script klikabadi melalui reseller Malaysia di http://smartscript.usahaniaga.com.

Guna script nih sama cam guna pisau , boleh untuk memotong dan juga boleh untuk membunuh. Gunakan untuk kebaikan bukan untuk cipta skim piramid .

Tq

web tidak wujud ??

Adnin
09-01-2008, 04:30 PM
dah delete dah pun , script piramid :p

mykoop
09-09-2008, 01:19 PM
Betulkah percuma? Kenapa tak dpt dwload?