PDA

View Full Version : Dapat untung tanpa menjual.



Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

+kool+
06-15-2009, 07:26 AM
yup,tul tu,bru nk tnya cmne leh dpt bonus ari yg sama lak?

bonus hari yg sama pe plak??.. ak dapat rm300 13hb.. then malam 2 ak transfer balik rm160 tuk beli janaaura plak..

shide
06-15-2009, 07:26 AM
kawan2...saya nak pi bank in kat kak chik ni...tgh pening cari keje ni..nasib jumpa iklan ni...ceramic tu modai besar ni ok ckit..bleh pakai produk tu..kan..kan..

hehe,takpe,dapat untung skit ni,masuk ceramik bawah aku erk?hehe.. takpe kita diversify pendapatan kita..yang penting usaha.kakcik dah bg peluang dengan bisnes dia ni,at least disamping cari keuntungan sikit, kesihatan terjaga juga!:rolleyes:

shide
06-15-2009, 07:29 AM
bonus hari yg sama pe plak??.. ak dapat rm300 13hb.. then malam 2 ak transfer balik rm160 tuk beli janaaura plak..

ooh..konfius2,sebab hari yang sama..hehe

haiza78
06-15-2009, 07:29 AM
jngn mrh la kool...kita tnya je.coz xjls.cmtu rupanya.terconfius lak.kalo marh sorryla

+kool+
06-15-2009, 07:32 AM
jngn mrh la kool...kita tnya je.coz xjls.cmtu rupanya.terconfius lak.kalo marh sorryla

mana da marah.. terangkan la 2.. keke.. ak repurchase la senang kata kalo istilah org slalu guna lam ceramic.. bonus masuk ak repurchase.. keke

shide
06-15-2009, 07:34 AM
mana da marah.. terangkan la 2.. keke.. ak repurchase la senang kata kalo istilah org slalu guna lam ceramic.. bonus masuk ak repurchase.. keke

ceh,ceramic..hahah.. berkrypton pulak sekarang ni bro!

aisha2204
06-15-2009, 07:37 AM
For those yg masih lum jelas, sy penah gak tepon k.cik tnya.k.cik bgtau sblm nk buat prog nih, dia penah sembahyang hajat dulu, berdoa moga Allah tunjukkan jln.
Sbb apa yang dia pegang adalah amanah orang ramai, berat tanggungannya kalau tersilap langkah.Dari apa yang kcik bgtau, dia cuma amik 50% dri keuntungan/komisen while the bal 50% dier masukkan dlm system.Kita nih dianggap sbg rakan kongsi.Nama pun pool, setiap kali ader org baru masuk, yang diatas nama dier automatik akan terkeluar.So, dari pembelian baru/penyertaan ahli baru nih lah duit tuh akan dirolling utk byar bonus2 org diatas dan begitulah seterusnya.Mmg nmpak logiknya kat situ.Nih aper yg ak fham, nak lagi lanjut n details just call k.cik.She's a nice person.Trust me.

getbacker
06-15-2009, 07:38 AM
Bukan ape kengkawan..aku dulu pernah kerja dengan syarikat yang menghentam MLM.. aku buat kira2 untuk dapat untung max dari penyertaan MLM.. memerlukan modal yang besar.. tapi keuntungan pun besar.. sponser2 bos aku yang cari.. main puluh2 ribu.. tp aku dapat ciput jer la..makan komisyen.. tapi sebab kita buat sendiri.. kita tau la jangka hayat benda tu.. sesungguhnya xkan diceritakan kepada sponser2..
Aku sokong kakchick nak bantu.. nanti aku sms la dia.. tp rasanya HP dah
kena barr,,huhu
Lau duit itu datang tanpa usaha.. pasti anda tertanya2 bagaimana? saya nak tau samar2 jer.. bukan detail..
Yang dah join lama2 tu pasti sekurang2nya dah tau samar2kan...

+kool+
06-15-2009, 07:48 AM
Bukan ape kengkawan..aku dulu pernah kerja dengan syarikat yang menghentam MLM.. aku buat kira2 untuk dapat untung max dari penyertaan MLM.. memerlukan modal yang besar.. tapi keuntungan pun besar.. sponser2 bos aku yang cari.. main puluh2 ribu.. tp aku dapat ciput jer la..makan komisyen.. tapi sebab kita buat sendiri.. kita tau la jangka hayat benda tu.. sesungguhnya xkan diceritakan kepada sponser2..
Aku sokong kakchick nak bantu.. nanti aku sms la dia.. tp rasanya HP dah
kena barr,,huhu
Lau duit itu datang tanpa usaha.. pasti anda tertanya2 bagaimana? saya nak tau samar2 jer.. bukan detail..
Yang dah join lama2 tu pasti sekurang2nya dah tau samar2kan...


dkt cni ko dh salah faham bro.. ni bukan mlm.. mlm org join semua sebab nk duit.. cni takde level2 bro.. takde compress2.. takde maintain2.. takde network2.. n niatkan 2 tuk amek produk.. bukan nak untung..

shide
06-15-2009, 07:51 AM
Bukan ape kengkawan..aku dulu pernah kerja dengan syarikat yang menghentam MLM.. aku buat kira2 untuk dapat untung max dari penyertaan MLM.. memerlukan modal yang besar.. tapi keuntungan pun besar.. sponser2 bos aku yang cari.. main puluh2 ribu.. tp aku dapat ciput jer la..makan komisyen.. tapi sebab kita buat sendiri.. kita tau la jangka hayat benda tu.. sesungguhnya xkan diceritakan kepada sponser2..
Aku sokong kakchick nak bantu.. nanti aku sms la dia.. tp rasanya HP dah
kena barr,,huhu
Lau duit itu datang tanpa usaha.. pasti anda tertanya2 bagaimana? saya nak tau samar2 jer.. bukan detail..
Yang dah join lama2 tu pasti sekurang2nya dah tau samar2kan...

ye la,mmg nampak samar,tapi usaha kita,beli produk tu,dan gunakan..sama juga macam ceramic dan krypton..kuar modal sekali,tak payah cari orang pun,dapat duit.ramai juga orang curious,tapi,sekarang ni ramai orang masuk..sebab orang dah percaya syarikat..sama la macam kakcik ni,masa dia buka thread ni awal,orang tak caye.dah lama2 orang join dapat duit,baru caya..yang penting kita yakin,dan tawakal dengan apa yang kita wat..

haiza78
06-15-2009, 07:57 AM
ok.saya stuju ngan shide

ziza
06-15-2009, 08:01 AM
satu soalan: kita beli satu pakej RM180 bln 6,so bln 7 dpt 500,and bln 8 lg 500...soklannya,kalo kita beli lg pd bln 7 satu pakej RM180,ini bermakna kita akan dpt setiap bln 820 dan ini berterusan sekirnya kita pembuat pembelian setiap bln...byk tu beb,bln2 RM820 modal RM180,sapa2 bleh confirmkn!!! sapa yg dh dpt bonus blh bukti kt sini x?blh menambahkn keyakinan org2 mcm aku ni.

Tak semestinya dapat yang bonus yg sama coz KC mungkin akan tutup pool utk 2 X 500 tu ganti ngan pool lain...pool lepas 6 X 300...Otai2....betulkan?

1st one
06-15-2009, 08:13 AM
Tak semestinya dapat yang bonus yg sama coz KC mungkin akan tutup pool utk 2 X 500 tu ganti ngan pool lain...pool lepas 6 X 300...Otai2....betulkan?

ok,tq c.jat1...so pool ni x ttp la,sbb dr aku perhatikn,dia lbh krg ceramic n krypton,cuma yg ni dpt brg,tp konsep profit sharing sama..maybe nextime pool ni akn kembali pd asal 6 x 300,yeke??komen sikit otai2...bro kool ke tlg explain skit,ko mcm dh lm msk,mest tau byk benda nih,aku x nk PM,kalo bleh semua info share kt sini semua.biar smua tau.

+kool+
06-15-2009, 08:15 AM
ok,tq c.jat1...so pool ni x ttp la,sbb dr aku perhatikn,dia lbh krg ceramic n krypton,cuma yg ni dpt brg,tp konsep profit sharing sama..maybe nextime pool ni akn kembali pd asal 6 x 300,yeke??komen sikit otai2...bro kool ke tlg explain skit,ko mcm dh lm msk,mest tau byk benda nih,aku x nk PM,kalo bleh semua info share kt sini semua.biar smua tau.

lorhh.. benda 2 mana ak tau.. yg 2 kena tanya kakchik direct la.. sebab plan tuk pool ni (bape bonus) kakchik yg tentukan.. ak ni ahli yg join je.. mana tau details2 or plan masa akan datang..

getbacker
06-15-2009, 08:15 AM
sy bukan ckp yang kakchik wat MLM..cuma bandingkan.. mungkin kakchik ada rahsia lain seperti pemasaran n pelaburan untuk menjana keuntungan.. nanti bila dah bayar bil tepon sy tepon kakchik.. rasa nak test gak beli satu esok..huhu.. nak korek tabung.. nak ringankan bebanan sket..
Jangan risau..bila sy dah dpt penerangan serba sdikt pasal keuntungan sy x salahkan saper..tiada siapa yang rugi lau product dapat kan???
____________________________________________
PAID TO CLICK (http://paidtoclick150.blogspot.com/)
http://paidtoclick150.blogspot.com/

1st one
06-15-2009, 08:16 AM
korang ni kalo dh tgh sesak 2 jangan la plak join.. kang jadi pape korang lak salahkan kakchik.. tk best a gitu.. niatkan nk produk 2.. bukan nak untung sangat.. n kalo jadi pape pn takde a nak salahkan sesapa.. bagi ak takde ruginya sebab produk ak dpt n dapat bonus duit lagi.. n skang pn kalo nk dikira dh balik modal..

mmg 'cool' la lu bro...hehe

+kool+
06-15-2009, 08:18 AM
sy bukan ckp yang kakchik wat MLM..cuma bandingkan.. mungkin kakchik ada rahsia lain seperti pemasaran n pelaburan untuk menjana keuntungan.. nanti bila dah bayar bil tepon sy tepon kakchik.. rasa nak test gak beli satu esok..huhu.. nak korek tabung.. nak ringankan bebanan sket..
Jangan risau..bila sy dah dpt penerangan serba sdikt pasal keuntungan sy x salahkan saper..tiada siapa yang rugi lau product dapat kan???


menurut kakchik dalam post2 lepas profit ni takde kaitan dengan mana2 pelaburan.. semua profit dari produk ni je..

1st one
06-15-2009, 08:19 AM
lorhh.. benda 2 mana ak tau.. yg 2 kena tanya kakchik direct la.. sebab plan tuk pool ni (bape bonus) kakchik yg tentukan.. ak ni ahli yg join je.. mana tau details2 or plan masa akan datang..

lorr..yeke?ok la.....ko dh lm join??income bgs?produk bgs?aku baca jana aura tu bgs,yeke?

shide
06-15-2009, 08:23 AM
menurut kakchik dalam post2 lepas profit ni takde kaitan dengan mana2 pelaburan.. semua profit dari produk ni je..

betul2,jual produk tu mesti untung,kalo orang dah beli banyak/ramai org beli..so kakcik share profit tu sama2 ngn kita :cool:

zulota
06-15-2009, 08:27 AM
Salam, da ramai da yg bertanya-tanya dalam WC nih psl produk KC n cara dia bagi bonus..Just untuk makluman dan peringatan je kepada sahabat-sahabat, saya nampak ramai yang terlalu memberi perhatian kepada bonus berbanding produk yang dijual...Harus diingat, bonus tersebut hanyalah sampingan semata-mata atas keprihatinan, murah hati dan cara pemasaran KC untuk produk nih..Niat sebenar bila kita transfer duit kt KC haruslah diperbetulkan iaitu untuk membeli produk sahaja. Dapat atau tidak bonus tidak perlulah beriya-iya.Sama la macam kita beli produk kt supemarket atau di mana-mana. Jadi saya rasa tak perlu lah kita mintak bukti sesiapa yang dah dapat bonus atau letakkan screen shot payment jika niat kita betul. Kalu nk letakkan bukti produk sampai kt tangan kita takpe laa...Bukan apa, ikut apa yang saya lihat dalam WC nih, ada diantara sahabat yang meletakkan program ini serupa dengan skim cepat kaya walaupun tidak ditulis secara direct..dan ada yang pernah ditipu oleh skim2 sblm nih yang menyebabkan kerugian dan memerlukan bukti2 yang kukuh sblm masuk program nih. Pada pendapat saya yang cetek nih, program nih boleh dikira tipu hanya sekiranya kita transfer duit kt KC n produk tidak sampai, bukan bonus tidak dapat...So, marilah kita sama-sama membetulkan niat supaya program ini berterusan dan tidak ada sebarang gangguan...

+kool+
06-15-2009, 08:32 AM
lorr..yeke?ok la.....ko dh lm join??income bgs?produk bgs?aku baca jana aura tu bgs,yeke?

takde la lama.. ak join time plan lama 2 la.. sebab 2 dpt rm300 je.. time 2 ak amek kolegen 2.. ok la.. bagus sebagai supplement.. janaaura 2 ak baru je beli.. so no komen g la..

1st one
06-15-2009, 08:32 AM
Salam, da ramai da yg bertanya-tanya dalam WC nih psl produk KC n cara dia bagi bonus..Just untuk makluman dan peringatan je kepada sahabat-sahabat, saya nampak ramai yang terlalu memberi perhatian kepada bonus berbanding produk yang dijual...Harus diingat, bonus tersebut hanyalah sampingan semata-mata atas keprihatinan, murah hati dan cara pemasaran KC untuk produk nih..Niat sebenar bila kita transfer duit kt KC haruslah diperbetulkan iaitu untuk membeli produk sahaja. Dapat atau tidak bonus tidak perlulah beriya-iya.Sama la macam kita beli produk kt supemarket atau di mana-mana. Jadi saya rasa tak perlu lah kita mintak bukti sesiapa yang dah dapat bonus atau letakkan screen shot payment jika niat kita betul. Kalu nk letakkan bukti produk sampai kt tangan kita takpe laa...Bukan apa, ikut apa yang saya lihat dalam WC nih, ada diantara sahabat yang meletakkan program ini serupa dengan skim cepat kaya walaupun tidak ditulis secara direct..dan ada yang pernah ditipu oleh skim2 sblm nih yang menyebabkan kerugian dan memerlukan bukti2 yang kukuh sblm masuk program nih. Pada pendapat saya yang cetek nih, program nih boleh dikira tipu hanya sekiranya kita transfer duit kt KC n produk tidak sampai, bukan bonus tidak dapat...So, marilah kita sama-sama membetulkan niat supaya program ini berterusan dan tidak ada sebarang gangguan...

agreed!!!tu pn kena amik serius gk,adakah produk2 tu smpi pd kita,sape2 leh bg bukti penerimaan,td call kk chik,skg mmg lmbt produk smpi,amik ms sminggu,so ape2 dh dpt brg tu bleh la tunjukkn bukti penerimaan ke,so lbh confident....

amirah_husna79
06-15-2009, 08:33 AM
setuju gak..niat nak dpt untung mengatasi dari utk beli brg..kena betulkan niat masing2.

getbacker
06-15-2009, 08:42 AM
betul2,jual produk tu mesti untung,kalo orang dah beli banyak/ramai org beli..so kakcik share profit tu sama2 ngn kita :cool:

Ok la cam ni jer.. aku bayangkan kakchik ada 2 sumber aliran product..
1. dari apa yang korang join profit di bahagi sama rata.. cuma nak bantu korang yang join pool..
2. dari jualan product secara online pasaran dalam dan luar negara.. tapi profit 50% tetap dibahagi dengan ahli2 pool yang masih aktif..
Sebab tu keuntungan lebih 200% untuk 2 bulan saja.. dan akan berubah bergantung kepada jumlah pool dah jumlah pasaran luar..
Ok itu andaian aku sahaja.. tapi pool sepatutnya di hadkan keahlian.. sebab jumlah pool yang terlalu banyak mengurangkan pengagihan profit.. tapi jika ada back-up dari aliran keuntungan dari jumlah kumpulan profit mungkin membantu mengekalkan sistem ini..

skali lagi sy ulang..ANDAIAN SAHAJA.. sebab ada pengalaman dalam pusing2 modal ni..hehe jangan percaya sangat kata2 sy ni..huhu
____________________________________________
PAID TO CLICK (http://paidtoclick150.blogspot.com/)
http://paidtoclick150.blogspot.com/

+kool+
06-15-2009, 08:44 AM
Salam, da ramai da yg bertanya-tanya dalam WC nih psl produk KC n cara dia bagi bonus..Just untuk makluman dan peringatan je kepada sahabat-sahabat, saya nampak ramai yang terlalu memberi perhatian kepada bonus berbanding produk yang dijual...Harus diingat, bonus tersebut hanyalah sampingan semata-mata atas keprihatinan, murah hati dan cara pemasaran KC untuk produk nih..Niat sebenar bila kita transfer duit kt KC haruslah diperbetulkan iaitu untuk membeli produk sahaja. Dapat atau tidak bonus tidak perlulah beriya-iya.Sama la macam kita beli produk kt supemarket atau di mana-mana. Jadi saya rasa tak perlu lah kita mintak bukti sesiapa yang dah dapat bonus atau letakkan screen shot payment jika niat kita betul. Kalu nk letakkan bukti produk sampai kt tangan kita takpe laa...Bukan apa, ikut apa yang saya lihat dalam WC nih, ada diantara sahabat yang meletakkan program ini serupa dengan skim cepat kaya walaupun tidak ditulis secara direct..dan ada yang pernah ditipu oleh skim2 sblm nih yang menyebabkan kerugian dan memerlukan bukti2 yang kukuh sblm masuk program nih. Pada pendapat saya yang cetek nih, program nih boleh dikira tipu hanya sekiranya kita transfer duit kt KC n produk tidak sampai, bukan bonus tidak dapat...So, marilah kita sama-sama membetulkan niat supaya program ini berterusan dan tidak ada sebarang gangguan...


tersangat sokong.. ni la yg ak cuba terangkan dan fahamkan dari mula.. hehe

zakeri
06-15-2009, 08:53 AM
ader lagi tak ek kuota? kawan nak masuk 8 hari ni...

getbacker
06-15-2009, 08:57 AM
tersangat sokong.. ni la yg ak cuba terangkan dan fahamkan dari mula.. hehe

Orang akan ternya2 kalau bonus besar.. kalau kecik mungkin orang buat tak tau jer..
Mungkin orang bukan tergilakan bonus.. tapi ingin mengetahui apa itu resepi yang kakchik gunakan..
Lagipon saya rasa Kakchik mungkin x kisah nak join ker x..
Tiada siapa yang rugi lau produk betul2 bagus kan??
____________________________________________
PAID TO CLICK (http://paidtoclick150.blogspot.com/)
http://paidtoclick150.blogspot.com/

+kool+
06-15-2009, 09:09 AM
Orang akan ternya2 kalau bonus besar.. kalau kecik mungkin orang buat tak tau jer..
Mungkin orang bukan tergilakan bonus.. tapi ingin mengetahui apa itu resepi yang kakchik gunakan..
Lagipon saya rasa Kakchik mungkin x kisah nak join ker x..
Tiada siapa yang rugi lau produk betul2 bagus kan??


kalo nk tahu resepi 2 memang semua org takkan g tau bro.. mana ada bisnes nak g tau cara dia jana income @ secret dia..

ziza
06-15-2009, 09:10 AM
agreed!!!tu pn kena amik serius gk,adakah produk2 tu smpi pd kita,sape2 leh bg bukti penerimaan,td call kk chik,skg mmg lmbt produk smpi,amik ms sminggu,so ape2 dh dpt brg tu bleh la tunjukkn bukti penerimaan ke,so lbh confident....

Jat order CCC kurang dari 1 minggu dah sampai... p bukti penerimaan pos dah buang laaa...sorry...Kalu tak boleh tepek sini...

ziza
06-15-2009, 09:13 AM
Ok la cam ni jer.. aku bayangkan kakchik ada 2 sumber aliran product..
1. dari apa yang korang join profit di bahagi sama rata.. cuma nak bantu korang yang join pool..
2. dari jualan product secara online pasaran dalam dan luar negara.. tapi profit 50% tetap dibahagi dengan ahli2 pool yang masih aktif..
Sebab tu keuntungan lebih 200% untuk 2 bulan saja.. dan akan berubah bergantung kepada jumlah pool dah jumlah pasaran luar..
Ok itu andaian aku sahaja.. tapi pool sepatutnya di hadkan keahlian.. sebab jumlah pool yang terlalu banyak mengurangkan pengagihan profit.. tapi jika ada back-up dari aliran keuntungan dari jumlah kumpulan profit mungkin membantu mengekalkan sistem ini..



skali lagi sy ulang..ANDAIAN SAHAJA.. sebab ada pengalaman dalam pusing2 modal ni..hehe jangan percaya sangat kata2 sy ni..huhu
____________________________________________
PAID TO CLICK (http://paidtoclick150.blogspot.com/)
http://paidtoclick150.blogspot.com/

Mmg pun pool KC hadkan..cukup kuota tableh masuk dah, tunggu next round pulak laa..pastu belian brg maksima 6 jer...

otai2...betulkan???

haiza78
06-15-2009, 09:15 AM
sksmpilnnya kt sni.insyaallah xde hlgn saya nk join le.mggu dpn

zulota
06-15-2009, 09:15 AM
Salam, apa pendapat yang saya telah ajukan ini adalah supaya saudara-saudara sekalian tidak menganggap ini adalah program untuk dapat DUIT jer...Program ini adalah hanya program untuk membeli produk-produk yang telah dikaji baik buruknya.. Kadang2, ada produk yang baik untuk kita tetapi tidak berkesan untuk orang lain.. Semua itu terpulang kepada penerimaan tubuh badan kita...macam ubat la jugak...Tapi setakat yang saya gunakan (collegen saja pon) sehingga harini, apa yang saya boleh katakan produk ini (collegen) memang memberi kesan yang baik dan yang paling penting antara produk yang termurah yang dijual. Apa yang diperkenalkan oleh KC adalah untuk memasarkan produk dan juga sekaligus membantu orang meringankan beban...Yang penting, bila kita beli, kita dapat produk...Jgn samakan program ini dengan program2 yang lain yang hanya menjual produk secara maya sahaja dan memberi keuntungan kepada pembeli/pelabur..bila program tu ditutup, mmg kita akan kecewa sbb dah tak dapat duit, produk pon tak dak...

ziza
06-15-2009, 09:16 AM
kalo nk tahu resepi 2 memang semua org takkan g tau bro.. mana ada bisnes nak g tau cara dia jana income @ secret dia..

Sokong Kool...Mcm yg Jat ckp kt tengah2 thread lepas, pegi kat kedai cina..sampai mati pun tak ckp apa rahsia dia..Kalau bangsa len kita dpt terima, apa salahnya bagi peluang kpd KC..

getbacker
06-15-2009, 09:18 AM
hehe.. bukan bagitau resepi detail bro.. cam buat teh.. just bagi tau masukkan teh dan gula.. bukan detail brapa gram teh? brapa gram gula?
Takpe lah.. esok aku nak order colligen satu..bagi mak aku..dah nampak berkedut dah kulit dia..hehehe
____________________________________________
PAID TO CLICK (http://paidtoclick150.blogspot.com/)
http://paidtoclick150.blogspot.com/

aisha2204
06-15-2009, 09:24 AM
Aku pun setuju 100% ngan +kool+.Anyway,harap KC dpt jengah thread n explain maner2 yang msih samar2, n kurg jelas.Biar sumer puas hati

ziza
06-15-2009, 09:24 AM
hehe.. bukan bagitau resepi detail bro.. cam buat teh.. just bagi tau masukkan teh dan gula.. bukan detail brapa gram teh? brapa gram gula?
Takpe lah.. esok aku nak order colligen satu..bagi mak aku..dah nampak berkedut dah kulit dia..hehehe
____________________________________________
PAID TO CLICK (http://paidtoclick150.blogspot.com/)
http://paidtoclick150.blogspot.com/

Cakap kat aku ker? hehe...Baca dari page 1 smpi habis lah bro kalu setakat nak tau masukkan teh dan gula...semua dah jelas kat situ...hehe...

ziza
06-15-2009, 09:27 AM
Aku pun setuju 100% ngan +kool+.Anyway,harap KC dpt jengah thread n explain maner2 yang msih samar2, n kurg jelas.Biar sumer puas hati

KC busy tuuu...malam2 pun ada org call, termasuk aku..hehe aku call mlm tadi smpi 3 kali nak pahamkan kepala otak ttg produk baru n bonus...

haiza78
06-15-2009, 09:28 AM
saya rasa biz ni sm la biz kdai mkn.xknla tuan kdai nk g tau resepi dia.ushkn brapa gram bhn2nya.bhan apa pn dia xkn kasi tau. tu kn rahsia biznes.janji halal n sdp.mkn jela.sm la gak ngn biz ni.k chik dh bg produk yg bgus n halal dpt lg bonus ngn ikhlasnya.ckup2la tu kita korek.janji benda ni btul.kikiki

aisha2204
06-15-2009, 09:37 AM
hehehehe betul tuh haiza!!abg jual char koey tiaw penang tepi jln pun x nk bgtau resepi CKT dia,sendiri faham ler kan.ok fren, chow dh abis office hour nih.

getbacker
06-15-2009, 09:37 AM
Cakap kat aku ker? hehe...Baca dari page 1 smpi habis lah bro kalu setakat nak tau masukkan teh dan gula...semua dah jelas kat situ...hehe...

sori bro.. aku tak nak la tujukan kat sapa.. tapi kan lau suruh aku baca dari awal sampai akhir tu sesuatu yang mustahil..
Ok cam ni.. aku suruh bro kira je thread ni dari satu sampai akhir.. tak perlu baca cuma kira.. boleh ker?.. buat apa aku ajukan persoalan untuk kengkawan yang lebih mengetahui jika aku x mampu nak baca dari awal sampai akhir?
Tujuan kita kan nak share maklumat.. sebab apa melayu gagal.. sebab apa cina kuasai ekonomi.. sebab apa India tingkatkan komuniti.. tuu semua kita kena tahu untuk tingkatkan diri kita>>
____________________________________________
PAID TO CLICK (http://paidtoclick150.blogspot.com/)
http://paidtoclick150.blogspot.com/

getbacker
06-15-2009, 09:46 AM
KC busy tuuu...malam2 pun ada org call, termasuk aku..hehe aku call mlm tadi smpi 3 kali nak pahamkan kepala otak ttg produk baru n bonus...

Bro dah call kakchik kan.. cuba bro critakan serba sdikit apa yang bro paham.? bukan apa cuma untuk jelaskan keadaan..

Cuba imbas..dulu pernah ada isu mamak buat teh bukan teh asli..tapi teh perasa.. sebab apa leh bocor rahsia.. sebab pengguna ingin mengetahui.kengkawan tau ker?. bukan rugi lau bertanya..
____________________________________________
PAID TO CLICK (http://paidtoclick150.blogspot.com/)
http://paidtoclick150.blogspot.com/

the0ne
06-15-2009, 10:03 AM
[QUOTE=getbacker;250445]Bro dah call kakchik kan.. cuba bro critakan serba sdikit apa yang bro paham.? bukan apa cuma untuk jelaskan keadaan..

Cuba imbas..dulu pernah ada isu mamak buat teh bukan teh asli..tapi teh perasa.. sebab apa leh bocor rahsia.. sebab pengguna ingin mengetahui.kengkawan tau ker?. bukan rugi lau bertanya..

Adeii..... ari tu ade gak masalah mcm ni..... jln penyelesaiannya ialah tel je Kakchik kan senang, sat lg klu org lain xplain dok pening plak lg.... make it simple.... ....

ziza
06-15-2009, 11:53 AM
Bro dah call kakchik kan.. cuba bro critakan serba sdikit apa yang bro paham.? bukan apa cuma untuk jelaskan keadaan..

Cuba imbas..dulu pernah ada isu mamak buat teh bukan teh asli..tapi teh perasa.. sebab apa leh bocor rahsia.. sebab pengguna ingin mengetahui.kengkawan tau ker?. bukan rugi lau bertanya..
____________________________________________
PAID TO CLICK (http://paidtoclick150.blogspot.com/)
http://paidtoclick150.blogspot.com/


Apa kena mengena teh ngan bisnes KC ni?

Jat call KC tanya pasal buah dinar tu..rupanya2 dah ada dlm web keterangannya, belek2 rupanya ada...

Kedian Jat call tanya pasal bonus kalu cari org..oh ya yg cari org ni bkn idea KC yer, yg ni atas permintaan ramai, jd KC buatlah formula 1 org kita introduce dpt rm100.

Kedian jat call pasal jana aura...malas nk explain...hehe...

ziza
06-15-2009, 11:57 AM
[QUOTE=getbacker;250445]Bro dah call kakchik kan.. cuba bro critakan serba sdikit apa yang bro paham.? bukan apa cuma untuk jelaskan keadaan..

Cuba imbas..dulu pernah ada isu mamak buat teh bukan teh asli..tapi teh perasa.. sebab apa leh bocor rahsia.. sebab pengguna ingin mengetahui.kengkawan tau ker?. bukan rugi lau bertanya..

Adeii..... ari tu ade gak masalah mcm ni..... jln penyelesaiannya ialah tel je Kakchik kan senang, sat lg klu org lain xplain dok pening plak lg.... make it simple.... ....

hehe...a'ahkan TheOne...sampai malas nak jawab..haha..forumer yg menghadapi issue yg sama, sila belek2 lepas2 punya post, byk persoalan yg dh terjwb di situ...Sampai org lama pun dh naik boring dh tu bc spekulasi yg sama je...

ziza
06-15-2009, 11:59 AM
Bro dah call kakchik kan.. cuba bro critakan serba sdikit apa yang bro paham.? bukan apa cuma untuk jelaskan keadaan..

Cuba imbas..dulu pernah ada isu mamak buat teh bukan teh asli..tapi teh perasa.. sebab apa leh bocor rahsia.. sebab pengguna ingin mengetahui.kengkawan tau ker?. bukan rugi lau bertanya..
____________________________________________
PAID TO CLICK (http://paidtoclick150.blogspot.com/)
http://paidtoclick150.blogspot.com/

Getbacker, saya mcm mls nk cerita byk..apa kata u belek post lepas2 utk menjwb segala persoalan dibenak u...

tepek
06-15-2009, 12:00 PM
pergh,mantap giler..suma tgh kumpul modal join ceramic ke ape??hehe,join plak kryptonworks,pelan lebih kurang macam ceramic,tapi lagi untung...klik kat siggy bawah tu..hehe

same je cam ceramic aku nengok...cuma modal kecik la...utg pun kecik jugak...hahahah..

papepun bisnes kak chik paling best:cool:

nomelqute
06-15-2009, 12:43 PM
laaaaajunyeeeer thread.. 2-3hari x jengok makkk aiiihhhh.. dah pg 130!!! Hehehe.. :) bagus3..Alhamdullillah Akak dah dapat PS RM300 utk pool lama awal Jun n dah masuk yg baru 13/6.. ni tgh tunggu pakej sampai. Akak nak tanya kt Kekawan di sini, klau ada kawan yg beli 3 pakej serentak, Free PS tu Akak yg dapat ke atau kawan akak? Sebagai penaja berapa bonus yg dapat utk seorg?

Faizal
06-15-2009, 12:46 PM
peh, rasanya hari ni hari bersejarah utk thread kakchik ni kot. dlm sehari ni je sampai 15 page baru utk thread kakchik ni. MANTOP!! kalo kakchik buka forum dia ni mmg terkezut la dia..hoho..tapi geram jgk la tgk dah jadi makin serabut thread ni disebabkan oleh org2 tertentu ha. kalo ada apa2 soalan ke masalah yg x boleh dijawab dlm thread ni, terus jela call kakchik tu..apa yg korg nak malu sangat ni..malu ke nak call terus? nak tau detail tapi x nak tanya direct kat tuan dia. tah ape da..kalo korang berani korang call la..ingat, aku cabar ni. ada berani? ni x, nak pi kecoh2 dlm thread ni. tah pape tah. dah kalo x jupe jwpn dia dlm ni, p la call sendiri. geram tul aku. ke rasa tergugat dgn bisnes kakchik ni? lu pikir la sendiri!!

ziza
06-15-2009, 12:54 PM
peh, rasanya hari ni hari bersejarah utk thread kakchik ni kot. dlm sehari ni je sampai 15 page baru utk thread kakchik ni. MANTOP!! kalo kakchik buka forum dia ni mmg terkezut la dia..hoho..tapi geram jgk la tgk dah jadi makin serabut thread ni disebabkan oleh org2 tertentu ha. kalo ada apa2 soalan ke masalah yg x boleh dijawab dlm thread ni, terus jela call kakchik tu..apa yg korg nak malu sangat ni..malu ke nak call terus? nak tau detail tapi x nak tanya direct kat tuan dia. tah ape da..kalo korang berani korang call la..ingat, aku cabar ni. ada berani? ni x, nak pi kecoh2 dlm thread ni. tah pape tah. dah kalo x jupe jwpn dia dlm ni, p la call sendiri. geram tul aku. ke rasa tergugat dgn bisnes kakchik ni? lu pikir la sendiri!!

Nah kan dah kena sejibik.....

ziza
06-15-2009, 01:02 PM
laaaaajunyeeeer thread.. 2-3hari x jengok makkk aiiihhhh.. dah pg 130!!! Hehehe.. :) bagus3..Alhamdullillah Akak dah dapat PS RM300 utk pool lama awal Jun n dah masuk yg baru 13/6.. ni tgh tunggu pakej sampai. Akak nak tanya kt Kekawan di sini, klau ada kawan yg beli 3 pakej serentak, Free PS tu Akak yg dapat ke atau kawan akak? Sebagai penaja berapa bonus yg dapat utk seorg?

Mlm td Jat call kc, katanya, kalau kwn kita beli 3 pakej serentak,kita yg dpt 1 ps.Tapi kena hari yg sama tak bleh hari lain2.

Sbg penaja dpt rm100 seorg pd hr kwn kita dpt bonus.tapi rasanya kalu dh dpt 3+1 tak entitle dh utk bonus penajaan..

jebatz
06-15-2009, 01:35 PM
salam semua..seronok gak dengor semua syok ber bisnes..rasa-rasa nak tumpang bisnes kat sini...boleh ke?hihi

zakeri
06-15-2009, 01:39 PM
salam semua..seronok gak dengor semua syok ber bisnes..rasa-rasa nak tumpang bisnes kat sini...boleh ke?hihi

Nak tumpang lalu ker?

faiezz
06-15-2009, 02:02 PM
Mlm td Jat call kc, katanya, kalau kwn kita beli 3 pakej serentak,kita yg dpt 1 ps.Tapi kena hari yg sama tak bleh hari lain2.

Sbg penaja dpt rm100 seorg pd hr kwn kita dpt bonus.tapi rasanya kalu dh dpt 3+1 tak entitle dh utk bonus penajaan..

Jat just tanya kalau kawan kita beli 3pakej bukan kawan tu ke yang dapat free 1 ps?? Yelah macam kita beli 3pakej pasti kita yang nak 1 free ps tu kan??? Atau jat terangkan ni kalau 3 kawan beli 1 pakej setiap sorang baru kita dapat 1 free PS???

Emm kena beli hari yang sama ya .... Kakchik dah mula strictlah sekarang ni.... anyway ni lah plan pada saya yang tak merugikan dari produk hingga bonusnya....

wave
06-15-2009, 02:32 PM
pesanan dari kak chik;

elakkan dari menggangap ini sebagai pelaburan, sbb nanti di salah ertikan..

ex: letak smua nama anak2 tapi acc tetap nama yg sama.. kalu bleh kak chik x mau perkara nie berlaku..takut di salah ertikan niat baik kak chik nie.. kata kak chik kalu nk buat jgk.. better no acc pun berbeza.. alamat sama x per..

klau mau pnjelasan lanjut..bleh tnya kak chik sndiri.. aku br call petang td.. mgkn kak chik ada something yg terbuku di hati..

p/s: kak chik klau saya salah tlg betulkan..dan harap beri pnjelasan tentang perkara nie.. TQ

faiezz
06-15-2009, 02:35 PM
Kakchik ada bagitahu saya jika meke yang join ni hanya berkehendakkan keuntungan semata-mata kakchik maybe akan hadkan pool yang ada ni saja.... Jadik kakchik hanyalah ingin membantu kita semua yang bermasalah kewangan dengan plan ni. Memanglah RM160/RM180 tu besar nak keluarkan tu :D:D .... Tapi itu semua terletak pada nawaitu u all k!!!

If u all have gud info bagitahu kat cni ya...tapi jika still kurang faham sistem kakchik dan ragu2 dengan penjelasan dari meke kat cni call kakchik terus....

faiezz
06-15-2009, 02:37 PM
pesanan dari kak chik;

elakkan dari menggangap ini sebagai pelaburan, sbb nanti di salah ertikan..

ex: letak smua nama anak2 tapi acc tetap nama yg sama.. kalu bleh kak chik x mau perkara nie berlaku..takut di salah ertikan niat baik kak chik nie.. kata kak chik kalu nk buat jgk.. better no acc pun berbeza.. alamat sama x per..

klau mau pnjelasan lanjut..bleh tnya kak chik sndiri.. aku br call petang td.. mgkn kak chik ada something yg terbuku di hati..

p/s: kak chik klau saya salah tlg betulkan..dan harap beri pnjelasan tentang perkara nie.. TQ

Gud info, thanks wave...

lan_hmd
06-15-2009, 02:38 PM
malam ni makin slow thread ni.....nmpknye

faiezz
06-15-2009, 02:42 PM
malam ni makin slow thread ni.....nmpknye

Malam time pi tidolah...:) Esok pasti laju balik sebab ramai dah masuk keje.... berchitchat sambil bekerja...:cool:

lan_hmd
06-15-2009, 03:02 PM
Malam time pi tidolah...:) Esok pasti laju balik sebab ramai dah masuk keje.... berchitchat sambil bekerja...:cool:

wwoooooo...... sambil keje!!....
takper bro asal bahhgiaaa...k

wave
06-15-2009, 03:09 PM
lan_hmd dh msk ker... kalu ada apa2 mslh bleh tnya kat cni..

shide
06-15-2009, 03:16 PM
Mlm td Jat call kc, katanya, kalau kwn kita beli 3 pakej serentak,kita yg dpt 1 ps.Tapi kena hari yg sama tak bleh hari lain2.

Sbg penaja dpt rm100 seorg pd hr kwn kita dpt bonus.tapi rasanya kalu dh dpt 3+1 tak entitle dh utk bonus penajaan..

betul ke ni?kena hari yang sama?hem,makin confuse,setiap post ada je,berita2 baru..

Alung
06-15-2009, 03:37 PM
laju gak tread ni jalan...baru tadi ptg masuk xsampai 120page...haha

sy xpaham g pasal cari org join ni...le bantu x??
if sy dapat sorang hari ni n org tu beli 1pakej je...then sy ada bonus gak ker ah???tmbah blur sy bace korang post 2...haha ingatkan sy dah paham btl..tp blur gak skarang ni

lan_hmd
06-15-2009, 03:46 PM
lan_hmd dh msk ker... kalu ada apa2 mslh bleh tnya kat cni..

lum lg bro....... sen takdak lg bro....
baru rugi.......real investment manyak wooooo...
tengah usha2 line ni...... yg mana modal ciput

lan_hmd
06-15-2009, 03:48 PM
laju gak tread ni jalan...baru tadi ptg masuk xsampai 120page...haha

sy xpaham g pasal cari org join ni...le bantu x??
if sy dapat sorang hari ni n org tu beli 1pakej je...then sy ada bonus gak ker ah???tmbah blur sy bace korang post 2...haha ingatkan sy dah paham btl..tp blur gak skarang ni

yup btul tue alung ... mantop gitu......

lan_hmd
06-15-2009, 03:53 PM
yer ker......

noah
06-15-2009, 04:08 PM
saya nak tanya ni..ptg tadi saya dah masuk nak beli produk tu ...tapi until skrg takdpt reply pun dari sms or email dari kak cik...naik seriau gak..hehe..produk dapat takpa..leh guna..hehe...kak .cik ni bz kot noO..

shide
06-15-2009, 04:17 PM
lum lg bro....... sen takdak lg bro....
baru rugi.......real investment manyak wooooo...
tengah usha2 line ni...... yg mana modal ciput

ada private mesej utk hang

shide
06-15-2009, 04:18 PM
saya nak tanya ni..ptg tadi saya dah masuk nak beli produk tu ...tapi until skrg takdpt reply pun dari sms or email dari kak cik...naik seriau gak..hehe..produk dapat takpa..leh guna..hehe...kak .cik ni bz kot noO..

call je la,sms tak terbalas kot..

noah
06-15-2009, 04:22 PM
dah call tadi...k.cik tgh drive..dia ckp nnti dia cek...dia kata email tu ada org reply..org tu pi mana..x buat keja ka?..kena komplin kat k.cik mcm ni....kalau xdak gak..bsk aku nak call k.cik lain...

dausso
06-15-2009, 04:35 PM
dah call tadi...k.cik tgh drive..dia ckp nnti dia cek...dia kata email tu ada org reply..org tu pi mana..x buat keja ka?..kena komplin kat k.cik mcm ni....kalau xdak gak..bsk aku nak call k.cik lain...

jgn risau... Insyallh nnti die rply.. skrg ni myb die bz sgt..
:cool:

noah
06-15-2009, 04:50 PM
jgn risau... Insyallh nnti die rply.. skrg ni myb die bz sgt..
:cool:

rasa2nya cam tu laa..harap2 dapat la cpt produk tu pasai nak bagi kat org tua..depa punya duit ni..hikkk...aku ni baru berenti keja dok jaga anak la ni kat umah... kalau baguih nnti kakak2 ipar semua boleh jadi customer tetap...hehe..bini aku x dak la bising sgt..aku bukan pasai pa nak bagi bini aku senyum balik ...hehe..lama dah dok masam ja ni...:)

faiezz
06-15-2009, 04:51 PM
Ada sapa2 tahu cuba2 colagen ni kalau orang dalam pantang pembedahan boleh minum tak??

+kool+
06-15-2009, 05:25 PM
pesanan dari kak chik;

elakkan dari menggangap ini sebagai pelaburan, sbb nanti di salah ertikan..

ex: letak smua nama anak2 tapi acc tetap nama yg sama.. kalu bleh kak chik x mau perkara nie berlaku..takut di salah ertikan niat baik kak chik nie.. kata kak chik kalu nk buat jgk.. better no acc pun berbeza.. alamat sama x per..

klau mau pnjelasan lanjut..bleh tnya kak chik sndiri.. aku br call petang td.. mgkn kak chik ada something yg terbuku di hati..

p/s: kak chik klau saya salah tlg betulkan..dan harap beri pnjelasan tentang perkara nie.. TQ

ak rasa maybe ni dh ada yg salah gunakan @ nk manipulasi program nih.. camni la org kita.. tamak slalu menguasai..

getbacker
06-15-2009, 05:34 PM
Sori la petang tadi kengkawan.. sebenarnya aku tnya satu soalan jer dari akar umbi post aku..
tadi xde sorang pun leh jawab.. mungkin sesetengah individu igt aku gilakan keuntungan.. rasa nya terlalu simple soalan aku.. abaikan soalan aku sblm ni..
nanti aku call kakchik sndiri.. bukan nk sahut cabaran(itu sifat meninggi diri)

2. bilakah agak2 kakchik free leh call?.. kadang2 xelok kalau call x kena waktu..
Jangan lah sebab soalan simple ni korang suruh aku belek dari awal thread..sebab menyampah soalan yang sama..
Ok peace,,
____________________________________________
PAID TO CLICK (http://paidtoclick150.blogspot.com/)
http://paidtoclick150.blogspot.com/

gaban7
06-15-2009, 07:42 PM
Ok sy pon ader soklan jugak nk t'ya kt otai semua..dh anta sms ptg td smp la niehh x bls2..call k.cik ckp tgh drive..so sy biar dulu la kan..

1) Klu dh masuk pakage lama, klu repurchase baru k.cik kira cmna ekk..maksud nyer k.cik akn kira pakage lm or pakage br nanti..(lm 6 bln, br 2 bln)

2) Cmna plak ngn 3+1, cth msk 12/5/09 pastu dpt carik member 3 org msuk bwh kita pd 30/5/09, adakah still dikira 3+1?..bonus plak msuk cmana?
so adakah 12/6/09 kita akan dpt rm300+300+300=900 atau pd 12/6/09 kita akan dpt 300 je dan 30/6/09 nanti kita akan dpt 300 + 1 ps =600..adoii penin2..harap otai2 semua dpt membantu..thank..

the0ne
06-15-2009, 11:20 PM
Ok sy pon ader soklan jugak nk t'ya kt otai semua..dh anta sms ptg td smp la niehh x bls2..call k.cik ckp tgh drive..so sy biar dulu la kan..

1) Klu dh masuk pakage lama, klu repurchase baru k.cik kira cmna ekk..maksud nyer k.cik akn kira pakage lm or pakage br nanti..(lm 6 bln, br 2 bln)

Pakej lama , cara byran still 6 bln... klu repurchase yg baru bmksd dlm pool yg baru ni la...

2) Cmna plak ngn 3+1, cth msk 12/5/09 pastu dpt carik member 3 org msuk bwh kita pd 30/5/09, adakah still dikira 3+1?..bonus plak msuk cmana?
so adakah 12/6/09 kita akan dpt rm300+300+300=900 atau pd 12/6/09 kita akan dpt 300 je dan 30/6/09 nanti kita akan dpt 300 + 1 ps =600..adoii penin2..harap otai2 semua dpt membantu..thank..

Klu pening2 takyah la nak carik2 org kan senang... beli utk sendiri dah le...kakcik pun tak suruh kita cari org kan...
Klu dah cari tu , inform kck cukup.... yg lain biar kck uruskan, dia nak bg lebih @ kurang dia punya hak.... yg dia dah bg skrg pun Alhamdulillah dah cukup banyak.... tu pun tak cukup lg ka? hairan betoi aku....benda senang2 buat bg susah.... Ingat sket tujuan kck buat biz ni tolong mengurangkan beban keewangan.... jgn la plak kita nak menambah beban kat dia plak....

haiza78
06-16-2009, 12:37 AM
tu dia...sy balik smlm thread ni dah lju gler

haiza78
06-16-2009, 12:38 AM
sy nasihatkn sesaper yg pnuh prsoalan tu call je k chik..ari tu saya pn call dia.trus fhm on the spot.

cik_munge
06-16-2009, 12:40 AM
morning! dapat untung tanpa menjual? sound interesting.. hehehe.. yg ni macam MLM ke?

Alung
06-16-2009, 12:52 AM
rasa2nya cam tu laa..harap2 dapat la cpt produk tu pasai nak bagi kat org tua..depa punya duit ni..hikkk...aku ni baru berenti keja dok jaga anak la ni kat umah... kalau baguih nnti kakak2 ipar semua boleh jadi customer tetap...hehe..bini aku x dak la bising sgt..aku bukan pasai pa nak bagi bini aku senyum balik ...hehe..lama dah dok masam ja ni...:)

kakchik dah balas msg ker???

Alung
06-16-2009, 12:55 AM
morning! dapat untung tanpa menjual? sound interesting.. hehehe.. yg ni macam MLM ke?

morning.....ni bukan mlm...konsepnya just beli n tunggu bonus....

kita beli produk then nama kita akan dmasukkan ke dlm pool kumpulan...if ader org len beli syrikat akan mengambik 50%keuntungan n 50% lg d agihkan kepada org yg beli awal....

p/s if sala tlg betulkan

zakeri
06-16-2009, 01:01 AM
jgn risau... Insyallh nnti die rply.. skrg ni myb die bz sgt..
:cool:


HAHAHHAHAHHAHA....jgn risau..kakchik busy....nanti dier sms semula...kalau tak pun anda yg tepon dier....jgn risau...kakchik ni ok...aku selalu cakap/sms ngan dier...

haiza78
06-16-2009, 01:01 AM
morning alung.sory kuar dr topik thread jap.alung thu x psl kryptonwork ? n ceramic ni lak cmne lak cara dia bjln?

cik_munge
06-16-2009, 01:18 AM
konsep supply and trade ke ni?

1st one
06-16-2009, 01:29 AM
saya rasa biz ni sm la biz kdai mkn.xknla tuan kdai nk g tau resepi dia.ushkn brapa gram bhn2nya.bhan apa pn dia xkn kasi tau. tu kn rahsia biznes.janji halal n sdp.mkn jela.sm la gak ngn biz ni.k chik dh bg produk yg bgus n halal dpt lg bonus ngn ikhlasnya.ckup2la tu kita korek.janji benda ni btul.kikiki

ok kwn2..sy baru teringt,2 hari lps call KC,tnya mcm mana dia bg bonus byk kt customerm,so dia bgtau aku,ni bkn pelaburan or SCK,dia cuma amik keuntugn n mskkn dlm pool or system,so sape2 yg join dl akn dpt bonus dl,so yg kemudian ttp akan dpt mengikut giliran masing(mcm system kutu),smpi sini aku phm la..then dia ckp,satu kotak collagen dia untung RM15,50%dia amik n 50% lg dia mskkn dlm pool utk diagih2kn,so katakn satu pakej dia akn dpt untung RM15x3=RM45,so RM45/2=RM22.50.RM22.50 akn dimasukkn dlm pool and lg RM22.5 tu KC akan ambil.So dr sini la dia akn generate bonus2 utk ahli2,so pd kwn2 bleh la look n see then komen la,if salah tlg btlkn,aku blur jgk coz dr RM22.5 ni blh bg bonus yg bsr,maybe dh byk org join dr RM22.50 tu ia berkembang jd bonus yg bsr...p/s aku tls ni coz ramai dok tnya psl mana dpt untung bonus,so jgn salah anggap.

aisha2204
06-16-2009, 01:38 AM
Pd cik munge, kalo nk tau serba sedikit ader info kt page 122.hem...baca thread hr nih n smlm buat ak penin kepala.
byk tul soalan, tapi berkisar perkara yg samer.mesti otai2 kat sini pun dah penat nk layan so.yg sama.Lama2, bkn mkin faham mkin wat confuse lg aderlah hehehe.

haiza78
06-16-2009, 01:38 AM
1st one saya rasa mgkin awk btul.coz sy rasa bl rmai yg join so bnda ni mkin bkembang.so blh dpt bonus yg bnyk.thats why kc buat cm ni.so rmai la buyers.msg2 coz dpt produk yg baik bside bonus tu n k chik dpt untung gak slain dri dpt bg kita rasa produk dia yg dpt feedback bgus ni.

haiza78
06-16-2009, 01:40 AM
korangkorang rasa cmne?

cik_munge
06-16-2009, 01:51 AM
orait thanks!

av6
06-16-2009, 02:34 AM
kepada getbacker(kalau x silap), baca la sikit2 thread ni..
saya pun sgt ingin tahu tentang program ni. saya emel kak chik, tp tgg 2 hari x reply, bz mungkin, so saya usaha baca thread ni dr awal smpai akhir.
mmg ambik masa berhari2 sbb dh pnjang thread ni kan..tp sbb nk bg paham dan berkeyakinan punya psl, sy baca jugak pelan2..

baca la posting yg ada xplanation, yg sembnag2 0 tu skip je.. :)

saya x nafikan, melihatkn kepada bonus yang berganda-ganda daripada modal yg kita keluarkan, pasti tertanya-tanya, sahkah, halalkah dr segi hukum syarak.. kita bukan pakar ekonomi, rasa mcm zero ilmu ekonomi ni..so x tau logikkah sistem ni bg pulangan sbyk tu..hehe

sy dh pun membeli sbb mmg sy nk guna produkČ tu..

Alung
06-16-2009, 02:39 AM
lebih kurang nak dua mggu dah kakchik xonline ym pun xdpt....tp asal msg balas gak....hehe...kakchik bz skarang ni so sabar je la bagi sapa yg msgnya xdbalas k.......

zulota
06-16-2009, 02:41 AM
1) Klu dh masuk pakage lama, klu repurchase baru k.cik kira cmna ekk..maksud nyer k.cik akn kira pakage lm or pakage br nanti..(lm 6 bln, br 2 bln)

PS adalah dikira atas tarikh kita beli bukan atas nama.. so kalau masuk pakej lama (sebelum 1 Jun 2009) dikira RM300 x 6, bila kita repurchase balik (selepas 1 Jun 2009) dikira RM500 x 2..


2) Cmna plak ngn 3+1, cth msk 12/5/09 pastu dpt carik member 3 org msuk bwh kita pd 30/5/09, adakah still dikira 3+1?..bonus plak msuk cmana?
so adakah 12/6/09 kita akan dpt rm300+300+300=900 atau pd 12/6/09 kita akan dpt 300 je dan 30/6/09 nanti kita akan dpt 300 + 1 ps =600

Ingat, xde orang yang bawah2...nih bukan MLM yang ada downline..kita guna konsep kenalkan kawan, tp bkn dia dok bwh kita...

kita (beli 12/05) beli 3 pakej, bonus = [(3PF x rm300)+(1PF free x rm 300)] x 6 bulan = rm1200 (dibayar pada 12/06 dan seterusnya)


kalu member beli 3 pakej (30/05) sekaligus, dia yang akan dapat rm1200 (30/06)....sbb kita kenalkan dia..kita akan dapat rm100 pada 30/06..

tambahan lupa lak, kalu kita kenalkan 3 orang kawan sekaligus, KC kasi 1 PF iaitu 300@500 dan dibayar pada tarikh kawan kita masuk...

Tp lebih baik kita kenalkan kt kengkawan bertujuan nk membantu mengurangkan beban dia..dulu, saya pon teringin gak nk kenalkan kwn reramai, tp pikirkan sian kt KC nk susun bonus..so, saya suruh jer kengkawan masuk ikut cara biasa seperti di laman web.

tolong betulkan kalu salah sbb tak penah pikir pon nk kenalkan kawan...


Ok sy pon ader soklan jugak nk t'ya kt otai semua..dh anta sms ptg td smp la niehh x bls2..call k.cik ckp tgh drive..so sy biar dulu la kan..

1) Klu dh masuk pakage lama, klu repurchase baru k.cik kira cmna ekk..maksud nyer k.cik akn kira pakage lm or pakage br nanti..(lm 6 bln, br 2 bln)

2) Cmna plak ngn 3+1, cth msk 12/5/09 pastu dpt carik member 3 org msuk bwh kita pd 30/5/09, adakah still dikira 3+1?..bonus plak msuk cmana?
so adakah 12/6/09 kita akan dpt rm300+300+300=900 atau pd 12/6/09 kita akan dpt 300 je dan 30/6/09 nanti kita akan dpt 300 + 1 ps =600..adoii penin2..harap otai2 semua dpt membantu..thank..

danish6363
06-16-2009, 02:47 AM
salam semua....saya pun br join...rasanya dengan produk yang kita dapat disamping pembahagian profit share...tak payahlah dijadikan isu sangat...at least kita support barang org kita...dan disamping itu dapat mengurangkan beban kewangan...niat kak cik tu jgn kita ingatkan ini sebagai skim cepat kaya atau MLM....sebab kita dapat produk..dan keuntungan dibahagi pada pembeli dan kak cik sendiri....

noah
06-16-2009, 02:47 AM
Klu pening2 takyah la nak carik2 org kan senang... beli utk sendiri dah le...kakcik pun tak suruh kita cari org kan...
Klu dah cari tu , inform kck cukup.... yg lain biar kck uruskan, dia nak bg lebih @ kurang dia punya hak.... yg dia dah bg skrg pun Alhamdulillah dah cukup banyak.... tu pun tak cukup lg ka? hairan betoi aku....benda senang2 buat bg susah.... Ingat sket tujuan kck buat biz ni tolong mengurangkan beban keewangan.... jgn la plak kita nak menambah beban kat dia plak....

aku sokong the one...tak yah la dok menaja2 ni...dah jadi mcm skim cepat kaya n mlm plak..pakai sendiri pastu dapat duit ckit dah laa...kalau nak menaja2 tu pi join ceramik ..hikkkk..hampa ni jangan la dok tamak sangat nnti k.chik gak susah..orang nak pojek k.cik ni bertahan lama..tak mau la nnti sekerat jalan ada orang dok kaco pasal dah ramai sangat dok kalut nak menaja...semua asyik nak komisen jaa...hikkk..cukup2 la untung membeli tu..:rolleyes:

noah
06-16-2009, 02:51 AM
kakchik dah balas msg ker???

dah...bangun2 tidoq tgk2 ada msg k.chik plak..yeaaaa...pastu k.cik call plak lagi konpom...hehe..:-D

zulota
06-16-2009, 02:53 AM
aku sokong the one...tak yah la dok menaja2 ni...dah jadi mcm skim cepat kaya n mlm plak..pakai sendiri pastu dapat duit ckit dah laa...kalau nak menaja2 tu pi join ceramik ..hikkkk..hampa ni jangan la dok tamak sangat nnti k.chik gak susah..orang nak pojek k.cik ni bertahan lama..tak mau la nnti sekerat jalan ada orang dok kaco pasal dah ramai sangat dok kalut nak menaja...semua asyik nak komisen jaa...hikkk..cukup2 la untung membeli tu..:rolleyes:


sokong gak 100%

amirah_husna79
06-16-2009, 02:56 AM
niat kita nak kena betul...saya pun lum join lagi..masih lagi dlm pertimbangan...teringin sgt nak jumpa ngan k.cik..tgk cara dia buat bis ni...

Alung
06-16-2009, 03:02 AM
niat kita nak kena betul...saya pun lum join lagi..masih lagi dlm pertimbangan...teringin sgt nak jumpa ngan k.cik..tgk cara dia buat bis ni...

if nak jmpa kakchik kena tanya n wat temujanji lu....dulu perna gak kakchik bawa jumpa smbil jln2 haha tp lum da bujet g..........

janaaura
06-16-2009, 03:03 AM
Ada sapa2 tahu cuba2 colagen ni kalau orang dalam pantang pembedahan boleh minum tak??

Amat baik sekali kalau mereka yg selepas proses perbedahan minum collagen kerana ianya membantu mempercepatkan proses penyembuhan dan pertumbuhan sel sel baru dalam tubuh badan.
Mereka yang mengandung juga boleh minum Cuba Cuba Collagen ini kerna kandungan nya hanya collagen dan vitamin c dari sumber buah buahan.

amirah_husna79
06-16-2009, 03:12 AM
saya pasti kc sibuk..rasanya kc ni mmg sabar orgnya..leh juga tanya jawatan kosong...sebagai PA KC..tak yah la susah KC nak jwb call kan..he he

faiezz
06-16-2009, 03:18 AM
Amat baik sekali kalau mereka yg selepas proses perbedahan minum collagen kerana ianya membantu mempercepatkan proses penyembuhan dan pertumbuhan sel sel baru dalam tubuh badan.
Mereka yang menganung juga boleh minum Cuba Cuba Collagen ini kerna kandungan nya hanya collagen dan vitamin c dari sumber buah buahan.

Tima kasih dengan jawapan tu sebab ingat nak bagi adik minum sebab dia baru 4 hari lepas bersalin ceaserian. Tapi jika meke yang minum kolagen ni campur dengan produk lain ada effect apa-apa tak??? Ni bukan untuk adik saya tapi secara general....:)

1st one
06-16-2009, 03:19 AM
niat kita nak kena betul...saya pun lum join lagi..masih lagi dlm pertimbangan...teringin sgt nak jumpa ngan k.cik..tgk cara dia buat bis ni...

bgs la,timbang tara perlu sblm join..tp lm tol awk pertimbangkn,sy tgk awk ni dok berlegar2 dlm thread ni dr 21/5 lg,still x clear2 lg ke??hehe

janaaura
06-16-2009, 03:43 AM
Tima kasih dengan jawapan tu sebab ingat nak bagi adik minum sebab dia baru 4 hari lepas bersalin ceaserian. Tapi jika meke yang minum kolagen ni campur dengan produk lain ada effect apa-apa tak??? Ni bukan untuk adik saya tapi secara general....:)

collagen adalah merupakan makanan kesihatan dan bukan ubat. Collagen ada pada ayam dan daging serta ikan yang kita makan setiap hari. Malahan tubuh badan kita juga mengandungi Collagen. Collagen adalah protein. Bila usia kita meningkat proses penghasilan collagen dalam tubuh badan makin berkurangan. Collagen ini membantu kesihatan tubuh badan dan memberi elasticity pada kulit dan sendi tulang dalam tubuh kita. Sebab itu apa bila kita beransur tua, kulit kita juga beransur kedut dan sendi sendi juga sudah mula haus dan menyebabkan pelbagai sakit.
Disini untuk mengekalkan kesihatan kita kita terpaksa mengambil makanan kesihatan. Cuba Cuba Collagen 5000mg mengandungi collagen 5000mg ( 5gram) yang sememangnya diperlukan oleh tubuh badan kita untuk berfungsi pada tahap sihat. Malahan menurut kajian, Doktor merawat pesakit sendi tulang dengan memberi 10,000mg collagen sehari.
Collagen ada pada semua haiwan. Cuba Cuba Collagen di ambil dari sumber ikan laut dalam yang halal.

Menjawab soalan tadi apakah collagen boleh diambil dengan produk yang lain, saya tidak nampak sebab kenapa ianya tidak boleh. Tetapi eloklah di jarakkan masa pengambilan collagen dengan produk lain, misalnya selepas 3 jam mengambil collagen mungkin mereka boleh mengambil produk makanan kesihatan yang lain, bagi memberi masa pada sistem penghadaman tubuh untuk menghadamkan collagen yang kita ambil sebaik mungkin.

lan_hmd
06-16-2009, 03:44 AM
salam.....
ijinkan aku mencelah jap .... dgn ijin...
aku raselakan sebenarnye target market kc bukannye komuniti internet cam kite ni jer kan.... market sebenarnye kat luar sanatu.......kat farmasi kat gerai kecantikan kat salun.... jual runcit la kate kan......so yg dpt profit sharing ni hanye yg ada link ngan kc je maknenye yg tepilih sajer....
aku rase la kan.... dr lubuk ati aku yg sentiase je rugi nie .......
amacam kengkawan? kalu ada info lelain..........?

amirah_husna79
06-16-2009, 03:45 AM
amboi....berlegar2 tuh...itu maknanya melepak je kat thread ni he he..saya on of kdg2 gi kursus..

lan_hmd
06-16-2009, 03:48 AM
collagen adalah merupakan makanan kesihatan dan bukan ubat. Collagen ada pada ayam dan daging serta ikan yang kita makan setiap hari. Malahan tubuh badan kita juga mengandungi Collagen. Collagen adalah protein. Bila usia kita meningkat proses penghasilan collagen dalam tubuh badan makin berkurangan. Collagen ini membantu kesihatan tubuh badan dan memberi elasticity pada kulit dan sendi tulang dalam tubuh kita. Sebab itu apa bila kita beransur tua, kulit kita juga beransur kedut dan sendi sendi juga sudah mula haus dan menyebabkan pelbagai sakit.
Disini untuk mengekalkan kesihatan kita kita terpaksa mengambil makanan kesihatan. Cuba Cuba Collagen 5000mg mengandungi collagen 5000mg ( 5gram) yang sememangnya diperlukan oleh tubuh badan kita untuk berfungsi pada tahap sihat. Malahan menurut kajian, Doktor merawat pesakit sendi tulang dengan memberi 10,000mg collagen sehari.
Collagen ada pada semua haiwan. Cuba Cuba Collagen di ambil dari sumber ikan laut dalam yang halal.

Menjawab soalan tadi apakah collagen boleh diambil dengan produk yang lain, saya tidak nampak sebab kenapa ianya tidak boleh. Tetapi eloklah di jarakkan masa pengambilan collagen dengan produk lain, misalnya selepas 3 jam mengambil collagen mungkin mereka boleh mengambil produk makanan kesihatan yang lain, bagi memberi masa pada sistem penghadaman tubuh untuk menghadamkan collagen yang kita ambil sebaik mungkin.

perghhhhhh.......aku dah rase dah die nye aura ni........mantop gitu......

lan_hmd
06-16-2009, 03:51 AM
amboi....berlegar2 tuh...itu maknanya melepak je kat thread ni he he..saya on of kdg2 gi kursus..

takdelah...... ni pun baru online jer..... sebenornye aku baru tepikir mlm tadi lepas layan thread ni....iyela modal ciput tp dpt byk.....k aku lak suka yg praktikal dan logik .....coz dah byk kali tekene beb......wakena beb..... tak gitu amirah... mantop gitu.....hehehe

1st one
06-16-2009, 03:53 AM
amboi....berlegar2 tuh...itu maknanya melepak je kat thread ni he he..saya on of kdg2 gi kursus..

yela,hehe...tp dh hampir sbln still x join lg,kt mana tu yg blm confdent lg,habaq mai la sini,maybe kwn2 sini leh explain.

amirah_husna79
06-16-2009, 03:59 AM
takdelah...... ni pun baru online jer..... sebenornye aku baru tepikir mlm tadi lepas layan thread ni....iyela modal ciput tp dpt byk.....k aku lak suka yg praktikal dan logik .....coz dah byk kali tekene beb......wakena beb..... tak gitu amirah... mantop gitu.....hehehe

betul tu en.lan_hmd...cian kita kan kalau kena perangkap..awak beli la brg tu dulu..kalau ok bg tau saya yek..he he..(fikiran kena + beli brg bukan nak dtg bonus)

amirah_husna79
06-16-2009, 04:01 AM
yela,hehe...tp dh hampir sbln still x join lg,kt mana tu yg blm confdent lg,habaq mai la sini,maybe kwn2 sini leh explain.

he he lum lagi..skrg ni sy tgh fokus bis roti..duit nak guna utk rolling modal bis roti..kecil kecilan...nak juga try produk colagen tu...sebab ye la umur dah meningkat ni kena jaga kesihatan tak gitu...

lan_hmd
06-16-2009, 04:11 AM
he he lum lagi..skrg ni sy tgh fokus bis roti..duit nak guna utk rolling modal bis roti..kecil kecilan...nak juga try produk colagen tu...sebab ye la umur dah meningkat ni kena jaga kesihatan tak gitu...

wahwahwah...bisnes jugak.. baguih2 tp kesihatan kena jaga jugak no....mantop gitu

amirah_husna79
06-16-2009, 04:16 AM
bis sikit2 je..itu la kemahiran yg ada...nak jual2 produk kat org tak pandai..jual brg makanan lagi senang...letak je org terus beli..he he

lan_hmd
06-16-2009, 04:31 AM
bis sikit2 je..itu la kemahiran yg ada...nak jual2 produk kat org tak pandai..jual brg makanan lagi senang...letak je org terus beli..he he

okey la tu......ade juge kemahiran....leh membantukan..
mantop gitu..

aisha2204
06-16-2009, 04:33 AM
Saper2 dok area klang,
jum wat gathering ramai2 ajak KC join kiter.
Leh lar tgk org nya mcm mana, then mana2 ader yg terbuku tuh leh lar tanya direct face to face lagi.Just my 10cents opinion :)

shide
06-16-2009, 04:38 AM
Saper2 dok area klang,
jum wat gathering ramai2 ajak KC join kiter.
Leh lar tgk org nya mcm mana, then mana2 ader yg terbuku tuh leh lar tanya direct face to face lagi.Just my 10cents opinion :)

betulke??boleh je,aku duk s.alam sek7..biler tu??contact me, ym:lackey_2302 ok!!

shide
06-16-2009, 04:43 AM
he he lum lagi..skrg ni sy tgh fokus bis roti..duit nak guna utk rolling modal bis roti..kecil kecilan...nak juga try produk colagen tu...sebab ye la umur dah meningkat ni kena jaga kesihatan tak gitu...

bagus2,teruskan usaha..

haiza78
06-16-2009, 04:47 AM
pool yg lps bpe ratus org masuk ek?

ziza
06-16-2009, 05:05 AM
sori bro.. aku tak nak la tujukan kat sapa.. tapi kan lau suruh aku baca dari awal sampai akhir tu sesuatu yang mustahil..
Ok cam ni.. aku suruh bro kira je thread ni dari satu sampai akhir.. tak perlu baca cuma kira.. boleh ker?.. buat apa aku ajukan persoalan untuk kengkawan yang lebih mengetahui jika aku x mampu nak baca dari awal sampai akhir?
Tujuan kita kan nak share maklumat.. sebab apa melayu gagal.. sebab apa cina kuasai ekonomi.. sebab apa India tingkatkan komuniti.. tuu semua kita kena tahu untuk tingkatkan diri kita>>
____________________________________________
PAID TO CLICK (http://paidtoclick150.blogspot.com/)
http://paidtoclick150.blogspot.com/

Salah satu sebab juga gagal, malas cari maklumat, thread baru beberapa muka pun malas nk baca...terus2 buat spek..PK kan masa org len juga yg tepaxa jwb benda yg sama jer..tu punmujur sudi kongsi skit2 maklumat...kalu tak ..mcm mana?

Mustahil apa baca dari awal smpi akhir...Kalu utk tambah ilmu kt dada..Rajin2 lah sikit jgn harap org jer...

Tips baca thread ni " Abaikan ckp 0 " baca yg penting jer..InsyaAllah habis, bro pun puashati, n boleh timbang2 nk join...org2 sini tak kisah bro join ke tak join ke, sukahatilah."Ada aku kesah?".org2 sini just support KC jer that's y byk share maklumat sini...

ziza
06-16-2009, 05:10 AM
Cina kuasai ekonomi bkn sbb share maklumat jer..malahan yg penting diorg rajin...ni org kita, baru setakat membaca kt screen laptop/pc, tak kuar peluh pun cuma tekan2 keyboard, pun dah anggap mustahil...haku pun heran...n hampa...yg terasa...jangan marah...just my 10cent...

ziza
06-16-2009, 05:11 AM
Bkn semua ya...sesetengah jer...

zulota
06-16-2009, 05:16 AM
Alhamdulillah, terima kasih KC sbb masukkan bonus saya tadi.. Semoga Allah merahmati usaha KC.. Saya akan minum collegen ari-ari supaya lebih muda,hahahah.. Kengkawan, kalu nk lebih sedap minum collegen, masukkan sedikit aje susu pekat, pastu taburkan serbuk CCC, then masukkan ais 2-3 ketul n air secukup rasa...pastu shake(jgn guna cawan atau gelas, guna tupperware air)..konpem nak minum lagi...

ziza
06-16-2009, 05:17 AM
betul ke ni?kena hari yang sama?hem,makin confuse,setiap post ada je,berita2 baru..


Shide, itu ikut pemahaman Jat berdasarkn yg KC bagitahu..nk confirm tanya dia sendiri..then share2 kat sini ya..kut2 Jat salah paham ker...

ziza
06-16-2009, 05:18 AM
Alhamdulillah, terima kasih KC sbb masukkan bonus saya tadi.. Semoga Allah merahmati usaha KC.. Saya akan minum collegen ari-ari supaya lebih muda,hahahah.. Kengkawan, kalu nk lebih sedap minum collegen, masukkan sedikit aje susu pekat, pastu taburkan serbuk CCC, then masukkan ais 2-3 ketul n air secukup rasa...pastu shake(jgn guna cawan atau gelas, guna tupperware air)..konpem nak minum lagi...

Oh ya ka? nanti cuba...pandai2 je buat resepi sendiri Zulota ni.. p mcm sedap plak..Jat biasa buat campur ngan air sejuk jer...

zulota
06-16-2009, 05:25 AM
Oh ya ka? nanti cuba...pandai2 je buat resepi sendiri Zulota ni.. p mcm sedap plak..Jat biasa buat campur ngan air sejuk jer...

Cuba mcm cara dah jat oi, rasa cara nih yang paling best....senang je....Anyway, CCC memang best...

1st one
06-16-2009, 05:36 AM
Saper2 dok area klang,
jum wat gathering ramai2 ajak KC join kiter.
Leh lar tgk org nya mcm mana, then mana2 ader yg terbuku tuh leh lar tanya direct face to face lagi.Just my 10cents opinion :)

ok cantik,aku dok port klang,leh la join,kalo xleh wat siang wat mlm pn ok...btw aku br je bank-in kt kak chik td,aku nk try produk n biz dia skali,so kalo ada rezeki 16/7 aku dpt bonus pertama,so nnt aku akn share kt sini utk tatapan semua,kalo x dpt pn aku akn inform kt korang,dis for those yg lom join or lom confident la...

noah
06-16-2009, 05:45 AM
Alhamdulillah, terima kasih KC sbb masukkan bonus saya tadi.. Semoga Allah merahmati usaha KC.. Saya akan minum collegen ari-ari supaya lebih muda,hahahah.. Kengkawan, kalu nk lebih sedap minum collegen, masukkan sedikit aje susu pekat, pastu taburkan serbuk CCC, then masukkan ais 2-3 ketul n air secukup rasa...pastu shake(jgn guna cawan atau gelas, guna tupperware air)..konpem nak minum lagi...

bro..nak tanya ni selalu pas masuk duit bapa lama produk sampai ekkk..?..aku dkt subang bestari ...bukan apa tak sabo nak minum ccc..:)

faiezz
06-16-2009, 05:51 AM
bro..nak tanya ni selalu pas masuk duit bapa lama produk sampai ekkk..?..aku dkt subang bestari ...bukan apa tak sabo nak minum ccc..:)

biasanya dalam masa seminggu barang sampai.... saya kat muar aritu join hari sabtu.... kakchik anto by poslaju sampai ari rabu....

noah
06-16-2009, 05:57 AM
biasanya dalam masa seminggu barang sampai.... saya kat muar aritu join hari sabtu.... kakchik anto by poslaju sampai ari rabu....

tq 4 the info bro...aku pun order jannaaura tu...nak test kat ank menakan suka dok teyak mlm bila nak tido..baby..

aisha2204
06-16-2009, 06:00 AM
ok cantik,aku dok port klang,leh la join,kalo xleh wat siang wat mlm pn ok...btw aku br je bank-in kt kak chik td,aku nk try produk n biz dia skali,so kalo ada rezeki 16/7 aku dpt bonus pertama,so nnt aku akn share kt sini utk tatapan semua,kalo x dpt pn aku akn inform kt korang,dis for those yg lom join or lom confident la...

for 1st one..cayalah, bertambah sorg lagi kita punya rakan kongsi.welkam!!!psal gathering tuh, bila2 ader masa kita wat lar.lepak kat tanjung ker, bru syok smbil layan ikan bakar.emm..nyam2.

faiezz
06-16-2009, 06:06 AM
tq 4 the info bro...aku pun order jannaaura tu...nak test kat ank menakan suka dok teyak mlm bila nak tido..baby..

Try lah... saya lak bagi kat adik ipar baru balik dari spital lepas bersalin. Malam tadi tengah tido tiba2 je dia rasa sesak nafas pastu rasa ada kabus menutupi whole body. Sampai tiga kali dia kena malam tadi. Teringatkan orgone ni saya suruh dia letak bawah bantal. Tengok dia dah ok lepas tu. Wallahualam tak taulah ianya sebab orgone atau apa tapi disebabkan ia mempositifkan sesuatu kawasan maybe orgone ni menolong juga...:)

noah
06-16-2009, 06:11 AM
for 1st one..cayalah, bertambah sorg lagi kita punya rakan kongsi.welkam!!!psal gathering tuh, bila2 ader masa kita wat lar.lepak kat tanjung ker, bru syok smbil layan ikan bakar.emm..nyam2.

aisha..u kuat makan ekk?..:)

noah
06-16-2009, 06:13 AM
Try lah... saya lak bagi kat adik ipar baru balik dari spital lepas bersalin. Malam tadi tengah tido tiba2 je dia rasa sesak nafas pastu rasa ada kabus menutupi whole body. Sampai tiga kali dia kena malam tadi. Teringatkan orgone ni saya suruh dia letak bawah bantal. Tengok dia dah ok lepas tu. Wallahualam tak taulah ianya sebab orgone atau apa tapi disebabkan ia mempositifkan sesuatu kawasan maybe orgone ni menolong juga...:)

info yg menarik...:cool:

1st one
06-16-2009, 06:13 AM
for 1st one..cayalah, bertambah sorg lagi kita punya rakan kongsi.welkam!!!psal gathering tuh, bila2 ader masa kita wat lar.lepak kat tanjung ker, bru syok smbil layan ikan bakar.emm..nyam2.

tq2..t.kasih gk ats sokongn awk,bleh je,mkn ikan bakar srh kak chik belanja,pehhhh lg best,hahaha...ramai ke geng2 KC yg dok area klang or S.Alam..jom wat pakatan Klang n S.alam lak,hehe

getbacker
06-16-2009, 06:22 AM
Salah satu sebab juga gagal, malas cari maklumat, thread baru beberapa muka pun malas nk baca...terus2 buat spek..PK kan masa org len juga yg tepaxa jwb benda yg sama jer..tu punmujur sudi kongsi skit2 maklumat...kalu tak ..mcm mana?

Mustahil apa baca dari awal smpi akhir...Kalu utk tambah ilmu kt dada..Rajin2 lah sikit jgn harap org jer...

Tips baca thread ni " Abaikan ckp 0 " baca yg penting jer..InsyaAllah habis, bro pun puashati, n boleh timbang2 nk join...org2 sini tak kisah bro join ke tak join ke, sukahatilah."Ada aku kesah?".org2 sini just support KC jer that's y byk share maklumat sini...

Apa la jat..ko ni klakar lar.. lelaki ker perempuan ni.. mana tau boleh kenal.. rapatkan silaturrahim..
Untuk pengetahuan Jat ae.. aku wat spek sebab aku baca lar..cam mana nak wt spek lau x baca?

Aku bukan wat spek pon..Jat ae..aku just cuma tanya soalan jer? tu pon satu jer soalan aku.. pas tu jawapan xde tapi sindir2..siapa x melenting..tanya pon salah ker?
Kalau malas atau x nak jawab soalan aku abaikan jer lah..aku tak paksa pun sapa2 nak jawab..lau rasa buang masa emas Jat tu.. x payah sindir2 lau xleh jawab.. abaikan saja post aku lau rasa membazir masa jawab soalan sama.. boleh kan Jat? Jat ae?

Kui2 Jat ni.. "Mustahil apa baca dari awal smpi akhir...Kalu utk tambah ilmu kt dada..Rajin2 lah sikit jgn harap org jer"...
Adakah patut Jat ni..Lau xnak jawab kan dh ckp.. abaikn saja.Yang Jat suruh aku pegi baca dr awl sampai akhir tu idea bagus kot..sebab tu la aku bg idea aku lak.. Jat kira jer dari awal sampai akhir.. boleh kan ?Jat ae? Jat kan rajin xharap orang?Jat kan?

TQ utk tip2 Jat bg tu..mungkin berguna untuk aku..Aku memang Pk masa orang len..sebab soalan utk umum..dah brape kali nak ckp dah..lau bz sgt abaikan saja..bolehkan Jat? Jat ae..?nanti rugi lak masa jat..aku lak disindir2..

Aku tanya sebab mana lah tau kan lau dapat jawaban dr orang yang nak bantu KC.jadi x yah lah susah2 KC nak jawab soalan sama nanti..Bolehkan Jat.? KC xkisah pon sesapa nak join ke tak..betulkan Jat? lg pon satu soalan jer jat.. kenapa sampai nak sindir2?

Last.. aku rasa dah post sebelum ni.. Abaikan soalan aku..
Tub2 aku terbaca pos Jat ni.. Dah la Jat.. ok la2 .. aku baca dari awal sampai akhir.. mungkin boleh wat Jat puas hati..boleh kan Jat.. ala.. jangan la marah jat.. Bucuk2
____________________________________________
PAID TO CLICK (http://paidtoclick150.blogspot.com/)
http://paidtoclick150.blogspot.com/

aisha2204
06-16-2009, 06:31 AM
hehhehe to jat & getbacker,
dah tanak gaduh2, cepat salam...salam!!


aisha..u kuat makan ekk?..
oiit maner der, aku nih berat pun x smpai 45kg.


tq2..t.kasih gk ats sokongn awk,bleh je,mkn ikan bakar srh kak chik belanja,pehhhh lg best,hahaha...ramai ke geng2 KC yg dok area klang or S.Alam..jom wat pakatan Klang n S.alam lak,hehe

so saper2 yg dok kat Klang, S.alam atau yg sewaktu dengannya, angkatt tangann!!

amirah_husna79
06-16-2009, 06:42 AM
Apa la jat..ko ni klakar lar.. lelaki ker perempuan ni.. mana tau boleh kenal.. rapatkan silaturrahim..
Untuk pengetahuan Jat ae.. aku wat spek sebab aku baca lar..cam mana nak wt spek lau x baca?

Aku bukan wat spek pon..Jat ae..aku just cuma tanya soalan jer? tu pon satu jer soalan aku.. pas tu jawapan xde tapi sindir2..siapa x melenting..tanya pon salah ker?
Kalau malas atau x nak jawab soalan aku abaikan jer lah..aku tak paksa pun sapa2 nak jawab..lau rasa buang masa emas Jat tu.. x payah sindir2 lau xleh jawab.. abaikan saja post aku lau rasa membazir masa jawab soalan sama.. boleh kan Jat? Jat ae?

Kui2 Jat ni.. "Mustahil apa baca dari awal smpi akhir...Kalu utk tambah ilmu kt dada..Rajin2 lah sikit jgn harap org jer"...
Adakah patut Jat ni..Lau xnak jawab kan dh ckp.. abaikn saja.Yang Jat suruh aku pegi baca dr awl sampai akhir tu idea bagus kot..sebab tu la aku bg idea aku lak.. Jat kira jer dari awal sampai akhir.. boleh kan ?Jat ae? Jat kan rajin xharap orang?Jat kan?

TQ utk tip2 Jat bg tu..mungkin berguna untuk aku..Aku memang Pk masa orang len..sebab soalan utk umum..dah brape kali nak ckp dah..lau bz sgt abaikan saja..bolehkan Jat? Jat ae..?nanti rugi lak masa jat..aku lak disindir2..

Aku tanya sebab mana lah tau kan lau dapat jawaban dr orang yang nak bantu KC.jadi x yah lah susah2 KC nak jawab soalan sama nanti..Bolehkan Jat.? KC xkisah pon sesapa nak join ke tak..betulkan Jat? lg pon satu soalan jer jat.. kenapa sampai nak sindir2?

Last.. aku rasa dah post sebelum ni.. Abaikan soalan aku..
Tub2 aku terbaca pos Jat ni.. Dah la Jat.. ok la2 .. aku baca dari awal sampai akhir.. mungkin boleh wat Jat puas hati..boleh kan Jat.. ala.. jangan la marah jat.. Bucuk2
____________________________________________
PAID TO CLICK (http://paidtoclick150.blogspot.com/)
http://paidtoclick150.blogspot.com/

sabor.....biasala sindir menyindir tu...itu la warna warni kehidupan kita..kamu berdua ni panas baran la..kalau kamu lain jantina la aku akan kawinkan he he he..sesuai...

1st one
06-16-2009, 06:45 AM
sabor.....biasala sindir menyindir tu...itu la warna warni kehidupan kita..kamu berdua ni panas baran la..kalau kamu lain jantina la aku akan kawinkan he he he..sesuai...

btl gk tu kak,kawin kn je,leh mkn nasi myk lak...hehe

noah
06-16-2009, 06:58 AM
so saper2 yg dok kat Klang, S.alam atau yg sewaktu dengannya, angkatt tangann!![/QUOT

saya pun !!!

shide
06-16-2009, 07:04 AM
so saper2 yg dok kat Klang, S.alam atau yg sewaktu dengannya, angkatt tangann!![/QUOT

saya pun !!!

iye,angkat tangan dah ni,lenguh la...
sorg pencatit data la,sape duk mana,nak wat gathering ni..
aku duk sek 7 s.alam dkat je ngn klang..
papehal contact kat ym:lackey_2302

av6
06-16-2009, 07:07 AM
sabo getbacker n jat.

cmni getbacker, sy rs better baca je dr mula..x pe amik masa berhari2 pun, biar khatam, insyaallah paham :). sy pun cmtu dulu, tanya2 rs x puas hati jwpn..bila bc keseluruhan thread ni (berhari jugak lah baru habis msa tu dah lebih 100 page pun..), byk rupanya yg dh ditanya n ada jwpn. cuba dulu slow2..pastu if ada yg x jelas, boleh tanya lagi kot2 sapa2 tau boleh jwb or kak Chik sndiri akan jwb or terus call kak chik then getbacker kongsi kt sini.

:) :) :) selamat membaca.

aisha2204
06-16-2009, 07:22 AM
iye,angkat tangan dah ni,lenguh la...
sorg pencatit data la,sape duk mana,nak wat gathering ni..
aku duk sek 7 s.alam dkat je ngn klang..
papehal contact kat ym:lackey_2302

k, tuan shide jgn mare ye :).
skang nih dah ader 4 org
1)shide-sek 7 s.alam
2)1st one-port klang
3)naoh-shah alam/klang
4)aisha-klang

saper2 yg nk tambah, silakan.kalo ckup korum dlm 10/20 org ker, bru kta panggil KC, amacam?

haiza78
06-16-2009, 07:26 AM
wa bgusla korang ni.nnt leh la g tau hsil pjumpaan korang ek.

amirah_husna79
06-16-2009, 07:28 AM
kalau yg duk putrajaya leh ke?

azryn81
06-16-2009, 07:33 AM
salam sume,

dua tiga arini sy dok baca kwn2 punye post, hehe..mcm2 pendapat ade..nak gelak pun ade..btw idea gathering ni memang cun la since sy pun dok shah alam, maka sy setuju bebenor le kalu ade yg nak sukarela jdk penganjur..tp pastikan sblm bulan 8, jgn bulan raye plak sbb sy tgh pantang masa tu, hehe..

one more, sy dah dpt 2nd bonus arini, alhamdulillah..sama mcm yg 1st aritu, skang ni sy plan nak beli janaaura plak utk saya & baby nnti..sesape yg baru memikir nak join tu, rasanya tak salah pun join program ni, niatkan aje utk beli brg, udah ler..tang bonus tu, rezeki kan jgn ditolak. sy pun awal2 dulu seriau jugak nak masuk tp tawakal je la, since brg pun ok, kalu x dpt bonus pun kira xdelah ralat sgt, anggap je la kita beli brg kat kedai, bezanya toke kedai tu xdelah plak nak bg duit kat kita balik smpi beratus2, ye tak..tp terpulang la pd masing2, takde sape pun yg paksa..insyaallah kalu dpt bonus seterusnya sy update kat sini bg korang yakin dgn program KC nie..peace!! :)

p/s: KC bz bebenor la nie, sesape call dia kem salam laa..sbb sy takut nak call sesaje, takut mengganggu gitu..:)

dausso
06-16-2009, 07:34 AM
ak nk join jgk.... Tp kn deal la tarikhnye bile... sbb ak duk jauh... Sbk brnam.. Tp ak nk join jgk..

1st one
06-16-2009, 07:52 AM
k, tuan shide jgn mare ye :).
skang nih dah ader 4 org
1)shide-sek 7 s.alam
2)1st one-port klang
3)naoh-shah alam/klang
4)aisha-klang

saper2 yg nk tambah, silakan.kalo ckup korum dlm 10/20 org ker, bru kta panggil KC, amacam?

ok aku setuju,kalo lbh dr 10org kita jemput kakChik skali,kalo dia ada lg bgs,trs direct ngn dia...yg dok juah leh gk,cuma tkt jauh la korg nk dtg,so aku cdg buat mlm x kisah la week end or week days,so sape ada cdgn lg trs bg input kt sini...

aisha2204
06-16-2009, 07:54 AM
k, tuan shide jgn mare ye .
skang nih dah ader 6 org.Alhamdulillah sambutan cun.Maner2 yg dok jauh tu, kalo nk join pun leh.Tapi, sian gak kat korg kena dtg jauh2.

1)shide-sek 7 s.alam
2)1st one-port klang
3)naoh-shah alam/klang
4)aisha-klang
5)azryn 81-s.alam(tahniah bakal dpt baby)
6)dausso

****sesaper yg nk join, plz update the list.Aku takut termiss-aku yg cuma tukang catit.

baizurahn
06-16-2009, 07:56 AM
Dapat untung tanpa MODAL hanya DOWLOAD saja dapat jana pendapatan Anda..........klik ( ", )

http://rajakamil.biz/ppl/index.php?ref=eizura

+kool+
06-16-2009, 08:11 AM
Alhamdulillah, terima kasih KC sbb masukkan bonus saya tadi.. Semoga Allah merahmati usaha KC.. Saya akan minum collegen ari-ari supaya lebih muda,hahahah.. Kengkawan, kalu nk lebih sedap minum collegen, masukkan sedikit aje susu pekat, pastu taburkan serbuk CCC, then masukkan ais 2-3 ketul n air secukup rasa...pastu shake(jgn guna cawan atau gelas, guna tupperware air)..konpem nak minum lagi...

satu tips yg hebat.. shake guna tupperware air je ke??.. btw.. air yg nk guna 2 air panas / suam or masak (biasa)

faiezz
06-16-2009, 08:15 AM
satu tips yg hebat.. shake guna tupperware air je ke??.. btw.. air yg nk guna 2 air panas / suam or masak (biasa)

Air sejuk je lagi best....

hazwan17
06-16-2009, 08:16 AM
wah brg aku br jerk sampai..
nk try minum ikut care bro zulota

zakeri
06-16-2009, 08:21 AM
k, tuan shide jgn mare ye :).
skang nih dah ader 4 org
1)shide-sek 7 s.alam
2)1st one-port klang
3)naoh-shah alam/klang
4)aisha-klang

saper2 yg nk tambah, silakan.kalo ckup korum dlm 10/20 org ker, bru kta panggil KC, amacam?

aku duk JB... :(

+kool+
06-16-2009, 08:25 AM
Air sejuk je lagi best....

air sejuk which means air ice 2??.. tk berketul ke nanti??.. sebab hari 2 ak bancuh guna air masak (bukan panas / suam or sejuk).. air biasa la.. tapi berketul plak.. jenuh nek mengacau dia..

janaaura
06-16-2009, 08:30 AM
boleh minum collagen mengikut formula yang enak dan disukai. cuma jangan salahkan cuba cuba collagen kalau berat badan naik pulak. kerana kalau ikut collagen yang asal kita letak susu tanpa lemak dan manisan dari sumber buah buahan yang baik untuk kesihatan dan menghindari masalah berat badan. Apa apa pun terpulang pada selera masing masing

haiza78
06-16-2009, 08:31 AM
kool sy rasa kn shake la xleh kaco pkai sudu

1st one
06-16-2009, 08:32 AM
aku duk JB... :(

zakeri,ko wat la pejumpaan kt JB,xkn xde geng2 JB join biz ni kt sana..nnt apa2 info leh share...

faiezz
06-16-2009, 08:32 AM
air sejuk which means air ice 2??.. tk berketul ke nanti??.. sebab hari 2 ak bancuh guna air masak (bukan panas / suam or sejuk).. air biasa la.. tapi berketul plak.. jenuh nek mengacau dia..

Ok camni nak sedap lah boleh ikut cam member kita bagitahu tu.... Atau just tambah air sejuk and jangan lupa shake sekali biar sebati baru sedap.....:):) Bukan kacau biasa tapi shake guna botol bertutup dalam beberapa saat.... Pasti sedap.... Hanyir2 tu pasti hilang.... Dah nak abis satu kotak dah saya buat camni....

janaaura
06-16-2009, 08:32 AM
kool sy rasa kn shake la xleh kaco pkai sudu

kalau shake lagi sesuai kerana ianya benar benar sebati dan tidak berketul ketul.

faiezz
06-16-2009, 08:34 AM
Sampai saya nak amik 2 sachet sehari tapi kakchik tak berapa galakkan:( Dia cakap cukuplah 1 sachet sehari....

+kool+
06-16-2009, 08:36 AM
Ok camni nak sedap lah boleh ikut cam member kita bagitahu tu.... Atau just tambah air sejuk and jangan lupa shake sekali biar sebati baru sedap.....:):) Bukan kacau biasa tapi shake guna botol bertutup dalam beberapa saat.... Pasti sedap.... Hanyir2 tu pasti hilang.... Dah nak abis satu kotak dah saya buat camni....

owhh.. botol pape pn boleh kan??.. ada beza ke shake ngan kacau??.. ok.. nanti ak try tgk ek.. guna air sejuk kan ni??

badai2u
06-16-2009, 08:39 AM
wau mantap.....
akhirnya tamat pembacaan thread ni dari 115, jenuh..
baru tinggalkan 2 hari.
lpas ni nak tinggalkan lagi dekat 5 hari...
walau apa pun.......
bisnis KC dan Janaaura ni mantap....... ucapan terima kasih

haiza78
06-16-2009, 08:40 AM
jngn mkn bnyk sngt bro.nnt tlbih cun lak.jeles kami ahaks..

faiezz
06-16-2009, 08:41 AM
owhh.. botol pape pn boleh kan??.. ada beza ke shake ngan kacau??.. ok.. nanti ak try tgk ek.. guna air sejuk kan ni??

Tak kisahlah botol apa pun asalkan shake it bukan kacau it...:) Kacau kita guna sudu dan kacau(boleh guna cara tu tapi ambil masa yang lama nak sebati) .... Tapi kalau shake ni kita goncang tapi pastikan tutup kuat2 nanti tumpah pulak... rugi no...

janaaura
06-16-2009, 08:44 AM
Try lah... saya lak bagi kat adik ipar baru balik dari spital lepas bersalin. Malam tadi tengah tido tiba2 je dia rasa sesak nafas pastu rasa ada kabus menutupi whole body. Sampai tiga kali dia kena malam tadi. Teringatkan orgone ni saya suruh dia letak bawah bantal. Tengok dia dah ok lepas tu. Wallahualam tak taulah ianya sebab orgone atau apa tapi disebabkan ia mempositifkan sesuatu kawasan maybe orgone ni menolong juga...:)
Orgone dipercayai membantu membersih energi energi negatif.
Biasanya bila wanita yang lepas bersalin, secara tradisinya ada pantang larang bagi mengelak diri dari terkena gangguan gangguan yang boleh mengakibat kan penyakit `post natal' seperti meroyan, tekanan emosi dan sebagainya. Mana mana bangsa didunia ini mempunyai cara dan adat pantang larang bagi wanita bersalin. 44 hari pantang mempunyai sebab sebab tertentu.
Secara logik bila mereka yang lepas bersalin, badan mereka lemah, semangat mereka lemah dan perlu dipulihkan dengan mengambil masa 44 hari. Semasa pantang, emosi yang lemah dan semangat yang lemah memudahkan pelbagai penyakit dan gangguan spiritual menggangu.
Dengan adanya orgone, tenaganya membantu memberi semangat dan meningkatkan daya yakin pada seseorang individu. Apabila orgone berada pada seseorang, auranya akan dikelilingi dengan tenaga tenaga yang positif. Mana mana gangguan dari sumber yang negatif akan dapat di kurangkan dan dihilangkan dengan tenaga positif tadi.
Amat sukar hendak menceritakan perkara yang tidak nampak. Tetapi mereka yang memiliki orgone, akan dapat melihat banyak perkara yang kebetulan baik pada mereka dan tidak tahu apakah puncanya dari orgone atau apa. Apa pun segala yang baik datangnya dari Allah SWT yang Maha Mencipta akan segala galanya.

faiezz
06-16-2009, 08:44 AM
jngn mkn bnyk sngt bro.nnt tlbih cun lak.jeles kami ahaks..

Sebab terkurang cunlah saya nak ambik sampai 2 sachet...:D Badan dah tak mantap lepas keluarkan 2 orang cahayamata tercinta....:(:(

+kool+
06-16-2009, 08:45 AM
Tak kisahlah botol apa pun asalkan shake it bukan kacau it...:) Kacau kita guna sudu dan kacau(boleh guna cara tu tapi ambil masa yang lama nak sebati) .... Tapi kalau shake ni kita goncang tapi pastikan tutup kuat2 nanti tumpah pulak... rugi no...

oic.. nanti ak try resepi korang ni.. maybe ak silap bancuh ni sebab 2 kurang sedap ckit kot.. takpa.. nanti ak cuba..

badai2u
06-16-2009, 08:46 AM
Orgone dipercayai membantu membersih energi energi negatif.
Biasanya bila wanita yang lepas bersalin, secara tradisinya ada pantang larang bagi mengelak diri dari terkena gangguan gangguan yang boleh mengakibat kan penyakit `post natal' seperti meroyan, tekanan emosi dan sebagainya. Mana mana bangsa didunia ini mempunyai cara dan adat pantang larang bagi wanita bersalin. 44 hari pantang mempunyai sebab sebab tertentu.
Secara logik bila mereka yang lepas bersalin, badan mereka lemah, semangat mereka lemah dan perlu dipulihkan dengan mengambil masa 44 hari. Semasa pantang, emosi yang lemah dan semangat yang lemah memudahkan pelbagai penyakit dan gangguan spiritual menggangu.
Dengan adanya orgone, tenaganya membantu memberi semangat dan meningkatkan daya yakin pada seseorang individu. Apabila orgone berada pada seseorang, auranya akan dikelilingi dengan tenaga tenaga yang positif. Mana mana gangguan dari sumber yang negatif akan dapat di kurangkan dan dihilangkan dengan tenaga positif tadi.
Amat sukar hendak menceritakan perkara yang tidak nampak. Tetapi mereka yang memiliki orgone, akan dapat melihat banyak perkara yang kebetulan baik pada mereka dan tidak tahu apakah puncanya dari orgone atau apa. Apa pun segala yang baik datangnya dari Allah SWT yang Maha Mencipta akan segala galanya.

:rolleyes: terima kasih atas maklumat berkaitan kebaikan orgone ni.......
tuan janaaura buat orgone kat rumah je ke?

janaaura
06-16-2009, 08:50 AM
:rolleyes: terima kasih atas maklumat berkaitan kebaikan orgone ni.......
tuan janaaura buat orgone kat rumah je ke?

:):) kat kebun

faiezz
06-16-2009, 08:51 AM
:):) kat kebun

Peh confirm pokok2 kat kebun tu berbuah banyak:):)

badai2u
06-16-2009, 08:53 AM
Peh confirm pokok2 kat kebun tu berbuah banyak:):)

:confused:
buah-buahan yang mantap.........
sihat selalu tuuuu.........

janaaura
06-16-2009, 08:55 AM
tetapi seperti mana yang saya cerita dalam post terdahulu ada juga yang diperingkat awal berasa tidak selesa dengan jana aura orgone ini.
sekiranya berlaku keadaan seperti itu letakkan orgone itu didalam rumah dan biarkan beberapa hari. Kemudian boleh di cuba di bawa semula dan lihat reaksi tubuh badan.
Kes kes seperti ini mungkin disebabkan didalam tubuh badan terlalu banyak perkara yang negatif, jadi mengambil masa untuk berharmoni dengan jana aura orgone.
Perkara perkara negatif ini mungkin kerana tubuh badan terlalu banyak toksid dan penyakit dan ada juga kerana saka. Jadi ini menyebabkan masa yang diperlukan untuk berharmoni.

1st one
06-16-2009, 08:57 AM
just for info..td kul 12 lbh aku bank-in duit kt kak chik n sms dia ckp dh msk duit....pastu kul 2 aku msg lg,yela duit tu bro,cuak gk gua,dia dok snyp jek,ms tnya pakej ada lg laju jek jwp dah ada,dh msk duit slow lk dia reply msg...akhirnya br jap td dia mtk detail psl aku,lega la sikit,so sape2 lps nih kalo lmbt dpt msg kak chik,sbr sikit,bz dia tu skg..aku hampir2 nk call td,igt lps keje br nk cal,so x jd la,hehe...

faiezz
06-16-2009, 09:01 AM
just for info..td kul 12 lbh aku bank-in duit kt kak chik n sms dia ckp dh msk duit....pastu kul 2 aku msg lg,yela duit tu bro,cuak gk gua,dia dok snyp jek,ms tnya pakej ada lg laju jek jwp dah ada,dh msk duit slow lk dia reply msg...akhirnya br jap td dia mtk detail psl aku,lega la sikit,so sape2 lps nih kalo lmbt dpt msg kak chik,sbr sikit,bz dia tu skg..aku hampir2 nk call td,igt lps keje br nk cal,so x jd la,hehe...

Nak kena check gak betul atau tak duitnya dah masuk barulah boleh reply.... Nanti bila di check duit tak masuk laiee bila dah ambik data diri tak ke naya jadinya.... Jadik kenalah bersabo macam 1st one kita ni:):) Tapi kalau sampai esok pun tak de reply hah yang tu memangla kena sms kakchik balik....:D:D

janaaura
06-16-2009, 09:02 AM
Orgone bekerja 24 jam setiap hari. Dipercayai bekerja selama lamanya. Wallahualam.
Didalam Orgone mengandungi organic seperti resin dan inorganic seperti metal dan beberapa batu batu kristal yang mempunyai faedah masing masing. Setiap objek di dunia ini mempunyai tenaga. Dipercayai apabila organic dan inorganic berpadu , ianya akan membebaskan tenaga yang mampu menyedut tenaga negatif dan menukarnya kepada positif.
Ada yang saya terbaca( malaui forum forum diluar negara seperti Indonesia) bahawa mereka yang mengamalkan ilmu hitam tidak begitu senang dengan orgone ini. kemungkinan orgone ini menyedut tenaga negatif yang berada pada amalannya. Kalau benar sudah tentu hantu syaitan yang terdiri dari energi negatif kurang senang dan tidak berani menghampiri orgon kerana khuatir di sedut. wallahualam. Memang agak kelakar tetapi kita tidak tahu, mungkin benar .

1st one
06-16-2009, 09:02 AM
tetapi seperti mana yang saya cerita dalam post terdahulu ada juga yang diperingkat awal berasa tidak selesa dengan jana aura orgone ini.
sekiranya berlaku keadaan seperti itu letakkan orgone itu didalam rumah dan biarkan beberapa hari. Kemudian boleh di cuba di bawa semula dan lihat reaksi tubuh badan.
Kes kes seperti ini mungkin disebabkan didalam tubuh badan terlalu banyak perkara yang negatif, jadi mengambil masa untuk berharmoni dengan jana aura orgone.
Perkara perkara negatif ini mungkin kerana tubuh badan terlalu banyak toksid dan penyakit dan ada juga kerana saka. Jadi ini menyebabkan masa yang diperlukan untuk berharmoni.

weh ko jgn main,siap ada cite psl saka lagi,ni yg aku seriau nih,aku dh la dok sorg2 kt umah...ko biar btl bro.

faiezz
06-16-2009, 09:04 AM
Orgone bekerja 24 jam setiap hari. Dipercayai bekerja selama lamanya. Wallahualam.
Didalam Orgone mengandungi organic seperti resin dan inorganic seperti metal dan beberapa batu batu kristal yang mempunyai faedah masing masing. Setiap objek di dunia ini mempunyai tenaga. Dipercayai apabila organic dan inorganic berpadu , ianya akan membebaskan tenaga yang mampu menyedut tenaga negatif dan menukarnya kepada positif.
Ada yang saya terbaca( malaui forum forum diluar negara seperti Indonesia) bahawa mereka yang mengamalkan ilmu hitam tidak begitu senang dengan orgone ini. kemungkinan orgone ini menyedut tenaga negatif yang berada pada amalannya. Kalau benar sudah tentu hantu syaitan yang terdiri dari energi negatif kurang senang dan tidak berani menghampiri orgon kerana khuatir di sedut. wallahualam. Memang agak kelakar tetapi kita tidak tahu, mungkin benar .

Bagaimana pula mereka yang ada saka ??? Bolehkah ia membantu??? Saka ni pun meke sendiri tak tau ada kat diorang....

ziza
06-16-2009, 09:05 AM
tq 4 the info bro...aku pun order jannaaura tu...nak test kat ank menakan suka dok teyak mlm bila nak tido..baby..

uih...nanti dpt result kasik tau yer..berkesan ke tak...

janaaura
06-16-2009, 09:10 AM
weh ko jgn main,siap ada cite psl saka lagi,ni yg aku seriau nih,aku dh la dok sorg2 kt umah...ko biar btl bro.

saka suatu perkara yang tidak nampak tetapi saya pernah terbaca mengenainya. Menurut yang saya tahu ianya berpunca dari amalan datuk nenek dahulu kala, yang perlu di warisi oleh anak cucu. Saya juga tidak tahu sejauh mana kebenarannya.Menonton filem saka harimau yg di lakunkan oleh Maya karin memberi sedikit input pada saya. Dahulu kala datuk nenek terpaksa menerokai hutan belukar untuk membuat penempatan dan kebun. Di situ wujud kepercayaan perlunya menguasai semangat harimau/ tenaga harimau, maka jadilah saka harimau dan sebagainya.

aisha2204
06-16-2009, 09:10 AM
Collagen nih leh bagi effect kurus atau gemuk ker?
Aku nih kurus, tmasuk adik badik aku yg lain.Boleh ker minum collagen nih nk kasi berisi sket?Mkin ader cara nak bagi berisi camna, nak bagi kurus camna?

zakeri
06-16-2009, 09:12 AM
zakeri,ko wat la pejumpaan kt JB,xkn xde geng2 JB join biz ni kt sana..nnt apa2 info leh share...

Sapa org JB angkat tangan :)

1st one
06-16-2009, 09:15 AM
saka suatu perkara yang tidak nampak tetapi saya pernah terbaca mengenainya. Menurut yang saya tahu ianya berpunca dari amalan datuk nenek dahulu kala, yang perlu di warisi oleh anak cucu. Saya juga tidak tahu sejauh mana kebenarannya.Menonton filem saka harimau yg di lakunkan oleh Maya karin memberi sedikit input pada saya. Dahulu kala datuk nenek terpaksa menerokai hutan belukar untuk membuat penempatan dan kebun. Di situ wujud kepercayaan perlunya menguasai semangat harimau/ tenaga harimau, maka jadilah saka harimau dan sebagainya.

btl2,aku setuju,aku pnh tgk psl ni kt astro,cara org berubat dan sbgnya,SAKA mmg kita x tahu smada ada ke xdk...berblk pd janaaura nih,kalo org tu ada saka,apa effect dia nnt?jd mcm mn? kang aku ltk kt ofis,tetiba ada lk yg kena histeria ke apa ke,aku jgk yg kena nnt...

janaaura
06-16-2009, 09:16 AM
Bagaimana pula mereka yang ada saka ??? Bolehkah ia membantu??? Saka ni pun meke sendiri tak tau ada kat diorang....

Saya pun tidak tahu sejauh mana orgone ini dapat membantu mereka yang ada masalah saka didalam DNA mereka.
Cuma saya ada pengalaman seorang kawan yang menggunakan orgone. Dia memberitahu setiap kali dia memegang orgone kepala akan sakit. Bila dia biarkan orgojne itu bersendirian dan bila dia pegang semula atau letak didalm poketnya , kepalanya sakit semula dan badannya sakit.
Bila saya bertanya apa awak ada saka. Dia kata kemungkinan ada kerana keturunan belah ibunya memang ada saka. Saya rasa kemungkinan orgone mengambil masa untuk berharmoni kerana ada perkara yang tidak sama frekuensi dengan orgone tersebut. Saya sarankan pada dia pegang orgone dan amalkan ayat kursi sebanyak mungkin dan pohon pada Allah agar segala perkara negatif yang tidak diredai NYa dan segala penyakit dalam tubuh badan hancur dan musnah dengan kekuatan ayat kursi. Sekarang dia sudah ok dan harmoni dengan orgone itu.

haiza78
06-16-2009, 09:21 AM
ala la yeke faez.jngn klam kbut.rilex.1 da ckup da.yg pnting ari2

faiezz
06-16-2009, 09:22 AM
Tima kasih for info.... By the way disebabkan kakchik mempunyai masa yang terhad untuk join wangcyber ni diharap janaaura akan terus berada di sini dan memberi input yang berguna pada kitorang....:)

janaaura
06-16-2009, 09:24 AM
btl2,aku setuju,aku pnh tgk psl ni kt astro,cara org berubat dan sbgnya,SAKA mmg kita x tahu smada ada ke xdk...berblk pd janaaura nih,kalo org tu ada saka,apa effect dia nnt?jd mcm mn? kang aku ltk kt ofis,tetiba ada lk yg kena histeria ke apa ke,aku jgk yg kena nnt...

saya tidak tahu apa kesannya pada mereka yang ada saka.
Tetapi saya tidak fikir akan timbul histeria kerana ada orgone dipejabat. Orgone tidak merangsang perkara yang negatif. Histeria berpunca dari perkara yang negatif seperti ganguan dari spritual yang tidak baik. Mengatasi histeria dengan membaca ayat ayat suci alQuran yang ternyata mempunyai frekuansi positif yang tinggi mampu menghilangkan histeria.

haiza78
06-16-2009, 09:24 AM
btul tu.nsb baik ms koll 2-3 ari lps sy call ngm plak kc xbz dpt la btnya itu ini.tu yg myakinkn.tp ari tu dia ckp nk upload pmata hjrah.ingt nak amik tu ngn collegen mggu dpn tp rasanya lm upload lg

faiezz
06-16-2009, 09:25 AM
ala la yeke faez.jngn klam kbut.rilex.1 da ckup da.yg pnting ari2

Takdela kelam kabut sangat :):) Tapi yang pastinya ccc ni sedap sangat !!! Pada sayalah....:D:D

ziza
06-16-2009, 09:25 AM
tetapi seperti mana yang saya cerita dalam post terdahulu ada juga yang diperingkat awal berasa tidak selesa dengan jana aura orgone ini.
sekiranya berlaku keadaan seperti itu letakkan orgone itu didalam rumah dan biarkan beberapa hari. Kemudian boleh di cuba di bawa semula dan lihat reaksi tubuh badan.
Kes kes seperti ini mungkin disebabkan didalam tubuh badan terlalu banyak perkara yang negatif, jadi mengambil masa untuk berharmoni dengan jana aura orgone.
Perkara perkara negatif ini mungkin kerana tubuh badan terlalu banyak toksid dan penyakit dan ada juga kerana saka. Jadi ini menyebabkan masa yang diperlukan untuk berharmoni.

Sesuai untuk GetBacker ni...ooopsss...nanti dibilangnya aku menyindir lagiiii....

janaaura
06-16-2009, 09:26 AM
Tima kasih for info.... By the way disebabkan kakchik mempunyai masa yang terhad untuk join wangcyber ni diharap janaaura akan terus berada di sini dan memberi input yang berguna pada kitorang....:)

Saya akan sentiasa meluangkan masa untuk menjawab segala pertanyaan mengenai produk produk Jana Aura.
Produk Jana Aura bukan sahaja terhad pada orgone tetapi juga segala barang yang ada jenama Jana Aura. Menjadi tanggungjawab saya untuk mebantu Kakchik menjawab sebarang kemusykilan mengenai barangan Jana AUra

haiza78
06-16-2009, 09:28 AM
tu yg tringin nk cuba tu,rmai kata cdap.tp tu la kita tlmbat jmpa pasl ni.ni pn scra xsngaja sbb baca brita harian online so klik la ikln dia.tau2 jmpa program bgus syngnya tngh kopak skang.xpela next week nak amik 3pkg coz nk gn .kuang kuang

faiezz
06-16-2009, 09:29 AM
btul tu.nsb baik ms koll 2-3 ari lps sy call ngm plak kc xbz dpt la btnya itu ini.tu yg myakinkn.tp ari tu dia ckp nk upload pmata hjrah.ingt nak amik tu ngn collegen mggu dpn tp rasanya lm upload lg


Samalah Haiza saya pun tak sabo nunggukan permata hijrah tu.... bila lah nak di uploadkan??? Kalau tak upload tapi dah tau pakej dulu pun takpe...:D

1st one
06-16-2009, 09:29 AM
saya tidak tahu apa kesannya pada mereka yang ada saka.
Tetapi saya tidak fikir akan timbul histeria kerana ada orgone dipejabat. Orgone tidak merangsang perkara yang negatif. Histeria berpunca dari perkara yang negatif seperti ganguan dari spritual yang tidak baik. Mengatasi histeria dengan membaca ayat ayat suci alQuran yang ternyata mempunyai frekuansi positif yang tinggi mampu menghilangkan histeria.

fuhhh lega,tq bro....

ziza
06-16-2009, 09:29 AM
Janaaura, Untuk 1 jana aura tu, berapa keluasan tempat ia boleh cover yek?

1st one
06-16-2009, 09:30 AM
Tima kasih for info.... By the way disebabkan kakchik mempunyai masa yang terhad untuk join wangcyber ni diharap janaaura akan terus berada di sini dan memberi input yang berguna pada kitorang....:)

janaaura ni biz partner kak chik ke?org kanan kak chik or staff kak chik di pejabat?

aisha2204
06-16-2009, 09:30 AM
Collagen nih leh bagi effect kurus atau gemuk ker?
Aku nih kurus, tmasuk adik badik aku yg lain.Boleh ker minum collagen nih nk kasi berisi sket?Mkin ader cara nak bagi berisi camna, nak bagi kurus camna?

amboi lajunyer threah.mengah aku baca.oiit, takder saper2 nk jwb so aku ker

zakeri
06-16-2009, 09:33 AM
amboi lajunyer threah.mengah aku baca.oiit, takder saper2 nk jwb so aku ker

Dapat bonus nanti, makan banyak-banyak.
Jgn luper sedekah kat org miskin + masjid...
InsyaAllah anda akan GEMUK :)

faiezz
06-16-2009, 09:33 AM
janaaura ni biz partner kak chik ke?org kanan kak chik or staff kak chik di pejabat?

Orang yang buat produk janaaura....

ziza
06-16-2009, 09:33 AM
amboi lajunyer threah.mengah aku baca.oiit, takder saper2 nk jwb so aku ker

Rasanya kt page2 2-3 kebelakang sket ada sebut boleh menggemukkan, p dh tak recall apa cerita...cuba belek2 lagi skali..

janaaura
06-16-2009, 09:35 AM
Janaaura, Untuk 1 jana aura tu, berapa keluasan tempat ia boleh cover yek?

saya tidak tahu.
tetapi ada yang mendakwa orgone sebesar jana aura boleh cover 1/4km radius. tetapi saya tidak tahu sejauh mana kebenarannya. kemungkinan mereka mempunyai alat pengukur.

haiza78
06-16-2009, 09:35 AM
tu la psl faez.pkej pmata hjrah ni kc kata dia nak repakej blik coz katanya xleh pkai toner je tp better mkn mulberry skli.kalo xslhlh

faiezz
06-16-2009, 09:35 AM
Rasanya kt page2 2-3 kebelakang sket ada sebut boleh menggemukkan, p dh tak recall apa cerita...cuba belek2 lagi skali..

Ni sebab ditambahkan susu pekat kat air CCC tu jadik takut lain lak jadinya...

janaaura
06-16-2009, 09:36 AM
janaaura ni biz partner kak chik ke?org kanan kak chik or staff kak chik di pejabat?
saya hanya membantu untuk memberi maklumat tentang jana aura produk

1st one
06-16-2009, 09:36 AM
Orang yang buat produk janaaura....

ooo so means janaaura ni product drp janaaura la,ishhhh....cmni,kakchik jual produk drp sdr janaaura la yek?

faiezz
06-16-2009, 09:38 AM
tu la psl faez.pkej pmata hjrah ni kc kata dia nak repakej blik coz katanya xleh pkai toner je tp better mkn mulberry skli.kalo xslhlh

Emm betullah tu... it's more better dari just guna produk luaran. Tapi regenya ada mahal sikit....:) Akan di pakej ikut power mata atau apa masalah mata kita.... Maybe ada beberapa pakej......

1st one
06-16-2009, 09:46 AM
Emm betullah tu... it's more better dari just guna produk luaran. Tapi regenya ada mahal sikit....:) Akan di pakej ikut power mata atau apa masalah mata kita.... Maybe ada beberapa pakej......

eh,ada ke produk permata hijrah,ke ni pakej lama?aku tgk kt portal kak chik xde pn....

haiza78
06-16-2009, 09:48 AM
rasa nya faez btul la tu.tp xtaula m\bpe regenya

haiza78
06-16-2009, 09:49 AM
pkej tu lum upload lagi 1st one

shide
06-16-2009, 09:53 AM
erm,betulke produk janaaura boleh eliminate charge2 negatif?macam2 takot je.nak letak kat umah kampung ni..sebab nengok dulu ada benda..nak try letak kat umah.tp takot,benda tu mengamok plak kat janaaura...hehehe

1st one
06-16-2009, 09:56 AM
pkej tu lum upload lagi 1st one

oo..so tu pakej apa?pakej C ke?kalo A utk CCC,kalo B utk Janaaura.

zulota
06-16-2009, 09:59 AM
Br beli jana aura, nk letak kt opis kasi tinggi produktiviti...

Kepada yang baru beli, bglah masa lebih skit kt KC untuk balas SMS tu..Byk tuh yang KC kena balas...Jgn risau, PF dikira ikut tarikh kita bayar kt KC...

CCC best kalau shake guna air sejuk..pada yang takut gemuk, xyah la letak susu pekat yang saya cadangkan tu..tp sya just letak skit skit skit je..

zulota
06-16-2009, 10:00 AM
Br beli jana aura, nk letak kt opis kasi tinggi produktiviti...

Kepada yang baru beli, bglah masa lebih skit kt KC untuk balas SMS tu..Byk tuh yang KC kena balas...Jgn risau, PF dikira ikut tarikh kita bayar kt KC...

CCC best kalau shake guna air sejuk..pada yang takut gemuk, xyah la letak susu pekat yang saya cadangkan tu..tp sya just letak skit skit skit je..

zulota
06-16-2009, 10:02 AM
sori double post

ziza
06-16-2009, 10:06 AM
Br beli jana aura, nk letak kt opis kasi tinggi produktiviti...

Kepada yang baru beli, bglah masa lebih skit kt KC untuk balas SMS tu..Byk tuh yang KC kena balas...Jgn risau, PF dikira ikut tarikh kita bayar kt KC...

CCC best kalau shake guna air sejuk..pada yang takut gemuk, xyah la letak susu pekat yang saya cadangkan tu..tp sya just letak skit skit skit je..

Kasi tinggi produktiviti---->> haha ada ja idea zulota nii...

janaaura
06-16-2009, 10:06 AM
erm,betulke produk janaaura boleh eliminate charge2 negatif?macam2 takot je.nak letak kat umah kampung ni..sebab nengok dulu ada benda..nak try letak kat umah.tp takot,benda tu mengamok plak kat janaaura...hehehe


boleh cuba letak. kita pun nak tengok juga kesannya. Nak tgk juga sekuat mana bendatu mengamuk.
Sebenarnya hantu syaitan ni lagi takut kat kita manusia. tetapi kita perlu jadi manusia yang berilmu, bukan kah kita khalifah di muka bumi ini. Jangan risau letak je jana aura. kalau ada apa apa kesan beritahu disini. boleh kongsi cerita

janaaura
06-16-2009, 10:08 AM
Br beli jana aura, nk letak kt opis kasi tinggi produktiviti...

Kepada yang baru beli, bglah masa lebih skit kt KC untuk balas SMS tu..Byk tuh yang KC kena balas...Jgn risau, PF dikira ikut tarikh kita bayar kt KC...

CCC best kalau shake guna air sejuk..pada yang takut gemuk, xyah la letak susu pekat yang saya cadangkan tu..tp sya just letak skit skit skit je..
Insyaallah.
Jana Aura mungkin boleh membantu merangsang minda pekerja untuk bekerja lebih produktif kerana suasana harmoni. Bila pekarja harmoni jadi tidak ada masalah gaduh gaduh. jadi semua fokus kerja saja

ziza
06-16-2009, 10:11 AM
Betull gak..tak cuba tak tahu..nanti zulota test...apa2 result kasi tau yer...

1st one
06-16-2009, 10:13 AM
boleh cuba letak. kita pun nak tengok juga kesannya. Nak tgk juga sekuat mana bendatu mengamuk.
Sebenarnya hantu syaitan ni lagi takut kat kita manusia. tetapi kita perlu jadi manusia yang berilmu, bukan kah kita khalifah di muka bumi ini. Jangan risau letak je jana aura. kalau ada apa apa kesan beritahu disini. boleh kongsi cerita

Sdr janaaura mcm ada ilmu je bab2 nih,ada pst rawatan ke?pst rawatan Islam ke?so sape2 ada pblm leh jumpa...mcm kt dlm astro,dia siap scan lg kalo2 ada makhluk halus/saka dlm badan,tp tu kt pst rawatn Islam la...

janaaura
06-16-2009, 10:19 AM
Sdr janaaura mcm ada ilmu je bab2 nih,ada pst rawatan ke?pst rawatan Islam ke?so sape2 ada pblm leh jumpa...mcm kt dlm astro,dia siap scan lg kalo2 ada makhluk halus/saka dlm badan,tp tu kt pst rawatn Islam la...

saya tidak ada pusat rawatan. saya juga tidak tahu scan scan ni. Cuma apa yang saya tahu dari pembacaan , yg kita manusia ini kedudukannya lebih tinggi dan khalifah dimuka bumi ini. Tetapi manusia yang macam mana? Sudah tentulah manusia yang berilmu.

zulota
06-16-2009, 10:20 AM
Betull gak..tak cuba tak tahu..nanti zulota test...apa2 result kasi tau yer...

Orait..kita kasi tempoh dalam masa sebulan

ziza
06-16-2009, 10:26 AM
Orait..kita kasi tempoh dalam masa sebulan

Beres...Kasi laju itu pekerja bekerja..kasi kalah itu Nippon....hehe..anyway..Wallahualam...takut plak terlebeh dlm berjenaka...

1st one
06-16-2009, 10:31 AM
just for info lg...td kol 12 lbh bank-in duit,kol 4 lbh dpt msg KC mtk detail diri n br je jp td dpt msg KC ckp PF dh diaktifkn...so tu aje update dr aku,lani nk blk dh,ofis dh nk tutup jp lg,hehe..jumpa lg esok kwn2..

ziza
06-16-2009, 10:33 AM
Satni Hosmet telepon KC, ada 20 lg sms belum baca....bz betul dia..

ziza
06-16-2009, 10:33 AM
Babai 1stOne...

+kool+
06-16-2009, 11:44 AM
Br beli jana aura, nk letak kt opis kasi tinggi produktiviti...

Kepada yang baru beli, bglah masa lebih skit kt KC untuk balas SMS tu..Byk tuh yang KC kena balas...Jgn risau, PF dikira ikut tarikh kita bayar kt KC...

CCC best kalau shake guna air sejuk..pada yang takut gemuk, xyah la letak susu pekat yang saya cadangkan tu..tp sya just letak skit skit skit je..

kalo letak sedap ckit ke??.. ak memang nk berisi ckit.. ada ka badan fit camni awek ak kata kurus.. zzzzz

zulota
06-16-2009, 12:37 PM
kalo letak sedap ckit ke??.. ak memang nk berisi ckit.. ada ka badan fit camni awek ak kata kurus.. zzzzz

letak susu pekat rasa berkrim skit n disukai ramai...hehehe, cuba laa...tak gemuk kotttt

shide
06-16-2009, 01:44 PM
yes,dah beli 3 produk..free 1 nanti..

noah
06-16-2009, 02:17 PM
just for info lg...td kol 12 lbh bank-in duit,kol 4 lbh dpt msg KC mtk detail diri n br je jp td dpt msg KC ckp PF dh diaktifkn...so tu aje update dr aku,lani nk blk dh,ofis dh nk tutup jp lg,hehe..jumpa lg esok kwn2..

nak tanya kawan2 ni memang k.cik akan sms buat pengesahan pf aktif ka?..pasai aku x dpt pun...duit bank in semalam...ada sapa2 leh tolong explain x?..:confused:

faiezz
06-16-2009, 02:22 PM
nak tanya kawan2 ni memang k.cik akan sms buat pengesahan pf aktif ka?..pasai aku x dpt pun...duit bank in semalam...ada sapa2 leh tolong explain x?..:confused:

Biasanya kakchik akan bagitahu dah aktifkan PF tu lepas kita bagi detail yang diperlukan. Noah b/in guna atm atau internet??? Kalau dah sampai 24 jam tak dapat feedback tu kena sms kakchik balik tu. Try esok coz saya ada try call kakchik tadi tapi tak angkat pulak.... bz kot....

noah
06-16-2009, 02:34 PM
Biasanya kakchik akan bagitahu dah aktifkan PF tu lepas kita bagi detail yang diperlukan. Noah b/in guna atm atau internet??? Kalau dah sampai 24 jam tak dapat feedback tu kena sms kakchik balik tu. Try esok coz saya ada try call kakchik tadi tapi tak angkat pulak.... bz kot....

kak.cik dah minta detail pagi tadi ..saya dah reply sms tu..ingat dah habih dah laa...tup2 masuk cni baca kat cni kata ada dpt pengesahan..saya dah sms k.cik tanya psl ni takder reply pun agi...kalau esk takder..saya call dia tanya..

faiezz
06-16-2009, 02:37 PM
kak.cik dah minta detail pagi tadi ..saya dah reply sms tu..ingat dah habih dah laa...tup2 masuk cni baca kat cni kata ada dpt pengesahan..saya dah sms k.cik tanya psl ni takder reply pun agi...kalau esk takder..saya call dia tanya..

Gud luck....:) Rasanya maybe dah di aktifkan tapi kakchik terlupa nak sms tu.....

+kool+
06-16-2009, 02:45 PM
kak.cik dah minta detail pagi tadi ..saya dah reply sms tu..ingat dah habih dah laa...tup2 masuk cni baca kat cni kata ada dpt pengesahan..saya dah sms k.cik tanya psl ni takder reply pun agi...kalau esk takder..saya call dia tanya..

jgn risau.. ak rasa dh aktif 2.. sebab ak pn takde kakchik bagi tau aktif ke tk.. kalo kakchik dah amek detaisl semua 2 consider aktif je..

noah
06-16-2009, 03:05 PM
jgn risau.. ak rasa dh aktif 2.. sebab ak pn takde kakchik bagi tau aktif ke tk.. kalo kakchik dah amek detaisl semua 2 consider aktif je..

lega skit dgr ada gak kawan2 yang x dibagitau aktif ke tak..tapi tu la pasai kak.cik dah mintak detail pagi tadi tu yang rasa x bapa nak ralat sgt..hehe:)

raineh09
06-16-2009, 03:06 PM
hi ! kakchik08, jenama apa collagen awak tu? boleh buat muka awet muda ke?

Alung
06-16-2009, 03:09 PM
lega skit dgr ada gak kawan2 yang x dibagitau aktif ke tak..tapi tu la pasai kak.cik dah mintak detail pagi tadi tu yang rasa x bapa nak ralat sgt..hehe:)

pagi bagus sebelum bank in tanyer kakchik lu samada le beli skarang or x coz if kakchik xbls thats mean kakchik bz n mgkin lmbt baru dpt chek.....so sebelum buat pembelian pastikan sms kakchik lu...hehe mgkin esok sy nak wat pembelian g.......

noah
06-16-2009, 03:15 PM
pagi bagus sebelum bank in tanyer kakchik lu samada le beli skarang or x coz if kakchik xbls thats mean kakchik bz n mgkin lmbt baru dpt chek.....so sebelum buat pembelian pastikan sms kakchik lu...hehe mgkin esok sy nak wat pembelian g.......

jangan beli kerap2 sgt alung...simpan orang belakang sama..heheh..:)

Alung
06-16-2009, 03:31 PM
jangan beli kerap2 sgt alung...simpan orang belakang sama..heheh..:)

xder la sy kerap membeli.....cuma if nak kehabisan stock baru sy nak beli...lgpun sy nak cuba jana aura 2 samada berkesan or x...hehe pas sy cuba sy akan beri testi nanti

wanda
06-16-2009, 03:31 PM
hi ! kakchik08, jenama apa collagen awak tu? boleh buat muka awet muda ke?

tolong jawab ye...
jenama collagennya Cuba Cuba Collagen 5000mg
mestile leh awet muda sebab nama product nya
Awet Muda Cuba Cuba Collagen 5000mg

shide
06-16-2009, 04:45 PM
sape yg ada produk collagen tu,boleh tangkap gambar secara live tak?share kat sini,then boleh tak tunjuk sekali produk tu no pendaftaran collagen tu,kita boleh cek nanti...

zakeri
06-16-2009, 04:49 PM
sesaper nak share berapa org customer yg dah korang perkenalkan?

apit89
06-16-2009, 05:03 PM
salam..sy brminat nak masuk..
klu on,besok @ lusa sy join(17@18 JUN)..
tapi x brape paham..
sape2 nk jdi u/line sye..
sms detail biz ni kt sy..
013-4451504..
sy akn join pada yg cepat sms kt sy dan bg ofer ape2 ke..
ehehhe..
gud luck sume~
im waitng 4 u..
salam~

shide
06-16-2009, 05:18 PM
salam..sy brminat nak masuk..
klu on,besok @ lusa sy join(17@18 JUN)..
tapi x brape paham..
sape2 nk jdi u/line sye..
sms detail biz ni kt sy..
013-4451504..
sy akn join pada yg cepat sms kt sy dan bg ofer ape2 ke..
ehehhe..
gud luck sume~
im waitng 4 u..
salam~

pergh budak tuan tanah krypton kat carigold dah masuk thread sini la..huhuhu.welcome2

hazwan17
06-16-2009, 05:21 PM
salam..sy brminat nak masuk..
klu on,besok @ lusa sy join(17@18 JUN)..
tapi x brape paham..
sape2 nk jdi u/line sye..
sms detail biz ni kt sy..
013-4451504..
sy akn join pada yg cepat sms kt sy dan bg ofer ape2 ke..
ehehhe..
gud luck sume~
im waitng 4 u..
salam~

wah toke besar da dtg hehe

gaban7
06-16-2009, 05:36 PM
perghh pjg giler nk ngabihkan..anyway byk gak info br dr otai2 semua..

faiezz
06-16-2009, 05:53 PM
perghh pjg giler nk ngabihkan..anyway byk gak info br dr otai2 semua..

info diberi untuk kegunaan bersama..... bukan hanya mencari untung semata.... betul tak???:rolleyes:

faiezz
06-16-2009, 06:00 PM
tolong jawab ye...
jenama collagennya Cuba Cuba Collagen 5000mg
mestile leh awet muda sebab nama product nya
Awet Muda Cuba Cuba Collagen 5000mg

Salam wanda.... selalulah jalan2 kat sini ya bagi info ccc ni. kakchik pun dah bz sampai tak sempat jenguk sini:) tak menang tangan dah kakchik kita tu.... nak bantu anak buah dapatkan bonus.....

anyway semoga plan ni berterusan maka produk juga dapat jual dengan lancar,,,,,

gaban7
06-16-2009, 06:35 PM
info diberi untuk kegunaan bersama..... bukan hanya mencari untung semata.... betul tak???:rolleyes:

ya sokong 200%:)

+kool+
06-16-2009, 06:56 PM
salam..sy brminat nak masuk..
klu on,besok @ lusa sy join(17@18 JUN)..
tapi x brape paham..
sape2 nk jdi u/line sye..
sms detail biz ni kt sy..
013-4451504..
sy akn join pada yg cepat sms kt sy dan bg ofer ape2 ke..
ehehhe..
gud luck sume~
im waitng 4 u..
salam~

dh salah ertikan bro ni.. ni bukan biz mlm (macam krypton, ceramic dan sebagainya).. jgn salah niat nk joid 2..

btw.. ak dh try shake.. memang lain ckit rasa dia.. sedap ckit la.. esk nk beli susu esk malam nk try ngan susu plak a.. rasanya lagi sedap kot.. hehe

shide
06-16-2009, 07:08 PM
dh salah ertikan bro ni.. ni bukan biz mlm (macam krypton, ceramic dan sebagainya).. jgn salah niat nk joid 2..

btw.. ak dh try shake.. memang lain ckit rasa dia.. sedap ckit la.. esk nk beli susu esk malam nk try ngan susu plak a.. rasanya lagi sedap kot.. hehe

hehe,dia leader krypton aku tu..dia ingat cari orang dpt komisyen..hahah

gaban7
06-16-2009, 07:29 PM
perghh rmi lg yg x tdo niehh..korang semua buat ape aa..meh aa kongsi sket..sharing is caring bro..:)

faiezz
06-16-2009, 10:19 PM
dh salah ertikan bro ni.. ni bukan biz mlm (macam krypton, ceramic dan sebagainya).. jgn salah niat nk joid 2..

btw.. ak dh try shake.. memang lain ckit rasa dia.. sedap ckit la.. esk nk beli susu esk malam nk try ngan susu plak a.. rasanya lagi sedap kot.. hehe

Try je asalkan sedap di minum:):) Dari colagen dok terperap je tersimpan sebab rasanya yang kureng baiklah dipelbagaikan cara minumnya.... Yang penting khasiatnya tetap sampai kat tubuh peminumnya.....:D