Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Saya orang baru nak belajar pasal komputer



    Hi kengkawan,

    Saya nih masih merangkak dalam dunia IT and ada keinginan untuk menjana pendapatan melalui clickbank. Problemnya, saya sukar nak memahami bagaimana nak download and guna web hosting free 6 bulan tu...ada sesiapa boleh tolong?

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium Imabiz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    http://www.pakarbuatblog.com
    Posts
    13,549
    Thanks
    221
    Thanked 337 Times in 226 Posts

    Default

    leh tanyer bro AJ atau wawwi... atau leh cube tgk di sini... http://imabiz.blogspot.com/2009/11/p...ss-secara.html

  4. #3
    WC Premium bluedianthus's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Bluedianthus Dot Com
    Posts
    1,698
    Thanks
    46
    Thanked 115 Times in 80 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by azlina076 View Post
    Hi kengkawan,

    Saya nih masih merangkak dalam dunia IT and ada keinginan untuk menjana pendapatan melalui clickbank. Problemnya, saya sukar nak memahami bagaimana nak download and guna web hosting free 6 bulan tu...ada sesiapa boleh tolong?
    mungkin sebagai permulaan boleh guna blogspot dulu...

  5. #4
    Normal Member HarimauMalaya's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    197
    Thanks
    0
    Thanked 28 Times in 18 Posts

    Default

    kena banyak blajar..sy pun newbie:cool:
    Last edited by HarimauMalaya; 11-19-2009 at 02:39 PM.

  6. #5
    Normal Member HarimauMalaya's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    197
    Thanks
    0
    Thanked 28 Times in 18 Posts

    Smile

    blogspot pun ok gak..tapi kalu nak blog sendiri punyer sy syorkan beli ebook cara setup blog berbayar..cth:- pakejKitBlogger-smartZul(xsilap sya la) @ ebook2 yng len bgi mudah paham..tnye jer otai2 dlm forum nie..

    ________________________________________________

    RAHSIA CYBER
    Last edited by HarimauMalaya; 11-26-2009 at 10:10 AM.

  7. #6
    Normal Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    140
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    saya pun baru belajar semalam guna ftp upload theme dan plug in pada wordpress

  8. #7
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saya pun baru setahun jagung mengenali dunia IT.hehe

  9. #8
    Normal Member anuarkarimz's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    jb-benut-sebatu
    Posts
    126
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 2 Posts

    Default

    salam ... kalu nak buat blog guna wordpress psl banyak plugin yg mesra alam. lagi elok kalu guna domain+webhosting berbyr.

  10. #9
    WC Premium johnjimat's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    subang
    Posts
    2,882
    Thanks
    104
    Thanked 107 Times in 44 Posts

    Default

    awak ni mesti salah seorang pembeli RCB kan?sbb ade free 6 bulan webhosting tu... klu psl rcb ni boleh ke thread ni http://www.wangcyber.com/forum/suppo...hsia-clickbank

    semua psl rcb ade kat ctu...

    Quote Originally Posted by azlina076 View Post
    Hi kengkawan,

    Saya nih masih merangkak dalam dunia IT and ada keinginan untuk menjana pendapatan melalui clickbank. Problemnya, saya sukar nak memahami bagaimana nak download and guna web hosting free 6 bulan tu...ada sesiapa boleh tolong?

  11. #10
    WC Premium En. Apai's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    235
    Thanks
    2
    Thanked 8 Times in 7 Posts

    Default

    hemm menarik :rolleyes:

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. A Tips 4 Newbie : Nak Bisnes Apa Di Internet: Niche
    By saifulsham in forum Perniagaan Internet
    Replies: 811
    Last Post: 10-03-2014, 02:34 AM
  2. Bagaimana Idea Menulis Ebook Berdasarkan Pengalaman?
    By JaMaL in forum Perniagaan Internet
    Replies: 43
    Last Post: 06-26-2014, 04:35 AM
  3. Jaga Link Anda atau Komisyen/Duit Anda Hilang!
    By zudierahman in forum Perniagaan Internet
    Replies: 29
    Last Post: 07-13-2011, 04:13 AM
  4. Motivasi untuk team speed adsense
    By Suhaimi80 in forum Motivasi & Inspirasi
    Replies: 164
    Last Post: 10-15-2009, 08:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •