Page 1 of 9 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 81
  1. #1
    WC Premium fuhhh™'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3,433
    Thanks
    273
    Thanked 223 Times in 172 Posts

    Default [BONUS] Jom Upgrade ke WC Premium..





    Upgrade WC Premium



    Apa Kelebihan Menjadi Ahli WC Premium?

    Antara kelebihan serta manfaat yang diperolehi oleh ahli WC Premium ialah :

    1. Ruangan perbincangan yang ekslusif di forum
    wangcyber.com yang hanya boleh diakses oleh ahli-ahli WC Premium
    sahaja. Sudah tentunya, lebih banyak tips-tips serta rahsia-rahsia
    dalaman sesama ahli akan dikongsikan di dalam forum eksklusif ini.

    2. Kotak Private Message (PM) yang lebih besar yang boleh
    memuatkan sehingga 1500 mesej. Amat sesuai untuk ahli yang banyak
    menjalankan urusan perniagaan di forum secara PM.

    3. Pengiklan Topik PERCUMA! . Ya!.. Ahli-ahli WC Premium
    dibenarkan membuka topik di ruangan “Pengiklanan & Pemasaran” yang
    terdapat di dalam forum secara PERCUMA. Tiada yuran sebanyak USD2
    dikenakan setiap kali ingin membuka topik iklan.

    4. Diskaun 66% untuk topik sticky = hanya USD1 @ RM3 (harga
    asal RM9) untuk menjadikan topik iklan anda sticky selama seminggu.

    5. Diskaun sebanyak 66% untuk pengiklanan banner, hanya USD2.30
    @ RM7 sahaja untuk pengiklanan banner selama seminggu bagi ahli WC
    Premium.

    6. Diskaun 70% untuk advertorial , hanya USD5 @ RM15 sahaja
    bagi setiap advertorial untuk ahli WC Premium.

    7. Diskaun menarik bagi produk-produk keluaran ahli WC Premium yang lain.

    8. Peluang-peluang JV yang lebih besar sesama ahli.
    Untuk memudahkan anda memahami tentang manfaat yang akan diperolehi
    sebagai seorang ahli WC Premium, sila ke
    http://www.wangcyber.com/wcpremium/.


    Segalanya di terang di http://www.wangcyber.com/wcpremium/.



    Baiklah, sekarang jom tengok tawaran daripada saya.

    [Lihat tawaran saya di post kedua ( skrol ke bawah )]



    Sudah lihat tawaran saya di bawah?


    Berminat? Baiklah, sekarang follow step di bawah.

    1. Klik link ini - http://www.klikjer.com/members/ideva...te.php?id=1492

    2. Masuk sini - http://www.wangcyber.com/wcpremium/order.html

    3. Isikan maklumat pembayaran anda di borang tersebut.

    4. Tunggu pengesahan oleh Tuan Shuth.

    Ada soalan atau kemusykilan? Tanya di thread ini atas terus PM saya di
    http://www.wangcyber.com/forum/aff-b...=newpm&u=40162

    Terima kasih.


    Ps: Yuran yang dikenakan untuk Upgrade ke WC Premium cuma RM97 sahaja SEUMUR HIDUP dan setelah terima rebet dari saya, bermakna anda cuma perlu melabur sebanyak RM77 sahaja.
    Last edited by fuhhh™; 04-17-2012 at 03:00 PM.

  2. The Following User Says Thank You to fuhhh™ For This Useful Post:

    feroz (04-27-2012)

  3. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  4. #2
    WC Premium fuhhh™'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3,433
    Thanks
    273
    Thanked 223 Times in 172 Posts

    Default

    Meh lihat bonus-bonus saya dulu! Konfem tertarik!

    BONUS


    1. Rebet RM20!
    -- InsyaAllah anda akan terima rebet tersebut secepat mungkin!


    2. PERCUMA segala produk di www.panduankunci.com/temps/ beserta lesen PLR!
    -- Dengan lesen PLR ni, anda boleh jualnya semula dan jana keuntungan 100%! Anda juga boleh translate ke Bahasa Melayu, KAYAAAA!





    BONUS TAMBAHAN +++.


    54 Ebook PLR BM + 26 Artikel Affiliate + 17 Artikel IM

    Last edited by fuhhh™; 07-15-2012 at 05:35 PM.

  5. #3
    WC Premium ezord's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Skudai
    Posts
    523
    Thanks
    43
    Thanked 46 Times in 24 Posts

    Default

    bonus terbaekkk nih...thanks bro support WC

  6. #4
    Active Member abutalib's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Melaka - KL- Perlis
    Posts
    4,048
    Thanks
    470
    Thanked 173 Times in 137 Posts

    Default

    Rasanya sebelum ni pun bro fuhh ada offer untuk upgrade WC Premium kan

  7. #5
    WC Premium fuhhh™'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3,433
    Thanks
    273
    Thanked 223 Times in 172 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ezord View Post
    bonus terbaekkk nih...thanks bro support WC
    welcome.. Ramai yang baru masuk WC, so eloklah kalau saya offer bonus kepada mereka yang upgrade ke WC Premium

    Quote Originally Posted by abutalib View Post
    Rasanya sebelum ni pun bro fuhh ada offer untuk upgrade WC Premium kan
    Yaa, sebelum ni pun saya ada offer tapi dah tutup yang dulu tu so saya buka semula sebab ramai lagi yang belum upgrade termasuk bro

  8. #6
    WC Premium najmi ahmad's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Taiping
    Posts
    344
    Thanks
    9
    Thanked 37 Times in 21 Posts

    Default

    terbaik ni...
    memang berhajat nak upgrade..
    pm saya bro!
    >> JOM Add saya di FACEBOOK <<

    http://www.momentumsaham.com/hop.php?ref=najmiahmad

  9. #7
    Normal Member Wan Haffiz's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Bukit Beruang, Melaka
    Posts
    558
    Thanks
    78
    Thanked 45 Times in 36 Posts

    Default

    fuhh mantop lah..
    ambe seksa bile inbox asyik full..keh3..

  10. #8
    Normal Member zalnet's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    392
    Thanks
    13
    Thanked 29 Times in 17 Posts

    Default

    Menarik...

  11. #9
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Setia Alam
    Posts
    4,672
    Thanks
    12
    Thanked 428 Times in 245 Posts

    Default

    menarik... teringin juga nak upgrade... tggu bonus yg menarik mcm ni la.. hehe..

  12. #10
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Setia Alam
    Posts
    4,672
    Thanks
    12
    Thanked 428 Times in 245 Posts

    Default

    Masih valid ke bonus ni TT?

Page 1 of 9 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 09-11-2011, 09:27 AM
  2. Ada Sesiapa Nak Tawar Bonus Untuk Saya Upgrade ke WC Premium
    By Rushaidin in forum WTB : Perkhidmatan Bebas
    Replies: 13
    Last Post: 04-12-2011, 10:46 PM
  3. [BONUS] Jom Upgrade ke WC Premium..
    By fuhhh™ in forum Aff Bonus!
    Replies: 23
    Last Post: 03-28-2011, 05:42 PM
  4. nak upgrade wc premium-- ader sesape nak offer bonus cantik ker..
    By mohdfikrin in forum WTB : Perkhidmatan Bebas
    Replies: 6
    Last Post: 12-22-2010, 11:05 AM
  5. Upgrade WC Premium. Apa tawaran anda?
    By Offline in forum WTB : Perkhidmatan Bebas
    Replies: 3
    Last Post: 03-04-2010, 03:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •