Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 10 of 45
  1. #1
    Normal Member khai2u's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    406
    Thanks
    0
    Thanked 11 Times in 11 Posts

    Default [Wow!!] Bonus Formula Fiverr





    Bagaimana Seorang Newbie Yang Dropout Universiti Berjaya Meraih US$3,000.00 di Fiverr* Hanya Selepas 2 Bulan Mencuba

    Anda ingin mendapatkan FORMULA FIVERR? Nanti dulu...Saya ada sediakan bonus untuk anda bagi pembeliaan FORMULA FIVERR melalui link saya...Anda boleh lihat bonus2 yang saya tawarkan seperti dibawah. Bonus2 tersebut anda boleh gunakan untuk membuka gig di FIVERR.
























    $$ Senarai B*O*N*U*S$$


















    1) Banner Buddy Banners Creator Software

    Bina banner & generate code HTML banner anda untuk diletakkan dalam blog/web anda.









    2) 16 IM Software Xtreme - Wow!!

    16 software yang akan saya berikan pada anda adalah seperti dibawah:-


    Xtreme Link Cloaker Pro

    Xtreme Link Directory Submitter

    Xtreme Content Checker

    Xtreme Coupon Code Generator

    Xtreme Forum Manager

    Xtreme Info Box Creator

    Xtreme Keyword Research Tool

    Xtreme Link Analyzer

    Xtreme Salesletter Generator

    Xtreme Optin Page Generator

    Xtreme Project Manager

    Xtreme Affiliate Page Generator

    Xtreme Affiliate Rewriter

    Xtreme Blog Hunter

    Xtreme Screen Capture Tool

    Xtreme Squeeze Page Generator












    3) Ecover Creator

    Bina Ecover ebook anda hanya dengan beberapa klik untuk hasil yang menarik.
    Siap dengan video tutorial ringkas...










    4) Fiverr Outsourcing Secrets - Video Series plr


    Mengandungi 9 siri Video yang menerangkan bagaimana cara anda untuk outsource kerja2 anda hanya dengan USD5.

    Video #1 - Introduction and How to Use Fiverr

    Video #2 - Key to Finding Good Fiverr Freelancers and Avoiding bad ones

    Video #3 - Article Writers / Researchers

    Video #4 - Social Bookmarking

    Video #5 - Social Networking / Facebook Fan Pages

    Video #6 - Backlinking / Profiling And Avoiding Spammers

    Video #7 - Graphic Artists and Video Editors

    Video #8 - BONUS - How to turn a freelancer into a long term assistant

    Video #9 - BONUS - How to negotiate cheaper deals and make a freelancer happy










    5) WP Google Plus Widget


    Ia merupakan widget yang akan mendapatkan info daripada google+ dan akan paparkan pada web anda.
    widget ni jugak boleh :-

    -Paparkan avatar/gambar anda
    -Paparkan mereka2 yang connected dengan anda
    -Paparkan info terkini dari Google+

    Pilihan di atas boleh di turn off or
    on.











    6) IM Web Graphics Pack

    Terdapat lebih dari 2,500 web grafik bermutu tinggi yang anda boleh gunakan dalam pembangunan web/blog/minisite.
    Cun melecun!










    7) 5 Professional Video Templates with PLR

    Mengandungi 5 template video profesional dengan lesen PLR yang anda boleh gunakan untuk menghasilkan video menarik untuk projek anda.
    Boleh bukak gig di Fiverr atau mane2 anda suka...








    Contoh video :
















    8) 70 Royalty Free Music Tracks with PLR

    Mengandungi 70 High Bitrate muzik dalam format MP3 yang
    anda boleh gunakan untuk projek video anda.Di datangkan
    dengan lesen PLR..guna sesuka hati anda..










    9) Quick QR

    Bina QR code untuk alamat atau URL web/blo , e-mel, nombor telefon, lokasi GEO, Android Marketplace & konfigurasi wifi.Tidak memerlukan sambungan internert untuk menggunakan perisian ni.Boleh bukak gig di Fiverr..







    TERHAD!! 10 Orang Sahaja!! - (Update# 7 sahaja)




    Pakej Formula Fiverr ASAS - Anda dapat ke semua bonus di atas..



    Pakej Formula Fiverr ADVANCE- Anda dapat ke semua bonus di atas + 25 PREMIUM WP Health Niche + Domain Name (NetKL)



    Pakej Formula Fiverr EKSKLUSIF
    - Anda dapat ke semua bonus di atas +25 PREMIUM WP Health Niche + Domain Name (NetKL) + Hosting (NetKL)








    BERMINAT?

    Sila ikuti langkah mudah dibawah:-

    1. Sila clearkan cookies dalam komputer/lap top anda.

    2. Buat pembelian melalui link ni => http://seoptimizr.jomniaga.com/go/khai2u

    3. Sila maklumkan pada saya melalui PM atau email khai2u@gmail.com tentang pembeliaan anda.

    4. Saya akan buat semakan dan pengesahan pembeliaan anda.

    5. Bonus akan dihantar kepada anda.


  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium awie_fie's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    328
    Thanks
    0
    Thanked 15 Times in 10 Posts

    Default

    Tu dia khai2u dah mengamuk,
    hingga beri 10 bonus sekali.

  4. #3
    Normal Member safrispy's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    275
    Thanks
    0
    Thanked 18 Times in 6 Posts

    Default

    video error bro

  5. #4
    WC Premium warray's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Kedah
    Posts
    226
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 6 Posts

    Default

    Cuba klik link affiliate....error "404" lah...saya punya link pun sama jugak

  6. #5
    Active Member abutalib's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Melaka - KL- Perlis
    Posts
    4,048
    Thanks
    470
    Thanked 171 Times in 137 Posts

    Default

    Bonus tak masuk akal ni...

  7. #6
    Normal Member khai2u's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    406
    Thanks
    0
    Thanked 11 Times in 11 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by awie_fie View Post
    Tu dia khai2u dah mengamuk,
    hingga beri 10 bonus sekali.
    hehehe...blom bleh mengamuk lg bro...affiliate link problem tuh...

  8. #7
    Normal Member khai2u's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    406
    Thanks
    0
    Thanked 11 Times in 11 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by safrispy View Post
    video error bro
    tq bro...dh fix td..

  9. #8
    Normal Member khai2u's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    406
    Thanks
    0
    Thanked 11 Times in 11 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by warray View Post
    Cuba klik link affiliate....error "404" lah...saya punya link pun sama jugak
    A'ah bro affiliate link FF blom up lg..dari semalam dh rasanya...

  10. #9
    Normal Member khai2u's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    406
    Thanks
    0
    Thanked 11 Times in 11 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by abutalib View Post
    Bonus tak masuk akal ni...
    tq bro..
    huhuhu...bro Abutalib otai Siggy nih....kat maner2 thread mesti ada dia...bro blh bukak servis siggy nih..caj mahal sket...

  11. #10
    Normal Member khai2u's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    406
    Thanks
    0
    Thanked 11 Times in 11 Posts

    Default

    Link affiliate dah up....jom dapatkan Formula Fiverr sekarang!

Page 1 of 5 12345 LastLast

Similar Threads

  1. (JanaWangFiverr.com) Formula Rahsia Jana Wang Fiverr Oleh Team Fiverr
    By Mujahid Al-Akhund in forum Produk Review & Rating
    Replies: 10
    Last Post: 02-20-2012, 04:38 AM
  2. Replies: 39
    Last Post: 12-24-2011, 05:06 AM
  3. Replies: 23
    Last Post: 12-13-2011, 08:24 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 11-30-2011, 03:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •