Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    WC Premium Shariman Johari's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Setapak, KL
    Posts
    565
    Thanks
    10
    Thanked 15 Times in 11 Posts

    Default >>TERJAH!! - Kontroversi Bisnes Ebook<< (Bonus Pakar Ebook JaMaL) Sememangnya PANAS!!








    PERINGATAN TAMBAHAN : Kontroversi Di Dalam Laporan Ini Sangat Panas Dan MINDBOGGLING!!

    Jangan Teruskan Pembacaan Anda Jika Anda Pernah Menjana Pendapatan Dengan Ebook atau Tidak Serius Dan Yakin Yang
    Anda Sebenarnya Mampu Menyiapkan & Menjual

    Produk Informasi Dalam Masa 3 Jam Sahaja - INI ADALAH FAKTA!!


    ==========================================

    Benarkah untuk memulakan perniagaan ebook atau produk informasi
    memerlukan masa yang lama untuk di siapkan dan di setting serta
    memerlukan modal juga?


    YA..MEMANG BETUL..

    Malah, ramai di antara IM diluar sana yang terpaksa menghabiskan masa
    berbulan-bulan untuk belajar dan menyiapkan produk mereka.
    Ada yang tak makan, tak tidur.

    Tapi adakah usaha mereka yang berbulan-bulan tu berbaloi
    jika produk yang mereka jual tidak laku di pasaran?

    SEDIH..tapi inilah hakikat yang mereka perlu terima.

    Ya..saya tak nafikan ramai juga yang berjaya. Mungkin nasib,
    mungkin modal mereka tinggi, atau mungkin mereka berjaya
    memujuk OTAI-OTAI untuk menjadi JV mereka. Anda
    rasa anda bernasib baik seperti mereka tak? Jika YA...


    ANDA BOLEH HENTIKAN PEMBACAAN ANDA SEKARANG
    KERANA SUDAH TENTU LAPORAN KONTROVERSI INI
    BUKAN UNTUK ANDA!!!

    Apa yang saya akan dedahkan di dalam laporan ini adalah
    cara untuk menjana pendapatan dengan produk informasi
    (Ebook, Mp3, Video dan sebagainya) dengan pantas.
    Sepantas 2-4 jam. Bukan 24 jam ya?


    PS - Laporan ini sememangnya "kontroversi" kerana beberapa informasi di dalamnya PASTI akan ada beberapa pihak yang tidak suka apabila ANDA telah tahu mengenai INFORMASI yang akan dibongkarkan.

    Cuba bayangkan :-


    1. Anda buat produk anda dalam masa 2 jam -SIAP
    2. Buat-buat grafik sikit 2 jam - SIAP
    3. Start menjual dengan SEGERA satu jam selepas itu
    4. Sejam (paling lama, keesokkan harinya) duit dah start masuk, RM50, RM100, RM200 sehari.
    5. minggu depan ke, esok ke, ulang benda yang sama..RM50, RM100..masyukk je kerjanya....
    6. Amacam..best??


    Mungkin akan ada yang kata nanti :-


    1. "Bro...produk segera ni macam mee segera la....MURAH!!!"
    2. "Dah keja je buat tu dalam 2 jam je...kompem takde kualiti"
    3. "Wei bro...orang suka beli produk yg OVERDELIVER je.."
    4. "Ebook macam ni..susah nak cari JV. Takde JV dan Affiliate, leh ke terjual?"


    Saya akan tunjukkan dan terangkan kepada anda kenapa
    statement di atas sebenarnya TIDAK BENAR.

    Tidak ada siapa yang berani mengatakan yang statement di adalah 100% benar kerana :-

    - PRODUK INFORMASI bertujuan untuk menerangkan cara menyelesaikan masalah dan asalkan maklumatnya tepat, orang PASTI beli -

    Jadi kenapa anda perlu....

    1. Bazirkan masa berbulan-bulan untuk menyiapkan produk anda?
    2. Mengeluarkan modal sehingga ribu-ribu untuk hasil yang belum anda tahu?
    3. Jemput JV dan affiliate tapi last-last makan hati kerana produk anda tak dipromosikan pun?
    4. Bazirkan masa PEMBELI anda dengan produk yang mereka takkan habis baca pun.


    Saya akan dedahkan kepada anda dengan :-


    1. Bagaimana menyiapkan produk yang BERKUALITI dalam masa 2-3 jam saja
    2. Bagaimana anda dapat memberikan kepuasan membaca kepada pembeli anda agar mereka menjadi repeated customer anda lagi dan lagi dan lagi
    3. Teknik MUDAH je tapi RAMAI yang sangkut tentang bagaimana anda dapat menyiapkan produk anda dengan cepat tanpa perlu hilang fokus
    4. Beberapa teknik bagaimana anda dapat menjual dan menjana pendapatan anda dengan pantas serta gandakan pendapatan anda.
    5. Anda tak perlukan list untuk start menjual
    6. Ucapkan bye-bye produk PLR, MRR dan RR...


    Yang best, anda boleh ulang strategi ni seberapa banyak kali yang anda mahu


    Tidak mustahil anda akan mengalami perkara ini. Malah sesiapapun boleh melakukannya...


    Memperkenalkan.....
    Jom Lihat Apa Kata Review :




    Anda boleh gunakan teknik serta strategi ini secara serta merta dalam masa 30 minit selepas anda siap pembacaan kerana ianya
    :-

    Tidak mengandungi video yang panjang berjela-jela tetapi mengandungi pembacaan yang ringkas, padat dan tidak akan berlaku INFORMATION OVERLOAD!!

    Saya JAMIN....

    Jika anda dapatkan produk ini, anda akan dapat take action dengan hampir serta-merta selepas tamat pembacaan-



    Jadi, berapakah harga produk ini?

    Sebenarnya maklumat yang terkandung di dalam ebook ini saya tak bercadang pun nak jualkannya. Actually sudah agak lama saya simpankannya dalam laptop saya. Memandangkan ramai yang mengeluarkan produk berkaitan perniagaan ebook..saya yakin anda juga pasti akan mendapatkannya dan akhirnya belajar daripada produk-produk lain. Namun saya sering di datangi oleh rakan- rakan yang mengadu brkenaan masalah mereka. Antaranya :


    1. Bisnes ebook diorang tak jalan
    2. Pinjam duit dari bank untuk buat modal tapi hangus (hutang takleh bayar,autoresponder hangus..list hilang..)
    3. Masa untuk concentrate buat ebook takde
    4. Beli ebook/video, tapi tak baca...Hah? Apa cerita tu semua?


    Memandangkan sahabat saya Saudara JaMaL telah relaunch
    Pakar Ebook - Reborn belian, maka saya bercadang
    untuk jodohkannya dengan TERJAH!!- Kontroversi Bisnes Ebook

    Ingat!!!!!

    Pakar Ebook + Terjah!!- Kontroversi Bisnes Ebook =
    Sukses, Sukses, Sukses....


    Jadi niat saya sekarang adalah untuk dedahkan maklumat ini kepada
    anda melalui naskah TERJAH!!- Kontroversi Bisnes Ebook

    Jadi , TERJAH!!- Kontroversi Bisnes Ebook saya berikan secara PERCUMA saja jika anda dapatkan Pakar Ebook - Reborn JaMal melalui link saya. Semudah itu saja.

    Ohh ya..Disertakan juga dengan Support Melalui Grup Rahsia di Facebook

    Apa yang perlu anda lakukan?

    Ikuti langkah di bawah:-


    Sila clear cookies browser anda dahulu
    Klik pada link ini ---> http://www.pakarebook.com/hop.php?ref=driftblogger
    Selepas membuat pembayaran kepada Abang JaMaL kita yang hensem tu, hantar email kepada saya di hebatscore@ gmail.com dengan tajuk "Bonus Reborn"
    Sertakan bersama maklumat anda seperti :-

    - Nama
    - Alamat email
    - No telefon


    Setelah bro JaMaL sahkan pembelian anda melalui link saya, saya akan hantar laporan TERJAH!! - Kontroversi Bisnes Ebook ini kepada anda dengan segera

    P/S - saya hanya buka bonus ini dengan kuota sebanyak 30 copies saja. Kenapa? kerana saya risau saya terpaksa keluarkan duit setiap hari untuk membeli produk-produk LARIS anda. dan jualan laporan ini dibuka secara ekslusif untuk Pakar Ebook - Reborn sahaja. tutup jualan Pakar Ebook, maka tutuplah tawaran produk hebat lagi kontroversi ni.


    Jadi, bertindak segera....


    Last edited by Shariman Johari; 10-07-2011 at 02:17 AM.
    http://www.pakarebook.com/images/467x60.gif
    BONUS PAKAR EBOOK PALING KONTROVERSI - KLIK SINI

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Active Member abutalib's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Melaka - KL- Perlis
    Posts
    4,048
    Thanks
    470
    Thanked 173 Times in 137 Posts

    Default

    Menarik bonus ni

  4. #3
    WC Premium Shariman Johari's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Setapak, KL
    Posts
    565
    Thanks
    10
    Thanked 15 Times in 11 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by abutalib View Post
    Menarik bonus ni
    Hoho..tq bro =)
    http://www.pakarebook.com/images/467x60.gif
    BONUS PAKAR EBOOK PALING KONTROVERSI - KLIK SINI

  5. #4
    Normal Member Bizstudent's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    http://harfiz-bizstudent.blogspot.com/
    Posts
    591
    Thanks
    11
    Thanked 35 Times in 30 Posts

    Default

    Pergh! Offer menarik
    Perniagaan Internet | Blogging | Belajar Teknik SEO | Isu Semasa
    Harfiz-Bizstudent.Blogspot.Com

    Belum pernah jana wang dari Clickbank? Klik >>SINI<<

  6. #5
    WC Premium Shariman Johari's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Setapak, KL
    Posts
    565
    Thanks
    10
    Thanked 15 Times in 11 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Bizstudent View Post
    Pergh! Offer menarik
    Grabzz arr bro.. =)
    http://www.pakarebook.com/images/467x60.gif
    BONUS PAKAR EBOOK PALING KONTROVERSI - KLIK SINI

  7. #6
    WC Premium AzlanIMer's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    http://www.AzlanIMer.com
    Posts
    996
    Thanks
    46
    Thanked 74 Times in 54 Posts

    Default

    Bro Shariman punya bonus maha dasyat..

    Terlentok den tengok.

  8. #7
    WC Premium Cikgu Cinta's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Ipoh, Perak
    Posts
    454
    Thanks
    4
    Thanked 36 Times in 28 Posts

    Default

    Wajib Rembat nie....

  9. #8
    WC Premium Shariman Johari's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Setapak, KL
    Posts
    565
    Thanks
    10
    Thanked 15 Times in 11 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by AzlanIMer View Post
    Bro Shariman punya bonus maha dasyat..

    Terlentok den tengok.
    Hehe..tq2.. =)
    http://www.pakarebook.com/images/467x60.gif
    BONUS PAKAR EBOOK PALING KONTROVERSI - KLIK SINI

  10. #9
    WC Premium Shariman Johari's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Setapak, KL
    Posts
    565
    Thanks
    10
    Thanked 15 Times in 11 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Cikgu Cinta View Post
    Wajib Rembat nie....
    Rembat2..jgn tak rembat...
    http://www.pakarebook.com/images/467x60.gif
    BONUS PAKAR EBOOK PALING KONTROVERSI - KLIK SINI

  11. #10
    WC Premium Shariman Johari's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Setapak, KL
    Posts
    565
    Thanks
    10
    Thanked 15 Times in 11 Posts

    Default

    up sikit setingkat 2 =)
    http://www.pakarebook.com/images/467x60.gif
    BONUS PAKAR EBOOK PALING KONTROVERSI - KLIK SINI

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 11-19-2011, 02:32 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 08-12-2010, 01:29 AM
  3. Replies: 44
    Last Post: 08-10-2010, 03:23 AM
  4. Replies: 31
    Last Post: 07-31-2010, 11:45 AM
  5. Apa Akan Jadi Bila Zahrul Pemikat Jualan lwn Jamal Pakar Ebook ???
    By ZahrulAzua in forum JV Centre & Prelaunch!
    Replies: 0
    Last Post: 07-09-2010, 07:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •