Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Normal Member wantuzus's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    243
    Thanks
    32
    Thanked 14 Times in 10 Posts

    Thumbs up Belajar Guna Google Adsense NEW Interface 2011



    Salam Semua Warga WC,

    Saya rasa dah ramai tau pasal Google Adsense telah memperkenalkan Interface Baru Untuk Akaun Adsense. Memandangkan saya baru je mendapat account Hari Khamis lepas, saya rasa otai - otai adsense tidak akan mengambil masa yang untuk mengaplikasi function2 baru dalam interface yang baru ini. Dengan itu, saya berharap para2 otai semua sudilah berkongsi skill2 atau tips dalam menjana pendapatan adsense ini menggunakan platform adsense yang baru ini. Saya pun nak belajar sama.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member Noning's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Negeri DiBawah Bayu
    Posts
    56
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Yep......saya juga baru dapat akaun baru kelmarin. Paparan yang agak berbeza berbanding dgn panduan ebook pasal GA sebelum ni.

  4. #3
    Active Member sharemalaysia's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    JOHOR
    Posts
    1,195
    Thanks
    153
    Thanked 129 Times in 60 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Noning View Post
    Yep......saya juga baru dapat akaun baru kelmarin. Paparan yang agak berbeza berbanding dgn panduan ebook pasal GA sebelum ni.
    nasib baik sistem PUBID tu tak berubah. Saya rasa saya perlu gradely sikit dengan panduan pc saya.. bagi lawa skit haha..

  5. #4
    Normal Member wantuzus's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    243
    Thanks
    32
    Thanked 14 Times in 10 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Noning View Post
    Yep......saya juga baru dapat akaun baru kelmarin. Paparan yang agak berbeza berbanding dgn panduan ebook pasal GA sebelum ni.
    Sama2 la kite. So, leh la mula mengkaji tools baru dlm interface ni. Kalau ada yang menarik harap dapat kongsilah sesama kita. Hehehe

  6. #5
    Normal Member wantuzus's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    243
    Thanks
    32
    Thanked 14 Times in 10 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by sharemalaysia View Post
    nasib baik sistem PUBID tu tak berubah. Saya rasa saya perlu gradely sikit dengan panduan pc saya.. bagi lawa skit haha..
    Jangan segan2 bos kongsi kalau jumpa yang menarik dalam interface baru ini

  7. #6
    Active Member sharemalaysia's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    JOHOR
    Posts
    1,195
    Thanks
    153
    Thanked 129 Times in 60 Posts

    Default

    Setakat ni saya belum pasti apakah kelebihan yang terdapat pada interface baru ni. Yang pasti cuma lebih indicator sahaja. Kalau nak manipulate indicator untuk dapatkan lebih earnings tu saya tak jumpa lagi

Similar Threads

  1. Interface Baru Untuk Google Adsense - Komen Anda?
    By amanz in forum Sembang Umum
    Replies: 8
    Last Post: 11-11-2010, 02:18 PM
  2. google keyword tool previos interface da xder!!
    By mr.rzd in forum Teknik Pemasaran Internet
    Replies: 18
    Last Post: 10-04-2010, 07:56 AM
  3. Replies: 22
    Last Post: 12-05-2009, 08:45 AM
  4. Belajar Google Adsense
    By fatizzie in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 57
    Last Post: 06-12-2009, 03:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •