Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22
  1. #1
    WC Premium man24's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tawau,Sabah.
    Posts
    263
    Thanks
    1
    Thanked 8 Times in 4 Posts

    Post Help Me!! Macam mana cara tutup akaun google adsense saya??



    tolong ajar saya cara tutup akaun google adsense saya, saya bukan apa alasan nya nama yang saya daftar itu salah saya sangkakan boleh edit selepas approve so saya dah buat cancel form google contact dan saya tak tahu nak masukkan apa kat bhgian cni



    dan saya try jak lah masukkan apa2 kat bahagian ctu dan ini pulak balasan dari google



    maksud email tu request untuk tutup akaun xda diluluskan
    Sell Paypal RM 3/USD
    ( CIMB & MayBank)
    WC trusted seller. Buy with confidence
    [MAKLUMAT LANJUT, KLIK SINI]

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member areMean's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Paka, Terengganu, Malaysia
    Posts
    138
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    uikss... ada jugak kes macamni.. klo bro sendiri dah request kat google adsense team tapi tada juga berjaya, ape kata bro abaikan je acc adsense tu dan bro create je account lain.. pasni create betul2 ye...

  4. #3
    WC Premium yoji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    PM,kelate
    Posts
    1,989
    Thanks
    106
    Thanked 17 Times in 14 Posts

    Default

    yap.. btul kata areMean.. abaikan je.. buat baru..

  5. #4
    WC Premium man24's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tawau,Sabah.
    Posts
    263
    Thanks
    1
    Thanked 8 Times in 4 Posts

    Post

    Quote Originally Posted by areMean View Post
    uikss... ada jugak kes macamni.. klo bro sendiri dah request kat google adsense team tapi tada juga berjaya, ape kata bro abaikan je acc adsense tu dan bro create je account lain.. pasni create betul2 ye...
    masalah nyer bro jika saya nak request baru dan yang akaun 1 ni belum di buang google akan menghantar mesej yang mengatakan your account is already email XXXXXX@gmail.com...so kesimpulannya saya nak buang ni akaun dan cuba request baru lagi untuk tukar nama penerima cek tersebut..
    Sell Paypal RM 3/USD
    ( CIMB & MayBank)
    WC trusted seller. Buy with confidence
    [MAKLUMAT LANJUT, KLIK SINI]

  6. #5
    WC Premium chukai's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    beautiful Malaysia
    Posts
    1,695
    Thanks
    76
    Thanked 67 Times in 37 Posts

    Default

    register guna email baru, alamat yang sama diubah2.
    remove je kod adsense dari blog n ignore je akaun tu

    cara register akaun adsense paling senang
    Last edited by chukai; 02-26-2010 at 06:34 AM.

  7. #6
    Normal Member areMean's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Paka, Terengganu, Malaysia
    Posts
    138
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wink

    Quote Originally Posted by chukai View Post
    register guna email baru, alamat yang sama diubah2.
    remove je kod adsense dari blog n ignore je akaun tu

    cara register akaun adsense paling senang
    haah man... buat emel baru then apply balik je...

  8. #7
    WC Premium chukai's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    beautiful Malaysia
    Posts
    1,695
    Thanks
    76
    Thanked 67 Times in 37 Posts

    Default

    ni 1st time saya jumpa org tanya camne nak tutup akaun adsense

  9. #8
    Izo
    Izo is offline
    WC Premium Izo's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,329
    Thanks
    72
    Thanked 69 Times in 39 Posts

    Default

    Tu ler...orang lain berebut2 tanya nak buka account adsense cara mudah. Rugi tu kalau tutup... Email jer kat google minta nak tukar nama.

  10. #9
    Normal Member areMean's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Paka, Terengganu, Malaysia
    Posts
    138
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wink

    Quote Originally Posted by chukai View Post
    ni 1st time saya jumpa org tanya camne nak tutup akaun adsense
    itula pasal... ngeh3... tp xper.. at least dia ada sbb la tu..

  11. #10
    Normal Member duitbanyak123's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    40
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    huhuhuhu..buat je baru
    Jom Iklan Percuma disini
    Ketahui maklumat GOOGLE ADSENSE BLACKHAT khas untuk newbie
    add ym aq - duitbanyak123@yahoo.com klu ada ape2 malash

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 177
    Last Post: 02-14-2013, 02:04 AM
  2. [PANAS] Handphone Baru Harga MURAH
    By Azrul The Great in forum Produk Fizikal
    Replies: 510
    Last Post: 12-10-2010, 09:53 AM
  3. Nak pendapat anda.
    By uniquelyme in forum Perniagaan Internet
    Replies: 22
    Last Post: 04-13-2010, 07:49 AM
  4. Tawaran Hebat Super Duper Extravaganza!
    By chibobski84 in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 83
    Last Post: 03-12-2010, 09:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •