Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 11 to 20 of 50
  1. #11
    Normal Member syniezam's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    46
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Setuju - Rentikanlah



    Quote Originally Posted by mysinar View Post
    cari tauhid (akidah) dalam hati lagi bagus dari cari besi kuning nie.. besi kuning kena kuar duit.. cari tauhid, besi kuning pun tak jalan.. rentikanlah..
    Ni amalan org Islam ke wei? Rasulullah s.a.w. sendiri xkebal.. (patah gigi baginda time perang)..kita lak sibuk nak kebal.
    aku rase cari menda lain la wei..kat sini sume org sibuk nak cari duit...ko sibuk nak jd kebal.. ape kate ko cari duit gak..haha.
    hadui..

    Na'uzubillah....

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #12
    Active Member wgn_white's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Miri
    Posts
    2,718
    Thanks
    9
    Thanked 27 Times in 20 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by znizam30 View Post
    Ade x sesape yang ade info pasal besi kuning atau delima merah?
    Ko fikir murah-murah ke harganya?

    Untuk pengetahuan sajalah...

    Nak test ketulenan, kena ready RM1,000.00

    Nak beli?

    Readylah RM 3 ~ 5 Juta...

    Delima plak, nak test readylah jugak RM1,000.00

    Nak beli?

    Readylah RM 500 ribu ~ 3 juta...

    Nak pakai apa?
    Proses buat duit?
    Tak guna, itu semua tipu...
    Nak kebal? Nanti hidup susah, rezeki pun "kebal" gak ngan kita, tak leh tembus...

    Satu lagi, bila ko ada besi kuning, ko akan sentiasa jadi buruan org2 yg nak besi kuning tu jugak...

    Tinggalkan saja hobi tu...
    pangeranWIGUAN.com adalah blog peribadi saya dimana saya menulis tentang hidup saya, minat saya, dan projek-projek offline dan online saya.

  4. #13
    WC Premium jiymanh's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    155
    Thanks
    26
    Thanked 1 Time in 1 Post

  5. #14
    WC Premium nadieyaa05's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    K. TrG
    Posts
    1,669
    Thanks
    4
    Thanked 7 Times in 4 Posts

    Default

    ehmm...ni utk informasi sahaja....kalau sapa2 ade ilmu kebal n nak buang tp tak tau nak wat camne.....? Ada penyelesaiannya....
    1) korang kene bartaubat dulu....
    2) baru la cari penawar....mengikut kaedah Islam..

    nak tau penawarnya? leh tinggalkan komen kat blog sy, nnti sy tlg jwbkan...

  6. #15
    New Member matt dha's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up A'kum saya ada menjual delima merah,batu delima and etc...

    Quote Originally Posted by znizam30 View Post
    Ade x sesape yang ade info pasal besi kuning atau delima merah?
    buat pengetahuan znizam30 harga untuk batu delima merah rm77 shj besi kuning rm177..mmang banyak khasiat,lifetime warranty bawa jumpa ustaz yang ada amalan atau tuan guru untuk pengesahan jgn bawa jmpa bomoh..

    pm me..

  7. #16
    WC Premium ijamidayu's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Putrajaya
    Posts
    3,038
    Thanks
    102
    Thanked 18 Times in 14 Posts

    Default

    Pangeran nie. Budak juai murah jerk..

    tak tau apa tujuan bro kita.. Terus senyap jerk...

  8. #17
    Active Member wgn_white's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Miri
    Posts
    2,718
    Thanks
    9
    Thanked 27 Times in 20 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ijamidayu View Post
    Pangeran nie. Budak juai murah jerk..

    tak tau apa tujuan bro kita.. Terus senyap jerk...
    Kat Sarawak ada memang benda-benda kebal macam ni...
    Pernah tengok ngan mata sendiri, test pun sudah sendiri pun sudah...
    Kulit je yang kebal, kalau orang tu kuat, patah jugak tulang...
    Tp time gesel pisau tu kat kulit ada rasa pedas le...

    Tembak? Wuh... Bila ikat kat ayam, ayam tetap hidup...

    Selalunya orang cari duit pakai besi kuning ni, untuk sabung ayam...

    Tp saya takda la... Saya lebih minat mantera html... Hehehe

    Tak kaya makan duit haram...
    pangeranWIGUAN.com adalah blog peribadi saya dimana saya menulis tentang hidup saya, minat saya, dan projek-projek offline dan online saya.

  9. #18
    Normal Member znizam30's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    37
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    askum....sori sumer sebab lame x online...sibuk sket la ngan keje...
    neway thanx sebab response ngan thread nih...

  10. #19
    Normal Member znizam30's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    37
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    askum...pesal sumer senyap nih?

    erk....

  11. #20
    Normal Member budakbaek's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    775
    Thanks
    33
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    sbb diorg rase ngarut je...sbnrnye ape tjuan nk cari bnde alah tU??
    saya budak baru belajar

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •