Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20
  1. #11
    Normal Member dynn's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    KL
    Posts
    541
    Thanks
    1
    Thanked 15 Times in 14 Posts

    Default



    yer..ambik la yg islamik...lepas tu yg penting bayar full...jgn bayar takat minimum payment jerk...seret-seret memang sedap ..time nak bayar nanti tu yg bertangguh2

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #12
    WC Premium acis32's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    SEPANG
    Posts
    190
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by CypherHackz View Post
    Nak tanya pada korang semua yang pernah/sedang menggunakan kad kredit di Malaysia ni. Bank manakah yang memberikan pulangan yang berpatutan kepada pengguna in term of dalam menggunakan kad kredit samada dari segi annual fee, interest, points, dan sebagainya?

    Setakat ni yang macam best, rasa-rasanya CIMB. Tapi still nak mintak pendapat dari korang yang lebih berpengalaman nih.

    Terima kasih.
    saya pakai kad kredit Bank Islam, Maybank & Public Bank...so far ok lagi Kad Kredit Bank Islam.

  4. #13
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Assalamualikum....
    sya rasa kad kt bank rakyat the best lah...
    coz islamik punyer...
    dan ada cs berganda...
    free 4 life lg....
    kpd sesapa nak tahu lebih lanjut leh meh la
    join saya.....

  5. #14
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    eh sorry x ada cas berganda......
    ni baru lagi... masih panas dipasaran.........

  6. #15
    WC Premium paklong's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Samudera
    Posts
    4,274
    Thanks
    519
    Thanked 146 Times in 130 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by putrisue View Post
    eh sorry x ada cas berganda......
    ni baru lagi... masih panas dipasaran.........
    kat thread sebelah ko warning jangan guna kad kredit. Kat sini ko ajak orang guna kad kredit.................... tak faham , tak faham.

  7. #16
    Active Member zakeri's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    University of Washington Seattle
    Posts
    4,833
    Thanks
    247
    Thanked 115 Times in 82 Posts

    Default Hahahahahha

    Quote Originally Posted by carllys View Post
    semua kad kredit best time nak guna... tak best time nak bayar.. lagi tak best time kita dah 2,3 bulan tak bayar.. mesti bank selalu call dan korang dpt surat cinta... heheheh

    kalau boleh elakkan la guna kredit card... sebab kredit card nih ada dia punya 'hantu'.. sekali dah 'gores'... pasti nak 'gores' lagi... hehehhe


    p/s : pengalaman dari orang penah memiliki 5 kad kredit dengan jumlah hutang melebihi rm20k ... huhuhu (dah langsai dah... :p)

    hhahahha...ya betul...lebih ngeri daripada pengalaman disapa org yg bawak kad gores & menang, pastu ucapkan tahniah...anda dapat hadiah...

    p/s: kad kredit amat berhantu....kalau nak pilih, pilihlah yg Islamic punyer konsep...


  8. #17
    WC Premium alan's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    ClickBank.com 917 S. Lusk Street, Suite 200 Boise ID 83706
    Posts
    7,467
    Thanks
    70
    Thanked 136 Times in 65 Posts

    Default

    CIMB, free for life

  9. #18
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    jom apply kad kredit bank rakyat....
    memang paling bagus...
    islamik lagi
    pm me.....

  10. #19
    Normal Member sapesaje's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    141
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 3 Posts

    Default

    sori lari topikk ckit..hehehe
    sy rsa PEACE jee pakei kad DEBIT..
    hehehe

  11. #20
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ape maksud 'tak da company yang amik dia untuk buat easy payment' bro?? sorrylah tanya, x tau pun nih...

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. TGNA: Gagal Beza Solat Awal Atau Akhir Waktu, Tanda Lalai
    By copernicus in forum Sembang Umum
    Replies: 12
    Last Post: 02-16-2011, 04:19 PM
  2. Pemalas Menjadi Pakar Tulis Artikel
    By pakar clickbank in forum Perniagaan Internet
    Replies: 4
    Last Post: 10-11-2009, 09:43 AM
  3. [NOTA PENTING]: Dari Zero Jadi Hero!!
    By CekDet in forum Teknik Pemasaran Internet
    Replies: 17
    Last Post: 05-05-2008, 12:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •