Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    WC Premium RinggitHit's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    RinggitHit.com
    Posts
    2,440
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 3 Posts

    Default Nombor Akaun Maybank Siapa Ni?



    Salam semua,

    Ada sesiapa tahu ni nombor akaun Maybank siapa: 162432005020?

    Kalau ikut nama akaun yg saya cek melalui Maybank, tuan nya ialah Noorizam Shah bin Ra...

    Saya nak tahu sebab rasa2 nya ada customer tersilap buat byrn ebook F2R ke akaun tersebut....

    Kalau bro Noorizam ada terbaca thread ni & disahkan ada bayaran sebanyak RM127 ke akaun tersebut, hrp dpt transfer semula ke akaun saya dengan segera ya: Maybank 153010282040 (Mohd Azam).

    Thanks!
    ....

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Active Member titaniumhijau's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Damak
    Posts
    2,469
    Thanks
    21
    Thanked 34 Times in 16 Posts

    Default

    erk..camana leh jauh pergi tuh..

  4. #3
    Normal Member IM Dreamer's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Kota Bharu, Kelantan, Malaysia, Bumi, Cakerawala Bimasakti, (hak ALLAH semuanya)
    Posts
    126
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Red face emmm...

    Quote Originally Posted by titaniumhijau View Post
    erk..camana leh jauh pergi tuh..
    yalah... macamanalah boleh terjadi sebegitu ya...???

    emmm... saya nak cadang, tapi tak tahulah jika sekiranya ia adalah cadangan yang tidak membina...

    mungkin Azam (a.k.a. RinggitHit) boleh meminta pihak maybank (atau pihak pendaftaran negara...???) untuk cari siapa si pemegang akaun ini... ini hal wang. lebih lagi, ini hal amanah... harap-harap dapatlah diselesaikan dengan sebaik mungkin...

    apa pun, tahniah kepada Azam yang begitu prihatin dan jujur dalam urusan ini. moga-moga si pemegang akaun ini sebegitu juga...

  5. #4
    WC Premium asharudin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    K. Selangor
    Posts
    263
    Thanks
    10
    Thanked 7 Times in 4 Posts

    Default

    Bro RinggitHit, sah no akaun maybank tu milik bro norizam penjual ebook ebay tu.

    Nama: Noorizam Shah
    Bank: Maybank
    no akaun: 162432005020

    Lihat thread jualan beliau kat >>sini<<. Mungkin bro Norizam tak perasan kot thread ni. So, saya rasa bro maklumkan dia melalui PM jer mengenai hal nie.

    Harap dapat membantu.

    =================================
    PayPal fund $450 untuk dijual. Rate 3.0 sahaja!

  6. #5
    Normal Member cikguonline's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    www.maizul.com
    Posts
    562
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Default

    kes tersilap masuk akaun ni. Pernah jugak terjadi pada aku... masuk akaun no orang lain mintak produk kat orang lain isy...isy...

  7. #6
    Izo
    Izo is offline
    WC Premium Izo's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,329
    Thanks
    72
    Thanked 69 Times in 39 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by cikguonline View Post
    kes tersilap masuk akaun ni. Pernah jugak terjadi pada aku... masuk akaun no orang lain mintak produk kat orang lain isy...isy...
    Aiseh...Camner leh tersilap. Bukan ker time kite masukkan nombor account tu dia ada kuar nama pemilik account tersebut? Kalau kat Maybank2u ada kuar.
    PM ME...
    Servis setup WP-Robot Auto Blog with full modules and sub-license.

  8. #7
    WC Premium RinggitHit's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    RinggitHit.com
    Posts
    2,440
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 3 Posts

    Default

    Saya baru je PM bro Noorizam tadi.... hrp2 dia dpt reply dgn segera.... :cool:
    ....

  9. #8
    Active Member Muhammad Fie's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,446
    Thanks
    0
    Thanked 23 Times in 19 Posts

    Default

    Mcm mana boleh tersasar jauh..Harap bro noorizam dapat selesaikan dgn RinggitHit.

  10. #9
    WC Premium RinggitHit's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    RinggitHit.com
    Posts
    2,440
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 3 Posts

    Default

    Saya xde masalah dgn bro Noorizam... pm saya pun dh dibalas....

    p/s: kemungkinan ini satu lagi kes isi borang tipu.... saya dh hantar emel minta dia hantar bukti pembayaran tapi setakat ni xde reply pun.... :o
    ....

  11. #10
    Active Member batagolek's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1,019
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 4 Posts

    Default

    Zam, demo free dop cuti sekolah ni..kawe nak jupo demo, ada benda kawe nak bincang dgn demo...tempat ari tu...ok dop ?? sorilah kawe mencelah ..
    Beli Set High End Karaoke Sendiri Di Rumah... 15,000 Lagu ..Paling Laris, Murah, Mudah dan Cepat Pasang ..FREE update lagu setiap 3 bulan !!
    ...Klik sini

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. nak tanya sini ada siapa yg beli ebook Duitsekelipmata Dgn Ebay!!!
    By pyasset in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 91
    Last Post: 12-12-2009, 04:40 PM
  2. Enjit-Enjit Semut, Sapa Sakit Naik Atas...
    By Saijuhan in forum Sembang Umum
    Replies: 18
    Last Post: 09-15-2008, 04:36 PM
  3. Masalah Current Account Maybank (maybank2u)
    By kodin in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 9
    Last Post: 08-14-2008, 07:34 AM
  4. Kenapa cuma snaphot & bukan video? (bukti Jualan Maybank)
    By Zamri Nanyan in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 3
    Last Post: 02-11-2008, 07:38 AM
  5. ppc classroom, siapa berminat?
    By zuraidi in forum Sembang Umum
    Replies: 2
    Last Post: 10-20-2007, 05:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •