Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Normal Member Amirul Iman's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    138
    Thanks
    3
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default Rekemenkan saya produk yang ajar pasal Facebook Ads..



    As salam..

    Apa khabar kawan2 WC?
    Saya sekarang ni sedang berjinak2 dengan FB ads..

    Saya nak promote fanpage.. Tapi semua iklan saya di reject..
    Jadi saya nak cuba dapatkan panduan fb ads utk promosi fanpage.. Dan yang penting, utk dptkan click yg murah la..

    Ada siapa2 boleh rekemenkan saya tak produk yg tunjuk step by step..? Dan dari segi support after sale pun terbaik.
    Ye la, mudah sy nak tanya2 kalau ade yg tak faham, or tersilap langkah..

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member spycat's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    909
    Thanks
    117
    Thanked 16 Times in 15 Posts

    Default

    setau sy yg ada ajar berkenaan fb ads dan memang superb
    as aziz - fb ads001 (rasanya tak jual dah kot)
    haszoor muaidi dan faisal abdullah - seminarfacebook.com.my

  4. #3
    WC Premium bluedianthus's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Bluedianthus Dot Com
    Posts
    1,698
    Thanks
    46
    Thanked 109 Times in 79 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by spycat View Post
    setau sy yg ada ajar berkenaan fb ads dan memang superb
    as aziz - fb ads001 (rasanya tak jual dah kot)
    haszoor muaidi dan faisal abdullah - seminarfacebook.com.my
    Saya pun baru nak rekomen produk as aziz tu..

  5. #4
    Normal Member Amirul Iman's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    138
    Thanks
    3
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    As aziz dah tutup jualan ye..? Emm.. tp saya tak punyai wang sebanyak tu utk byr produk as aziz..
    Tp mmg best kalau dpt..

    Selain as aziz dan seminar tu ada alternatif lain tak?

  6. #5
    Normal Member Mohamad Rizwan Edris's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kuching,Sarawak
    Posts
    945
    Thanks
    114
    Thanked 31 Times in 28 Posts

    Default

    alihanafiah daud, pakar pemasaran facebook, boleh cari di facebook..
    Assalamualaikum dan Salam Perkenalan

  7. #6
    Normal Member Amirul Iman's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    138
    Thanks
    3
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Ok, sy dah pun pm dia di fb..
    Apa pengalaman kalian promosi menggunakan fb ads..??

    Utk market msia dan international..?

  8. #7
    Normal Member Amirul Iman's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    138
    Thanks
    3
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Mohamad Rizwan Edris View Post
    alihanafiah daud, pakar pemasaran facebook, boleh cari di facebook..
    Saya dah contact die.. Coaching akan ditutup selama 2 bulan ni..

    Kawan2 lain ada pengalaman tak..? Ada info..?

Similar Threads

  1. Ajar saya Cari Produk Ebay Mcm Ni
    By aswani2012 in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 10
    Last Post: 01-07-2012, 01:53 PM
  2. Klang Valley : Ajar saya Facebook Developers
    By shahnas2u in forum WTB : Perkhidmatan Bebas
    Replies: 11
    Last Post: 05-31-2010, 05:38 AM
  3. Siapa yang boleh ajar saya cara edit wp theme?
    By bestari in forum Survey & Poll
    Replies: 8
    Last Post: 04-13-2010, 07:18 PM
  4. Sesiapa boleh tunjuk ajar saya pasal Ebay & Paypal
    By amirol89 in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 16
    Last Post: 06-07-2009, 07:18 AM
  5. Senarai Hosting Yang Di-Rekemenkan
    By smartusaha in forum Tips & Panduan
    Replies: 0
    Last Post: 02-11-2007, 11:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •