Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Active Member AlanMarz's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    1,414
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default macam mana nak banyakkan facebook like ?



    ni page aku
    http://www.facebook.com/medialah

    dalam masa 1bulan aku dapat 9k like,macam mana nak dapatkan banyak like sehingga beratus ribu like eh?terutama dari Malaysia. ada ke cara nak hack facebook ads tu
    Media Lah! - Dekat Di Jari~~
    http://www.facebook.com/medialah

    Syok Lah! - Hiburan | Gosip Artis | Cerita Panas
    http://www.syoklah.com/

    Rojak Lah! - Campuran Hiburan | Lawak |Menarik | Luar Jangkaan
    http://www.rojaklah.com/

  2. The Following User Says Thank You to AlanMarz For This Useful Post:

    SAYPULLROBBIE (08-15-2013)

  3. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  4. #2
    Normal Member NikHisyam's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    615
    Thanks
    33
    Thanked 17 Times in 15 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by AlanMarz View Post
    ni page aku
    http://www.facebook.com/medialah

    dalam masa 1bulan aku dapat 9k like,macam mana nak dapatkan banyak like sehingga beratus ribu like eh?terutama dari Malaysia. ada ke cara nak hack facebook ads tu
    baru punya ke ni? rasanya dulu lain yang ko punya..

    meh guna servis aku.. tiap2 bulan aku 'up'kan 10k like.. nak? hehe.. harga boleh kawtim, dan yang penting targeted like..

  5. #3
    Active Member AlanMarz's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    1,414
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    yup baru punya.rebranding dari Leklu Media ke Media Lah!

    boleh2.pm aku boss.
    Media Lah! - Dekat Di Jari~~
    http://www.facebook.com/medialah

    Syok Lah! - Hiburan | Gosip Artis | Cerita Panas
    http://www.syoklah.com/

    Rojak Lah! - Campuran Hiburan | Lawak |Menarik | Luar Jangkaan
    http://www.rojaklah.com/

  6. #4
    Normal Member mdRazimie's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    339
    Thanks
    1
    Thanked 23 Times in 14 Posts

    Default

    Buat competition. Untuk menyertai, perlu 'Like' page tu terlebih dahulu. Tapi hadiah kena yang berbaloi, baru boleh create viral marketing.

  7. #5
    Normal Member NikHisyam's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    615
    Thanks
    33
    Thanked 17 Times in 15 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by AlanMarz View Post
    yup baru punya.rebranding dari Leklu Media ke Media Lah!

    boleh2.pm aku boss.
    da PM..

  8. #6
    WC Premium paklong's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Samudera
    Posts
    4,274
    Thanks
    519
    Thanked 143 Times in 128 Posts

    Default

    bole buat FAKE punya Like ke ?

  9. #7
    Normal Member googirl's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    42
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by paklong View Post
    bole buat FAKE punya Like ke ?
    soalan ni best.. tapi utk ape fake like ye..

  10. #8
    Normal Member googirl's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    42
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    bro.. aku nak test jugak... aku boleh pm ke baru 10 post je ni

  11. #9
    New Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by NikHisyam View Post
    baru punya ke ni? rasanya dulu lain yang ko punya..

    meh guna servis aku.. tiap2 bulan aku 'up'kan 10k like.. nak? hehe.. harga boleh kawtim, dan yang penting targeted like..
    bro,bg contact no: ak nak bayar ko pnya service like..ni phone no ak: 0175135180

  12. #10
    WC Premium sudir man's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1,580
    Thanks
    34
    Thanked 78 Times in 68 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by annur_furniture View Post
    bro,bg contact no: ak nak bayar ko pnya service like..ni phone no ak: 0175135180
    tt kat sini ade lg ke?

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Facebook Viral - Macam mana nk buat cam dlm gambar nie???
    By Azizi in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 3
    Last Post: 01-11-2012, 03:24 PM
  2. Macam mana nak bayaran Ads di Facebook menggunakan Paypal
    By miecyber in forum Teknik Pemasaran Internet
    Replies: 9
    Last Post: 08-06-2011, 05:42 PM
  3. Facebook ban account. Macam mana nak enable balik?
    By PinguSpy in forum Sembang Umum
    Replies: 7
    Last Post: 03-20-2011, 06:51 AM
  4. macam mana nak invite semua friend ke facebook fanpage?
    By rieki in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 17
    Last Post: 02-22-2011, 07:21 AM
  5. Macam mana nak tukar link facebook fanpage?
    By engshahrul in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 09:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •