Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    Active Member redfar's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    shah alam
    Posts
    1,482
    Thanks
    128
    Thanked 40 Times in 39 Posts

    Default



    Quote Originally Posted by HeshRoon View Post
    ok, ini yg sy buat, masuk kat bahagian TOP-UP kat Atas kiri paypal...pastu ambik yg kanan===>> I'd like to top-up using my account from
    Other Banks*(For each top-up, a fee of 2 MYR will be charged.) pastu continue la..dia akan buka 1 browser lain unt pilih maybank, mcm biasa la...masuk ID dan pasword..
    TQ.. membantu..

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #12
    WC Premium HeshRoon's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    perak
    Posts
    335
    Thanks
    5
    Thanked 17 Times in 15 Posts

    Default

    RHB ke Paypal free je, cepat je terus masuk ke paypal , tapi kalo guna Maybank topup..dia macam floating skit dlm sejam kekadang, baru masuk ke acc paypal..
    pusat DOMAIN MURAH :http://goo.gl/qBcoQ
    sila COMPARE KAN HARGANYA dahulu.
    -----> kupon Go daddy murah--masuk Page ni
    --->>> Join AFFILIATE dapat USD melimpah2 di sini.<<<

  4. #13
    WC Premium KMZack's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    KLIA
    Posts
    3,899
    Thanks
    221
    Thanked 377 Times in 190 Posts

    Default

    Duit dalam paypal ada RM100
    bagaimana nak jadikkan duit tuh kepada USD

    macam takde lah pulak option nak exchange review..
    NOW AVAILABLE FOR U : >> TO Buy YouTube Views & Retention YouTube Views

  5. #14
    Normal Member MyIkhtiar's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Putrajaya
    Posts
    946
    Thanks
    14
    Thanked 45 Times in 27 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by KMZack View Post
    Duit dalam paypal ada RM100
    bagaimana nak jadikkan duit tuh kepada USD

    macam takde lah pulak option nak exchange review..
    masa nak transfer/beli barang nanti, dia tanya nak transfer guna rate ape..
    nanti dia convert automatik mengikut rate semasa...

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 118
    Last Post: 04-06-2012, 06:57 AM
  2. Siapa masukkan duit dalam akaun saya ni?
    By Muhamin in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 4
    Last Post: 04-06-2011, 08:03 AM
  3. Cara-cara nak wire transfer ke akaun Maybank
    By Mohd Azlan in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 8
    Last Post: 09-08-2009, 12:35 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 05-28-2009, 08:33 AM
  5. Cara-cara mengelak dari akaun Paypal disekat
    By Mohd Azlan in forum Tips & Panduan
    Replies: 4
    Last Post: 10-24-2007, 06:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •