Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Normal Member amilia's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    AmiliaStudio.com
    Posts
    351
    Thanks
    40
    Thanked 50 Times in 23 Posts

    Default Sapa terror main facebook games??



    Saya baru je jumpa website ni..ianya mengenai permainan di facebook,sya x minat sangat tapi teringin nak main.

    http://www.gamecheatsfacebook.info/c...oker-facebook/

    Saya cuba nk fahami caranya di tapi masih x faham. Sapa tahu,beritau saya. Makasih.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member zalnet's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    391
    Thanks
    13
    Thanked 24 Times in 16 Posts

    Default

    Kdg2 pelik gak ada user boleh menang straight smpai bnyk kali, x taulah dia pakai bot ke x...
    Last edited by zalnet; 03-11-2011 at 10:59 AM.

  4. #3
    Normal Member EZ FanPage's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Setiap yang bermula akan ada penghujungnya. Selamat Tinggal Semua.... As'kum
    Posts
    864
    Thanks
    76
    Thanked 269 Times in 80 Posts

    Default

    Sekadar nak berkongsi.
    Just be careful bila main facebook games guna cheat atau bots atau beli credit dari luar.
    Terutama sekali games Zynga Poker...

    Dulu aku pernah nak cheat dan nak chip/credit berjuta-juta..
    So ada la website (.info juga) yang promote chip dan cheat dan bot.
    Last sekali password facebook aku kena hacked..
    dan tiap kali aku taip facebook.com kat URL tulis xxxx.com tetapi layout sama facebook.

    Kesimpulan dia, tak payah la main tipu berdosa tau tak?

  5. The Following User Says Thank You to EZ FanPage For This Useful Post:

    amilia (03-12-2011)

Similar Threads

  1. Main Games Online Percuma
    By fizex81 in forum Cadangan & Komen
    Replies: 8
    Last Post: 07-08-2009, 08:59 AM
  2. Minat main games tak??
    By ajidss_ajidss in forum Sembang Umum
    Replies: 3
    Last Post: 10-15-2008, 05:45 AM
  3. sapa terror komputer ...minta tolong
    By mydeuter in forum Sembang Umum
    Replies: 10
    Last Post: 06-25-2007, 01:52 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 05-23-2007, 11:01 AM
  5. sapa terror wordpress
    By mydeuter in forum Sembang Umum
    Replies: 11
    Last Post: 04-19-2007, 04:02 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •