Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Normal Member prepaidboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Senawang Seremban
    Posts
    98
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 1 Post

    Default Kecewa Dengan Skynet Jalan Pudu.



    Assalamualaikum wrt wbt. Mod tak pasti sama ada topik ni sesuai diletak di sini atau tidak..Saya nak berkongsi masalah dan minta pandangan kengkawan.

    SKYNET JALAN PUDU - Reject parcel saya dengan alasan makanan tidak diterima. Untuk makluman saudara-saudari. Saya menjalankan perniagaan Kedai Rempah Online. Saya telah banyak kali menghantar tempahan pos sama ada menggunakan SKYNET atau POSLAJU. Saya bertanggungjawab untuk menjaga kualiti bungkusan saya supaya pelanggan berpuas hati. Bagi mereka yang meminta menggunakan perkhidmatan pos saya akan seal semula perencah dengan plastik supaya tidak pecah. Pada hari ini jawapan SKYNET JALAN PUDU adalah tidak masuk akal. Saya tidak tahu sama ada kenyataan boss dia berdasarkan tidak puas hati atau cemburu dengan kejayaan orang Melayu yang menjalankan perniagaan. Mohon penjelasan SKYNET HQ. Kepada kawan-kawan yang senasib dengan saya. Harap berkongsi sama ada sms atau call supaya kita dapat bersama membincangkan masalah ini dan memperbaiki kelemahan diri kita.
    Last edited by prepaidboy; 02-28-2011 at 11:44 AM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    HyperActive Member Syedz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Shah Alam, Selangor, Bandaraya Anggerik "Mai Secawan"
    Posts
    5,163
    Thanks
    162
    Thanked 128 Times in 88 Posts

    Default

    aik,
    biasanya skynet kurang cerewet berbanding poslaju..
    ngaper jadi camtuh laks?
    cuba bro try skynet cawangan lain??
    tgk camner..

  4. #3
    WC Premium fuhhh™'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3,437
    Thanks
    273
    Thanked 223 Times in 172 Posts

    Default

    semua ni atas budi bicara si tukang urus tu, rsanya xda kaitan dgn skynet

  5. #4
    Normal Member prepaidboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Senawang Seremban
    Posts
    98
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 1 Post

    Default

    Saya nak wat mcm mana... Biasa pos tak ada masalah.. Bila saya nak terangkan tak mau terima.. Saya jual pes segera bukan makanan.. Cina ni tak paham bahasa melayu kot.. Payahkan kalau berurusan mcm ni.. Mungkin saya ni bukan jenis panas baran.. Kalau org lain.

  6. #5
    Normal Member prepaidboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Senawang Seremban
    Posts
    98
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 1 Post

    Default

    Ntah la bro.. Kat KL ni susah betul nak parking.. Dengan Jem..Tetiba je reject.

  7. #6
    WC Premium fuhhh™'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3,437
    Thanks
    273
    Thanked 223 Times in 172 Posts

    Default

    try complain kt org besar skynet. tp kesian lak kt ca ya nun alip tu.

  8. #7
    Normal Member prepaidboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Senawang Seremban
    Posts
    98
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 1 Post

    Default

    Dah complain dah.. Kalau korang mesti marahkan??

  9. #8
    WC Premium fuhhh™'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3,437
    Thanks
    273
    Thanked 223 Times in 172 Posts

    Default

    angkat parang!

Similar Threads

  1. Jalan-Jalan Paling UNIK Di Dunia! Santai betul... (" ,)
    By Tengku Faris in forum Lucu, Ajaib, Pelik & Misteri
    Replies: 24
    Last Post: 03-27-2011, 03:47 PM
  2. Bukan protes, tapi jalan-jalan di Putrajaya!
    By alan in forum Sembang Umum
    Replies: 7
    Last Post: 03-18-2010, 06:26 AM
  3. aku kecewa dengan business internet
    By zufar89 in forum Cadangan & Komen
    Replies: 145
    Last Post: 03-25-2009, 07:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •