Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    mnf
    mnf is offline
    WC Premium mnf's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    bandar traffic light
    Posts
    252
    Thanks
    26
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Default nak beli website ecommerce...



    saya berminat nak beli ecommerce website...
    sapa2 bule cadangkan kat mn saya bule beli?

    saya nak basic je dalam ecommerce website cam;
    -add to chart button
    -payment method - contohnya, payapl, ipay88

    tapi saya xtau cam ne nanti nak add product website..yg tu seller yg handle o kita yg handle?

    kepada warga WC yg bule buat, sudi2 la offer kat saya..bg contoh website, apa feature yg ditawarkan dan harga..

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    a3d
    a3d is offline
    WC Premium a3d's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    suNgk4! / puch0Ng
    Posts
    732
    Thanks
    16
    Thanked 148 Times in 89 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mnf View Post
    saya berminat nak beli ecommerce website...
    sapa2 bule cadangkan kat mn saya bule beli?

    saya nak basic je dalam ecommerce website cam;
    -add to chart button
    -payment method - contohnya, payapl, ipay88

    tapi saya xtau cam ne nanti nak add product website..yg tu seller yg handle o kita yg handle?

    kepada warga WC yg bule buat, sudi2 la offer kat saya..bg contoh website, apa feature yg ditawarkan dan harga..
    klu bro nk bermula,
    as a beginner bleh cuba wordpress + ecommerce plugin
    atau cuba joomla platform + virtuemart component.

    utk ipay88 tu, mmg takde website tawarkan method tu,
    sbb method tu berbayar dr website ipay88 tu sendiri.
    means klu bro nk org byr melalui m2u, cimb etc, mmg kne
    register kt ipay88 tu dlu.

    selalunya web developer akn kasi tutorial/ajar cmne nk add product kt website.
    klu diorg xajr, diorg nk buat sndri, mybe kne cas lbih la..hehe
    http://i.imgur.com/CGQ0u.png

  4. #3
    mnf
    mnf is offline
    WC Premium mnf's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    bandar traffic light
    Posts
    252
    Thanks
    26
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Default

    owh begitu..tapi makan masa gak la nak kena studi joomla pe sume..hehe...xde ke warga WC yg berminat buat untuk saya? bg la sebut harga kat saya..detail skit..apa yg ada dalam pakej..

  5. #4
    Normal Member Nik Ezlin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    95
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam encik mnf,saya ada PM anda.. Mekasih..

  6. #5
    Normal Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Kerteh
    Posts
    28
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Nak WP ecommerce nye module? pm je.. FOC

  7. #6
    WC Premium
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Malaya
    Posts
    138
    Thanks
    2
    Thanked 48 Times in 10 Posts

    Default

    Nk secure bagos kene kuar duit

    Sent from my HTC Desire

  8. #7
    Active Member alfirus's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,019
    Thanks
    0
    Thanked 22 Times in 15 Posts

    Default

    Sekali lagi aku setuju dengan azhar

    Sent from my GT-P1000
    Promosi 130 akaun web hosting dengan harga RM10 setahun untuk Web Hosting Basic. Kupon: AeraPromo2012. https://ebaseworks.com/whmcs/link.php?id=1
    Nak duit raya? https://ebaseworks.com/berita/108-ca...e-2012-bermula

  9. #8
    Normal Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Kerteh
    Posts
    28
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Nak secure connect payment option ke paypal..
    wat sendri pon murah je....

    http://ecommercedemo.fasttrek.com.my/

    agak2 brape la klw upah org wat website camni?


    Sent from my old skool shit Nokia 3310
    some people just pass a true potential presented before them without even asking...it is your loss btw, not mine...
    adoi.. kena ban lagi.. WTF

  10. #9
    Normal Member mohd_adli's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    400
    Thanks
    62
    Thanked 17 Times in 17 Posts

    Default

    saya guna yg free semua. tiada yg berbayar lagi setakat ni..ada budget boleh upgrade kpd yg berbayar. tp nak masukkan semua 500 barang yg jenuh sket..

  11. #10
    Normal Member joker's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    247
    Thanks
    6
    Thanked 10 Times in 3 Posts

    Default

    aku guna drupal, kalo berminat PM
    aku akn tlg setup kn n ajar cara2 nk handle nt..

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 12-19-2010, 09:54 AM
  2. (Murah2x) Khidmat eCommerce, Shopping Cart, Bina Website, Hosting & Domain
    By webdesigncantik in forum Servis / Perkhidmatan
    Replies: 6
    Last Post: 12-14-2010, 08:45 AM
  3. Website ecommerce yang lengkap hanya pada RM368
    By malcolmX in forum Perniagaan Internet
    Replies: 0
    Last Post: 09-22-2010, 08:22 AM
  4. Membina ecommerce website tanpa kemahiran IT
    By malcolmX in forum Pembangunan Web
    Replies: 9
    Last Post: 09-07-2010, 08:51 AM
  5. saya nak website ecommerce
    By maser in forum WTB : Perkhidmatan Bebas
    Replies: 15
    Last Post: 05-08-2009, 05:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •