Results 1 to 2 of 2

Thread: Harga XBOX 360

  1. #1
    SFX
    SFX is offline
    Active Member SFX's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    kelate
    Posts
    1,910
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 6 Posts

    Default Harga XBOX 360



    Salam, nak tanya ada sesapa tahu harga xbox 360 sekarang ? kalau boleh nak yang boleh main pirate game..
    Jana 80 dollar seminggu dengan Adsense for domain sudah tidak mustahil lagi klik sini, Rahsianya? sign up dulu kat sini

    Teknik & Tips Menjana Lebih 5USD Sehari Dengan Adsense beserta bonus percuma 350 premium wordpress themes Klik Sini

    Jom promosi link adsense for domain anda klik link ini atau private message saya.

    Google dah banned ramai penggiat adsense di malaysia kerana mengamalkan blackhat.Dapatkan segera ebook whitehat klik sini

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium Ilyas Azmi's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    235
    Thanks
    5
    Thanked 11 Times in 8 Posts

    Default

    Xbox boleh main game piracy dan memang kalau beli kat kedai
    akan dapat terus yang dah modified untuk main game piracy..

    Waktu aku mula-mula beli dulu xbox360 arcade (ini yang paling murah
    sekali pakejnya) harga ni dalam sekitar Rm1500, ni 2 tahun yang lepas..

    Sekarang aku jamin boleh dapat lagi murah, tapi aku cadangkan jangan
    ambil yang arcade kerana tak semua game Xbox360 boleh main, kalau
    nak main jugak kena pergi kedai suruh dia upgrade dalam Xbox tu, baru
    boleh..

    Antara game xbox360 yang tak boleh main kat XBox 360 arcade : hitman,
    ghost recon(nak main game ni kena ada hard disk external Xbox360, pakej arcade takde HDD)
    atau game-game yang bergrafik lagi tinggi daripada tu..

    So sila ambil pakej yang lebih tinggi daripada arcade kalau tak nak leceh..

    Sebelum terlupa kalau memang bro nak angkat xbox360 atau jenis konsol game
    zaman sekrang kena beli sekali dengan TV LCD kalau tak ia takkan nampak
    GEMPAK, xbox360 akan nampak lebih kurang macam PS2 je tanpa TV LCD

    Harap membantu..
    Last edited by Ilyas Azmi; 11-11-2010 at 02:08 PM.
    MAHUKAN JUALAN ANDA MENINGKAT 400% SECARA ONLINE? LAYARI GEMPAK WEBSTUDIO SEKARANG!


    Rasa tertekan susah nak turunkan berat badan?Mahukan 'shortcut'?
    Dapatkan disini =>> http://jusmate5.org/jus-mate-5

Similar Threads

  1. Pelancaran Barangan Wanita! Harga Lebih Murah Untuk Warga WC...
    By AminulFurqan in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 16
    Last Post: 02-09-2010, 04:05 PM
  2. berrybunch.biz - program jana wang
    By berrybunchdotbiz in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 458
    Last Post: 02-09-2010, 12:27 PM
  3. Harga barang dah naik!!! Apa tindakan anda?
    By Mohamad Faisal in forum Sembang Umum
    Replies: 35
    Last Post: 01-29-2010, 07:31 AM
  4. Replies: 45
    Last Post: 10-23-2009, 12:18 PM
  5. Harga Siling Produk IM
    By judinjama in forum Sembang Umum
    Replies: 12
    Last Post: 10-01-2009, 04:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •