Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Normal Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    kedah and sarawak
    Posts
    221
    Thanks
    10
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Default Macamana cara nak delete email



    Pada sesiapa yg guna email gmail...email yg saya terima terlampau bnyk...trutama skali email promosi, ada x cara nak delete smua email yg kita x suka dlm satu masa...

    contohnya saya nak delete smua email dari Si A ni yg melmpau bnyk smpi beribu2..sarat dgn email promosi,

    sy dh try cr tp msh x jumpa caranya..berbeza dengan yahoo mail kita blh delete seberapa bnyk email yg kita nak dlm satu masa tanpa had
    Bonus Gempak Gilerr!!! Dapatkan 16 Produk PLR Hari Ini
    Click Here



  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium Kayrol Anwar's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Ejawatan.com - Jawatan Kosong Terkini Setiap Hari
    Posts
    2,730
    Thanks
    32
    Thanked 244 Times in 159 Posts

    Default

    Bro kena tukar jadi STANDARD VIEW...kat atas sebelah kanan tu ada "standard view"

    lepas dah tukar ....pilih all dan delete la

  4. #3
    WC Premium dandelion's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    kyuubey.com
    Posts
    1,844
    Thanks
    41
    Thanked 109 Times in 85 Posts

    Default

    Guna function Advanced Search.. kat field 'From' masukkan nama Si A... bila dah keluar result tunjuk semua email dari Si A, select all dan delete.

  5. #4
    Normal Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    kedah and sarawak
    Posts
    221
    Thanks
    10
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Default

    Mr khan..still x dpt, cz dpt delete 20 email je skali, dh try standard x dpt gak..

    Situasi sekarang adalah email Si A ni ada smpi beribu2 kat dalam inbox saya.. kalau email berbeza xpa ni email yg sama berulang kali..

    Andaikata Si A ni ada 1000 email, saya perlu delete 50 kali baru smua email dia saya habis buang coz sy hanya blh delete 20 email saja dlm satu2 masa...masalah untuk email Gmail, email yahoo ok je nak delete smua skali gus...
    Bonus Gempak Gilerr!!! Dapatkan 16 Produk PLR Hari Ini
    Click Here



  6. #5
    WC Premium Masrizal Mastor's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    A, A
    Posts
    1,767
    Thanks
    18
    Thanked 30 Times in 12 Posts

    Default

    buat search email utk si A

    bila dapat result, klik All utk tick semua email

    akan keluar satu link di atas email pertama dengan ayat begini >> Select all conversations that match this search

    klik pada link tersebut... dan klik delete.... abis semua....

  7. #6
    WC Premium
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,614
    Thanks
    5
    Thanked 72 Times in 54 Posts

    Default

    email apa sampai beribu2 tu... sumbat dalam spam box aje laaa... pastu delete all...

  8. #7
    Normal Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    kedah and sarawak
    Posts
    221
    Thanks
    10
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Default

    ok thanks all..amat mebantu,
    Bonus Gempak Gilerr!!! Dapatkan 16 Produk PLR Hari Ini
    Click Here



  9. #8
    Normal Member adiex's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    268
    Thanks
    1
    Thanked 38 Times in 9 Posts

    Default

    info yang bergune wat aku juge,, email aku kene spam sampai dah tak larat nak buka.

    sekarang ni ade 14k unread email, semua ni gara2 kena spam ngan yahoo group & email promosi laa. adui
    - veni vidi vici -

  10. #9
    Normal Member paktamduda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    366
    Thanks
    7
    Thanked 7 Times in 6 Posts

    Default

    Ni mesti kes daftar kat mana2 group ni..ada satu email aku sampai 5K sehari email masuk..last2 biar je lah..

  11. #10
    WC Premium dandelion's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    kyuubey.com
    Posts
    1,844
    Thanks
    41
    Thanked 109 Times in 85 Posts

    Default

    Senang je nak buat... search email, guna 'from'.... tulis nama group tu... bila keluar semua, deletelah.... lepas tu boleh unsubscribe je atau buat filter... jangan bagi masuk inbox.... biar dia penuhkan folder tu je....

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Dolla Cantik (Pastikan Anda Dapat Yang Original Asli)
    By Shah88 in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 25
    Last Post: 02-10-2013, 10:56 AM
  2. Tips: Pemasaran Email
    By supanoob in forum Perniagaan Internet
    Replies: 17
    Last Post: 09-02-2010, 03:19 PM
  3. Replies: 28
    Last Post: 06-29-2010, 09:21 AM
  4. Email Marketing..Hantar iklan melalui email
    By webdok in forum Teknik Pemasaran Internet
    Replies: 9
    Last Post: 10-19-2009, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •