Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Cerita Doraemon

  1. #1
    Normal Member MyIkhtiar's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Putrajaya
    Posts
    946
    Thanks
    14
    Thanked 45 Times in 27 Posts

    Talking Cerita Doraemon



    Salam..

    Taktau la nak kate topic cam bebudak ..mungkin kot..

    sape tau kat ner nak download cerita doraemon bahasa melayu yang versi movie..

    macam satu cerita dia buat 2 jam terus..

    bukan cam episod2 tu..

    biasa dia show dekat astro ceria..huhu

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member Mohamad Faisal's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    60
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 3 Posts

  4. #3
    Normal Member MyIkhtiar's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Putrajaya
    Posts
    946
    Thanks
    14
    Thanked 45 Times in 27 Posts

    Default

    heeee....

    thanks a lot bro..

  5. #4
    WC Premium Imabiz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    http://www.pakarbuatblog.com
    Posts
    13,497
    Thanks
    220
    Thanked 330 Times in 221 Posts

    Default

    layan gak yerk... imabiz pun nak layan gak la... pengembaraan nobita dan dorae...

  6. #5
    WC Premium hafizizain's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    310
    Thanks
    3
    Thanked 46 Times in 14 Posts

    Default

    Wahh!! thanks bro faisal... Dah lame dah xlayan doraemon ni...
    RAHSIA TENDER-X : Lama saya fikir untuk bongkarkan rahsia tender online ini..

  7. #6
    WC Premium mamatpenang's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    http://www.rahsiafirdaus.com
    Posts
    2,265
    Thanks
    0
    Thanked 86 Times in 41 Posts

    Default

    aku suka doraemon kalau leh satu doraemon kat aku
    Komisyen Tunai RM70,000 ke akaun bank anda dengan saya call 016-4650338 atau
    lawati web saya http://www.rahsiafirdaus.com saya akan bantu dapatkan RM70,000 ke Akaun bank anda

  8. #7
    Normal Member Luqman-S's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Death Valley
    Posts
    890
    Thanks
    30
    Thanked 28 Times in 11 Posts

    Default

    ala..sebenarnya ramai yang layan citer2 kartun ni.
    Saya pun minat doraemon. tapi saya lebih suka cerita siri..bukan movie

    sori la TT, tak tau la mana nak dapat doraemon movie ni..

  9. #8
    Active Member iezat's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    MEKAH & MADINAH
    Posts
    2,427
    Thanks
    7
    Thanked 15 Times in 10 Posts

    Default

    aku pun memang peminat doraemon jugak..nnggeeee

  10. #9
    WC Premium Azizi's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sungai Petani, Kedah.
    Posts
    836
    Thanks
    13
    Thanked 24 Times in 14 Posts

    Talking

    Sape tau ape penamat cerita doraemon nie? Sy dengar cerita dari member2 je yg doraemon betri dah abis, pastu nobita blaja betul2 untuk cipta bateri selamatkn doraemon...entah le betul ke tak...sape ader link tgk penamat doraemon nie??
    Nak belajar buat duit dengan Clickbank... sape leh tolong??

  11. #10
    Normal Member MyIkhtiar's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Putrajaya
    Posts
    946
    Thanks
    14
    Thanked 45 Times in 27 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Mohamad Faisal View Post
    nak tgk kat link ni... suma movie doraemon..

    sy ske tgk dari kecik.. mcm best je.. nak minta ..suma dapat..huhu...

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 01-18-2010, 01:28 AM
  2. Sardine n milo punya cerita.....
    By zakeri in forum Sembang Umum
    Replies: 11
    Last Post: 01-03-2010, 07:09 AM
  3. Cerita IM Slumdog Millionaire.. by Aurora Ice
    By aurora ice in forum Motivasi & Inspirasi
    Replies: 27
    Last Post: 12-22-2009, 11:00 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 09-26-2009, 09:29 AM
  5. 50 Kata-kata Tokoh Berpengaruh dan Cerita Di Sebaliknya
    By Zairi Zaidi in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 6
    Last Post: 08-24-2009, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •