Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
  1. #11
    WC Premium perindu's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    880
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 9 Posts

    Default



    Quote Originally Posted by johnjimat View Post
    boleh sesape tunjukkan thread yg cite psl bagaimana nk elak akaun maybank diblok ble jual ebook ni.. rasenyer thread yg bro jamal buat.. boleh sesape tunjukkan xjumpe lak haha
    apa kata cuba invite bro jamal ke thread ni untuk beliau kongsikan ilmu.
    Ku merindu~

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #12
    Normal Member shafwan's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    153
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    eh,klu akaun kita dah kena blok,cmne nak buat ye???

  4. #13
    WC Premium
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,929
    Thanks
    9
    Thanked 22 Times in 16 Posts

    Default

    saya tanya bank hari 2...kalo nak wat bisness internet, beliau cadangkan buka akaun semasa....


    Bagi sesiapa yang saya belum langsaikan hutangnya, saya minta anda untuk sms 0143332058 atau emel di smartauzan@yahoo.com atau PM.

  5. #14
    WC Premium johnjimat's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    subang
    Posts
    2,883
    Thanks
    104
    Thanked 107 Times in 44 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by budakpandai View Post
    saya tanya bank hari 2...kalo nak wat bisness internet, beliau cadangkan buka akaun semasa....
    akaun semasa tu nk bukak 1k kan?

  6. #15
    Normal Member xbest's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bumi Allah SWT
    Posts
    285
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    maybank min. 1k , lain-lain bank entah..
    Masalah Gigi Kuning & Berkarat?
    Jom Putihkan Gigi Sekarang!
    Lagi Info, Klik Sini

  7. #16
    WC Premium
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,929
    Thanks
    9
    Thanked 22 Times in 16 Posts

    Default

    nak senang cuba buka laman web setiap bank...buat pertanyaan dekat bahagian enquiry...hehe...kalau maybank, 3 4 hari baru dapat jawapan...hehe


    Bagi sesiapa yang saya belum langsaikan hutangnya, saya minta anda untuk sms 0143332058 atau emel di smartauzan@yahoo.com atau PM.

  8. #17
    WC Premium Imabiz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    http://www.pakarbuatblog.com
    Posts
    13,497
    Thanks
    220
    Thanked 331 Times in 221 Posts

    Default

    akuan semasa pakai cheque.. limit kuar atm pun lebih byk daripada akaun simpanan... biasenyer akuan cheque nie untuk company.. so lebih selamat byr pakai cheque.. takkan nak byr 100k kuarkan kat bank... nanti kene rompak.. lagi satu kelebihan akaun semasa nie kita boleh buat credit dengan supplier yang dah biase... kadang2 kita boleh kuarkan cheque bertarikh sebulan akan dtg... jadi mudahlah kalau nak berurusan dengan sesiapa pun.. kuarkan cheque jer.. takyahla nak pegi bank kuarkan duit lagi...

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. akaun paypal kena limited access-settlekan dalam masa 15 minit
    By mijie in forum JV Centre & Prelaunch!
    Replies: 95
    Last Post: 08-25-2011, 02:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •