Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 10 of 46
  1. #1
    Normal Member fiziebiz's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Somewhere On Kedah
    Posts
    826
    Thanks
    121
    Thanked 30 Times in 20 Posts

    Default laptop mana paling bagus dan murah?



    salam warga wc...

    2, 3 hari ni telah terjadi satu perkara yg luar biasa pada laptop aku, Acer Aspired 4520. mula2 skrin dia blank jd warna hitam... bunyi ada.. kemudian signal wireless hilang.. kemudian DVD player tidak berfungsi..

    baru aku sedar yg laptop aku dah jaha-nam! so aku cadang nak beli laptop baru jd pendapat korang la jenama apa paling baik dan yg penting murah ler..

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member MyIkhtiar's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Putrajaya
    Posts
    946
    Thanks
    14
    Thanked 45 Times in 27 Posts

    Default

    beli la laptop compaq presario..

    acer mmg x bagus la...

  4. #3
    Normal Member fiziebiz's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Somewhere On Kedah
    Posts
    826
    Thanks
    121
    Thanked 30 Times in 20 Posts

    Default

    thanks bro.. ok ke sbb ada yg cakap compaq leceh bila nak format..

  5. #4
    Normal Member xbest's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bumi Allah SWT
    Posts
    285
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    nak murah..Asus eee pc
    Masalah Gigi Kuning & Berkarat?
    Jom Putihkan Gigi Sekarang!
    Lagi Info, Klik Sini

  6. #5
    WC Premium mijie's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    cyberjaya>shah alam
    Posts
    2,107
    Thanks
    1
    Thanked 24 Times in 12 Posts

    Default

    skrg ni compaq ke acer ke semuanya nak format n install windows tak sama mcm komputer dulu2

  7. #6
    SFX
    SFX is offline
    Active Member SFX's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    kelate
    Posts
    1,910
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 6 Posts

    Default

    beli je dell inspiron 15.2300 sahaja...
    Jana 80 dollar seminggu dengan Adsense for domain sudah tidak mustahil lagi klik sini, Rahsianya? sign up dulu kat sini

    Teknik & Tips Menjana Lebih 5USD Sehari Dengan Adsense beserta bonus percuma 350 premium wordpress themes Klik Sini

    Jom promosi link adsense for domain anda klik link ini atau private message saya.

    Google dah banned ramai penggiat adsense di malaysia kerana mengamalkan blackhat.Dapatkan segera ebook whitehat klik sini

  8. #7
    Normal Member fiziebiz's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Somewhere On Kedah
    Posts
    826
    Thanks
    121
    Thanked 30 Times in 20 Posts

    Default

    skrg ni compaq ke acer ke semuanya nak format n install windows tak sama mcm komputer dulu2
    berdasarkan pengalaman saya dgn kawan2.. acer paling senang klu nak format berbanding compaq.. tiada masalah dgn driver.

    laptop DELL macam mana? ok ke? siapa ada pengalaman pakai laptop DELL?

  9. #8
    Normal Member noah's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    TTDI..KL
    Posts
    808
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by FIZIE87 View Post
    thanks bro.. ok ke sbb ada yg cakap compaq leceh bila nak format..
    sama je bro...x der leceh mana pon...gua nyer presario ni ada 3 OS...dolu2 lagi susah format nak kena run dos..now masuk cd ja maa...autoboot je skrg...kalau x leh baru ko godek bios..kecik anak je bro..hehe...

  10. #9
    Normal Member noah's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    TTDI..KL
    Posts
    808
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    driver2 ni semua boleh update thru internet..no hal laa maa...

    p/s toshiba pun ok...tahan daa...acer ni taiwan company..memang haprak ckit...hikkk

  11. #10
    Normal Member noah's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    TTDI..KL
    Posts
    808
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    dell reasonable harga dia..tgk la bro nak guna utk apa...yg penting kepuasan maksima...heheh

Page 1 of 5 12345 LastLast

Similar Threads

  1. Mana lagi bagus? .com @ .co.cc
    By wanfahmi in forum Ads Network
    Replies: 33
    Last Post: 05-12-2010, 04:34 AM
  2. Macam mana cara nak Format Laptop ASPIRE 4920.......
    By suhairi in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 5
    Last Post: 09-15-2009, 05:11 PM
  3. mencari hosting
    By zahid94 in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 12
    Last Post: 08-31-2009, 06:20 AM
  4. Niche kesihatan mana paling laris
    By pjutawan aka mhnizam in forum Survey & Poll
    Replies: 20
    Last Post: 08-15-2009, 06:18 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •