Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Nak cari pemborong baju branded OSHKOSH, HACKETT,



    Salam.

    Sy ada menjalankan bisnes kecil saje jual baju kat opis. Bju sy sy jual brand OSHKOSH, BURBERRY, HACKETT, GUESS, LEVIS n mcm lg. Buat masa skarang sy ambil stok dr peniaga kat Uptown. Harga yg dia bgpun memang menarik. Tpi sejak akhir2 ni bju yg ada semua x berapa menarik perhatian. Dan kualiti pun dah x berapa bagus. Jd saya rasa nak pergi sendiri pilih baju dr pemborong yang bekalkan baju tersebut.

    Yang menjadi masalah sy x tahu dimana lokasi n kedai pemborong sebenar. Sy pernah tanya pd supplyer tpt sy ambil bju tpi dia x bagi tahu.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default hi

    hi awak...

    saya supplier utk baju hackett...
    if u berminat u can contact me 012-7237314
    or u can email or YM me at bemark_girlz@yahoo.com.my
    call me azie...
    thank you...

  4. #3
    Normal Member budihacker's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Dalam Server Fivio
    Posts
    344
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    salam...awak duk negeri mane ? saya ada kenal dua pembekal ni.. cuba contact Hapis duk kelantan.. ni web dia http://sinar-inspirasi-kb.blogspot.com. barang banyak gak ngan dia coz dia pergi memborong kat china sendiri dan ibu pejabat Hapis ada kat Chow Kit KL..
    Forum Komuniti Paling Gempak Di Malaysia
    http://www.gempak.org

  5. #4
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sy bump topik ni sbb sy pon sedang mencari perkara yg sama. harap ada yg membantu.

  6. #5
    Normal Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    210
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Mole: Awk tak jual secara online ke?
    Spt yg disyorkan oleh Raja Kamil mengenai
    jualam produk fizikal online.

    Kalau ada, boleh juga usha2 . .
    KEDAI UBAT KUAT ONLINE
    Menjual Produk Kesihatan Suami Isteri.

    JOM JADI USAHAWAN DROPSHIP UBAT KUAT
    Kedai Online (Blogshop) Akan Diberikan Secara Percuma

  7. #6
    Active Member zakeri's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    University of Washington Seattle
    Posts
    4,833
    Thanks
    247
    Thanked 113 Times in 81 Posts

    Default

    boleh contact aku....

    pm sahaja

    tapi aku duduk area JB.....

    kalau saya jadik supplier pulak boleh tak?


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •