Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 40 of 46
  1. #31
    WC Premium
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,610
    Thanks
    5
    Thanked 72 Times in 54 Posts

    Default



    ada peluang tu... hehehehe. ada mrr ke???
    Blog aku yang tak berapa popular...
    Panduan Temuduga
    Download 7 Teknik Viral FB : 7 Teknik Viral FB
    Sistem Sms + Email Marketing = $$$$ : Wira Sms Marketing
    Promosi 3 hari MB2000 : Diskaun MB2000

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #32
    SFX
    SFX is offline
    Active Member SFX's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    kelate
    Posts
    1,910
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 6 Posts

    Default

    so encik khairilz dah lulus ke belum ni ? hehehe
    Jana 80 dollar seminggu dengan Adsense for domain sudah tidak mustahil lagi klik sini, Rahsianya? sign up dulu kat sini

    Teknik & Tips Menjana Lebih 5USD Sehari Dengan Adsense beserta bonus percuma 350 premium wordpress themes Klik Sini

    Jom promosi link adsense for domain anda klik link ini atau private message saya.

    Google dah banned ramai penggiat adsense di malaysia kerana mengamalkan blackhat.Dapatkan segera ebook whitehat klik sini

  4. #33
    Active Member AlanMarz's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    1,414
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 6 Posts

    Default

    tadi 1st time bawk kete masa 3jamm tuh
    heh cikgu punn mcm malas nak ajar
    siap isap rokok
    masa ada 30 min lagi sempat suruh aku lepak2 dulu untuk print ibu jari tuh

    harap2 tukar cikgu masa belajar next time
    Media Lah! - Dekat Di Jari~~
    http://www.facebook.com/medialah

    Syok Lah! - Hiburan | Gosip Artis | Cerita Panas
    http://www.syoklah.com/

    Rojak Lah! - Campuran Hiburan | Lawak |Menarik | Luar Jangkaan
    http://www.rojaklah.com/

  5. #34
    Normal Member e1xtrim's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Ipoh
    Posts
    434
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    ha3, teringat aku masa amik lesen dulu.
    Aku pun tergolong mcm TT, kna amik 2 kali sbb gagal kt jln raya.
    Bukan apa, sbb tmpat test tu turun bukit, so laju la keta tu.

    Aku plak biar je, x tekan brek.
    Pastu trus org JPJ sebelah ckp dh lebih had laju & memandu dlm keadaan bahaya, trus gagal.

    Tp yg peliknya, masa aku amik lesen lori ok je, skali amik trus lulus.

    Nasihat aku kpd bakal2 pengambil test, jgn gelabah, rilek je, buat mcm dlm latihan...
    Kalau boleh, survey dulu keadaan tempat nk test tu, mana tau ada bukit mcm aku dulu... :p

    Ingin BERHENTI MEROKOK Secara Efektif...KLIK SINI

  6. #35
    Rez
    Rez is offline
    Normal Member Rez's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    678
    Thanks
    5
    Thanked 12 Times in 12 Posts

    Default

    Nie pulak tips ayah aq. Aq x leh lagi sebab aq bawah umur. Tahun depan baru leh amik.

    Ayah aq pi indo. Kebetulan ade sedare kat sana. Bapak sedara aq tuh baik ngan JPJ kat sana.

    Tau camne dia test? Pusing 3 kali kat airport, petang tuh jugak dapat lesen. Mari malay, convert ajew. Hahaha. Mudah and murah.

    Nak lagi mudah?

    Ko pi amik lesen kat arab saudi. Mudah giler. Dia test jalan depan sikit, undur sikit, belok kanan-kiri, pusing, then masukkan kereta kat tempat parking. Dah lulus.
    [Untuk Expert Sahaja] 5 Langkah Membina Autoblog Cara Aq.

    1. Hosting,di sini
    2. Install Wordpress
    3. Dptkn Plugin di sini.
    4. Install dan configure sendiri la.
    5. Dftr Graboid Aff di sini. promote kat blog baru tuh.

  7. #36
    Normal Member e1xtrim's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Ipoh
    Posts
    434
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by Rez View Post
    Tau camne dia test? Pusing 3 kali kat airport, petang tuh jugak dapat lesen. Mari malay, convert ajew. Hahaha. Mudah and murah.

    Nak lagi mudah?

    Ko pi amik lesen kat arab saudi. Mudah giler. Dia test jalan depan sikit, undur sikit, belok kanan-kiri, pusing, then masukkan kereta kat tempat parking. Dah lulus.
    Test kat airport mana ni bro?
    Kalu nk kira murah, baik amik kt msia je bro.
    Tambang nk p arab pun dh sama mcm org nk p haji, he3.

    Ingin BERHENTI MEROKOK Secara Efektif...KLIK SINI

  8. #37
    Active Member wgn_white's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Miri
    Posts
    2,718
    Thanks
    9
    Thanked 28 Times in 21 Posts

    Default

    Susah sgt ke test kereta je?
    Kalau org pompuan aku faham la... ni? Haiz...
    pangeranWIGUAN.com adalah blog peribadi saya dimana saya menulis tentang hidup saya, minat saya, dan projek-projek offline dan online saya.

  9. #38
    Normal Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    cheras dan sungai siput, perak
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku kantoi kat test bukit. Puncanya, gara-gara klutch pendek
    sampai sekarang aku memang problem drive kalu keter tu klutch pendek.
    Kat ujian jalan raya aku lulus.

    JPJ tu boleh tahan la friendly. kat trafik light aku tersilap balance minyak dengan klutch. enjin mati. JPJ tu rilek je suh aku tenangkan diri. start enjin, gerak pelan-pelan. naseb baik lulus. hehehe

  10. #39
    SFX
    SFX is offline
    Active Member SFX's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    kelate
    Posts
    1,910
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 6 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mohazam View Post
    aku kantoi kat test bukit. Puncanya, gara-gara klutch pendek
    sampai sekarang aku memang problem drive kalu keter tu klutch pendek.
    Kat ujian jalan raya aku lulus.

    JPJ tu boleh tahan la friendly. kat trafik light aku tersilap balance minyak dengan klutch. enjin mati. JPJ tu rilek je suh aku tenangkan diri. start enjin, gerak pelan-pelan. naseb baik lulus. hehehe
    kalau enjin mati sekali x pe dua kali x pe..tiga kali memang terkandas la jawabnya..hehe
    Jana 80 dollar seminggu dengan Adsense for domain sudah tidak mustahil lagi klik sini, Rahsianya? sign up dulu kat sini

    Teknik & Tips Menjana Lebih 5USD Sehari Dengan Adsense beserta bonus percuma 350 premium wordpress themes Klik Sini

    Jom promosi link adsense for domain anda klik link ini atau private message saya.

    Google dah banned ramai penggiat adsense di malaysia kerana mengamalkan blackhat.Dapatkan segera ebook whitehat klik sini

  11. #40
    Normal Member Ijad's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    520
    Thanks
    0
    Thanked 24 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by khairilz View Post
    Salam
    aku nak pergi test jpj untuk kereta ni
    jadi nak minta tips sikit

    aku dah test bulan 5 ari tu dan lulus untuk bahagian 2
    bahagian 2 ialah bukit, parking dan 3 penjuru
    semua tu aku lulus
    tapi masuk je kat jalan raya aku gagal (dapat 10/20 markah je,16 markah baru lulus)

    ari ni aku nak pergi test sekali lagi untuk jalan raya
    ada tips tak?
    atau apa-apa tricks yang membolehkan aku lulus dengan jayanya
    Cara paling senang ialah kita kena "buat *****" seperti orang yang sedang belajar.

    Tidak kiralah sama ada kita dah terror memandu macam Michael Schumacher sekalipun, kita kena buat macam budak baru belajar. Sebab itu akan mengajar kita untuk "get back to basic".

    Jangan cuba berlagak pandai kerana itu bukanlah satu perkara yang di gemari oleh JPJ.

    * Teringat dulu masa umur aku 18 tahun, ada sorang brader ni. Dia dah bawak lori 15 tahun dalam kebun di kampungnya.
    On the way nak ke JPJ tu, bukan main lagi dia menceritakan tentang pengalaman dia yang kononnya power tu. Cukup berlagak orangnya siap pegang stereng satu tangan masa amik test. Balik tu masa dalam van, semua orang berkongsi cerita mengenai lulus ujian memandu... tapi dia still memaki JPJ. Dia kata JPJ tak geti nilai orang....

    So kesimpulannya, janganlah tunjuk pandai. Masuk kereta ucap salam atau selamat pagi. Betulkan tempat duduk, cek cermin. Kalau nak betulkan cermin sebelah kiri, minta denghan baik pada JPJ tu supaya membenarkan kita cross tempat duduk dia.

    Bila dah lulus, terpulanglah... nak bawak kereta pakai kaki pun takper.

    Markah lulus tu masih lagi segar di ingat.... 18/20.

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. Tips Meminimumkan 'Kerosakan' Dari Paypal
    By spatt in forum Perniagaan Internet
    Replies: 17
    Last Post: 05-18-2014, 08:28 AM
  2. Cabaran Affiliate Pakej Tips Percuma - Jumlah Hadiah RM1K
    By solehpolysas in forum Cabaran WC
    Replies: 35
    Last Post: 08-04-2009, 12:50 PM
  3. Easy $1.00(US) berulang-ulang ikut tips ini
    By natefiver in forum Perniagaan Internet
    Replies: 11
    Last Post: 04-23-2009, 02:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •