Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    WC Premium alan's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    ClickBank.com 917 S. Lusk Street, Suite 200 Boise ID 83706
    Posts
    7,479
    Thanks
    70
    Thanked 149 Times in 73 Posts

    Default Ikan Bakar paling Sedap di Bandar Baru Bangi



    Siapa tahu Ikan Bakar paling Sedap di Bandar Baru Bangi(UKM) kat mana?

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ikan Bakar Bangi yang baru dibuka berhampiran UKM sangat enak dengan sos melimpah sehingga menjilat jari. untuk maklumat lanjut, lawati blog kami di //ikanbakarbangi.blogspot.com

  4. #3
    WC Premium alan's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    ClickBank.com 917 S. Lusk Street, Suite 200 Boise ID 83706
    Posts
    7,479
    Thanks
    70
    Thanked 149 Times in 73 Posts

    Default

    thread dah 1 tahun...baru ada update

  5. #4
    HyperActive Member Syedz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Shah Alam, Selangor, Bandaraya Anggerik "Mai Secawan"
    Posts
    5,220
    Thanks
    165
    Thanked 139 Times in 96 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by alan View Post
    thread dah 1 tahun...baru ada update
    tu la pasal,
    then dia bukak account baru utk balas ni jea plak tue...

  6. #5
    Normal Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    33
    Thanks
    4
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Default

    Assalamualaikum kepada semua pembaca dan penggemar Ikan Bakar!

    Pada 2/8/2010(Isnin), Kafe Ikan Bakar Bangi akan mula beroperasi secara rasmi.
    hehehe.. dia baru bukak cafe tu baru tahun ni tu pasal dia baru reply.. mungkin dia dpt inspirasi dari thread ni tuk bukak restoran ikan bakar tu. Kat Yankies Hut dah cuba ? ikan bakar boleh tahan la.. kalo nak seafood murah mcm ikan siakap ke boleh cuba restoran BBB kat seksyen 1.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •