Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 31
  1. #1
    Active Member dr_zool's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,210
    Thanks
    6
    Thanked 26 Times in 19 Posts

    Question PENGISIAN RISALAH KE DALAM SAMPUL SURAT-ade yg da try??



    warge WC..
    ade sape2 yg penah join mende ni..?
    isi risalah dlm sampul surat..and kite akan dibayar rm0.30 untuk setiap surat...
    kalu ade meh la share..

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium ilhamputra's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    selangor
    Posts
    1,754
    Thanks
    21
    Thanked 54 Times in 41 Posts

    Default

    tak yah la join benda ni.mengarutla.bnyk lagi menda len.rasa banyak dah tertipu dengan program tu.

  4. #3
    Active Member ajisaziz's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Depan Laptop
    Posts
    1,370
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    Default

    jauhkan diri dgn anasir2 mcm tu
    surat berantai tu
    bila ko join, akan sampai lagi surat2 yang mengofferkan program utk ko beli
    sampai gitu la akan berterusan

    p/s: tp heran ya, iklan2 program camni masih bersepah kat iklaneka paper

  5. #4
    WC Premium mayonis's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    DesignCun.com
    Posts
    1,061
    Thanks
    25
    Thanked 19 Times in 14 Posts

    Talking

    Quote Originally Posted by ahfizfazi View Post
    jauhkan diri dgn anasir2 mcm tu
    surat berantai tu
    bila ko join, akan sampai lagi surat2 yang mengofferkan program utk ko beli
    sampai gitu la akan berterusan

    p/s: tp heran ya, iklan2 program camni masih bersepah kat iklaneka paper
    Betol...boleh cek kat harian metro tue...........macam2 jenis iklan......Jgn terkeliru sudah lew.......:rolleyes:

  6. #5
    Active Member dr_zool's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,210
    Thanks
    6
    Thanked 26 Times in 19 Posts

    Default

    oo...thnx guyz

  7. #6
    WC Premium Masrizal Mastor's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    A, A
    Posts
    1,767
    Thanks
    18
    Thanked 30 Times in 12 Posts

    Default

    rasanya bkn ni kot program yg sedara zool bukak cerita tu...

    yg isi surat dapat 30sen tu mmg satu kerja mudah...
    diorang yg kasi sampul, kasi surat, kerja kita utk lipat, isi surat, tu jek...
    diorang akan ambil balik surat tu...

    mcm yang permainan telur 50sen tu (masuk duit, pulas tombol, keluar telur)
    ada gak org kampung yang aku pernah masuk buat kerja nih,
    masukkan mainan dlm telur2 tu, kemudian tokey dia dtg amek....
    bayaran ikut berapa byk yg siap kerja...

    bkn semua scam bro...

    Quote Originally Posted by ahfizfazi View Post
    jauhkan diri dgn anasir2 mcm tu
    surat berantai tu
    bila ko join, akan sampai lagi surat2 yang mengofferkan program utk ko beli
    sampai gitu la akan berterusan

    p/s: tp heran ya, iklan2 program camni masih bersepah kat iklaneka paper

  8. #7
    WC Premium ijamidayu's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Putrajaya
    Posts
    3,038
    Thanks
    102
    Thanked 42 Times in 20 Posts

    Default

    Mungkin terdapat salah paham bro Rizal..

    Jika kita diberi upah utk wat kerja nie.. Why not just try it.. Leh gak nak tambah2 duit. Tapi yg pasti.. Jgn sertai kalo kena bayar dolu...

    Kita yg wat kerja patut terima duit bukan keluar duit.. K.. Hope bro zool paham k..

  9. #8
    Normal Member moonwalker's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    alor setar
    Posts
    429
    Thanks
    14
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    saya ada try tetapi bukanler benda tu yang kita harapkan.tapi benda lain plak..bila daftar dia cuma bagi buku formula beserta alamat orang yang offer pekerjaan dirumah ni..formula tu simple sesangat..agak anda tahu rasanya..tapi perlu modal jugak..

  10. #9
    Active Member dr_zool's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,210
    Thanks
    6
    Thanked 26 Times in 19 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by moonwalker View Post
    saya ada try tetapi bukanler benda tu yang kita harapkan.tapi benda lain plak..bila daftar dia cuma bagi buku formula beserta alamat orang yang offer pekerjaan dirumah ni..formula tu simple sesangat..agak anda tahu rasanya..tapi perlu modal jugak..
    maknenye xd la dy bg bungkusan2 lampiran utk dimasukkn ke dlm sampul?ke cmne?

  11. #10
    Normal Member moonwalker's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    alor setar
    Posts
    429
    Thanks
    14
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    nope mmg takder pon..

Page 1 of 4 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Isi sampul surat di rumah
    By putera130185 in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 44
    Last Post: 03-22-2012, 05:00 PM
  2. Dapat untung tanpa menjual.
    By kakchik08 in forum Perniagaan Internet
    Replies: 2232
    Last Post: 06-19-2009, 09:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •