Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    WC Premium
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,598
    Thanks
    5
    Thanked 45 Times in 44 Posts

    Default Cara buat layang-layang : Industri Layang-Layang



    Cara nak buat layang-layang macam mana? Gua tak tahu laa nak buat layang layang macam mana?

    Banyak jenis layang-layang yang boleh direkabentuk. Macam macam jenis boleh dibuat mengikut kreativit memasing.

    Ada ebook panduan layang-layang?

    Potensi industri layang-layang macam mana?



    http://www.youtube.com/watch?v=ZrcIJbWqRHY

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Active Member krolbiz's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Planet Bumi
    Posts
    1,600
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Default

    Aiseh.. kebetulan pulak dgn izin Tuhan saya dok pasang lagu "layang-layang" dari Rahim Maarof..!

  4. #3
    Normal Member abgsabah's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    opis ataupun kt rumah..
    Posts
    718
    Thanks
    19
    Thanked 21 Times in 8 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by krolbiz View Post
    Aiseh.. kebetulan pulak dgn izin Tuhan saya dok pasang lagu "layang-layang" dari Rahim Maarof..!
    tereingat time2 sekolah dulu... hehe..
    Taip wakaf 5 atau wakaf 10 dan send ke 36620... (wakaf al-quran)

  5. #4
    WC Premium
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,598
    Thanks
    5
    Thanked 45 Times in 44 Posts

    Default

    sapo yang jual layang-layang kat sini???

  6. #5
    WC Premium mamatpenang's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    http://www.rahsiafirdaus.com
    Posts
    2,265
    Thanks
    0
    Thanked 38 Times in 27 Posts

    Default

    wow best layang layang nie sempoi

    leh biz nie
    Komisyen Tunai RM70,000 ke akaun bank anda dengan saya call 016-4650338 atau
    lawati web saya http://www.rahsiafirdaus.com saya akan bantu dapatkan RM70,000 ke Akaun bank anda

  7. #6
    Normal Member hazwan17's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    322
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    stp thn ade pesta layang2 kt tempat..kat pasir gudang ni hehe

  8. #7
    WC Premium ERA_SIBER's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,701
    Thanks
    57
    Thanked 40 Times in 24 Posts

    Default

    layang2... tringat kecik2,hehe

  9. #8
    Active Member dr_zool's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,210
    Thanks
    6
    Thanked 26 Times in 19 Posts

    Default

    try la serach kt google ke,yahoo ke

    hng nk jual layang2 ke?

    peh..mantap2

    wtla jualan secare online

    hehe

  10. #9
    WC Premium code7's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    On WorkStation
    Posts
    1,848
    Thanks
    7
    Thanked 34 Times in 15 Posts

    Default

    masa kecik2 dlu mmg suka main layang2... smpai tinggi sgt x larat nk tarik.. hehe..

  11. #10
    WC Premium Amirul Hafiz's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    5,165
    Thanks
    537
    Thanked 198 Times in 119 Posts

    Default

    layang2 ni sampai sekarang saya x reti main...hehe

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Full Time Internet Business??!
    By aku in forum Perniagaan Internet
    Replies: 113
    Last Post: 09-23-2013, 01:46 AM
  2. Replies: 125
    Last Post: 07-01-2013, 06:44 PM
  3. E-Book Percuma - Panduan Cara Pantas Buat Duit Dengan Payloadz
    By titaniumhijau in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 145
    Last Post: 05-22-2008, 10:53 PM
  4. tanpa arah tuju kesdihan datang kembali
    By ajidss_ajidss in forum Sembang Umum
    Replies: 77
    Last Post: 05-16-2008, 05:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •