Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    WC Premium
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,615
    Thanks
    5
    Thanked 72 Times in 54 Posts

    Default Cara buat layang-layang : Industri Layang-Layang



    Cara nak buat layang-layang macam mana? Gua tak tahu laa nak buat layang layang macam mana?

    Banyak jenis layang-layang yang boleh direkabentuk. Macam macam jenis boleh dibuat mengikut kreativit memasing.

    Ada ebook panduan layang-layang?

    Potensi industri layang-layang macam mana?



    http://www.youtube.com/watch?v=ZrcIJbWqRHY

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Active Member krolbiz's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Planet Bumi
    Posts
    1,600
    Thanks
    0
    Thanked 11 Times in 7 Posts

    Default

    Aiseh.. kebetulan pulak dgn izin Tuhan saya dok pasang lagu "layang-layang" dari Rahim Maarof..!

  4. #3
    Normal Member abgsabah's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    opis ataupun kt rumah..
    Posts
    718
    Thanks
    19
    Thanked 29 Times in 12 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by krolbiz View Post
    Aiseh.. kebetulan pulak dgn izin Tuhan saya dok pasang lagu "layang-layang" dari Rahim Maarof..!
    tereingat time2 sekolah dulu... hehe..
    Taip wakaf 5 atau wakaf 10 dan send ke 36620... (wakaf al-quran)

  5. #4
    WC Premium
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,615
    Thanks
    5
    Thanked 72 Times in 54 Posts

    Default

    sapo yang jual layang-layang kat sini???

  6. #5
    WC Premium mamatpenang's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    http://www.rahsiafirdaus.com
    Posts
    2,265
    Thanks
    0
    Thanked 87 Times in 42 Posts

    Default

    wow best layang layang nie sempoi

    leh biz nie
    Komisyen Tunai RM70,000 ke akaun bank anda dengan saya call 016-4650338 atau
    lawati web saya http://www.rahsiafirdaus.com saya akan bantu dapatkan RM70,000 ke Akaun bank anda

  7. #6
    Normal Member hazwan17's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    322
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    stp thn ade pesta layang2 kt tempat..kat pasir gudang ni hehe

  8. #7
    WC Premium ERA_SIBER's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,700
    Thanks
    57
    Thanked 48 Times in 25 Posts

    Default

    layang2... tringat kecik2,hehe
    Perfume Murah! Supplier Perfume! Pemborong Perfume Terbesar Di Malaysia

    www.istanaperfume.com
    www.fb.com/istanaperfume

  9. #8
    Active Member dr_zool's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,210
    Thanks
    6
    Thanked 26 Times in 19 Posts

    Default

    try la serach kt google ke,yahoo ke

    hng nk jual layang2 ke?

    peh..mantap2

    wtla jualan secare online

    hehe

  10. #9
    WC Premium code7's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    On WorkStation
    Posts
    1,855
    Thanks
    7
    Thanked 38 Times in 19 Posts

    Default

    masa kecik2 dlu mmg suka main layang2... smpai tinggi sgt x larat nk tarik.. hehe..

  11. #10
    WC Premium Amirul Hafiz's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    5,194
    Thanks
    537
    Thanked 209 Times in 123 Posts

    Default

    layang2 ni sampai sekarang saya x reti main...hehe

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Full Time Internet Business??!
    By aku in forum Perniagaan Internet
    Replies: 113
    Last Post: 09-23-2013, 01:46 AM
  2. Replies: 125
    Last Post: 07-01-2013, 06:44 PM
  3. E-Book Percuma - Panduan Cara Pantas Buat Duit Dengan Payloadz
    By titaniumhijau in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 145
    Last Post: 05-22-2008, 10:53 PM
  4. tanpa arah tuju kesdihan datang kembali
    By ajidss_ajidss in forum Sembang Umum
    Replies: 77
    Last Post: 05-16-2008, 05:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •