Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 31 to 33 of 33
  1. #31
    WC Premium Muaz Hadi's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,054
    Thanks
    2
    Thanked 95 Times in 39 Posts

    Default



    jap2 nak mencelah gak la, kiranya kalau aku ada saving akaun skrg ni, aku kena bukak satu lagi current account ke just upgrade that account?

    pastu satu lagi, merujuk pada post kat blog shuth tu, kiranya kalau bukak wadiah akaun tu kira settle la ek bab2 block ni sbb dia kata wadiah pun kira salah satu current akaun? ye ke kefahaman aku ni?
    - Don't Assume.. ASK!

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #32
    WC Premium JaMaL's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5,536
    Thanks
    8
    Thanked 267 Times in 91 Posts

    Default

    Dia tak bleh upgrade..kena open baru...current akaun ni ada banyak...kalau ko ada syarikat better ikut cara shuth tu kot...aku skang ni ada 2 akaun la, satu saving satu current..tapi guna satu maybank2u, satu kad atm...senang jer 2 in 1

  4. #33
    Normal Member fikir's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    36
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    Salam..

    Dulu saya banyak kali akaun maybank saya kena blok sebab banyak transaksi.Terpaksa update buku sampai kena tukar buku baru setiap 2 bulan.

    Tapi , setelah saya guna maybank2u premier masalah tu dapat diatasi.Nak buka pun mudah cuma RM500 je..tak sampai seminggu dah siap..

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Similar Threads

  1. Transfer Ke Akaun Maybank
    By suhairi in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 5
    Last Post: 06-16-2008, 03:36 PM
  2. Nombor Akaun Maybank Siapa Ni?
    By RinggitHit in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 14
    Last Post: 05-13-2008, 02:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •