Quote:
Originally Posted by Saijuhan
Alamat tu mungkin betul sebab company tu register kat KL... But, ada 2 pemilik yang guna nama syarikat tu. 1 lagi ada kat Sungai Petani, Kedah. Tak tahu lah pemiliknya sama ker atau tidak...
Memang awal2 saya dah bagitahu, benda ni tak betul. Bila baca isi kandungan web tu, banyak sangat benda yang diorang cerita sampai muatkan unsur2 agama kita dalam tu.
Masa reply thread ni, saya baru jer masuk balik web tu and web tu dah tak berfungsi... Apa citer ni beb ??? Ni maklumat pasal domain dia tu...
Registrant:
Schemata Multimedia
88,jln10/142,tmn orkid desa
Cheras,Kuala Lumpur, 56000
Malaysia
Registered through: GoDaddy.com, Inc. ( Internet Domain Name Registration, Domain Transfers. Your domain name search starts here.)
Domain Name: WANGLEBIH.COM
Created on: 09-Jun-07
Expires on: 09-Jun-08
Last Updated on: 09-Jun-07
Administrative Contact:
Md. Lazim, Ahmad Humaizi whomyzee@hotmail.com
Schemata Multimedia
88,jln10/142,tmn orkid desa
Cheras,Kuala Lumpur, 56000
Malaysia
60391015823 Fax --
Technical Contact:
Md. Lazim, Ahmad Humaizi whomyzee@hotmail.com
Schemata Multimedia
88,jln10/142,tmn orkid desa
Cheras,Kuala Lumpur, 56000
Malaysia
60391015823 Fax --
|
saijuhan...aku nak tanya sket bleh?
ko confirm ke wanglebih ni menipu?
aku pun ahli wanglebih gak....
aku join wang lebih start januari dulu
mula 2 aku frust la gak
satu sen pun aku tak dpat start bln satu sampai bulan 3.
masa 28/3/08 de pay per click kt website wanglebih
masa awl blan 4 tue diorang bank kt aku duit..
kali ke 2 diorang bank in 3 ari lepas tu...
tapi skang ni xde la pulak diorang bank in...
ade la member aku join wanglebih ni...tapi dah 3ari belum dapat pasword lagi...
sbelum 2 aku de la ym ngan dia..dia cakap nak g umrah..
aku pn xkate pe la...mgkin diorang g umrah smua kot smpai
member aku pny akaun xapprove lg...
aku pun tgh confuse ni...
ade solution?