Quote:
Originally Posted by pemasaran
Titan boleh tolong tak? saya bagi acc Paypal buat la mcm akaun anda sendiri.. saya tak ada pengalaman nak selesaikan masalah ni lebih˛ lagi Bi kureng.
|
Pemasaran,kalau paypal detect orang lain bukak paypal awak pun,rasanya diorang akan investigate(kalau saya salah tolong betulkan).saya cakap ni sebab saya dah terkena sendiri,sekarang ni pun akaun tengah kena limitation,masuk ni dah dua kali.Kali pertama dulu sebab akaun saya masuk USD3** mendadak(macam e-fun cakap,mula2 asyik kosong pastu tetiba masuk USD ratus2)
Awak kena ikut apa yang pihak paypal nak jer.macam kes saya,diorang mintak utility bill (macam bill air ker,bil telefon ker etc.) untuk pengesahan alamat rumah.so saya scan bill streamyx saya yang alamat rumahnya sama dengan alamat rumah yang saya isi dalam paypal masa register dulu,attach dan hantar kepada pihak paypal.
Kes limitation pertama saya dulu dapat selesai tak sampai 24jam and sehari lepas tu kena plak kali kedua (maksudnya sekarang la,hihi).
saya dah buat apa yang diorang mintak dan hantar email pihak paypal pasal kes limitation ni (sertakan sekali ID case,supaya paypal selesaikan masalah tu secepat mungkin).harap esok akan pulih sedia kala.

Harap pengalaman saya membantu.