View Single Post
  #16 (permalink)  
Old 02-15-2007, 12:38 PM
abu_muadz's Avatar
abu_muadz abu_muadz is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: Nagoya, Jepun
Posts: 38
abu_muadz
Send a message via Yahoo to abu_muadz
iTrader: (0)
Default

orang2 orientalis tu al-quran pun hapal.. hadis pun hapal beribu2.. semuanya semata2 dengan niat nak pesongkan umat Islam.. huhu..

itulah buktinya dengan ilmu tak semestinya seseorang itu akan dapat hidayah Allah.. hidayah ni adalah pilihan.. orang2 yang buat maksiat pun ada yang dapat hidayah.. so kenalah bersyukur dengan hidayah yang telah Allah berikan, dan berusahalah untuk menjaganya setiap hari dengan amalan2 yg boleh menambahkan iman..

nasihat untuk diri saya jugak..

so berbalik kepada topik.. apakah caranya untuk kita melawan diorang ni.. saya rasa kena lawan tang SEO lah kot.. biar diorang tak tersenarai langsung dalam top 10.. bak kata orang tu.. laman penampan? huhu.. macam laman porno pulak..
__________________
“The basic difference between an ordinary man and a warrior is that a warrior takes everything as a challenge, while an ordinary man takes everything as a blessing or a curse.” - Carlos Castaneda

MuslimKaya.blogspot.com


Reply With Quote